Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

13 22.81%
  • Galatasaray

39 68.42%
  • Beraberlik

5 8.77%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 181 sonuç

Konu: TSL 33. Hafta | Sivasspor - Galatasaray

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yaklaşık saat 11 'e kadar boş mesajlar atabilirsiniz yönetim izinlisiniz gsliler
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

keşke sivasa gidebilseydim

İnşallah diğer maça bilet kalır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by EreN View Post
    sen evinde çıldır millet stadda çıldıracak.
    Yüregimiz yeter Erenim

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Gol düellosu oldu, G.Saray'ı tebrik ediyorum.

Kupayı kurallar gereği haftaya değil, yeni sezonun ilk maçında alabilirsiniz. Kurallar, şampiyon oldunduktan bir hafta sonraki maçta kupayı teslim etmeye yarıyor. O yüzden diğer sezona kalıyor. Aynı durum 2006'da da yaşanmıştı.
    Sampiyon oldugumuz %95 garantilendi,böyle durumlarda kupa da getirilebilir ASYne.Yönetim bunun hakkinda bir ricada bulunacaktir,sonucta sampiyonluk maci.

valla kupayi istedikleri zaman versinler haftaya fener macinda oldugu gibi yine ALI SAMI YENDEYIM!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yüregimiz yeter Erenim

Sampiyon oldugumuz %95 garantilendi,böyle durumlarda kupa da getirilebilir ASYne.Yönetim bunun hakkinda bir ricada bulunacaktir,sonucta sampiyonluk maci.
    tabi eminim yeter, millet orda bağırıp oyuncularla üçlü çekerken sen tv başında oalcaksın..

Nesil
    2006

Yüregimiz yeter Erenim

%95 diyorsun, sorun işte burada %100 demeden o kupa gelmiyor. Ama bu takım kupayı kaldırması gerekir. Çünkü bu takım şampiyon olacak. Tabii ben hala kendi kulübümden ümitliyim.

Galatasaray şampiyon oldu te brik ederim

Tebrikler Galatasaray...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Baran kupa değilde belki taraftarda gelemez maça

ceza gelebilir...
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 04.Mayıs.2008 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Galatasaray.Artık %99 şampiyonlar bana göre.Oftaş'ı bu havayla evire çevire yenerler heralde.

Nesil
    2006

Bu arada, PSV geçen yıl Hollanda'da 33. hafta sonunda dördüncüydü. 34. Haftada şampiyon oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ulan hayatımda Aykut'a gösterilen sarı kart kadar saçma sarı kart görmedim. Bir de, Ayhan'a oha demek istiyorum. Rezalet kullandığı sol ayağıyla hayatımda gördüğüm en güzel gollerden birini attı.

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ulan hayatımda Aykut'a gösterilen sarı kart kadar saçma sarı kart görmedim. Bir de, Ayhan'a oha demek istiyorum. Rezalet kullandığı sol ayağıyla hayatımda gördüğüm en güzel gollerden birini attı.
    Hakemi dövse miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayhan ne gol atti oyle. Haftanin golu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler G.Saray...

Şampiyon G.Saray bence...

Ayhan'ın golü Diyarbakır'a attığı bir gol vardı,onu hatırlattı bana...

valla hakemler istedigine istedigi karti gostersinler bosveriiiiinnnnn

Del Piero_10 Misafir

Şampiyonluk %100 garantilenmeden kupa gelmez.Genellikle törende kupanın bir kopyasını kullanırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ardafb View Post
    Hakemi dövse miydi ?
    Hakeme fiili bir müdahelesi yok, dokunmuyor bile. Sadece topu çıkardığını belirtiyor 2-3 sefer. Tam arkasını dönüp giderken sarıyı yiyor. Neyse, şampiyon olmamız engellenemeyecek zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray kazandı.Ama; Sivas'ın oyun anlayısı çok kötüydü.Sivas'tan yedigimiz 2 golde kendi kendimize attık adeta zaten birini song attı sagolsun.2.Golde resmen güldüm böyle hata olmamalı.Galatasaray kazandı evet .Bİzimkiler süperdi Helal olsun Ayhan Lincoln'ün görevini fazlası ile yaptıgını düşünüyorum.Şimdi tv'den izliyorum Sivas'ın başkanı var mecnun odyakmaz galiba yanlıs olabilirim.Bizim gollere bahaneler üretiyor tebrik ederim.Şampiyonlugu A.S.Y'de ilan ederiz.İnşAllah....Bir de maçın başından beri konuşan Bülent uygun 'a bence kart verilip tribüne gönderilmeiliydi...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın havası artsın diye gidip kahvede izledim maçı. Gollerde bağırmaktan şuan boğazım ağrıyor. Maçı kazandığımız için öylesine mutluyum ki. Maç başladığında Galatasaray'da gereksiz bir heyecan vardı. Nitekim golüde kendi kalemize attık. Sonra çullanmaya başladık. Yani golü yiyince bastırıyor atınca geri çekiliyorduk. Bu senaryo 5-3 olana kadar devam etti. Öyle müthiş bir mücadele olduğunu söyleyemem ancak maçın tansiyonu oluşan her pozisyonun gol olmasına neden oldu. Hakan Şükür'ün golünde ofsayt vardı sanırım. Bu geriye kalan (uzatmalarla beraber) 6 dakikanın rahat geçmesine neden oldu.

Artık 1 maç kaldı. Çıkıp çatır çatır oynamalı ve bu kadar olumsuzluğa rağmen ortaya koyulan emeğin karşılığı alınmalıdır. Bugün kaybetse veya son hafta kaybetsede Galatasaray benim için şampiyon olmuştur. Haftaya karnaval var beklemede kalın.

