abıler ben bu dosyayı ındırme ıslemını yapamıyorum sayfa goruntulenemıyor dıyo lutfen yardım edın water skınden ayrı yasayamıyorum :P
abıler ben bu dosyayı ındırme ıslemını yapamıyorum sayfa goruntulenemıyor dıyo lutfen yardım edın water skınden ayrı yasayamıyorum :P
gercekten cok guzel olmus. ozellikle de yazi tipi ve boyutun buyuk olmasi. eger bu tema editlenerek yeni bir skin olusturulacaksa mavi olan arkaplanin biraz daha koyulastirilmasi cok guzel olur
.... sa0L kaRde$im BeNi[!] M* böyLe h0$ sKinLeer ho$uma qidiy0r .... çok qüzeL 0Lmuş emeqine sa.[q}Lıq
eline emeğine sağlık.Çok güzel bir skin
çok güzel bi skin insana oyun oynarken zewk weriyo. teşekkürler!!!
Adamlar maçta sarı kart görünce ismi okunmuyor ...
Hocam skin çok güzel olmuş, emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Yalnız benim küçük bir sorunum var. bazı seçilemeyecek yerlerde fontlar soluk gözükmüyor. Acaba skin böyle mi ayarlandı?
Mesela aşağıdaki transfer seçeneklerinde "Today" in soluk olması lazım.
![]()
harika..............
denilenleri yaptım skini yükledim fakat ana menüye gelince oyun kapkaranlık oluyor bir tek bende mi böyle bu.
sildim skini hala aynı sorun var lütfen yardım!
cache klasörünü silmeniz gerekiyor. Skini oyun aekledikten sonra. Sonra tekrar oyuna girmelisiniz.
neyseki skinsiz çalıştı ama hala çalışmıyo water skin ne yapmam lazım?
not:cache dosyasını sildim
bende bu tarz brşey arıyordum.teşekkürler
oyunun bulunduğu klasörde data nin içinde skins klasörü yok nasıl yüklicem :S
skin için uğraşmışlar gerçekten de emeğinize yüreğinize sağlık
çok teşekkürler güzel bir skin
Skini yükledim. Genelde orjinalini bozmayı seven birisi değilimdir. Deneyeyim dedim ve hayran kaldım![]()
Sağ paneli de kurdum çok çok iyi. Arkadaşların dediği hatalar dışında hiçbirşey gözüme çarpmadı. Ama fakat lakin iyi oyuncu özelliklerinin 15ten başlaması kötü olmuş. Nasıl düzeltileceği konusunda küçücük bir bilgilendirme yapsan çok berhudar olacağım. Teşekkürler. Kolay gelsin.
Originally Posted by Kaybolus
DOWNLOAD ICIN TIKLAYIN (panels)
DOWNLOAD ICIN TIKLAYIN (settings)
Yukaridaki linklerde yayinladigim iki klasoru (panels ve settings) Water Skin klasorunun icine biraktiktan sonra gelen pencerede "Tumune Evet (Yes to All)" secenegini tiklayarak oyuncu profil renklerini istediginiz hale getirebilirsiniz. Keyifli oyunlar...
Hocam bir maruzatım daha var. Sadece bende mi oluyor bilmiyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=133
linkindeki arkadaşın dediği sorundan bende muzdaribim. Çözümü yok mu onun ?
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=114
Birde bu var. XML dosyasının içine girdim ama anlayamadım ne yazdığını kapadım hemenSkin içindeki yazılar bazen devam etmiyor kayboluyor. Birer kademe küçültebilirsem çok sevinirim. Yolu anlatırsanız çok mutlu olurum saolun.
Last edited by Kaybolus : 30.Temmuz.2008 at 00:48