Güzel gidiyorsunuz.35 sut atmıs Mertcan![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Gerçekten Mertcan Fio ile müthiş gidiyo.Kerem'de toparlamış oda daha ilerler sıralamada.Emre'de makuz talihini yıkmış 90 da kendi atmış.![]()
Fazla fark yok arada, haftalar ilerledikçe heyecan da artacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
ŞL Grup 3. Maçları:
Roma : 3 - 0 : Steau
Rahat bir mac oldu, 3 puanı 3 golle aldık...
Puan Durumu :
Barcelona : 4 - 0 : Lazio
Kerem Maca girdikten sonra koptu maalesef geri vites yoktu ve yenildi...
Puan Durumu:
fenerbahce_1907 genellikle kimz' imi kullanıyorsun yoksa Total Dominasyon'umu ?
Barcelona maçımda takımın başında olamadım.Ağır yenilgide suç baş antranördedirMaç başlamadan önce;Tt net sağolsun, internet koptu.Ve sonuç...Neyse biz çıkarız bu gruptan...!
![]()
Kerem çıkarsın gruptan puanlar eşit.Ligdede iyi gidiyorsunuz puan farkı fazla yok.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İtaly Serie A 9. Hafta
Atalanta : 0 - 2 : AS Roma
İtaly Serie A 10. Hafta :
AS Roma : 2 - 0 : Napoli
Gençler kariyere hızla devam edecek misiniz? Eğer 3-4 günde sezonu tamamlayabiliriz diyorsanız biriniz benimle irtibata geçsin.
"YÜCE ATATÜRK"
Catania maçında şanssızdık!Üstün oynadığımız maçta, maçın sonuna doğru eski oyuncumuz Cribari'nin kornerden gelen kafa golü ile 1 puana razı olduk.Sampdoria maçında onca pozisyonu harcayıp, maçı ancak duran toptan gelen gollerle kazanabildik(1 frikik,1 korner)
Mertcan Dönmez,Amauri'yi Bekliyor !
Forvet hattındaki futbolcuların beceriksizliğinden yakınan Mertcan Dönmez,Amauri için girişimlere başlandıgını ve bu transferle daha da güçleneceklerini söyledi.
Brezilyalı golcü Amauri’nin Fiorentina'lı olması artık an meselesi. Palermo başkanı Maurizio Zamaparini, dün yaptığı açıklamada transferin bitmek üzere olduğunu söyleyerek haberleri ilk ağızdan doğrulamış oldu.
Transferi dört gözle bekleyenlerin başındaysa teknik direktör Mertcan Dönmez geliyor. Haftasonunda oynanan Empoli maçında iki gol birden atan Amauri’nin takıma büyük katkı sağlayacağını söyleyen Dönmez, “Amauri harika bir oyuncu. Onunla çok güçleneceğiz ancak daha şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuramadık. Her mevkiide iki alternatifim olmalı,” diye konuştu.
Kaynak:La Gazetta Dello Sport
Mertcan fıstık gibi forvetlerin var değerini bilmiyosun (: Boşver Amauri'yi.
İtaly Serie A 11. Hafta
Genoa : 0 - 2 : Roma
Çok rahat bir mactı ve 2-0 la 3 puanı hanemize yazdırdık. / mactır ligde kazanıyoruz...
ŞL Grup 3. Maçları:
Steaua : 1-2 : Roma
Rahat bir mac oldu. 3 puanı alarak Real Madridle 10 puan ile cıkmayı garantiledik. son 2 macta liderlik için çıkmaya calışacagız...
Lazio : 3-1 : Barcelona
Roma Olimpiyat Stadyumun'dan Barca da çıkamadı!...
![]()
Dev Derbi !
İtaly Serie A 12. Hafta
AS Roma : - : SS Lazio
Roma derbisinde 2 testiden biri kırılacak. Bir yanda 7 mactır ligde galip gelen, Mexesli, Tottili, Mancinili, Huntelaarlı Evsahibi Roma ! Diğer yanda Maxili, Rocchili, Pandevli,
Vaartlı Lazio .
11 macta 26 puanla Roma 3. 23 puanlı Lazio 5. sırada.
Roma derbisi sizce nasıl sonuçlanır ?
Derbide rakibimizi Roma Olimpiyatın atesine atacagız. Taraftar, yönetim herkes bu macı bekliyor. Roma şehrinin gercek takımının AS ROMA oldugunu herkese gösterecegiz.
Macta cıkacagımız ilk 11i belirledim. Buna göre :
------------------Doni------------------------
Cicinho - Juan - Mexes - Fabio Aurelio
----------De Rossi - A quiliani---------------
-------Giuly------Totti------Mancini
----------------Huntelaar-----------------------
Oyuncularıma güveniyorum ve bu macı kazanıp, seriye devam edecegiz!
Emre abi taktiğiyle kazanacaktır derbi maçı.
Roma Şehri Lazio'lularındır!
Bize güvenenleri , büyük Lazio taraftarını mahçup etmeyeceğiz.Kulübümüzü kuran İtalyan Ordu Mensuplarının kemiklerini sızlatmamak, Roma şehrini Mavi-Beyaz renklerle boyamak için geliyoruz.Bu maç bir derbi değildir, daha da ötesidir.Bu maç ölüm kalım meselesidir...!Kartallar gibi oynayacağız...Güveniyorum çocuklara...Ledesma sakat onun eksikliğini hissedeceğiz.İşte 11'miz
Gk:Muslera
Dre Silvestri
Dc:Samba
Dc:Pablo
Dl:Kolarov
Dm:Mudingayi
Mc:Mauri
Mc:Rafael Van Der Vaart
Aml:Mata
Amr:Maxi Rodriguez
St:Bianchi!
Mertcan takımın dengesi bozulmuşDerbi berabere biter
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Zafer tüm Lazio'lulara Kutlu Olsun!
İşte benim öğrencilerimHepsini teker teker alınlarından öpüyorum...!
Tebrikler Kerem zorlu derbiden 3 puan çıkarmışsın..
Pandev Satılırsa Çağan Ayrılıcak
Goran Pandev'in transfer bilmecesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Lazio'nun çaylak teknik direktörü Kerem Çağan Makedon oyuncunun Arsenal’e satılması durumunda takımı bırakacağını açıkladı.
La Gazetta Dello Sport'un haberine göre 2008 yılında Lazio'nun başına geçen Kerem Çağan, Pandev'in Arsenal’e satılması halinde Lazio'dan ayrılabilir.
Bu gelişme, Arsenal-Pandev flörtündeki son olay olarak göze çarpıyor. Ortaya atılan iddialara göre Arsenal 24 yaşındaki Pandev için Lazio'ya 25 milyon Avroya yakın bir teklifle gitmeyi planlıyor. İngiliz devinin ısrarlı tavrından rahatsız olan Kerem Çağan, birçok kez yıldız oyuncusunun hiçbir yere gitmeyeceğini söylemişti.