Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehir Süper Lig'de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mustafa sokaklar nasıl doktorlar falan kutlamalar varmı orada beline kadar saçı olan kahkahaları taa 222 den duyulan arkadaşlarımı görüyormusun

güzel bir kutlama gecesi olmalı bir sürü arkadaşım var orada
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gelsin bakalım Es-Es..Burası 1.Lig değil.Eskişehirspor 12 yıldır sonra kavuştuğu ligte en fazla 2 sene dayanır.Bu sene düşmezseler bir sonraki senede düşeceklerdir.Es-Es'e tebrikler.Tek sevindiğim taraftarlarının coşkularını TSL'de de göstererek lige renk katacaklarını bilmek.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Eskişehir'e tebrikler.Lige renk katacaklarından adım gibi eminim.

Umarım iyi takviyeler yaparak ligde kalıcı olurlar ..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Eskişehirde bariz bir Anti İstanbul hareketi var ama bunun ötesinde Anti Fener olayı olağan üstü boyutta. Bizim için seneye zor bir deplasman olacak...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tebrikler Boluspor.10 kişi verdikleri müthiş mücadele görülmeye değerdi.Şans %1 yanlarında olsaydı rahat çıkmışlardı lige.Maça 10 kişi başlayan takım sanki Bolu değilde Eskişehir gibiydi.Eskişehir'le bir alıp veremediğim yok ama play-offlarda haketmeyerek yükseldiler Süper Lig'e.İşlerin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum.Bu futbolla Eskişehir 2 sene dayanabilir Süper Lig'e en fazla..

Bolu ise kadroyu bozmadan yeni takviyelerle yoluna devam etmeli.Eğer dediğim gibi olursa seneye direk çıkarlar Süper Lig'e.Süper Lig'e çıkamasalarda benim gözümde büyük değer kazandılar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Es Es'te Sergen yoksa olay yok demektir. Ne olursa olsun Sergen'i göndermeyeceklerdi. Takımın atak organizasyonları onun üzerine kuruluydu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Eskişehir.Hoşgeldin Süper Lige.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Daha durun yahu transferler yapılmadan düşürdünüz Es-Es'i. Sizde de bir Anti Eskişehirlilik görüyorum.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Eskişehire...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tebrikler Eskişehir.Süper lige gelmesini istediğim takımlardan biriydi Es Es

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskişehir'e hayırlı olsun. Ligde eskiden olduğu gibi başarılı olurlar inşallah. Ligde kalıcı olmalarını isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by extensor View Post
    mustafa sokaklar nasıl doktorlar falan kutlamalar varmı orada beline kadar saçı olan kahkahaları taa 222 den duyulan arkadaşlarımı görüyormusun

güzel bir kutlama gecesi olmalı bir sürü arkadaşım var orada
    Görmem mi abi. Ben Cuma günü yaşadıklarımdan dolayı çıkamadım ama sesler gece 3'e 4'e kadar devam etti.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir deplasman..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Eskişehire bende gitmiştim baya renkli bir şehir en azından taraftarı olacaktır Belediye takımları gibi gazeticilere,yöneticilere 10-15 kişiye karşı oynamayacakları kesin.
    Last edited by DisCo : 20.Mayıs.2008 at 08:41 Reason: Silinen bir mesaj alıntı yapıldığı için düzenlenmiştir.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Arkadaşlar hakeme laf atılmış.Kırmızı kartların hepsi doğru.Direk hemen kırmızı kart deyince katledildi vs. demişsiniz.Bolu güzel oynadı sanki biz 10 kişi oynuyorduk ama şans bizim yanımızdaydı.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Bence bu kadar yıl hasretten bu kadar zorluktan bu kadar sabırdan sonra Eses kolay kolay düşmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Buldunuz Eskişehir'i gidin üstüne. Trabzon'da da kutlanılmıyor 3 büyüklerin şampiyonlukları neden ses çıkmıyor?Galatasaray'ın şampiyonluğu Bağdat Caddesindede kutlanılmıyor ses çıkmıyor. Es-Es bunca cefadan sonra çıkmış süper lige gelin üstüne. Bunları anlayamazsınız siz. Siz -3 derecede Bulancakspor'a karşı oynamayı bilmezsiniz. Soğuktan tir tir titremeyi onca cefadan sonra 2.lige çıkmanın ne kadar mutluluk verici bir şey olduğunu bilmezsiniz.Sonra ilk sene sezonun ilk yarısında aldığı puanlarla ligde kalmaya başarıp 2.sene kurduğu takımla play-off'tan çıkmanın ne demek olduğunu bilmezsiniz.
    Anlıyorum seni şampiyon olmuşsunuz tamam ama bizde kılpayı lige çıkmayı kaçırmışız. 12 yıldır çıkamadığımız ligi kılpayı kaçırmışız. Örnek olarak şöyle vereyim. Cenaze evi'nin yanında düğün yapmak gibi birşey bu. Kim olsa sinirlenir kim olsa patlar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

061626 meselesi nedir? Bana net olarak birisi açıklayabilir mi?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ankara bursa es es dayanismasi ama asil dayanisma kocaeli-antalya ve es es arasindadir ve bu 3 takimda bu sene super lige cikti.. bakalim bu kardeslik nasil isleyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bank asya 1.lig karadeniz takımları ile doldu..Karabük,Bolu,Rize,Giresun,Ordu,Samsun
    Oluyorda ne oluyor.Bunlardan kaçı kendi takımlarını destekliyor.Bu şehirleri sen bilirsin üstünde kendi şehrinin takımının formasını giyen kaç kişi var?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

''061626''

Es es nerden çıktı ya..İki maça gidildi diye hemen dost olunmaz.
    Sadece BursAnkara

Şehidin Emanetçileriyiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    ''061626''

Es es nerden çıktı ya..İki maça gidildi diye hemen dost olunmaz.
    Sadece BursAnkara

Şehidin Emanetçileriyiz..

Olunmadı zaten. Bu bir projedir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Olunmadı zaten. Bu bir projedir.
    tabiki.düşman olmaktansa dost kazanmak en iyisidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    tabiki.düşman olmaktansa dost kazanmak en iyisidir..
    Aynen katılmaktayım.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sevindim Es-Es'in çıkmasına..tebrikler..kalıcı olurlar inşallah..daha takımı tanımadan bilmeden düşüren arkadaşlarada gareziniz var heralde ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Lige zevk katacaklarından şüphem yok.

Başlık ile ilgili olarak şunu söylüyorum. Maç kritiği yapabilirsiniz, Eskişehirspor'un Süperlige çıkış serüvenini anlatacak olan varsa anlatabilir, hangi bölgelerine takviye gerekir, Süper Lig'de nasıl tutunur bunu yazabilirsiniz. Bu başlık biz şunu dövdük ettik başlığı değildir ve böyle şeyleri takımına sahip çıkma gibi masumane (!) sebeblerle burada yazamazsınız. Bu tarz konuşmalar devam ederse konu kilitlenecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

DisCo'ya aynen katılıyorum arkadaşlar lütfen kurallara uyalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Lige zevk katacaklarından şüphem yok.

Başlık ile ilgili olarak şunu söylüyorum. Maç kritiği yapabilirsiniz, Eskişehirspor'un Süperlige çıkış serüvenini anlatacak olan varsa anlatabilir, hangi bölgelerine takviye gerekir, Süper Lig'de nasıl tutunur bunu yazabilirsiniz. Bu başlık biz şunu dövdük ettik başlığı değildir ve böyle şeyleri takımına sahip çıkma gibi masumane (!) sebeblerle burada yazamazsınız. Bu tarz konuşmalar devam ederse konu kilitlenecektir.
    Sanırım söz bana. Ben yapılanları tasvib etmiyorum. Yapılanlar yanlıştır ama bu bir başarıyı arka plana itecekse ben buna karşı çıkarım.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sana demiyor heralde extensor için demiş olmalı o yazmıştı çünkü dövdüler ettiler , yok porsuğa attılar taraftarları falan.. Ayrıca burda kimse Eskişehir'in başarısına birşey demiyor.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri