Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuc ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

15 48.39%
  • Berabere Biter

4 12.90%
  • Fenerbahçe Kazanır

12 38.71%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 162 sonuç

Konu: TSL 34.Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    bence bu kadar parası olan bir takım alex e bel bağlamak yerine,o nun kat ve kat iyisini getirebilir...
    Arkadaşım son mesajlarına dikkat ediyorum ki takmışsın paraya. Para vereyimde sus bari.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Trabzonspor maçı alcaktır 2-0 diyorum.Fenerbahçe'de moral yok...
    Kâhin misin sen yahu Nostradamus Alican

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fark bekliyordum açıkçası ikinci yarıda, ancak olmadı. Yine de tebrikler Trabzon..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

fenerbahce zaten son haftalarda cok duşuşe gecti gs macından sonra.tebrikler trabzon

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tebrikler fenerbahçe
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ayıp oldu Bülent Hoca'ya.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ayıp oldu Bülent Hoca'ya.
    o da bize Geçen Hafta Ayıp Etti Ama..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    o da bize Geçen Hafta Ayıp Etti Ama..
    Olur mu öyle şey ? 3 atacağız dedi 3 attılar
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fazla söze gerek yok çok güzel oynadık ve maçı hakettik tribünlerde mükemmeldi gerçekten.. Koskoca bir sezonu kötü geçirsekte 6,7 yıldır yenemediğimiz Fenerbahçe'yi böylesine güzel oynayarak yenmemiz çok iyi oldu. Musa Büyük , Yattara ve Onur mükemmel oynadılar. Hele ki 6 ay sakatlık yaşamış Musa Büyük'ün bu takımda kalması ve sağ kanadın değişmez ismi olması gerekiyor artık..

Yattara için birşey demeye gerek yok.. Çoğu arkadaş yerden yere vuruyordu yok canım abartıyorsunuz bu adamı falan filan .. Umarım onlar da bu maçı ve Yattara'yı izlemişlerdir.. Ayrıca Yattara'dan kaptan olmaz diyenlerde maç içindeki çalışkanlığı ve aldığı sorumluluğu görmüşlerdir heralde.Hala da iddaa ediyorum şu Yattara İstanbul'da olsun sabah akşam konuşuluyordu.. Hüseyin'in defansta oynadığı ya da 11'de başlamadığı maçları çok iyi oynuyoruz. Ortasahayı patır patır geçtik .. Ya bu adamı satsınlar yada defansa koysunlar ama ortasahaya asla..

Bu galibiyetle Beşiktaş'ın Uefa'ya Sivas'ında İnter-toto ya gitmesini sağladık .. En çok da buna sevindim .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Teşekkürler Trabzonspor...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Trabzon deplasmanında fenerden puan bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum..güzel de oynamışlar tebrikler..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağol Trabzon bize çalıştı bu maçta

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ne Şota ne Fatih Tekke ne de Gökdeniz Karadeniz .. Varsa yoksa İbrahima Yattara !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben maci FBtv den dinledim, gercekten o spiker arkadaslarin degismesi lazim. Yok bilmem

"Trabzonun ataklarinda faul var"
    " Bu Trabzon Gs macinda niye boyle oynamadi "
    "bugun Trabzona bi haller oldu"
    " Yattara daha once boyle oynamadi "

dahada sayarimda hepsi birbirinden komik

Herneyse, bu kadar sene sonra Fenerbahceyi yenmemiz cok guzel oldu. Derbi galibiyeti almicaktik nerdeyse ama son mac cok guzel oynadik. Daha ozet lere bakmadim ama radyodan dinledigim kadar ile Onur, Musa ve Yattara devlesmis. Fenerbahcede ise tek caba gosteren Ugur Boral'di, Alexin ismini bile duymadim.

Artilarimizi gorduk simdi, Ersun hoca istedigi transferleri yapip seneye cok daha iyi bi takim olcaz ve lig yine renkli bitecek ins.

Bi sezon daha bitti ve goruyorumki TURKIYE super ligi her sene mutis bi mesafe katediyo, kalite anlaminda kendimizi cok gelistirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

3 puanı ladık bıde feneri yenip aldık cok daha mutluyum.daha fazla gol beklıyordum ama becerıpte 1-2 gol daha atamdılar.kalede olan genc onur çok müthiş oynadı bizim açımızdan maçın yıldızı seçilebilecek birirsi bence.seneye bomba gibi bir trabzonspor izleriz inş da bu sezonu unuturuz.ben ersun hocaya çok güveniyorum manisada bi zaman yaptğını bzde neden yapmasın orası baskıya gelmeyecek bir takımda 7 puan fark atmıstı ama yinede geri düşmüştü bzde ölyle olmaz düye düşünğyorum

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Helal Olsun TRABZON'uma hakettik maçı çok iyi oynadılar
    Musa çok çalıştı ve tabii en önemlisi yattara
    bi an yattarayı sakatlıycaklar dedim kesin de sakatlayamadılar hele ugur boral tutamayınca resmen çirkeflik yaptı arkadan tekme falan atıyo sırtına,itiyo çok gıcık oldum ugur borala
    inşallah seneye hep böyle oynarlar...

ilk gol Gökhan Gönül´ün ve Ugur Boral´in defansif bakimindan ne kadar zayif olduklarini gösteren bi goldü.Gökhan resmen kacti Yattara´dan,adam üzerine üzerine geldi,Gökhan geri cekildi,önünü acti,Yattara bu firsati degerlendirmez mi..
    Mac boyunca Yattara bekledigim gibi sol tarafi otoban gibi kullandi,sol bekte de oynar denilen(ki bence imkansiz)Ugur Boral´i mahvetti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    ilk gol Gökhan Gönül´ün ve Ugur Boral´in defansif bakimindan ne kadar zayif olduklarini gösteren bi goldü.Gökhan resmen kacti Yattara´dan,adam üzerine üzerine geldi,Gökhan geri cekildi,önünü acti,Yattara bu firsati degerlendirmez mi..
    Mac boyunca Yattara bekledigim gibi sol tarafi otoban gibi kullandi,sol bekte de oynar denilen(ki bence imkansiz)Ugur Boral´i mahvetti.
    Gökhan bu maçda büyük bir iddamız kalmadığı için böyle oynadı.Fakat Gökhan'ın defansif yönüyle ilgili bilgi edinmek istersen.2. Sevilla mçını izle

Ben tüm maclari izliyorum,ama senin gibi üzerimde formali degil.
    Gökhan Gönül ligin en iyi sag bekidir,katiliyorum buna.Ama defansif yönden kendisini gelistirmesi gerekiyor,defansif yönü zayif birisidir.Hiziyla bu acigini kapatmaya calisiyor,alin iste Trabzonspor macinda Yattara elini kolunu sallaya sallaya geldi atti golünü,Gökhanin topa müdahalesi yoktu.
    Galatasaray macinda Arda tarafindan nasil zor duruma düsürüldügü de ortada,burada Gökhani elestiriyorum cünkü EURO 2008 de böyle hatalar yapmamasi gerekiyor,ona ihtiyacimiz var,kendisini gelistirirse adindan cok söz ettirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Baran haklı gibi duruyor Mehmet. Ne olursa olsun orada o kadar açmamalıydı Yattara'nın önünü. Yattara'nın önünü açarsan o şov yapar karşısında kim olursa olsun.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Baran haklı gibi duruyor Mehmet. Ne olursa olsun orada o kadar açmamalıydı Yattara'nın önünü. Yattara'nın önünü açarsan o şov yapar karşısında kim olursa olsun.
    Yok o maça diyeceğim yok.Gökhan kötüydü fakat.Gökhan'ın defansif yönü o kadar da kötü değildi diyorum.Neyse EURO 2008'de görürüz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gökhan Gönül bu ligin en iyi sağ bek'idir. Buna kimsenin itirazı yok. Ama birde şöyle düşün Yattara'nın karşısında bu kadar pasif kalan bir isim kafası başka bir yerde olursa C.Ronaldo-Nani-Quaresma gibi isimler karşısında nasıl durur?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Gökhan Gönül bu ligin en iyi sağ bek'idir. Buna kimsenin itirazı yok. Ama birde şöyle düşün Yattara'nın karşısında bu kadar pasif kalan bir isim kafası başka bir yerde olursa C.Ronaldo-Nani-Quaresma gibi isimler karşısında nasıl durur?
    kafası başka yerde olmayacak bence

Euro 2008 gelsin bir bakarız artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    kafası başka yerde olmayacak bence

Euro 2008 gelsin bir bakarız artık.
    Tek temennimiz o MeMo'cum.Ondan çok şey bekliyoruz EURO 2008'de.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gökhan bu maçda büyük bir iddamız kalmadığı için böyle oynadı.Fakat Gökhan'ın defansif yönüyle ilgili bilgi edinmek istersen.2. Sevilla mçını izle
    Ne kadar profesyonel bir oyuncuymuş bu Gökhan Gönül demek iddaanız kalmadı diye böyle oynamış he.. Süper

Ha bu arada nerdeyse Tüm Fenerliler aynı şeyi diyor iddaamız yoktu falan. Yattara o golü attığında Galatasaray-Oftaş maçı 0-0 dı. Yani Trabzonspor öne geçtiğinde Galatasaray Oftaş'ı yenmiyordu. Bazı arkadaşlardan da aynı şeyi duydum Galatasaray öne geçince işimiz bitti falan o yüzden asılmadık maça gibilerinden

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Gökhan ve Semih en istekli oyuncularımzıdı. Zaten lig bitmiş hata yapsalar ne olur? Yapmsalar ne olur? Sıradan bir maçtı. Sadece kazanana yıl sonu hediyesi üç puan vereceklerdi.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Gökhan ve Semih en istekli oyuncularımzıdı. Zaten lig bitmiş hata yapsalar ne olur? Yapmsalar ne olur? Sıradan bir maçtı. Sadece kazanana yıl sonu hediyesi üç puan vereceklerdi.
    Bu ne yahu,böyle düsünce mi olur ? Futbolcularinizi korumak isterken daha da batiriyorsunuz yorumlarinizla haberiniz yok vallahi.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Galatasaray bu yüzden şampiyon oldu o zaman adamlar 6 hafta seyircisiz - 6 hafta teknik adamsız falan yılmadan mücadele etmeseydiler. Fenerli oyuncular madem bu düşünceyle yani artık iş işten geçti Trabzon maçı sıradan bir maç düşüncesiyle maça çıkmışlarsa sizin dediğiniz gibi , Galatasaraylı oyuncular'da bu kadar olumsuzluk içinde çokdan bu yarıştan umutlarını kesmeleri lazımdı. Ama yok yok bahaneninde bir sınırı var .

Euro 2008'de Allah korusun ilk 2 maçı yenildik 3.maçta Gökhan Gönül vurdumduymaz mı oynayacak yani ? Nasılsa iş işten geçti.. Böyle bir saçmalık olabilir mi pehh

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Galatasaray bu yüzden şampiyon oldu o zaman adamlar 6 hafta seyircisiz - 6 hafta teknik adamsız falan yılmadan mücadele etmeseydiler. Fenerli oyuncular madem bu düşünceyle yani artık iş işten geçti Trabzon maçı sıradan bir maç düşüncesiyle maça çıkmışlarsa sizin dediğiniz gibi , Galatasaraylı oyuncular'da bu kadar olumsuzluk içinde çokdan bu yarıştan umutlarını kesmeleri lazımdı. Ama yok yok bahaneninde bir sınırı var .

Euro 2008'de Allah korusun ilk 2 maçı yenildik 3.maçta Gökhan Gönül vurdumduymaz mı oynayacak yani ? Nasılsa iş işten geçti.. Böyle bir saçmalık olabilir mi pehh
    Olaya yanlış açıdan bakıyoruz.Lig 34 hafta 34 maç oynanmış ve son maçta şampiyonluk şansı çok çok azken.O moralle ne bekliyordunuz.Zaten bizim en büyük sorunumuz ligde iyi konsantre olamamız.Gökhan'ı avrupada gördük.Euro 2008 de ilk 2 maçı kaybetsek bile 3.maç büyük maç oalcağı için.Böyle bişey olmaz yani

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yenlg alınınca neyn arkasına sığınılcak şaşırımayalım lütfen

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri