Yaklaşık saat 11 'e kadar boş mesajlar atabilirsiniz yönetim izinlisiniz gsliler![]()
Sivasspor
Galatasaray
Beraberlik
Yaklaşık saat 11 'e kadar boş mesajlar atabilirsiniz yönetim izinlisiniz gsliler![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
keşke sivasa gidebilseydim
İnşallah diğer maça bilet kalır![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
valla kupayi istedikleri zaman versinlerhaftaya fener macinda oldugu gibi yine ALI SAMI YENDEYIM!!!
Galatasaray şampiyon oldu te brik ederim
Tebrikler Galatasaray...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baran kupa değilde belki taraftarda gelemez maça
ceza gelebilir...
Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 04.Mayıs.2008 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler Galatasaray.Artık %99 şampiyonlar bana göre.Oftaş'ı bu havayla evire çevire yenerler heralde.
Bu arada, PSV geçen yıl Hollanda'da 33. hafta sonunda dördüncüydü. 34. Haftada şampiyon oldu.![]()
Ulan hayatımda Aykut'a gösterilen sarı kart kadar saçma sarı kart görmedim. Bir de, Ayhan'a oha demek istiyorum. Rezalet kullandığı sol ayağıyla hayatımda gördüğüm en güzel gollerden birini attı.
Ayhan ne gol atti oyle. Haftanin golu
Tebrikler G.Saray...
Şampiyon G.Saray bence...
Ayhan'ın golü Diyarbakır'a attığı bir gol vardı,onu hatırlattı bana...![]()
valla hakemler istedigine istedigi karti gostersinler bosveriiiiinnnnn![]()
Galatasaray kazandı.Ama; Sivas'ın oyun anlayısı çok kötüydü.Sivas'tan yedigimiz 2 golde kendi kendimize attık adeta zaten birini song attı sagolsun.2.Golde resmen güldüm böyle hata olmamalı.Galatasaray kazandı evet .Bİzimkiler süperdi Helal olsun Ayhan Lincoln'ün görevini fazlası ile yaptıgını düşünüyorum.Şimdi tv'den izliyorum Sivas'ın başkanı var mecnun odyakmaz galiba yanlıs olabilirim.Bizim gollere bahaneler üretiyor tebrik ederim.Şampiyonlugu A.S.Y'de ilan ederiz.İnşAllah....Bir de maçın başından beri konuşan Bülent uygun 'a bence kart verilip tribüne gönderilmeiliydi...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçın havası artsın diye gidip kahvede izledim maçı. Gollerde bağırmaktan şuan boğazım ağrıyor. Maçı kazandığımız için öylesine mutluyum ki. Maç başladığında Galatasaray'da gereksiz bir heyecan vardı. Nitekim golüde kendi kalemize attık. Sonra çullanmaya başladık. Yani golü yiyince bastırıyor atınca geri çekiliyorduk. Bu senaryo 5-3 olana kadar devam etti. Öyle müthiş bir mücadele olduğunu söyleyemem ancak maçın tansiyonu oluşan her pozisyonun gol olmasına neden oldu. Hakan Şükür'ün golünde ofsayt vardı sanırım. Bu geriye kalan (uzatmalarla beraber) 6 dakikanın rahat geçmesine neden oldu.
Artık 1 maç kaldı. Çıkıp çatır çatır oynamalı ve bu kadar olumsuzluğa rağmen ortaya koyulan emeğin karşılığı alınmalıdır. Bugün kaybetse veya son hafta kaybetsede Galatasaray benim için şampiyon olmuştur. Haftaya karnaval var beklemede kalın.
Hakan'ın golünde ofsayt vardı, evet.
Mehmet Yıldız: "Servet bu ligin en iyi stoperi ona karşı mücadele etmeye çalıştık"![]()
Galatasaray buraya kadar getirdi,Sivas buna dur diyemedi.Çünkü Galatasaray'ın kadrosu daha kaliteli oyunculardan oluşuyor.Tebrik ediyorum Gs'yi..
Son hafta ASY'de Oftaş'a karşı kaybedeceklerini sanmıyorum.Futbol bu belli olmaz ama şartlarda Gs'nin şampiyonluğu için inanılmaz derecede uygun..
Keşke 3 golü yemeselerdide bizde azcık sevinseydik..
So what?
Saike
Tebrikler Aslanlarımıza.Bu haftayı da kayıpsız geçerek şampiyonluk yolunda %99luk bir avantaj sağladık.O %1 ise işin mucize tarafı.Buraya kadar gel 2 rakibini yen ve son hafta yenil şampiyonluğu kaybet.İşte bu olursa mucize olur.Ama son hafta en kötü ihtimalle bir puan alırız ve Şampiyon oluruz.
İnşallah kupa son hafta Sami Yen'de olur da kupayla birlikte şampiyonluk sevinci yaşarız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fikirlerim burada
maçın değerlendirmesini yapayım ben de.. maç boyunca konuştuk maç sonunda değerlendirme yapmayı unuttuk.
Kral'ın attıı son gol buz gibi ofsayt. yaklaşık yarım metre 1 metre civarı ofsayt var orda. daha sonradan izleyenler görecektir.
Ayhan ve Arda gerçekten harika oynadılar. Arda'dan beklerdim ama Ayhan'dan öyle gol atmasını açıkça beklemiyordum. hele ki sol ayağıyla.. çünkü sağ ayağını kullanan bir futbolcu Ayhan ve sol ayağını neredeyse hiç kullanamıyor. fakat dikkat ettiniz mi bilmem Arda'ya yaptığı assistte de sıfırdan içeri çıkartırken topu sol ayağını kullandı. kısacası Ayhan bu hafta sol ayağına çok şey borçlu.
Aykut'un gördüğü sarı kartta doğru bir karar. çünkü hakeme 2 defa itiraz ettikten sonra hakem hareket halindeyken hakeme dokunuyor ve sonra dönüp gidiyor. hakem herhangi bir dokunma vs. gibi fiili hareket futbol kuralları içinde olmadığından ve itiraz ettiğinden hakemin gösterdiği sarı kartı doğru bir karar olarak düşünüyorum.
ayrıca şampiyonluk matematiksel olarak belli olmadığı için Türkiye Ligleri'nde takımlar anca garantiledikleri haftadan bir sonraki kupalarını alabilirler. yani üyelerimiz doğru söylüyorlar. ama ben Galatasaray'ın yerinde olsam Ali Sami Yen'e haftaya müzedeki kupalardan birini getirir onu kaldırırım. ne de olsa o da lig kupası. her ne kadar kopya da olsa sonuçta kupa töreni haftaya yapılabilir. çünkü öbür türlü baktığınız zaman 2008-2009 sezon başlangıcında kupa töreni yapılsa takımdan ayrılan oyuncular falan olacak ve bu zevki keyfi yaşayamayacaklar. dolayısıyla kupanın kopyasıyla tören düzenlenebilir. hatta şöyle olabilir:
federasyon kupanın iki kopyasını yaptırır. (çakma kupa)birini trabzon'a birini Ali Sami Yen'e gönderir. sonuçta matematiksel olarak fenerbahçe'nin hala şansı var. böylece her iki takımdan biri şampiyon olması halinde hemen kupa törenini yapmış olurlar.
gelelim maç sonufutbolcuların ve yönetimin açıklamalarına:
ben hepsinin açıklamalarına gerçekten hayran kaldım. çünkü hiçbiri rehavete kapılmamış açıklamalar yaptı. hepsi matematiksel olarak hala garantilemedik zaten burdan sonra da şimdi oftaş maçı için kampa geri dönüyoruz dediler. işte bu olay bu işi ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir bence. o yüzden Galatasaraylı futbolcuları ve yönetimi tebrik ediyorum. gerçekten şampiyonluğa çok inanmışlar. taraftar rehavete kapılmışken takımın rehavete kapılmaması gerçekten Galatasaray için büyük bir avantajdır. Bunun da en büyük örneğini sivas maçında gösterdiler zaten. zor bir deplasmandan 3 gol de yeseler 5 gol atıp 3 puan aldılar.
umarım takımım Ali Sami Yen'de oftaş'a karşı galibiyet alır ve o maçı bir şova dönüştürür. böylece 17 şampiyonluğu kazanır. tek yürek dedikleri böle bişi olsa gerek.![]()
Şampiyonluk yolunda omuz omuza
Güç verir sizlere bu kutsal forma
Geriye düşsende sakıl yıkılma
And iiçtik bu sene sampiyonluga !
Kazandık sonunda mutluyum 5-3 te olsa gerçekten izleyenler için süper maç oldu artık şampi değil şampiyo... sayılırız inş oftaş maçında kaybetmeyizde sewiniriz.
Çok süper maç oldu öldük öldük dirildik..Maçın özeti sivas ardayla başa çıkamadıtebrikler tüm aslanlara..
Buda enteresan bi fotosu
![]()
Tamam kurallar şu saatten sonra aynen geçerlidir. Önümüzdeki hafta Gs kazandığı taktirde 2 günlük kuralsızlık baş gösterecektir şampiyonluk topiğinde haberiniz olsuntabi hakaret yasak olmak kaydıyla.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bekliyoruz..
Şafak "6" ..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.