Hakan'ın golünde ofsayt vardı, evet.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Mehmet Yıldız: "Servet bu ligin en iyi stoperi ona karşı mücadele etmeye çalıştık"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray buraya kadar getirdi,Sivas buna dur diyemedi.Çünkü Galatasaray'ın kadrosu daha kaliteli oyunculardan oluşuyor.Tebrik ediyorum Gs'yi..

Son hafta ASY'de Oftaş'a karşı kaybedeceklerini sanmıyorum.Futbol bu belli olmaz ama şartlarda Gs'nin şampiyonluğu için inanılmaz derecede uygun..

Keşke 3 golü yemeselerdide bizde azcık sevinseydik..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Aslanlarımıza.Bu haftayı da kayıpsız geçerek şampiyonluk yolunda %99luk bir avantaj sağladık.O %1 ise işin mucize tarafı.Buraya kadar gel 2 rakibini yen ve son hafta yenil şampiyonluğu kaybet.İşte bu olursa mucize olur.Ama son hafta en kötü ihtimalle bir puan alırız ve Şampiyon oluruz.

İnşallah kupa son hafta Sami Yen'de olur da kupayla birlikte şampiyonluk sevinci yaşarız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Mehmet Yıldız: "Servet bu ligin en iyi stoperi ona karşı mücadele etmeye çalıştık"
    işte olay budur
    bu arada saha falan kapatamazlar sıkar biraz o iş
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

maçın değerlendirmesini yapayım ben de.. maç boyunca konuştuk maç sonunda değerlendirme yapmayı unuttuk.

Kral'ın attıı son gol buz gibi ofsayt. yaklaşık yarım metre 1 metre civarı ofsayt var orda. daha sonradan izleyenler görecektir.

Ayhan ve Arda gerçekten harika oynadılar. Arda'dan beklerdim ama Ayhan'dan öyle gol atmasını açıkça beklemiyordum. hele ki sol ayağıyla.. çünkü sağ ayağını kullanan bir futbolcu Ayhan ve sol ayağını neredeyse hiç kullanamıyor. fakat dikkat ettiniz mi bilmem Arda'ya yaptığı assistte de sıfırdan içeri çıkartırken topu sol ayağını kullandı. kısacası Ayhan bu hafta sol ayağına çok şey borçlu.

Aykut'un gördüğü sarı kartta doğru bir karar. çünkü hakeme 2 defa itiraz ettikten sonra hakem hareket halindeyken hakeme dokunuyor ve sonra dönüp gidiyor. hakem herhangi bir dokunma vs. gibi fiili hareket futbol kuralları içinde olmadığından ve itiraz ettiğinden hakemin gösterdiği sarı kartı doğru bir karar olarak düşünüyorum.

ayrıca şampiyonluk matematiksel olarak belli olmadığı için Türkiye Ligleri'nde takımlar anca garantiledikleri haftadan bir sonraki kupalarını alabilirler. yani üyelerimiz doğru söylüyorlar. ama ben Galatasaray'ın yerinde olsam Ali Sami Yen'e haftaya müzedeki kupalardan birini getirir onu kaldırırım. ne de olsa o da lig kupası. her ne kadar kopya da olsa sonuçta kupa töreni haftaya yapılabilir. çünkü öbür türlü baktığınız zaman 2008-2009 sezon başlangıcında kupa töreni yapılsa takımdan ayrılan oyuncular falan olacak ve bu zevki keyfi yaşayamayacaklar. dolayısıyla kupanın kopyasıyla tören düzenlenebilir. hatta şöyle olabilir:

federasyon kupanın iki kopyasını yaptırır. (çakma kupa) birini trabzon'a birini Ali Sami Yen'e gönderir. sonuçta matematiksel olarak fenerbahçe'nin hala şansı var. böylece her iki takımdan biri şampiyon olması halinde hemen kupa törenini yapmış olurlar.

gelelim maç sonufutbolcuların ve yönetimin açıklamalarına:
    ben hepsinin açıklamalarına gerçekten hayran kaldım. çünkü hiçbiri rehavete kapılmamış açıklamalar yaptı. hepsi matematiksel olarak hala garantilemedik zaten burdan sonra da şimdi oftaş maçı için kampa geri dönüyoruz dediler. işte bu olay bu işi ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir bence. o yüzden Galatasaraylı futbolcuları ve yönetimi tebrik ediyorum. gerçekten şampiyonluğa çok inanmışlar. taraftar rehavete kapılmışken takımın rehavete kapılmaması gerçekten Galatasaray için büyük bir avantajdır. Bunun da en büyük örneğini sivas maçında gösterdiler zaten. zor bir deplasmandan 3 gol de yeseler 5 gol atıp 3 puan aldılar.

umarım takımım Ali Sami Yen'de oftaş'a karşı galibiyet alır ve o maçı bir şova dönüştürür. böylece 17 şampiyonluğu kazanır. tek yürek dedikleri böle bişi olsa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk yolunda omuz omuza
    Güç verir sizlere bu kutsal forma
    Geriye düşsende sakıl yıkılma
    And iiçtik bu sene sampiyonluga !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazandık sonunda mutluyum 5-3 te olsa gerçekten izleyenler için süper maç oldu artık şampi değil şampiyo... sayılırız inş oftaş maçında kaybetmeyizde sewiniriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok süper maç oldu öldük öldük dirildik..Maçın özeti sivas ardayla başa çıkamadı tebrikler tüm aslanlara..

Buda enteresan bi fotosu

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tamam kurallar şu saatten sonra aynen geçerlidir. Önümüzdeki hafta Gs kazandığı taktirde 2 günlük kuralsızlık baş gösterecektir şampiyonluk topiğinde haberiniz olsun tabi hakaret yasak olmak kaydıyla.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bekliyoruz..

Şafak "6" ..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri