alcaz işallah arseNali yenip kupayı buraya getircem![]()
kupanın resmini kariyerin ilk sayfasına istiyoruz![]()
Bİzde İstİyoruz Alalimda Her Yerİ Kupalarla SÜslerİz :d
o kupadan bi tanede bnm kariyere koyarız inş..ama şL snndir rahat oL
TÜRKİYE KUPASI FENERBAHÇENİN FENERBAHÇE SEMİHİN HATTRICK YAPTIĞI MAÇTA KUPAYA UZANDA 3-1
SIRA DA CL VAR
ARSENAL -*- FENERBAÇE
STAT :ROMA OLİMPİYAT STATYUMU İTALYA
barca ya 5-1 biraz fazla edit olmuş kanımca![]()
başarılar al kuupayıda Türkiye 7-8 sene sonra bi kupa görsün
Football is simple,but Football Manager is not
kalecin volkan'sa editten onu arttırmışmıydın???
Genç arkadaşımız takımı öle bir editlemiş ki sattığı futbulcular için 40-50 m Euro'lar dönüyor ortalıkta.
Benim de böyle bir düşüncem vardı Trabzonspor'u alarak Süper Ligdeki yeni olan bütün transferleri gerçekleştirip 2008-2009 sezonunu oynayacaktım ama malesef boş zamanım olmuyor hiç. Tabi bunu yaparken sadece futbolcuların takımlarını değiştirecektim editörden , sen çok abartmışsın bu işi bu editlediğin oyuncularla zevk alıyorsan orası ayrı tabi kimse karışamaz.
Arkadaşım Adamın Abartılı Editlememiş Herhalde Diğer Sayfaları Okumadınız.. Semihin Profilini Koymuş Hiçde Abartılı Değil Bi Güizayı Biraz Abartmıştı Oda Zaten Bitiricilik 17 Falandı Öncedende
Yani Her Yorumda Edit Konuşulucaksa Kapatın Konuyu Gitsin Semihin Profilini Sana Tekrardan Atsın Bi Ayrıca Güiza Bu Sene Fenerde Bile Değil .![]()
biraz şans olmuş bence 2 kaleyi tutan 2-1 ama önemli olan kupa değilmi tebrikler
Evet Öle Oldu Ama Semİh Yİne Harİkaydi :d
Ama bu ne kadar zevk verir ki ?? :/
benim burdaki bu ilk kariyerimdi ve bende böyle farklı bişey yapmak istedim bu kariyerimden sonrakilerde edit kullanmadan oynucam bu bir deneme gibi veya burdaki ilk kariyerim olduğundan burdaki bazı şeyleri daha iyi öğrenmek amaçlıydım zevklide oldu açıkcası diğer kariyerimde eğer bir arkadaş bulursan ortak karier yapmayı düşünüyorum
Fena bir kariyer olmadı.
Diğer kariyerlerinde daha derli toplu yazmayı ve imla kurallarına dikkat ederek yazanrsan daha iyi olur.
Bundan sonraki kariyerlerin için; oyundan resim alırken, 'Gadwin Print Screen' programını kullanabilirsin. Ekran içindeki hangi alanı istiyorsan o kısmı seçiyorsun ve kaydediyorsun. Bütün resimler daha güzel gözüküyor.
Diğer kariyerlerini bekliyoruz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
GADWİN PRİNT SCREEN var ama onu kullanmıyorum paint basit ve kulllanışlı oluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FENERBAHÇEDEN İLK TRANSFER TRABZONSPORUN GİNELİ YILDIZI YATTARA FENERBAHÇELİ OLDU
FENERBAHÇE YATTARAYI BEDAVAYA TRANSFER ETTİ TRANSFERİN EN ÖNEMLİ ETKENİ YATTARANIN TÜRK VATANDAŞLIĞINA GEÇMESİ OLDU YABANCI KONTEYJACINI ETKİLEMİYECEK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve yattara resmen fenerLi
FENERBAHÇE MENEJERİ ÇAĞRI ÇOBAN BAŞKA TRANSFER YAPILMIYACAINI SÖYLEDİ TAKIMININ İYİ LDUĞUNUDA VURGULAYARAK YATTARAYU TAKIMIMIZA KAZANDIRKIN EĞER SAKATLIK OLMASSA ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA BU TAKIMLA OYNUYACAĞINII SÖYLEDİ EĞER TRANSFER YAPARSADA BU OYUNCULARIN 18 - 19 YAŞ ARASI OLACAĞINI SÖYLEDİ
Last edited by cagri10 : 15.Temmuz.2008 at 14:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
fenerbahçe oOoOoLeyyy!!!ŞL şampiyonunu tebrik ediorz
![]()
FENERBAHÇENİN GENÇ MENEJERİ ÇAĞRI ÇOBAN FENERBAHÇEDEKİ GÖREVİ SONLANDIIRDIĞINI AÇIKADI ÇAĞRI ÇOBAN 2010 DÜNYA KUPASINDA YER ALAN BİR TAKIMIN BAŞINA GEÇMEK VE BUNUN TÜRKİYE OLMASININ ÇOK İSTEDİĞİNİ BELİRTİVE ÇAĞRI ÇOBAN EĞER DÜNYA KUPASINDA TÜRKİYEYİ ÇALIŞTIRIRSAM 2010 SONRASI TÜRKİYEDEN AYRILMAYU VE AVRUPADA BİR TAKIM ÇALIŞTIRMAYI İSTEDİĞİNİ VURGULADI BU HABER SONRASI ÇAĞRI ÇOBANA NAPOLİDEN BİR TEKLİF GELDİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE AT .MADRİDDEN DE BİR TEKLİF GELİYOR VE GENÇ MENEJER AT.MADRİDDEN GELEN TEKLİFİ DEĞERLENDİRCEĞİNİ SÖYLEDİ AYRICI AT. MADRİD GEÇEN SENENİN UREFA KUPASINI ALAN TAKIMDI
Last edited by cagri10 : 15.Temmuz.2008 at 23:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Atletico Madrid' e git. İspanya kariyerleri daha zevkli oluyo.![]()
FENERBAHÇENİN YENİ MENEJERİ IRURETA KITASAL MENEJER FENERBAHÇEYLE İLK MAÇINDA TRANZONU 3-1 YENDİ VE İKİNCİ MAÇINDA İBB 2-1 YENİLDİ
![]()
Atletico MAdrid'e git bence. Hem zevkli olur hem de çekişmeli ayrıca agüero hala atletico da ise... hiç kaçırma.
O adamaı izlemek adama ayrı bir haz veriyor.![]()
VE GENÇ MENEJER ARTIK İSPANYADA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TAKIMIN GENEL BİLGİLERİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TAKIMIMIN YILDIZLARI
SERGIO AGUERO
RAUL GARCIA
MAXI RODRIGUEZ
VE YAPILAN TRANSFERLER
DEFANSA LUISAO 31.5 MN YTL YE
SEVILLANIN SOL KANADININ ETKİLİ İSMİ ADRİANO 25.5MNYTL
ARSENALİN OYUNCUSU TOMAS ROSICKY 10MN YTL
VE SERBEST TRANSFERDEN RİGA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YÖNETİCİLERDEN KARİYERİMİN İSMİNİ ;
FENERBAHÇE [ b-i-t-t-i-} sıra atletico''da [3.seZon]
![]()
Last edited by cagri10 : 16.Temmuz.2008 at 04:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
atletico madrid iyi seçim hiç yoktan agüero maxi rodriguez varr... başarılar
MİLANDAN SERGIO AGUEROYA TEKLİF TAM 94MN YTL
ATLETOCO MADRİD TEKLİFDE BZI DEĞİŞİKLİKLER YAPTI ; 57MN YTL VE PATOYU İSTEDİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YÖNETİCİLERDEN KARİYERİMİN İSMİNİ ;
FENERBAHÇE [ b-i-t-t-i-} sıra atletico''da [3.seZon]
Last edited by cagri10 : 16.Temmuz.2008 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hadi ss leri bekliyoruz.. Şampiyon olucaksın bence.![]()
AGUERO 101 MN YTL İLE VALENCİA DA
AGUERO GİTİKTEN SONRA TAKIMIMIZ YILDIZ FUTBOLCU DAVİD SİLVA İLE 83 MN YTL ANLAŞMAYA VARMIŞTUI
SİLVA devre arası transfer sezonun da taıma katılacak
Bence Silva'yi alacak iseydin,Agüero'yu gondermemeliydin.
Insallah pisman olmazsin.
Basarilarinin devami gelir insallah
Agueroyu 101 MN a satmasaydım alamazdım forvette forlana ve luis garciaya güveniyorum