Başarılar Aydın'lı kardeşim![]()
İyi Transfer olmuş Giovinco, Çok işine yarayacaktır
Anselmo Ramon çok iyi bir futbolcu
Transfer etmen iyi olmuş..
Giovinco süper transfer olmuş baya işine yarayacaktır..
Giovinco transferin cok süper tebrikler
TariboWest
teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim
.
.
.
Hazırlık Kampı
rakiplerimiz basitti o nedenle her maçımızı aldık zaten amacımız kondisyon olarak ve takım olarak pas yapma olsun organize atak olsun o gibi şeyler yapmaktı ve maçlar boyunca bunu çok iyi uyguladık.
Gignac Catania'da oyuncu 8.5mn$+%20 sonraki satıştan pay olarak satılmıştır
.
.
.
Park Ji Sung Everton'da oyuncu 1.7mn$'a gönderilmiştir
.
.
.
Serkan Baş Atletico Madrid'te
oyuncu Beşiktaş kulübünden 3.2mn$'a transfer olmuştur resimi olmadığı için ss koydum.2 transfer daha yapıp transfer sezonunu kapatacağız bir Drlc ve AMRLC veya AMRL alacağız
.
.
.
İspanya Süper Kupa 1. Maç
güzel bir galibiyet oldu şimdi hedefimiz 2. maçta gol atıp 2 farklı yenilmemek olacak tabi 1. amacımız yenilmemek
İspanya Süper Kupa 2. Maç
nasıl kupayı alırız derken fark attık ve aldık diego forlan şovvvvvvvv aguero da 3 asist yaptı
.
.
.
ve la liga başlıyor ilk maçımız Getafe ile olacak ve amacımız lige galibiyetle başlamak bazı takımların yerine başkaları var ama olsun
.
.
.
Arda Turan İspanya Yolunda:
Türkiye'nin en ünlü spor gazetesi Totomaç'ın yaptığı habere göre Arda Turan'ın her an son Uefa Kupası Şampiyonu Atletico Madrid ile sözleşme imzalayabileceği söyleniyor bu haberden sonra hem Galatasaray hem de Atletico Madrid cephelerinden herhangi açıklama gelmedi gelen haberlere göre bu transferin her an gerçekleşebileceği ve Atletico Madrid'in Arda Turan'ı almak için Galatasaray'ın reddedemeyeceği bir teklif yaptığı öğrenildi.
.
.
.
Arkadaşlar size bir soru soracağım Arda Turan geliyor ama Galatasaray ile avrupa'da maç yaptı bu nedenle avrupa'da oynayamayacak sizce ne yapayım?
.
.
.
1. Hafta
lige çok güzel başladık forlan bu yıl harika
1. Hafta
bu maçı koymak istedim çübkü skora inanamadım murcia ligin yeni ekibi xerez'i dağıttı. puanlamayı koydum skor nasılsa görünüo xerez'in puanlama göründüğü gibi vasat
Last edited by cengavs : 12.Haziran.2008 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok iyi gidiyorsuz..Murcia fena yapmış Xerex'i..Bu arada Gignac'ı keşke satmasaydın iyi oyuncuydu..
Tebrik ederim.Mükemmel sonuçlar almışsın.Valencia'yı da Real'i de dağıtmışsın.Helal olsun.
Açıkçası taktiğini merak ettim.Bizle paylaşabilir misin?Bende Atletico Madrid olmuştum,iyiydim ama bu kadar müthiş sonuçlar alamamıştım.
çok teşekkürler gignac meselesi diego costa diye genç bir oyuncum var onu harcamıyım dedim o yüzden sattım gignac'ı
öncelikle teşekkür ederim dizilişim ve komutlarım transfer sezonu bittiği gibi gelecek
.
.
.
Xerez'e bir darbe daha
.
.
.
2. Hafta
ıvan alonso'ya çarpıldık arkadaşlar bi sonraki 2 maç milli maç o maçların ikisini de almak istiyorum ama ilkini alıp 140 maçlık kariyerimdeki 100. galibiyeti istiyorum
Last edited by cengavs : 14.Haziran.2008 at 00:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Milli Maçlar:
Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 1. Maç
berabere kaldık ama liderliğimiz devam ediyor
Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 2. Maç
takım rehavete kapıldı çıktık diye ama slovenia yetişti aynı puandayız ancak son 2 maçımızı alıp hem kendimizi affettireceğiz hem de dünya kupası'na direk katılma hakkı kazanacağız
İstek Üzerine Diziliş ve Takım Komutlarımız:
.
.
.
3. Hafta
iyi oynadığımız maçta galip gelemedik çok üzgünüz
Uefa Kupası 1. Tur 1. Maç
deplasmanda çok iyi bir skor aldık gruplardayız diyebilirim
4. Hafta
![]()
zor rakibimiz karşısında öne geçtik fakat üstünlüğümüzü koruyamadık
.
.
.
5. Hafta
xerez tarihe geçecek 5 haftada 48 gol yemeyi başardılar maçımıza gelirsek şutları yoktu bizimse 25 şutumuz vardı buna rağmen 6 gol atabildik
6. Hafta
çok kötü bir skor takım çok kötü oynuyor.
.
.
.
Atletico Madrid Traftarları Üzgün!
Bu sabah Atletico Madrid başkanı tarafından yapılan açıklamada Cengiz Karaarslan'ın alınan kötü sonuçlardan dolayı daha fazla bu takımda kalmak istemediğini ve istifa ettiğini açıkladı.Son Uefa Kupası Şampiyonu Atletico Madrid takımının başına kimin getirileceği ise merak konusu ayrıca futbolun en genç ve en iyi teknik direktörlerinden Cengiz Karaarslan'ında hangi kulübe gideceği merak edilmeye başlandı.Gelişmelerle tekrar birlikte olacağız.Cengiz Karaarslan'ın tekrar Beşiktaş'ın başına gelebileceği söyleniyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Atletico'dan istifa ettim 2 gün ilerledim Real Madrid istedi hemen önümde Elche Maçı vardı onu yaptım 1-0 kazandım save yaptım ve çıktım sonra bugün oyunu açarken hata verdi oyun açtan baktım backup'ı var hep olur böyle ondan girdim ama Real Madrid'te değilim ben de şu anda İngiltere ile ilerliyorum maçları koyacağım başlığa karışmıyorum çünkü Real Madrid isteyebilir.
Milli Maçlar:
Dünya Kupası Elemeleri 9. Maç
trakibimizi farka boğduk çok mutluyuz
Dünya Kupası Elemeleri 10. Maç
gruptan lider çıktık mutluyuz
Dünya Kupası Elemeleri G Grubu Puan Durumu:
playoflara kalmadık Bulgaristan 2. ler arasında en a puanı topladığı için playoflara kalamayan tek 2. oldu Türkiye playoff'da norveçle yapacak o maçları da vereceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uzun süre işsiz kaldım ama sonunda iyi kulüplerde birine gittim.
Yeni Kulübüm :
Chelsea(Maviler):
Stadımız:
Stamford Bridge 42449 kapasiteli tamamı koltukludur.
Planı:
Taraftar Grubumuzun ismi Head Hunter'dir ancak kendileri ile ilgili resim yoktur.
Kulüp İle İlgili Bilgiler:
Başarılar:
Lig
- 1954/55 - İngiltere 1. Ligi
- 2004/05 - İngiltere Premier Ligi
- 2005/06 - İngiltere Premier Ligi
- 1983/84 - İngiltere 2. Ligi
- 1988/89 - Championship
Kupa
- 1969/70 - FA Kupası
- 1996/97 - FA Kupası
- 1999/00 - FA Kupası
- 2006/07 - FA Kupası
- 1964/65 - İngiliz Lig Kupası
- 1996/97 - İngiliz Lig Kupası
- 2004/05 - İngiliz Lig Kupası
- 2006/07 - İngiliz Lig Kupası
- 1954/55 - FA Charity Shield
- 1999/00 - Community Shield
- 2004/05 - Community Shield
Avrupa Kupaları
Dip Not:Kulüp başkanımız Abrahamoviç 200 milyon dolar bütçe vermiştir bu parayı en iyi şekilde kullanacağız.Bir tane MC alacağım fabregas olarak düşünüyorum o olmassa sizce kimi alayım?
- 1970/71 - Avrupa Kupa Galipleri Kupası
- 1997/98 - Avrupa Kupa Galipleri Kupası
- 1997/98 - Avrupa Süper Kupası.
Dizilişimiz:
ara sıra 4-5-1 normal de oynayacağım.
Komutlarımız:
.
.
.
Uefa Kupası G Grubu 1. Maç(kendimize göre)
deplasmanda yenik duruma düştük rakibimiz 9 kişi olmasına rağmen galip gelemedik üzgünüz
13. Hafta
![]()
Takım henüz taktiğe alışamadı ada'da 3 lü defansa biraz zor alışacağız
13. Hafta Sonunda Puan Durumu
daha yeni geldim takımı şampiyon yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız
Last edited by cengavs : 18.Haziran.2008 at 14:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Milli Takım:
Hazırlık Maçı
yeni taktik denedim başarılı olmadı başarılı olsaydı dünya kupası'nda zor rakipler karşısında deneyecektim denediğim taktik 4-5-1 normaldi.
Türkiye vs Norveç(1. Maç)
türkiye çok kötü oynadı ve bunu ağır ödedi bakalım türkiye Dünya Kupası'na katılabilecek mi?
Türkiye vs Norveç(2. Maç)
ay yıldızlı millilerimiz güçlerini gösterdiler ve norverç'i çimlere gömdüler
.
.
.
14. Hafta
zayıf rakibimize yapmamız gerekeni yaptık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupası G Grubu 2. Maç
çok iyi oynadık ve kazandık drogba şov
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
15. Hafta
geriye düştük fakat kazanmasını çok iyi bildik ben sahar harika oynadı
FA Cup 3. Tur Kurası
![]()
rakibimiz kupayı almış ama 1938 de almış rakibimizi rahat geçeceğimi<e inanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupası G Grubu 3. Maç
rahat bir galibiyet oldu üst tura çıkmayı garantiledik maç boyunca ben sahar hafif sakat oynadı ben tatildeyim baş antrenör oynatmış ben sahar 3 hafta yok o nedenle
Last edited by cengavs : 20.Haziran.2008 at 15:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
16. Hafta
lampard'ın 2 golü ile maçı almayı başardık
Dünya Kupası Grup Kuraları:
![]()
hem türkiye hem de biz çok güzel gruplara düştük turnuvanın bana göre sürpriz ekibi guetemala oldu ölüm grubu bana göre yok ama varsa da bana göre bu H grubu olur.Şunu belirtmek isterimki 1966'dan beri dünya kupası'nı alamamış bir takımız ayrıca şampiyonluktan başka 2.lik veya 3.lük gibi bir başaraıda bulunmuyor afrika'ya şampiyonluk parolası ile gidiyoruz
Maçlarımız ve Grubumuz:
.
.
.
17. Hafta
iyi oynayan taraf maç boyunca bizdik ama 75. dakikadan sonra biraz onlar bastırmaya başladı 81. dakikadaki gol onları yıktı ve o dakikadan sonra top yine bizim ayağımızdaydı.
Uefa Kupası G Grubu 4. Maç
gruptan çıkmayı garantiledik o nedenle yedek ağırlıklı kadroyla çıktık ama galip gelmesini çok iyi bildik ve gruptan lider çıktık
Last edited by cengavs : 23.Haziran.2008 at 18:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
18. Hafta
![]()
maç boyunca üstün oynadık son dakikalarda yediğimiz golle şok olduk resmen
19. Hafta
![]()
ligin ilk yarısının son maçında evimizde rahat galibiyete ulaştık
20. Hafta
![]()
drogba diyorum başka bir şey demiyorum 5 gl bir asist yaptı maçta attığı 5 golle gol krallığına oturdu
Yılın Ödülleri:
Dünya:
Yılın En İyi Futbolcusu:
Avrupa:
Yılın En İyi Kalecisi:
![]()
Yılın En İyi Defansı Oyuncusu:
Yılın En İyi Orta Saha Oyuncusu:
Yılın En İyi Forvet Oyuncusu:
![]()
Yılın En İyi Futbolcusu:
Altın Ayakkabı:
İngiltere:
Ayın Futbolcusu:
Ayın Menejeri:
![]()
Konu kariyer sahibinin yeterli ilgiyi görmediği düşüncesiyle kapatılmasını istediği için kapatılmıştır..