Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 244 sonuç

Konu: Heyecan Artıyor... Türkçe FM Geliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by WinterSun
    bizde öğrenci olduk zamanında.. 75 milyonun lafını tartışmak bile gereksiz geliyor.İnsanlar çok sevdikleri şeyleri ne pahasına olursa olsun elde etmek için hertürlü zahmete girerler..Ve bu oyun oynayanlar için çok değerli..Her CD için 75 ytl demiyorum.Sadece bu oyun için verileceğini düşünürsek bu fazla bir ücret değil.
    Emeğe saygısızlığı engellemek içinde ellerinden geleni ardlarına koymasınlar.Hatta CD satıp bütçelerinede 2-3 kuruş katsınlar.Bunun domaini var hostingi var bandwith limitleri var.ALlahın bir kuluda bişi diyemez..
    Hayatta hiçbirşey karşılıksız değildir ve bu oyunu sevip Türkçe oynamak istiyen varsa vericek parayı alacak CD yi..Bu kadar basit..
    Ya abi sorun değil o işte.Ben kasarım kendimi 100 ytl de biriktiririm gerekirse ama şu KORSAN kalksın.Ben 100 ytl verip oyun alacağım,benim yanımdaki adam 3 ytl ye aynı oyunu oynayacak.Bu adeletsizlik değilmi?Ben bilgisayarı bu oyun için aldım zamanında.Cm de cm.Başka bir şey bilmiyorduk.Hesap et ama KORSAN kalksın artık.Ben 100 veriyorsam diğeri 3 verip oynamasın.Bu defa biz sitedekilere toplanacağız,iyi bir satış rakamına ulaşacağız.Oyuna Türkçe konulacak bu defa 3 ytl ye alan yine gidip 3 ytl ye alacak.ben birde onumu ödüllendireyim?

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ya abi sorun değil o işte.Ben kasarım kendimi 100 ytl de biriktiririm gerekirse ama şu KORSAN kalksın.Ben 100 ytl verip oyun alacağım,benim yanımdaki adam 3 ytl ye aynı oyunu oynayacak.Bu adeletsizlik değilmi?Ben bilgisayarı bu oyun için aldım zamanında.Cm de cm.Başka bir şey bilmiyorduk.Hesap et ama KORSAN kalksın artık.Ben 100 veriyorsam diğeri 3 verip oynamasın.Bu defa biz sitedekilere toplanacağız,iyi bir satış rakamına ulaşacağız.Oyuna Türkçe konulacak bu defa 3 ytl ye alan yine gidip 3 ytl ye alacak.ben birde onumu ödüllendireyim?
    Anlıyorum seni..Türkiyede bunun önüne geçilmesi çok zor bunuda hepimiz biliyoruz.Ama bazı şeyler milletin iradesi ile çözülür biliyorsun..
    Şöyle düşün bir daha Türkçe oynayamayacaksın ve bu site kapanacak..
    Bu yoldan düşününce insanın alası gelmiyor.Ben sürekli post yazan biri değilim ama kayıt tarihimde ilk zamanlardandır.Ama sürekli girip bakarım siteye ne var ne yok diye.Sonuçta gerçekten büyük değer bu site bence..

ya tartışmayı alevlendirmeyelim daha fazla her şey ortada bunun tartışacak bir tarafı yok..Burda Feyyaz çok haklı sen 75 YTL verip oynarken adam 3 YTL ye oynaması sanki adamı keriz yerine koymak gibi bişey oluyo..Ha korsan kalkarsa olur mu tabiki olur o zaman 100 YTL de verirsin sonuçta..Korsanın yerine daha değişik şeyler bulunabilir..Tkas Dükkanlar (misal)adam b, tane orjinal oyun almış onuda kendie kopyalamış ama sadece kendine ve gidip takas edebilir sadece benim fikrim ve bence matıklı...

Ama korsan kalkar mı..?
    İmkansız gibi bir şey özellikle istanbulda..Zabıtalar yazıcıoğlunun bulunduğu sokaktaki yerleri bilmiyo mu..?Herkesten daha iyi biliyo ama sonuçta onlarda korsan alıyo ve bazı yerlelre bilerek baskın yapmıyo.Adam açık açık Oyun,MP3 ve +18 şeyler satıyo kadıköy de ..Gözümle gördüm.Ayakkabı kutusunun içine +18 CD leri komuş..Bunları bilmiyoler mı?Tabiki biliyolar ama almıyolar..Gerçi sonu gelmez...

tartışma felan yok ortada..Fikirlerimizi paylaşıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Tabi canım.Tartışma yok.Bu konuları tartışmak üzerine gitmek lazım.Harbiden yazıcıoğlu'nun orası korsan kaynıyor.Kimse ilgilenmiyor.Benim dediğimde buydu evet.

