Tebrikler abi Bölgesel Lig şampiyonluğuna alıştık.Bu sene Libertodores istiyoruz![]()
Tebrikler abi Bölgesel Lig şampiyonluğuna alıştık.Bu sene Libertodores istiyoruz![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
artık tek hedefimiz kaldı libertodoresi alıp avrupa ya ucmak![]()
TariboWest
BREZİLYA 1.LİGİ BAŞLADI!!.
BREZİLYA 1.LİGİ
1.HAFTA
CRUZEİRO : 2 - 1 : SANTO ANDRE
Lige 3 puanla başlamak sevindirici..
COPA LİBERTADORES
ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
PUMAS : 0 - 1 : CRUZEİRO
Deplasmandaki maça savunma ağırlıklı çıkmamıza rağmen 40.saniyede bulduğumuz golün avantajını koruduk ve yarı finale bir adım yaklaştık.
BREZİLYA 1.LİGİ
2.HAFTA
VİTORİA : 2 - 1 : CRUZEİRO
İlk mağlubiyetimizi ligin 2.haftasında aldık.Aklımızda libertadores rövanşı vardı..
COPA LİBERTADORES
ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ
CRUZEİRO : 0 - 1 : PUMAS
Deplasmanda 1-0 kazandığımız maçın rövanşına evimizde savunma ağırlıklı çıktık. Eksiklerimiz vardı. Gol yollarındaki her şeyimiz Guilherme sakattı. Sene başında onun alternatifi olarak transfer ettiğimiz Leandro Rodrigues de maç içinde sakatlandı.Tek kale oynamamıza rağmen tesadüf golü yedik ve maç penaltılara kaldı. Penaltılar sonunda kalecimizin harika performansı ile yarı finale yükseldik.
COPA LİBERTADORES
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
Rakibimiz ligdeki ezeli rakibimiz olan Gremio oldu. Hedefimiz artık Libertadores'i kaldırmak. Umarım başarırız.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah.
Valla Avrupa'da boş takım olsa uçcam da hepsi dolu.
Last edited by The.Crow : 22.Mayıs.2008 at 23:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Tebrikler abi yarı finalde gelmiş.Ligde 2.maç kötü olmuş olsada toparlanırsın.
tebrikler..İnşl. Libertodores'i alırsın
BREZİLYA LİGİ.
3.HAFTA
CRUZEİRO : 0 - 0 : FLUMİNENSE
Libertadores'ten sonra lige dönüüşümüz çok zor oluyor.Oyuncularımda konsantrasyon eksikiliği yaşanıyor ve bu puan kayıplarına neden oluyor. Ya bir an önce Libertadores'ten elenmeliyiz ya da Libertadores Kupasını kaldırana kadar mümkün olduğunca az puan kaybı yaşamak için uğraşmalıyız.
BREZİLYA LİGİ
4.HAFTA
GOİAS : 1 - 0 : CRUZEİRO
Üstün oynadığımız maçtan puansız ayrıldık.Üzgünüz. Lige çok kötü başlamış olduk bir an önce toparlanıp galibiyet serisi yakalamamız şart.
BREZİLYA LİGİ
5.HAFTA
CRUZEİRO : 2 - 0 : PALMEİRAS
Uzun aradan sonra 3 puanı bir arada görmek hem de güçlü rakibimiz karşısında bunu başarmak bizi mutlu etti.
BREZİLYA LİGİ
6.HAFTA
PARANA : 0 - 2 : CRUZEİRO
Deplasmanda kazanarak üst üste 2.galibiyetimizi elde ettik.Takımda moraller düzelmeye başladı.
BREZİLYA LİGİ
7.HAFTA
CORİTİBA : 0 - 1 : CRUZEİRO
Rakibimiz son 15 dakikayı 9 kişi oynadı ancak maçın genelinde üstündük. Rakibimize hiç şut çektirmememiz de bizim için sevindirici bir durum.
BREZİLYA LİGİ
8.HAFTA
CRUZEİRO : 2 - 1 : GREMİO
Copa Libertadores Yarı Finalindeki rakibimizle önce ligde kendi sahamızda karşı karşıya geldik.Çok üstğn oynadığımız maçı kazanarak üst üste 4.galibiyetimizi aldık.Rakibimize karşı oynadığımız baskın futbol Libertadores Finaline uzak olmadığımızı gösterdi. Şimdi 4 gün sonra aynı rakibimizle yapacağımız Libertadores Kupası yarı final ilk maçını beklemeye başladık. Guilherme bu maçta sakatlandığı için Yarı Final ilk maçında oynamayacak.Bu bizi düşündürüyor.
COPA LİBERTADORES
YARI FİNAL 1.MAÇ
CRUZEİRO : 1 - 0 : GREMİO
Üstün oynadığımız bir maçtı.Ancak Guilherme'nin eksikliğini oldukça fazla hissettik ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.Ama tek farkla da olsa kendi evimizde gol yemeden kazanmak bizim için büyük avantaj.Deplasmana gol yememek için çıkacağız.
BREZİLYA LİGİ
9.HAFTA
CRUZEİRO : 5 - 0 : VASCO DE GAMA
Libertadores moraliyle çıktığımız maçta rakibimizin işini 50 dakika içinde bitirdik. Ligde 5 maçlık galibiyet serisi yakalamamız bizim için harika oldu. Şimdi hafta arası oynanacak Libertadores Yarı Final rövanşını bekliyoruz.Guilherme hala yok!!
COPA LİBERTADORES
YARI FİNAL 2.MAÇ
GREMİO : 0 - 1 : CRUZEİRO
Deplasmana gol yememek için çıktık. Savunma anlayışım topun bizde kalması olduğundan bunu uygulamaya çalıştık ve başardık. Maçta topa daha hakim olmamız maçı yönlendirmemizi sağladı. Attığımız gole kadar rakibimizden çok üstündük. Golden sonra savunmaya çekilince rakibimiz pozisyonlar buldu ancak gol yemedik ve kazanarak Libertadores Finali'ne uzandık. Felsefemin doğruluğuna bu maçlarda daha çok inandım. En iyi savunma topa sahip olunarak yapılır!!
COPA LİBERTADORES
FİNALİN ADI
CHİVAS ( MEX ) -- CRUZEİRO ( BRE )
Takımımda 3.sezonumu yaşıyorum ve ilk sezonumdan beri Libertadores Finalinin hayalini kuruyordum.Geçen sezon çok umutluydum ancak inanılmaz bir yarı final serisinde mucize eseri elenmiştik. Şimdi Finaldeyiz. Rakibimiz güçlü Meksika temsilcisi CHİVAS!! Buraya kadar gelmişken bu kupayı alamamak benim için büyük hayal kırıklığı olur. Kupayı kazanmak istiyoruz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son galibiyet serimiz güzel oldu.Zirveye oynayabiliriz artık.
Çok az kaldı.Bir aksilik olmazsa inşallah alacağız.
Last edited by The.Crow : 23.Mayıs.2008 at 17:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Tebrikler abi iyi gidiyorsun finale kadar gelmişken artık kaldsır bu kupayı başarılar...
Tebrikler abi ligdeki galibiyet serisinin üstüne birde bu final süper olmuş.Kupayı istiyoruz.
ligde almış başını gidiyorsun zaten..finalde Chivas'ı yendin mi iş biter![]()
BREZİLYA 1.LİGİ
10.HAFTA
AMERİCA ( RN ) : 2 - 4 : CRUZEİRO
Libertadores finalinin ilk ayağından önce çıktığımız maçta deplasmanda aldığımız galibiyet moral oldu.
COPA LİBERTADORES
FİNAL 1.MAÇ
CHİVAS : 1 - 2 : CRUZEİRO
Finalin ilk ayağında deplasmanda müthiş bir avantaj elde ettik ve kupanın bir kulbuna sarıldık.Rakibimiz maça baskılı başladı ve öne geçti ilk yarının sonunda ve ikinci yarının başlarında bulduğumuz gollerle öne geçtik ve bu avantajımızı koruduk.
