Güzel başlamışsın dostum.. Süper kupa da kıl payı kaçmış ama olur o kadarSeni dünya kupasında da görecez sanırım.. Nijerya'dan oyuncu tavsiyelerini bekliyoruz
![]()
Güzel başlamışsın dostum.. Süper kupa da kıl payı kaçmış ama olur o kadarSeni dünya kupasında da görecez sanırım.. Nijerya'dan oyuncu tavsiyelerini bekliyoruz
![]()
Ligde Roda maçı hariç süper başlamışsın.Barça maçı normaldir Barçayı yenmek çok zor.Transferler de güzel ayrıca.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar kariyer çok güzel gidiyor bi şampiyonluk eksik umarım onu da başarırsın
tebrikler ümit güzel başlamışsın devamınıa getir
UEFA KUPASI 1. TUR İLK MACI
İYİ BİR OYUNLA GALİP GELİYORUZ
HOLLANDA LİGİ 6. HAFTA
BOCHUM MACINDAN İKİ GÜN SONRA OLDUGU İÇİN YEDEK TAKIMLA CIKTIM AMA YİNE DE ZORLU PSV DEPLASMANINDAN 3 PUANŞA DÖNDÜK
HOLLANDA KUPASI 2. TUR
RAKİBİMİZ KARSISINDA İYİ OYNADIK VE GALİBİYETİ HAKETTİK.
HOLLANDA LİGİ 7. HAFTA
HEERENVEENİ DE 3 GOLLE GECİYORUZ VE YOLUMUZA DOLU DİZGİN DEVAM EDİYORUZ.
UEFA KUPASI 1. TUR İKİNCİ MAC
ÖNEMLİ AJAX MACI OLDUGU İÇİN YEDEK TAKIMLA CITIM YİNE.. ZATEN İLK MAC FARKLI KAZANMISTIK AMA YİNE YENİYORUZ
HOLLANDA LİGİ 8. HAFTA
BİR HALK DEYİMİYLE ACIKLAMAK GEREKİRSE "YUVALARINI BASLARINA YIKTIK!"
8. HAFTA SONUCU OLUSAN PUAN DURUMU
![]()
TariboWest
Bu sene şampiyonluğa çok yakın görüyorum seni, kadronda iyi.
PSV maçı hariç her maçta 3 gol ve üstü atmışsın buda hücum gücünü gösterir. Kariyeri takip ediyorum![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
UEFA KUPASI GURUBUMUZ BELLİ OLDU
RAKİPLERİMİZ MONACO BELENENSES AT. MADRİD VE KOPENHAG
DÜNYA KUPASI ELEMELERİ SON MAC
VE 2010 DÜNYA KUPASI NDA BİZ VARIZ...
HOLLANDA LİGİ 9. HAFTA
DEPLASMANDA RAKİBİMİZİ KOLAY GECTİK
AFRİKA KUPASI GRUPLARI BELLİ OLDU. İŞTE GRUBUMUZ
UEFA KUPASI 1. MAC
İYİ OYNAMAMIZA RAGMEN BERABERE KALDIK. YİNE KOLAY GOL YEMEGE BASLADIK..
TariboWest
çok güzel gidiyorsun başarılar..UEFA kupasındada gruptan en kötü 2. yada 3. çıkarsın..
Ligde süpersin dostum.. Gerçekten güzel maçlar çıkarmışsın.. Uefada grubun çok çekişmeli geçeceğe benziyor. Tadını çıkarmaya bak![]()
tebrikler ümit iyi gidiyorsun bence nijerya yı kabul etmen hata olmuş yinede başarılısın artık bu sene lig senin olur ben eminim bundan başarılar
artık bu sene lig şampiyonluğu bekliyoruz ümit taraftarlarını mahcup etme![]()
valla hakan abi ben nigeria ya gitmekle dogru karar verdiğimi düsünüyorum cünkü afrika kupasında sampiyon olursam kendimi kanıtlamıs olacagım artık avrupa ya ve dünya kupası da var bu takımla büyük işler basaracagım gibi bir his var içimde feyenoord a gelince bu sene sampiyon olamazsam ya kariyeri bitirecegim ya da baska takıma gidecegim malakaci
TariboWest
sen bilirain ümitcim tabi amacın başka takıma gitmekse yaptığın doğru bişe her iki kulvarda da başarılar dilerim
Ligde bu sene şampiyonluğa yakınsın çok güzel gidiyorsun.Uefa grubun kolay A.Madrid maçı şanssızlık olmuş.2010 Dünya Kupasına gitmen harika tebrikler.
HOLLANDA LİGİ 10. HAFTA
HOLLANDA KUPASI 3. TUR MACI
AZ Yİ KUPADA SAF DISI BIRAKTIK VE BİR ÜST TURA CIKTIK
HOLLANDA LİGİ 11. HAFTA
UEFA KUPASI 2. MAC
MONACO YU EZE EZE MAGLUP EDİYORUZ
HOLLANDA LİGİ 12. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 13. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 14. HAFTA
UEFA KUPASI 3. MAC
EVİMİZDE FARKLI GALİP GELİYORUZ
HOLLANDA LİGİ 15. HAFTA
15. HAFTA SONUCU OLUSAN PUAN DURUMU
UEFA KUPASI 4. MAC
VE BELENENSES İ DE YENEREK GRUPTAN CIKMAYI GARANTİLEDİK. AMA AT. MADRİD İN MACI VAR DAHA LİDER CIKIP CIKMAMA BELLİ OLACAK
İŞTE UEFA GRUBUMUZ PUAN DURUMU
![]()
TariboWest
Ligde de UEFAda da harikasın ümitçim bravo...
Arkadaslar hepinize tek tek tesekkür ediyorum yorumlarınız için ilk defa bu kadar ii top oynadıgımız bir sezon geciriyoruz (aman masallah) ve ligin az gol yiyen takımlarından biriyiz 12 gol yedik gecen sene toplamda gerci ama 35-40 yemiştik sanki bu sezon daha az olacak gibime geliyo matias cahais cok ii bi transfer oldu
TariboWest
ŞL'de büyük bir başarı bekliyoruz artık..kesmez bizi bu kadarı
Last edited by EreN : 02.Haziran.2008 at 09:03
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Çok iyi gidiyorsun ligde dostum.. Artık tahtını kimseye bırakmayacağını düşünüyorum.. Uefadaki maçların da çok başarılı.. Tebrikler..
.
.
.
Last edited by EreN : 02.Haziran.2008 at 09:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler bu sene ligde şampiyonsun artık Uefada da 1.çıkman çok güzel Uefayı istiyoruz bu sene.
Tebrikler ümit güzel gidiyorsun az gol yemen iyi artık şampiyon olursun nijeryayla da dünya kupasını alsan fena olmazuefada da güzel gidiyorsun artık bu sene çifte kupa kaldırırsın...BAŞARILAR
HOLLANDA LİGİ 16. HAFTA
UEFA 1. TUR ESLESMESİ
UEFA 2. TUR ESLESMESİ
BU ARADA 2010 DÜNYA KUPASI GRUBUMUZ DA BELLİ OLDU
HOLLANDA LİGİ 17. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 18. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 19. HAFTA
19. HAFTA SONUCU OLUSAN PUAN DURUMU
EVET ARKADASLAR TRABSFER SEZONU ACILDI SU AN 2 OCAKTAYIM 23 OCAKTA AFRİKA KUPASI BASLAYACAK. İKİ TANE STOPER Bİ TANE DE SOKU CİSSE YOKLUGUNDA YEDEK OLACAK COK KALİTELİ OLMASA DA TOPA VURMAYI BİLEN BİR FORVET OYUNCUSU ALMAYI DÜSÜNÜYORUM. YORUMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
TariboWest
Valla helal olsun süper gidiyosun...
Kaliteli bir forvet arıyorsan sana Mansour Gueye adlı oyuncuyu öneririm. Gerçekte de güzel oyundada.. Oyuncu Poli 1921[FCU Poli Timişoara] takımın da oynuyor..
NAC maçı iyi Roda maçı kötü olmuş. Transferleri bekliyoruz..
Ligde müthiş gidiyorsun.Hollanda kupasında bu sefer talihsizlik yaşamadın ve çeyrek finale kadar geldin.Afrika Kupasında da kupayı kaldırırsın.Dünya Kupası grubundan 2.sırada çıkarsın.
helal ümit baya güzel gidiyorsun bir yardımcıya temizlikçiye falan ihtiyacın olursa burdayım![]()
yorumlarınız için sagolun arkadaslar. ugur bi asistan managere ihtiyacım var gelir misin![]()
Devre arası transfer yapmadım takım cok ii bozmak istemedim sadece ryan donk 6 milyon euro ya sttutgart a satıldı ve yedek takımdan genc oyuncu adalberto yu as takıma cıkardım
AFRİKA KUPASINDA HEYECAN DEVAM EDİYOR
AFRİKA KUPASI CEYREK FİNAL MACI
FAS I YENDİK VE YARI FİNALE CIKTIK AMA KORKTUGUMUZ BASIMIZA GELDİ YARI FİNALDEKİ RAKİP FİLDİŞİ SAHİLLERİ
AFRİKA KUPASI YARI FİNAL MACI
GERCKTEN FİLDİŞİ COK GÜCLÜ BİR TAKIM HİCBİR VARLIK GÖSTEREMEDİM ADETA TOP OYNAMAYI ÖGRETTİLER BANA..
3. LÜK MACINDA İSE GANA İLE ESLESTİK
AFRİKA KUPASI 3. LÜK MACI
AFRİKA KUPASINDA 3. OLDUK VE YÖNETİM DEGERLENDİRMESİNDE PERFORMANSIMIZDAN MEMNUN OLDUGUNU SÖLEDİ.
HOLLANDA LİGİ 25. HAFTA
PSV Yİ DE YENDİK. SAMPİYONLUGA KOSUYORUZ ARTIK...
UEFA KUPASI 1. TUR İLK MACI
İYİ BİR OYUNLA EVİMİZDE GALİP GELİYORUZ COK BÜYÜK AVANTAJ ELDE ETTİK..
HOLLANDA LİGİ 26. HAFTA
3-0 GİBİ NET BİR SKORLA GALİP GELİYORUZ
UEFA KUPASI 1. TUR İKİNCİ MACI
SADECE GEREKENİ YAPTIK BERABERE KALDIK VE TUR ATLADIK RAKİBİMİZ TARAFTARI OLDUGUM FENERBAHCE
COK KARMASIK DUYGULAR İÇİNDEYİM NASIL ELERİM FENERBAHCEYİ![]()
TariboWest
Bence tatile çık dostum maçlardan önce.. İki takımın kapışsın iyi olan kazansın![]()