tartışma felan yok ortada..Fikirlerimizi paylaşıyoruz.
    ya tartışmak ne demekFikir paylaşımı karşıt fikirlerin ortak yol bulması burda ne oluyor

Quote Originally Posted by benyaben
    ya tartışmak ne demekFikir paylaşımı karşıt fikirlerin ortak yol bulması burda ne oluyor
    o niyetle dediysen tamam
    alevlenecek dedin başka yere şeyettik

o niyetle dediysen tamam
    alevlenecek dedin başka yere şeyettik
    ya ben onu senin için söylemedin pardon sizin için bazen kendini bilmez geliyo diyo işte çok biliyosan sen yap sen çok biliyosun tarzından ok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ben babama "baba 75 milyon verebilirmisin bi oyun cd si alcam" desem babam beni fena yapar .çoook fazla 75 milyon. neyse biz konudan baya çıktık konu fm türkçe
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ya arkadaşlar inanın herkesin 75ytl verip bu oyunu alması hayalden başka bişey değil.. sigara içen biri sigarasından feragat edipte o parayı biriktirmez.. ben sigara içmiyorum ama bende bi oyun için 75ytl vermem.. para kolay kazanılmıyo o 75ytl verilecek daha çok yer var.. 20ytl falan olsa bi derece verilebilir.. wintersun kardeş bende öğrenci oldum diyosun demek ki sen sorunsuz öğrenci yılları geçirmişsin.. benim uni.deki arkdaşlarım ev kirasını nasıl halletcez diye düşünürken
    kalkıpta 75ytl bi oyuna verirlerse barınacak yerleri kalmaz..
    çözüm belli, korsan sıfıra inecek ve oyun fiyatları da düşecek.. Ha diyosun ki her oyun için demiyorum sadece bu oyun için diyorum diyosun peki bu insanlar sadece fm mi oynayacak..? yani başka oyun oynamayacak mı? her oyuna bu kadar para verilirse ohooooo.. bence düşüncen yanlış kardeş

cıksın artık beşu yama

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

İşte bak 2 saattir ne konuşuyoruz.Yukarıdaki mesaja bak şimdi.Hem insanın çalışma şevkini kırıyor,hemde moral bozuyor.

Quote Originally Posted by alikeles
    cıksın artık beşu yama
    kardeş oku biraz oku..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Quote Originally Posted by alikeles
    cıksın artık beşu yama
    Sitemize yeni girdiniz. Size, hoşgeldiniz diyebilmeyi çok isterdim. Ama attığınız ilk mesaj buna engel oluyor. Size önerim: Konular hakkında bilgi sahibi olabilmek için önce ciddi ciddi okumanız. Çoook okumanız. Sonra yorum yapma hakkına sahip olursunuz. İyiniyetli olduğunuz konusunda şüphe uyandırıyorsunuz...

Sevgili Mustafa Budak, sizi anlıyor ve hak veriyorum. Dostum artık bunlara alışık olmalısınız. Sizleri destekleyen ve seven 10.000 lerce insanın 100.000 lerce mesajını bir anda çöpe atamazsınız. Bu site ve bizler, sizin gibi çok değerli gençler sayesinde varız. Tüm olumsuzluklara karşın bir çığ gibi büyüyoruz. O muazzam çığın içinde elbette 'OT' lar da olacak. Ayıklamak da bize düşecek...
    Sizi herzaman aramızda görmek istiyoruz.
    Esen Kalın, FM siz kalmayın.
    Esen Kalın/FM siz Kalmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun fiyatlarının düşmesi için çok fazla şey gerekli olduğunu biliyor olduğunuzu var sayarak gireceğim konuya. Zaten herkesin bildiği şeylerin üzerine gideceğim biraz daha ama daha değişik bir yolla.

İngiltere de bir kişinin aylık ortalama geliri 5000-6000 £. Oyun fiyatı 35 £.
    35 £'un vergi olan kısmı % 35-30 civarı.
    İngiltere'de kayıtdışı vergi oranı % 2,4 (çeşitli kaçakçılıklar nedeniyle ortaya çıktığı düşünülmekte).
    İngiltere'nin cari açığı yok.
    Türkiye'nin verilerini yazmayacağım, içinde yaşadığımız yeri zaten hepimiz üç aşağı üç yukarı biliyoruz. Sadece iktisadi bir hipotezi yazıp konuyu kapatacağım. Cari açığı ve kayıt dışı ekonomiyi, kayıt altına alabildiğiniz ekonomiden karşılamaya kalktığınızda homoeconomicus (reel insan diyebiliriz, kendi çıkarlarını düşünen insan yani) kendisini bu ağır yükten kurtarmanın yollarını arar ve kayıt dışı ekonomiye yönelir. Ve zincirleme reaksiyonla kayıt dışı ekonomi ve cari açık artar, vergiler bunu karşılamak için artar veya çeşitlenir zamanla ekonomik pazar çöker.
    Kısaca bu iş o kadar kolay değil. Yazdıklarım yeterlidir sanırım.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

biraz bal calalim
    bir iki goruntu (panelden)

ilk önce coook tessekkürler hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz abi iyi güzelde yapmıssınızda piyasaya sürmüyosunuz biteremediginiz yer neresi

oooooooooooooo

havaya havaya eller eller havaya

oooooooooooooo

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

bazi sorunlar var onlari cozmemiz gerekiyor.
    bu hali ile oynamak sorunlu
    Vieri (Mustafa Budak) bi haftadır dogru durust uyumuyo...

bilgi için cok teşekkürler mustafa abinin elini öpeyim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by e_mali
    bazi sorunlar var onlari cozmemiz gerekiyor.
    bu hali ile oynamak sorunlu
    Vieri (Mustafa Budak) bi haftadır dogru durust uyumuyo...

Sabırsız arkadaşlar, işte buda madalyonun öbür yüzü

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

şu anda bir kaç ufak tefek eksik haricinde hazırlıklarımız tamamlandı. Öncelikle panelimiz hazır. Artık bu panel sayesinde oyuna eklediğinix yeni grafikler kolaylıkla çözüe kavuşacak. Haa belki bir takım hatalar çıkacaktır. Özellikle XP kullanıcıları dışındakiler ama bunlar içinde teknik desteğimiz sınırsız olacak.

Artık sürekli siteden girip kontrol yapmaktansa programa beni otomatik güncelleştirmelerden haberdar et dediğin zaman eğer güncelleme varsa patron beni güncelle diyecek panelimiz

ve turksportalın son dakika haberlerine kolayca ulaşabilecek ve panelden özetini okuyabileceksiniz.

oyunumuzda fm2005 için yaptığımız tüm stringleri fm2006 ya aktardık. Bir takım hataları düzelttik. FM 2006 arayüzünü büyük ölçüde çevirdik belki bir takım eksikler olacaktır onlarıda gelecek güncelemelerle yamarız ve maç spikerinin tamamını Türkçeleştirdik. Bundan sonra haberler olayı kalıyor. Bir takım haberler Türkçe bir takım İngilizce.. Normalde FM2005 ile çevrilmiş olan FM2006dada türkçe çıkması gereken yerler var ama bunlar çıkmıyor çünkü sigames bir takım kurnazlıklar yapmış. Bu bölümleri tek tek elden geçireğiz. Ayrıca kendi yazdığımız özel paneli kullanarak LTC editöründen elde ettiğimiz çıktılar ile sizlere çalışmaların yüzde kaç oranında ilerlediğini açıklayacağız.

bakın artık Türkçemiz sorunsuz birden fazla sunucu üzerinden güncellenebilir şekilde olacak
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

walla abi hakkınız ödenmez helal olsun size yeniden çok çok çok teşekkürler..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Su spiker sorunları bi bitsin....

kolay gelsin..
    Vieri ve Volkan abi eğer uyuyamıyorsanız gerçekten fazla kasmayın daha bekleriz..
    -

Evet işte beklenen haber Ellerinize sağlık verdiğiniz emeklere sağlık..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Thumbs up Elinize emeğinize Sağlık...

bende dıger arkadaslar gıbı fm2006 nın turkce yamasını sabırsızlıkla beklıyorum bu kadar uzamasınada hak verıyorum malum hem okulunuzu hem ozel hayatınızı vede bu tamamen emek harcayarak yaptıgınız mukemmel ıslerı bır arada goturmek her baba yıgıdın harcı degıldır.cok seyden odun verdınız bızlere her zaman daha ıyıyı daha guzelı yapmak ıcın gecenızı gunduzunuze kattınız Allah hepınızden razı olsun arkadaslar.bır daha turkce yama yapmayacagınızıda belırtmıssınız ama ben sızler varoldukca bu calısmalarınızdan vazgecmeyecegınızı umuyorum ve buna ınanıyorum. artık fm2006 yla sabahlamaya cok azdı ve sızlere tekrar tesekkur edıyorum allah sızlerı basımızdan eksık etmesın hepınızın bılegıne yuregıne emegıne saglık arkadaslar...

çıkışş tarihi verebiliyormusunuz yoksa heran çıkabilirmi

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Uykusuz gecelere az kaldı artık
    yaw ne olurdu o uykusuz gece bu gece olsa

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri