Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 59.26%
  • Bursaspor

7 25.93%
  • Berabere

4 14.81%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 136 arası toplam 136 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Beşiktaş - Bursaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Holosko gerçekten Premier Lig'te oynamayı hak ediyor..Şu ana kadar izlediğim ender futbolculardan birisi..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aynen Hayrettin Abi,günümüz futbolunda stoperlerden çok takım savunması önemli.Sağ ve sol bekler ve önliberolar işini iyi yaparsa stopere zaten fazla iş düşmüyor.Önümüzdeki sezon ilk hedefimiz çok sağlam,hem savunma hemde hücum görevini yapabilen,kolay çalım yemeyen,ve kademe anlayışını uygulayabilen bekler almak olmalı(G.Gönül vb).Ve Cisse'nin yanına oyunun iki yanınıda oynayabilen bir o.saha lazım(Appiah vb).G.Zan'ı koy Carvalho'nun yerine dünyanın en iyi stoperlerinden biri haline gelir.Ben bir Chelsea maçında stoperlerin terlediğini bile görmüyorum.Bekler ve O.sahalar savunmaya gelene kadar rakibin anasını ağlatıyor zaten...

Hakkımız yenmese idi GS ile kafa kafayaydık sağlık olsun biz gerçekleri biliyoruz...

E.Sağlam'ın arkasındayız adam gibi adam... Önümüzdeki sezon daha iyi oluruz umarım...

Bursa konusuda tartışmayın Bursa-Eskişehir-İzmir-Sakarya vs. bu illerin taraftar grupları zaten ateşlidir takımlarını yanlız bırakmaz ama FB-GS maçlarında Texsas felan bu kadar adı çıkmıyor BJK maçlarında özellikle geriliyor ortam... Bursa bizim rakibimiz değildir, aynı şehirin takımı değiliz, aynı ayarda bir takımda değildir bizle, sadece zor bir deplasmandır BJK li arkadaşlara Bursa BJK kavgası yapmamalarını rica ediyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Texas ın tek derdi tamamen Çarşı özentisi oLması. Bizim gibi oLmak istiyorLar. PopüLer oLmak istiyorLar. HaLbu ki böyLe şeyLerLe uğraşmak yerine adam gibi işLerine baksaLar, çoktan Türkiye de taraftar gurubu oLarak daha farkLı konumda oLurLardı. Bizde Texas ın içinde büyüdük. Lise çağLarımız Texas iLe geçti ama o zamanLar durum farkLıydı. Sonradan kendi içeriLerinde ki kavgaLar, amaçLarını unutup kavga, gürüLtü iLe ses getirmeye çaLışınca bozduLar kendiLerini. AyrıLmaLar oLdu. Bu ayrıLmaLardan kopan kısımdanım bende. AsıL texas kimLiğini götüren adamLar o anda bittiLer ve Texas da bitmiştir o zamanda. Texas taraftar gurubu sadece takımını destekLemek adına birşeyLer yapsa, kavga, gürüLtü yerine sadece işine baksa, rakip takım Bursaya geLdiği zaman desteği iLe rakipLerini ürküten bir taraftar gurubu oLsa zaten popüLarite kazanmaLarına gerek kaLmayacak, kraL oLacakLar. Ama şimdi ne idi beLirsiz bir şekiLde takıLıyorLar.

Bizim rakibimiz değiLsiniz, biz bu oLayLarı da istemiyoruz. Siz başLattınız, siz bitirin bu oLayı artık. Daha fazLa büyümesin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teksas grubundan olduğunu iddaa edipte ayrılarak bir başka taraftar grubuna katılan birinin Teksas hakkındaki olumsuz görüşlerinin ciddiye alınması mümkün değildir.Teksas grubunun içindeki görüş ayrılıkları çıkar kavgası değil rekabetten doğan zenginliktir.Teksas grubunun gücünü anlayabilmek için konuya ön yargısız,peşin hükümsüz,saplantılardan uzak, objektif bakabilmek ile mümkündür.Bugun X takımlarının taraftarları takımlarının kötü gidişi halinde menfi tavır takınabilmekte,takımlarını desteklemeyi sadece başarılı sonuçlar halinde sürdürebilmektedir..Bursaspor'un 2.lige düştüğü sene dahi Teksas taraftar grubu desteğini hiç bir zaman esirgememiş,spor akademilerinde tez olabilecek fedakarlıklar göstermiştir.Maç esnasında takımının kötü gidişini tezahuratlarıyla döndürebilen taraftar gruplarnın içinde Teksas grubunun istisnai yeri vardır.Maçı seyreden kalabalıklar içinde 90 dakika boyunca sürekli desteğini esirgemeyen yepyeni sloganlarla takımını ateşleyen,yerine göre teknik kadroyu oyuncu değişikliğine sevkeden gücü bünyesinde barındırmaktadır.

Gaziantepspor'un spor eski başkanlarından Celal Doğan'ın bir saptamasına yer vererek konuyu kapatıyorum.''Bursaspor seyircisi Antep'te olsaydı biz şampiyon olurduk.''

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AnLamadığın bir nokta var. Ben sonuna kadar BeşiktaşLıyımdır ama Şehrimin takımı oLduğu içinde Bursaspor u destekLerdim. Texas texas iken biz orda BeşiktaşLı oLmamıza rağmen biLe dışLanmaz, horgörüLmezdik. Herkes hakettiğini aLırdı. KavgaLar oLmazdı, gürüLtüler oLmazdı. Kimseye zarar veriLmezdi. O yüzden bir takımdan ayrıLıp diğerine geçme oLayı yoktur. OLay o zamanLar taraftar böyLe şeyLerLe uğraşmaz, işine bakardı. Şimdi ne yapıyorsunuz ? Bursada oturuyorum bırak Bursaspor maçını, Beşiktaşın maçını biLe izLeyemiyoruz. Yakında hiç rakip taraftar geLmeyecek zaten bursa ya . Ankara iLe güLe oynaya takıLırsınız. Çok zevk aLıcı bir durum demi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AnLamadığın bir nokta var. Ben sonuna kadar BeşiktaşLıyımdır ama Şehrimin takımı oLduğu içinde Bursaspor u destekLerdim. Texas texas iken biz orda BeşiktaşLı oLmamıza rağmen biLe dışLanmaz, horgörüLmezdik. Herkes hakettiğini aLırdı. KavgaLar oLmazdı, gürüLtüler oLmazdı. Kimseye zarar veriLmezdi. O yüzden bir takımdan ayrıLıp diğerine geçme oLayı yoktur. OLay o zamanLar taraftar böyLe şeyLerLe uğraşmaz, işine bakardı. Şimdi ne yapıyorsunuz ? Bursada oturuyorum bırak Bursaspor maçını, Beşiktaşın maçını biLe izLeyemiyoruz. Yakında hiç rakip taraftar geLmeyecek zaten bursa ya . Ankara iLe güLe oynaya takıLırsınız. Çok zevk aLıcı bir durum demi ?
    Gelmesini mi istiyoruz?Beşiktaş ma.ını izlemek istiyorsan git İnönü'ye izle..

Kusura bakma ama biraz daha bu münakaşa sürerse belki ikimizden biri ceza alabilir..Gerçi sen yöneticisin ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir sürü bursalı arkadaşım var, bunların hepsi Beşiktaş hayranıdır, Çarşı hayranıdır, zaten bursalıların bursaspor dışında içlerinde hep bir Beşiktaş sempatisi de olmuştur, çünkü istanbul takımları içinde kendi şehirlerinin takımına en çok benzeyeni Beşiktaş'tı. Sonra bunlar bir anda popüler olma sevdası içine girdiler. Küme düşmelerini Beşiktaş'a yüklemelerinin başka bir izahı olamaz çünkü Beşiktaş 11 puan farktan şampiyonluğu kaçıracak, kendi derdini bırakacak hadi bursayıküme düşürelim diyecek, buna inanan var mı? bursa kimdir ya? sonra bursaspor 30 haftadır kazanamadığı kadar maçı son 5-6 haftada nasıl kazandı? bunu açıklayın. kardeşleri ankaragücü niçin onları kurtaramadı. geçin bu işleri.

bu popüler olma yolunda atılmış büyük bir adımdır ve başarılı olduklarını itiraf etmeliyiz. çünkü zaten senelerdir bir kavga gürültü içinde oldukları civar illerle yani sakaryaspor v.s gibi taraftar gruplarıyla arasındaki husumetler sadece yerel bir gündem yaratıyordu. Fakat eğer siz kendinize bu ülkenin en büyük grubunu rakip seçerseniz ve çarşı sizi muhatap alırsa işte o zaman gündem yapmış olursunuz. o yüzden şunu söyleyeyim, husumet filan hikaye, adamlar kendi reklamını işte Beşiktaş üzerinden çarşı üzerinden bir şekilde yaptılar, helal olsun..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Niye ceza aLaLım ki ? Sen bursasporLusun ben BeşiktaşLıyım diye tartışamayacakmıyız. BeLLi kuraLLar dışına çıkmadan bunu yapabiLiyorsak neden sorun oLsun. Hem merak etme ben zaten İnönüde izLiyorum maçLarı. Bursa da maç izLeyecek zevkim yıLLar önce sona erdi zaten. Hem haLa sizin içinizde oLup çok samimi oLduğum dostLarımda var, ama benim iLe bir araya geLdikLeri zaman düğmeLerini iLikLerLer ben geLdiğimde. Sorun yok yani. Yani farketmez bizim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Burda artık tutuculuk ön plana çıkmaya başladı.Ben diyorum Teksas özenti değildir,reklam yapmamıza gerek yok..Siz diyorsunuz ki teksas çarşı hayranı,çarşı özentisi.beşiktaş ın üzerinden reklam yapmaya çalışıyor diyorsunuz..
    Bu böyle giderse hiç biryere varamayız..

Benımde Beşiktaş'lı arkadaşlarım var yeri geldiğinde kardeşten bile daha öte oluyoruz..Amaç burda şahıslerı ön plana çıkarmak değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biz şehrimizin uşağıyız.Başka şehirlerin istanbul takımlarını tutmaya devam etsin..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Senin şehrinin takımı şehrinde yaşayan taraftara sahip çıksında bizde tutaLım şehrimizin takımını. Varmı örneği göster bana. Kendi şehrinizin adamLarını, dövdünüz, bıçakLadınız vs böyLe bir zihniyette hangi şehrin takımından bahsediyorsun ki.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Neyse sonuçta herkesin kendi düşüncesi ve sevgisidir. Ben senin düşünceLerine saygı duyuyorum, ne kadar bana ters oLsada, sende kendine göre hakLısın. Sende burda ki taraftara saygı duyuyorsan, ne kadar sana ters oLsada sorun yoktur. OLmazda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursa'da da var tabiki İstabul özenteliği ama onlar bizden değil..

Sizleri saygıyla selamlıyorum..bu konuda konuşmayalım lütfen zaten maçın üzerinden günler geçti hala aynı muhabbet.Beşiktaşın da 3-0 lık net galibiyetini kutlarım.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri