mustafa sokaklar nasıl doktorlar falan kutlamalar varmı orada beline kadar saçı olan kahkahaları taa 222 den duyulan arkadaşlarımı görüyormusun![]()
güzel bir kutlama gecesi olmalı bir sürü arkadaşım var orada
mustafa sokaklar nasıl doktorlar falan kutlamalar varmı orada beline kadar saçı olan kahkahaları taa 222 den duyulan arkadaşlarımı görüyormusun![]()
güzel bir kutlama gecesi olmalı bir sürü arkadaşım var orada
Fikirlerim burada
Gelsin bakalım Es-Es..Burası 1.Lig değil.Eskişehirspor 12 yıldır sonra kavuştuğu ligte en fazla 2 sene dayanır.Bu sene düşmezseler bir sonraki senede düşeceklerdir.Es-Es'e tebrikler.Tek sevindiğim taraftarlarının coşkularını TSL'de de göstererek lige renk katacaklarını bilmek.
seneye zor deplasnmanlara Eskişehirde eklenmiş oldu tebrikler
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Eskişehir'e tebrikler.Lige renk katacaklarından adım gibi eminim.
Umarım iyi takviyeler yaparak ligde kalıcı olurlar ..![]()
Eskişehirde bariz bir Anti İstanbul hareketi var ama bunun ötesinde Anti Fener olayı olağan üstü boyutta. Bizim için seneye zor bir deplasman olacak...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tebrikler Boluspor.10 kişi verdikleri müthiş mücadele görülmeye değerdi.Şans %1 yanlarında olsaydı rahat çıkmışlardı lige.Maça 10 kişi başlayan takım sanki Bolu değilde Eskişehir gibiydi.Eskişehir'le bir alıp veremediğim yok ama play-offlarda haketmeyerek yükseldiler Süper Lig'e.İşlerin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum.Bu futbolla Eskişehir 2 sene dayanabilir Süper Lig'e en fazla..
Bolu ise kadroyu bozmadan yeni takviyelerle yoluna devam etmeli.Eğer dediğim gibi olursa seneye direk çıkarlar Süper Lig'e.Süper Lig'e çıkamasalarda benim gözümde büyük değer kazandılar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Es Es'te Sergen yoksa olay yok demektir. Ne olursa olsun Sergen'i göndermeyeceklerdi. Takımın atak organizasyonları onun üzerine kuruluydu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tebrikler Eskişehir.Hoşgeldin Süper Lige.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Daha durun yahu transferler yapılmadan düşürdünüz Es-Es'i. Sizde de bir Anti Eskişehirlilik görüyorum.![]()
I'm back...
Tebrikler Eskişehire...
Tebrikler Eskişehir.Süper lige gelmesini istediğim takımlardan biriydi Es Es
Eskişehir'e hayırlı olsun. Ligde eskiden olduğu gibi başarılı olurlar inşallah. Ligde kalıcı olmalarını isterim.
Güzel bir deplasman..
Eskişehire bende gitmiştim baya renkli bir şehir en azından taraftarı olacaktır Belediye takımları gibi gazeticilere,yöneticilere 10-15 kişiye karşı oynamayacakları kesin.
Last edited by DisCo : 20.Mayıs.2008 at 08:41 Reason: Silinen bir mesaj alıntı yapıldığı için düzenlenmiştir.
Arkadaşlar hakeme laf atılmış.Kırmızı kartların hepsi doğru.Direk hemen kırmızı kart deyince katledildi vs. demişsiniz.Bolu güzel oynadı sanki biz 10 kişi oynuyorduk ama şans bizim yanımızdaydı.
Bence bu kadar yıl hasretten bu kadar zorluktan bu kadar sabırdan sonra Eses kolay kolay düşmez.
Buldunuz Eskişehir'i gidin üstüne. Trabzon'da da kutlanılmıyor 3 büyüklerin şampiyonlukları neden ses çıkmıyor?Galatasaray'ın şampiyonluğu Bağdat Caddesindede kutlanılmıyor ses çıkmıyor. Es-Es bunca cefadan sonra çıkmış süper lige gelin üstüne. Bunları anlayamazsınız siz. Siz -3 derecede Bulancakspor'a karşı oynamayı bilmezsiniz. Soğuktan tir tir titremeyi onca cefadan sonra 2.lige çıkmanın ne kadar mutluluk verici bir şey olduğunu bilmezsiniz.Sonra ilk sene sezonun ilk yarısında aldığı puanlarla ligde kalmaya başarıp 2.sene kurduğu takımla play-off'tan çıkmanın ne demek olduğunu bilmezsiniz.
Anlıyorum seni şampiyon olmuşsunuz tamam ama bizde kılpayı lige çıkmayı kaçırmışız. 12 yıldır çıkamadığımız ligi kılpayı kaçırmışız. Örnek olarak şöyle vereyim. Cenaze evi'nin yanında düğün yapmak gibi birşey bu. Kim olsa sinirlenir kim olsa patlar.
I'm back...
061626 meselesi nedir? Bana net olarak birisi açıklayabilir mi?
[SIGPIC][/SIGPIC]
ankara bursa es es dayanismasi ama asil dayanisma kocaeli-antalya ve es es arasindadir ve bu 3 takimda bu sene super lige cikti.. bakalim bu kardeslik nasil isleyecek
''061626''
Es es nerden çıktı ya..İki maça gidildi diye hemen dost olunmaz.
Sadece BursAnkara
Şehidin Emanetçileriyiz..
Sevindim Es-Es'in çıkmasına..tebrikler..kalıcı olurlar inşallah..daha takımı tanımadan bilmeden düşüren arkadaşlarada gareziniz var heralde ?
Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Lige zevk katacaklarından şüphem yok.
Başlık ile ilgili olarak şunu söylüyorum. Maç kritiği yapabilirsiniz, Eskişehirspor'un Süperlige çıkış serüvenini anlatacak olan varsa anlatabilir, hangi bölgelerine takviye gerekir, Süper Lig'de nasıl tutunur bunu yazabilirsiniz. Bu başlık biz şunu dövdük ettik başlığı değildir ve böyle şeyleri takımına sahip çıkma gibi masumane (!) sebeblerle burada yazamazsınız. Bu tarz konuşmalar devam ederse konu kilitlenecektir.
DisCo'ya aynen katılıyorum arkadaşlar lütfen kurallara uyalım.
Sana demiyor heralde extensor için demiş olmalı o yazmıştı çünkü dövdüler ettiler , yok porsuğa attılar taraftarları falan.. Ayrıca burda kimse Eskişehir'in başarısına birşey demiyor.