BREZİLYA 1.LİGİ
11.HAFTA
CRUZEİRO : 0 - 1 : FLAMENGO
Aklımız Libertadores rövanş maçındaydı. Maçın başlarında golcümüz Guilherme de sakatlanınca üstün oyunumuza rağmen gol bulamadık ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık.Guilherme bu hafta arası oynanacak Libertadores Finali rövanşında oynayamayacak.
BREZİLYA 1.LİGİ
11.HAFTA PUAN TABLOSU
COPA LİBERTADORES
FİNAL 2.MAÇ
CRUZEİRO : 2 - 3 : CHİVAS
Avantajla çıktığımız rövanşta avantajımızı kullanamadık. Maçın başlarında yenik duruma düştük. Bulduğumuz iki golle öne geçtik ancak son 10 dakikada yediğimiz 2 golle skor 3-2 ye geldi. Ancak bu kupada deplasman golü kuralı olmadığı için maç uzatmalara gitti.Uzatmalarda gol olmadı ve penaltı atışlarına geçildi.Penlatı atışlarında 4-1 üstünlük sağladık ve BAŞARDIK!!!
COPA LİBERTADORES ŞAMPİYONU
CRUZEİRO!!!
1997'DEN SONRA İLK KEZ
Cruzeiro bu kupaya 1997 yılından sonra ilk kez ulaştı!!
Bir Dost
Hellbells
Tebrikler...Darısı Lig Şampiyonluğuna...
tebrikler güzel bir başarı avrupadan teklif bekliyoruz
Tebrik ederim abi böylesine büyük bir kupayı kulübüne getirdin hayırlı olsun.
Tebrikler Umut abi müthiş bir iş başarmıssın...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tebrikler abi..
Libertadores kupasını kazanman süper olmuş
Avrupa'ya uçarsın artık![]()
Hedefine ulaştığın için tebrikler abi şimdiki hedef lig şampişyonluğu galiba..
Tebrikler umut abi en sonunda hedefine ulaştın....
BREZİLYA 1.LİGİ
12.HAFTA
A.MİNEİRO : 1 - 0 : CRUZEİRO
Libertadores zaferi sarhoşluğu ile çıktığımız maçta 3 puan kaybettik.
BREZİLYA 1.LİGİ
13.HAFTA
CRUZEİRO : 5 - 0 : VİLA NOVA ( GO )
Kolay bir galibiyetti.
BREZİLYA 1.LİGİ
14.HAFTA
CORİNTHİANS : 0 - 2 : CRUZEİRO
Zor deplasmandan çok önemli bir 3 puan almayı başardık. Artık yavaş yavaş lige odaklanma zamanı geldi.
BREZİLYA 1.LİGİ
15.HAFTA
CRUZEİRO : 3 - 1 : A.PARANAENSE
Galibiyet serimiz devam ediyor.
TRASNFER HABERİ
OLYMPİAKOS'UN PARASI ÇOK!!
Yunan takımı Defansif orta saha oyuncumuz Ale için 5 M € + Adilson ( DMC ) teklifi ile kapımızı çaldı. Ve bu cazip teklifi kabul ettik.Adilson'u da takımımıza katmış olduk. Ale'ye futbol hayatında başarılar.
BREZİLYA 1.LİGİ
16.HAFTA
CRUZEİRO : 1 - 0 : JUVENTUDE
BREZİLYA 1.LİGİ
17.HAFTA
SANTOS : 0 - 3 : CRUZEİRO
ANDERSON MARTİNS ( DC ) CRUZEİRO'DA
Vitoria takımının 23 yaşındaki stoperi 1.4 M € karşılığında Cruzeiro oyuncusu olmuştur.
RECOPA FİNALİ
1.MAÇ
CRUZEİRO : 1 - 0 : AMERİCA ( MEX )
Bu kupa sanırım bu sezonki Libertadores şampiyonu ile geçen sezonki Libertadores Şampiyonu arasında oynanıyor.Geçen sezon Libertadores yarı finalinde elendiğimiz rakibimiz kupayı müzesine götürmüştü.O maçın intikam zamanı geldi.Üstün oynayıp bir de penaltı kaçırdığımız maçı gol yemeden tek farkla kazandık ve rövanş için avantaj elde ettik.
BREZİLYA 1.LİGİ
18.HAFTA
SPORT RECİFE : 3 - 1 : CRUZEİRO
Ligdeki galibiyet serimiz bu maç ile son bulmuş oldu. Recopa yorgunu olan oyuncularım ellerinden geleni yapsalar da sahadan puansız ayrıldık.
RECOPA FİNALİ
2.MAÇ
AMERİCA ( MEX ) : 2 - 1 : CRUZEİRO
Maçın başında bulduğumuz golle öne geçtik ancak üstünlüğümüzü koruyamadık ve sahadan mağlup ayrıldık. Ancak kupayı almış olduk. Libertadores te olmayan deplasman golü kuralı bu kupada vardı ve deplasmanda attığımız gol sayesinde kupaya uzandık.
BİR KUPA DAHA
RECOPA ŞAMPİYONU
CRUZEİRO
Bu sezon Cruzeiro altın yılını yaşıyor. Önce geleneksel hale gelen Bölgesel Lig Şampiyonluğu , ardından Copa Libertadores ve şimdi de Recopa.. Şimdiden kupa sayısı 3 oldu bile..
BREZİLYA 1.LİGİ
19.HAFTA
CRUZEİRO : 2 - 1 : VİTORİA
Kupa sarhoşluğunun etkisiyle bu maçtan puan kaybetmekten korkuyordum. Oyuncularım beni yanıltmadılar. Daha güçlü bir ekip olsa eminim puan kaybedecektik ancak zayıf rakibimiz karşısında zor da olsa kazandık.
BREZİLYA 1.LİGİ
19.HAFTA PUAN DURUMU
Bir Dost
Hellbells
Ligde harikasın abi bu sezon şampiyon olacaksın inşallah.Kupa hayırlı olsun önemli bir kupa.
Lige ağırlığını koymuşsun abi böyle devam etmeni umuyorum.Umarım sezonu 4 kupa ile tamamlarsın.Başarılar...
valla hellbels sonunda libertodoresi kaldırdın ligde ii gidiyorusn bu sne sonunda avrupa göz kırp artık![]()
TariboWest
İnşallah olacağız tabi sezon sonuna kadar bu takımda kalırsamBu arada Palmeiras teklif yapmıştı red ettim .
Vallahi amacım 4 kupa hatta varsa 5,6,7 kupa istiyorum.
Gözüm zaten hep Avrupa'da. İnter'in hocası yoktu başvurdum kabul etmediler. Barcelona'nın hocası da yok yeni başvurdum cevap bekliyorum ama kabul etmezler zaten![]()
Bir Dost
Hellbells
Biraz uzaklara gitmişsin adaşBaşarılar dilememe gerek kalmamış hatta ben biraz geç kalmışım başarı dilemek için
Nasıl zevkli oluyor mu brezilya ligi? bu arada avrupaya ne zaman döneceksin
![]()
(/s)
Bence artık Avrupa'ya dön. Ordan uzak doğuya geç sonra Afrika felan derken Uzaya çık![]()
Devamını bekliyoruz abi.
Valla adaş zevkli.Aslında Avrupaya gitmek istiyorum da boşta hiç takım yok
Afrika da korkarım ben
Aslında tam eğlenmeye başlamıştım ancak kariyeri bitirmek zorundayım. Sebebi ise şu: Bendeki 8.0.2 yaması FB ve GS nin finans sorununun çözülmüş hali olduğunu sanıyordum ancak değilmiş. Sorunsuz 8.0.2 yamasını yükleyeceğim. Aslında yamayı kariyerim devam ediyor diye yüklemiyordum ancak 22.FM Turnuvası başlayacak. Yüklemek zorundayım. Kariyere de burada son vermek durumundayım. Çok yakında yeni bir kariyerde tekrar görüşmek üzere. Mesaj atan ve takip eden herkese teşekkür ederim. Kariyer bitmiştir..
Bir Dost
Hellbells
Biz sana teşekkür ederiz abi hedefine ulaştın tebrik ederim.