Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 225 sonuç

Konu: Libertadores tamam..G.Birliği ile Avrupaya devam [Hellbells]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi Bölgesel Lig şampiyonluğuna alıştık.Bu sene Libertodores istiyoruz
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

artık tek hedefimiz kaldı libertodoresi alıp avrupa ya ucmak
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

BREZİLYA 1.LİGİ BAŞLADI!!

BREZİLYA 1.LİGİ

1.HAFTA

CRUZEİRO : 2 - 1 : SANTO ANDRE

Lige 3 puanla başlamak sevindirici..

COPA LİBERTADORES

ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ

PUMAS : 0 - 1 : CRUZEİRO

Deplasmandaki maça savunma ağırlıklı çıkmamıza rağmen 40.saniyede bulduğumuz golün avantajını koruduk ve yarı finale bir adım yaklaştık.

BREZİLYA 1.LİGİ

2.HAFTA

VİTORİA : 2 - 1 : CRUZEİRO

İlk mağlubiyetimizi ligin 2.haftasında aldık.Aklımızda libertadores rövanşı vardı..

COPA LİBERTADORES

ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ

CRUZEİRO : 0 - 1 : PUMAS

Deplasmanda 1-0 kazandığımız maçın rövanşına evimizde savunma ağırlıklı çıktık. Eksiklerimiz vardı. Gol yollarındaki her şeyimiz Guilherme sakattı. Sene başında onun alternatifi olarak transfer ettiğimiz Leandro Rodrigues de maç içinde sakatlandı.Tek kale oynamamıza rağmen tesadüf golü yedik ve maç penaltılara kaldı. Penaltılar sonunda kalecimizin harika performansı ile yarı finale yükseldik.

COPA LİBERTADORES

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Rakibimiz ligdeki ezeli rakibimiz olan Gremio oldu. Hedefimiz artık Libertadores'i kaldırmak. Umarım başarırız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler abi Bölgesel Lig şampiyonluğuna alıştık.Bu sene Libertodores istiyoruz
    İnşallah.

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    artık tek hedefimiz kaldı libertodoresi alıp avrupa ya ucmak
    Valla Avrupa'da boş takım olsa uçcam da hepsi dolu.
    Last edited by The.Crow : 22.Mayıs.2008 at 23:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi yarı finalde gelmiş.Ligde 2.maç kötü olmuş olsada toparlanırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

tebrikler..İnşl. Libertodores'i alırsın

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

BREZİLYA LİGİ

3.HAFTA

CRUZEİRO : 0 - 0 : FLUMİNENSE

Libertadores'ten sonra lige dönüüşümüz çok zor oluyor.Oyuncularımda konsantrasyon eksikiliği yaşanıyor ve bu puan kayıplarına neden oluyor. Ya bir an önce Libertadores'ten elenmeliyiz ya da Libertadores Kupasını kaldırana kadar mümkün olduğunca az puan kaybı yaşamak için uğraşmalıyız.

BREZİLYA LİGİ

4.HAFTA

GOİAS : 1 - 0 : CRUZEİRO

Üstün oynadığımız maçtan puansız ayrıldık.Üzgünüz. Lige çok kötü başlamış olduk bir an önce toparlanıp galibiyet serisi yakalamamız şart.

BREZİLYA LİGİ

5.HAFTA

CRUZEİRO : 2 - 0 : PALMEİRAS

Uzun aradan sonra 3 puanı bir arada görmek hem de güçlü rakibimiz karşısında bunu başarmak bizi mutlu etti.

BREZİLYA LİGİ

6.HAFTA

PARANA : 0 - 2 : CRUZEİRO

Deplasmanda kazanarak üst üste 2.galibiyetimizi elde ettik.Takımda moraller düzelmeye başladı.

BREZİLYA LİGİ

7.HAFTA

CORİTİBA : 0 - 1 : CRUZEİRO

Rakibimiz son 15 dakikayı 9 kişi oynadı ancak maçın genelinde üstündük. Rakibimize hiç şut çektirmememiz de bizim için sevindirici bir durum.

BREZİLYA LİGİ

8.HAFTA

CRUZEİRO : 2 - 1 : GREMİO

Copa Libertadores Yarı Finalindeki rakibimizle önce ligde kendi sahamızda karşı karşıya geldik.Çok üstğn oynadığımız maçı kazanarak üst üste 4.galibiyetimizi aldık.Rakibimize karşı oynadığımız baskın futbol Libertadores Finaline uzak olmadığımızı gösterdi. Şimdi 4 gün sonra aynı rakibimizle yapacağımız Libertadores Kupası yarı final ilk maçını beklemeye başladık. Guilherme bu maçta sakatlandığı için Yarı Final ilk maçında oynamayacak.Bu bizi düşündürüyor.

COPA LİBERTADORES

YARI FİNAL 1.MAÇ

CRUZEİRO : 1 - 0 : GREMİO

Üstün oynadığımız bir maçtı.Ancak Guilherme'nin eksikliğini oldukça fazla hissettik ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.Ama tek farkla da olsa kendi evimizde gol yemeden kazanmak bizim için büyük avantaj.Deplasmana gol yememek için çıkacağız.

BREZİLYA LİGİ

9.HAFTA

CRUZEİRO : 5 - 0 : VASCO DE GAMA

Libertadores moraliyle çıktığımız maçta rakibimizin işini 50 dakika içinde bitirdik. Ligde 5 maçlık galibiyet serisi yakalamamız bizim için harika oldu. Şimdi hafta arası oynanacak Libertadores Yarı Final rövanşını bekliyoruz.Guilherme hala yok!!

COPA LİBERTADORES

YARI FİNAL 2.MAÇ

GREMİO : 0 - 1 : CRUZEİRO

Deplasmana gol yememek için çıktık. Savunma anlayışım topun bizde kalması olduğundan bunu uygulamaya çalıştık ve başardık. Maçta topa daha hakim olmamız maçı yönlendirmemizi sağladı. Attığımız gole kadar rakibimizden çok üstündük. Golden sonra savunmaya çekilince rakibimiz pozisyonlar buldu ancak gol yemedik ve kazanarak Libertadores Finali'ne uzandık. Felsefemin doğruluğuna bu maçlarda daha çok inandım. En iyi savunma topa sahip olunarak yapılır!!

COPA LİBERTADORES

FİNALİN ADI

CHİVAS ( MEX ) -- CRUZEİRO ( BRE )

Takımımda 3.sezonumu yaşıyorum ve ilk sezonumdan beri Libertadores Finalinin hayalini kuruyordum.Geçen sezon çok umutluydum ancak inanılmaz bir yarı final serisinde mucize eseri elenmiştik. Şimdi Finaldeyiz. Rakibimiz güçlü Meksika temsilcisi CHİVAS!! Buraya kadar gelmişken bu kupayı alamamak benim için büyük hayal kırıklığı olur. Kupayı kazanmak istiyoruz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tebrikler abi yarı finalde gelmiş.Ligde 2.maç kötü olmuş olsada toparlanırsın.
    Son galibiyet serimiz güzel oldu.Zirveye oynayabiliriz artık.

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    tebrikler..İnşl. Libertodores'i alırsın

Çok az kaldı.Bir aksilik olmazsa inşallah alacağız.
    Last edited by The.Crow : 23.Mayıs.2008 at 17:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Tebrikler abi iyi gidiyorsun finale kadar gelmişken artık kaldsır bu kupayı başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi ligdeki galibiyet serisinin üstüne birde bu final süper olmuş.Kupayı istiyoruz.

ligde almış başını gidiyorsun zaten..finalde Chivas'ı yendin mi iş biter

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

BREZİLYA 1.LİGİ

10.HAFTA

AMERİCA ( RN ) : 2 - 4 : CRUZEİRO

Libertadores finalinin ilk ayağından önce çıktığımız maçta deplasmanda aldığımız galibiyet moral oldu.

COPA LİBERTADORES

FİNAL 1.MAÇ

CHİVAS : 1 - 2 : CRUZEİRO

Finalin ilk ayağında deplasmanda müthiş bir avantaj elde ettik ve kupanın bir kulbuna sarıldık.Rakibimiz maça baskılı başladı ve öne geçti ilk yarının sonunda ve ikinci yarının başlarında bulduğumuz gollerle öne geçtik ve bu avantajımızı koruduk.

BREZİLYA 1.LİGİ

11.HAFTA

CRUZEİRO : 0 - 1 : FLAMENGO

Aklımız Libertadores rövanş maçındaydı. Maçın başlarında golcümüz Guilherme de sakatlanınca üstün oyunumuza rağmen gol bulamadık ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık.Guilherme bu hafta arası oynanacak Libertadores Finali rövanşında oynayamayacak.

BREZİLYA 1.LİGİ

11.HAFTA PUAN TABLOSU

COPA LİBERTADORES

FİNAL 2.MAÇ

CRUZEİRO : 2 - 3 : CHİVAS

Avantajla çıktığımız rövanşta avantajımızı kullanamadık. Maçın başlarında yenik duruma düştük. Bulduğumuz iki golle öne geçtik ancak son 10 dakikada yediğimiz 2 golle skor 3-2 ye geldi. Ancak bu kupada deplasman golü kuralı olmadığı için maç uzatmalara gitti.Uzatmalarda gol olmadı ve penaltı atışlarına geçildi.Penlatı atışlarında 4-1 üstünlük sağladık ve BAŞARDIK!!!

COPA LİBERTADORES ŞAMPİYONU

CRUZEİRO!!!

1997'DEN SONRA İLK KEZ

Cruzeiro bu kupaya 1997 yılından sonra ilk kez ulaştı!!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler...Darısı Lig Şampiyonluğuna...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Tebrikler...Darısı Lig Şampiyonluğuna...
    Saol.. 3.sezonda da olsa sonunda kazandık. Lig tat vermez bana.Avrupa da bir kulüp boşalsada başvursam
    Bir Dost

Hellbells

tebrikler güzel bir başarı avrupadan teklif bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim abi böylesine büyük bir kupayı kulübüne getirdin hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler Umut abi müthiş bir iş başarmıssın...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Tebrikler abi..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Libertadores kupasını kazanman süper olmuş
    Avrupa'ya uçarsın artık

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Hedefine ulaştığın için tebrikler abi şimdiki hedef lig şampişyonluğu galiba..

Tebrikler umut abi en sonunda hedefine ulaştın....

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

BREZİLYA 1.LİGİ

12.HAFTA

A.MİNEİRO : 1 - 0 : CRUZEİRO

Libertadores zaferi sarhoşluğu ile çıktığımız maçta 3 puan kaybettik.

BREZİLYA 1.LİGİ

13.HAFTA

CRUZEİRO : 5 - 0 : VİLA NOVA ( GO )

Kolay bir galibiyetti.

BREZİLYA 1.LİGİ

14.HAFTA

CORİNTHİANS : 0 - 2 : CRUZEİRO

Zor deplasmandan çok önemli bir 3 puan almayı başardık. Artık yavaş yavaş lige odaklanma zamanı geldi.

BREZİLYA 1.LİGİ

15.HAFTA

CRUZEİRO : 3 - 1 : A.PARANAENSE

Galibiyet serimiz devam ediyor.

TRASNFER HABERİ

OLYMPİAKOS'UN PARASI ÇOK!!

Yunan takımı Defansif orta saha oyuncumuz Ale için 5 M € + Adilson ( DMC ) teklifi ile kapımızı çaldı. Ve bu cazip teklifi kabul ettik.Adilson'u da takımımıza katmış olduk. Ale'ye futbol hayatında başarılar.

BREZİLYA 1.LİGİ

16.HAFTA

CRUZEİRO : 1 - 0 : JUVENTUDE

BREZİLYA 1.LİGİ

17.HAFTA

SANTOS : 0 - 3 : CRUZEİRO

ANDERSON MARTİNS ( DC ) CRUZEİRO'DA

Vitoria takımının 23 yaşındaki stoperi 1.4 M € karşılığında Cruzeiro oyuncusu olmuştur.

RECOPA FİNALİ

1.MAÇ

CRUZEİRO : 1 - 0 : AMERİCA ( MEX )

Bu kupa sanırım bu sezonki Libertadores şampiyonu ile geçen sezonki Libertadores Şampiyonu arasında oynanıyor.Geçen sezon Libertadores yarı finalinde elendiğimiz rakibimiz kupayı müzesine götürmüştü.O maçın intikam zamanı geldi.Üstün oynayıp bir de penaltı kaçırdığımız maçı gol yemeden tek farkla kazandık ve rövanş için avantaj elde ettik.

BREZİLYA 1.LİGİ

18.HAFTA

SPORT RECİFE : 3 - 1 : CRUZEİRO

Ligdeki galibiyet serimiz bu maç ile son bulmuş oldu. Recopa yorgunu olan oyuncularım ellerinden geleni yapsalar da sahadan puansız ayrıldık.

RECOPA FİNALİ

2.MAÇ

AMERİCA ( MEX ) : 2 - 1 : CRUZEİRO

Maçın başında bulduğumuz golle öne geçtik ancak üstünlüğümüzü koruyamadık ve sahadan mağlup ayrıldık. Ancak kupayı almış olduk. Libertadores te olmayan deplasman golü kuralı bu kupada vardı ve deplasmanda attığımız gol sayesinde kupaya uzandık.

BİR KUPA DAHA

RECOPA ŞAMPİYONU

CRUZEİRO

Bu sezon Cruzeiro altın yılını yaşıyor. Önce geleneksel hale gelen Bölgesel Lig Şampiyonluğu , ardından Copa Libertadores ve şimdi de Recopa.. Şimdiden kupa sayısı 3 oldu bile..

BREZİLYA 1.LİGİ

19.HAFTA

CRUZEİRO : 2 - 1 : VİTORİA

Kupa sarhoşluğunun etkisiyle bu maçtan puan kaybetmekten korkuyordum. Oyuncularım beni yanıltmadılar. Daha güçlü bir ekip olsa eminim puan kaybedecektik ancak zayıf rakibimiz karşısında zor da olsa kazandık.

BREZİLYA 1.LİGİ

19.HAFTA PUAN DURUMU

Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ligde harikasın abi bu sezon şampiyon olacaksın inşallah.Kupa hayırlı olsun önemli bir kupa.

Lige ağırlığını koymuşsun abi böyle devam etmeni umuyorum.Umarım sezonu 4 kupa ile tamamlarsın.Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

valla hellbels sonunda libertodoresi kaldırdın ligde ii gidiyorusn bu sne sonunda avrupa göz kırp artık
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ligde harikasın abi bu sezon şampiyon olacaksın inşallah.Kupa hayırlı olsun önemli bir kupa.
    İnşallah olacağız tabi sezon sonuna kadar bu takımda kalırsam Bu arada Palmeiras teklif yapmıştı red ettim .

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Lige ağırlığını koymuşsun abi böyle devam etmeni umuyorum.Umarım sezonu 4 kupa ile tamamlarsın.Başarılar...
    Vallahi amacım 4 kupa hatta varsa 5,6,7 kupa istiyorum.

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    valla hellbels sonunda libertodoresi kaldırdın ligde ii gidiyorusn bu sne sonunda avrupa göz kırp artık
    Gözüm zaten hep Avrupa'da. İnter'in hocası yoktu başvurdum kabul etmediler. Barcelona'nın hocası da yok yeni başvurdum cevap bekliyorum ama kabul etmezler zaten
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Biraz uzaklara gitmişsin adaş Başarılar dilememe gerek kalmamış hatta ben biraz geç kalmışım başarı dilemek için Nasıl zevkli oluyor mu brezilya ligi? bu arada avrupaya ne zaman döneceksin
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence artık Avrupa'ya dön. Ordan uzak doğuya geç sonra Afrika felan derken Uzaya çık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devamını bekliyoruz abi.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Biraz uzaklara gitmişsin adaş Başarılar dilememe gerek kalmamış hatta ben biraz geç kalmışım başarı dilemek için Nasıl zevkli oluyor mu brezilya ligi? bu arada avrupaya ne zaman döneceksin
    Valla adaş zevkli.Aslında Avrupaya gitmek istiyorum da boşta hiç takım yok

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence artık Avrupa'ya dön. Ordan uzak doğuya geç sonra Afrika felan derken Uzaya çık
    Afrika da korkarım ben

Devamını bekliyoruz abi.

Aslında tam eğlenmeye başlamıştım ancak kariyeri bitirmek zorundayım. Sebebi ise şu: Bendeki 8.0.2 yaması FB ve GS nin finans sorununun çözülmüş hali olduğunu sanıyordum ancak değilmiş. Sorunsuz 8.0.2 yamasını yükleyeceğim. Aslında yamayı kariyerim devam ediyor diye yüklemiyordum ancak 22.FM Turnuvası başlayacak. Yüklemek zorundayım. Kariyere de burada son vermek durumundayım. Çok yakında yeni bir kariyerde tekrar görüşmek üzere. Mesaj atan ve takip eden herkese teşekkür ederim. Kariyer bitmiştir..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biz sana teşekkür ederiz abi hedefine ulaştın tebrik ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Biz sana teşekkür ederiz abi hedefine ulaştın tebrik ederim.
    Saol Yunus. Ancak vazgeçtim galiba kapatmicam kariyerini. Sanırım yamayı yükledikten sonra save dosyası çalışıyormuş. Yamayı yükleyip deneyeceğim. Eğer çalışırsa devam edeceğim çalışmazsa kapatırım. Yani kesin bi şey yok
    Bir Dost

Hellbells

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri