Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 162 sonuç

Konu: Fenerbahçe (kendim editten yaptım) son transferlerler ilk kariyerim

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

Quote Originally Posted by cagri10 View Post
    işL. ama zor geçen senede grupdan çıktıktan sonra milan ve sevilla yı eledik ama yarı finalde intere elendik bu sefer de chelseayla başladık bakalım nereye kadar gitcez
    bn demiştim demeyi sevmiyorum ama ben demiştm çok güzel gidiyosn senin takım bu gazla kupayı alır

2. Default

alcaz işallah arseNali yenip kupayı buraya getircem

kupanın resmini kariyerin ilk sayfasına istiyoruz

4. Default

Bİzde İstİyoruz Alalimda Her Yerİ Kupalarla SÜslerİz :d

o kupadan bi tanede bnm kariyere koyarız inş.. ama şL snndir rahat oL

6. Default

TÜRKİYE KUPASI FENERBAHÇENİN FENERBAHÇE SEMİHİN HATTRICK YAPTIĞI MAÇTA KUPAYA UZANDA 3-1
    SIRA DA CL VAR
    ARSENAL -*- FENERBAÇE
    STAT :ROMA OLİMPİYAT STATYUMU İTALYA

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

barca ya 5-1 biraz fazla edit olmuş kanımca

başarılar al kuupayıda Türkiye 7-8 sene sonra bi kupa görsün
    Football is simple,but Football Manager is not

kalecin volkan'sa editten onu arttırmışmıydın???

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Genç arkadaşımız takımı öle bir editlemiş ki sattığı futbulcular için 40-50 m Euro'lar dönüyor ortalıkta.

Benim de böyle bir düşüncem vardı Trabzonspor'u alarak Süper Ligdeki yeni olan bütün transferleri gerçekleştirip 2008-2009 sezonunu oynayacaktım ama malesef boş zamanım olmuyor hiç. Tabi bunu yaparken sadece futbolcuların takımlarını değiştirecektim editörden , sen çok abartmışsın bu işi bu editlediğin oyuncularla zevk alıyorsan orası ayrı tabi kimse karışamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Genç arkadaşımız takımı öle bir editlemiş ki sattığı futbulcular için 40-50 m Euro'lar dönüyor ortalıkta.

Benim de böyle bir düşüncem vardı Trabzonspor'u alarak Süper Ligdeki yeni olan bütün transferleri gerçekleştirip 2008-2009 sezonunu oynayacaktım ama malesef boş zamanım olmuyor hiç. Tabi bunu yaparken sadece futbolcuların takımlarını değiştirecektim editörden , sen çok abartmışsın bu işi bu editlediğin oyuncularla zevk alıyorsan orası ayrı tabi kimse karışamaz.
    Arkadaşım Adamın Abartılı Editlememiş Herhalde Diğer Sayfaları Okumadınız.. Semihin Profilini Koymuş Hiçde Abartılı Değil Bi Güizayı Biraz Abartmıştı Oda Zaten Bitiricilik 17 Falandı Öncedende
    Yani Her Yorumda Edit Konuşulucaksa Kapatın Konuyu Gitsin Semihin Profilini Sana Tekrardan Atsın Bi Ayrıca Güiza Bu Sene Fenerde Bile Değil .

11. Default

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

biraz şans olmuş bence 2 kaleyi tutan 2-1 ama önemli olan kupa değilmi tebrikler

13. Default

Evet Öle Oldu Ama Semİh Yİne Harİkaydi :d

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Ama bu ne kadar zevk verir ki ?? :/

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    herkesin zevkleri ayrıdır arkadaşım belki sana zevk vermeyebilir ama onu ve takipçilerine zevk veriyor

16. Question

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    benim burdaki bu ilk kariyerimdi ve bende böyle farklı bişey yapmak istedim bu kariyerimden sonrakilerde edit kullanmadan oynucam bu bir deneme gibi veya burdaki ilk kariyerim olduğundan burdaki bazı şeyleri daha iyi öğrenmek amaçlıydım zevklide oldu açıkcası diğer kariyerimde eğer bir arkadaş bulursan ortak karier yapmayı düşünüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fena bir kariyer olmadı.

Diğer kariyerlerinde daha derli toplu yazmayı ve imla kurallarına dikkat ederek yazanrsan daha iyi olur.

Bundan sonraki kariyerlerin için; oyundan resim alırken, 'Gadwin Print Screen' programını kullanabilirsin. Ekran içindeki hangi alanı istiyorsan o kısmı seçiyorsun ve kaydediyorsun. Bütün resimler daha güzel gözüküyor.

Diğer kariyerlerini bekliyoruz.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

18. Default

GADWİN PRİNT SCREEN var ama onu kullanmıyorum paint basit ve kulllanışlı oluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FENERBAHÇEDEN İLK TRANSFER TRABZONSPORUN GİNELİ YILDIZI YATTARA FENERBAHÇELİ OLDU
    FENERBAHÇE YATTARAYI BEDAVAYA TRANSFER ETTİ TRANSFERİN EN ÖNEMLİ ETKENİ YATTARANIN TÜRK VATANDAŞLIĞINA GEÇMESİ OLDU YABANCI KONTEYJACINI ETKİLEMİYECEK

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve yattara resmen fenerLi

FENERBAHÇE MENEJERİ ÇAĞRI ÇOBAN BAŞKA TRANSFER YAPILMIYACAINI SÖYLEDİ TAKIMININ İYİ LDUĞUNUDA VURGULAYARAK YATTARAYU TAKIMIMIZA KAZANDIRKIN EĞER SAKATLIK OLMASSA ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA BU TAKIMLA OYNUYACAĞINII SÖYLEDİ EĞER TRANSFER YAPARSADA BU OYUNCULARIN 18 - 19 YAŞ ARASI OLACAĞINI SÖYLEDİ
    Last edited by cagri10 : 15.Temmuz.2008 at 14:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

fenerbahçe oOoOoLeyyy!!! ŞL şampiyonunu tebrik ediorz

20. Default

FENERBAHÇENİN GENÇ MENEJERİ ÇAĞRI ÇOBAN FENERBAHÇEDEKİ GÖREVİ SONLANDIIRDIĞINI AÇIKADI ÇAĞRI ÇOBAN 2010 DÜNYA KUPASINDA YER ALAN BİR TAKIMIN BAŞINA GEÇMEK VE BUNUN TÜRKİYE OLMASININ ÇOK İSTEDİĞİNİ BELİRTİVE ÇAĞRI ÇOBAN EĞER DÜNYA KUPASINDA TÜRKİYEYİ ÇALIŞTIRIRSAM 2010 SONRASI TÜRKİYEDEN AYRILMAYU VE AVRUPADA BİR TAKIM ÇALIŞTIRMAYI İSTEDİĞİNİ VURGULADI BU HABER SONRASI ÇAĞRI ÇOBANA NAPOLİDEN BİR TEKLİF GELDİ
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

VE AT .MADRİDDEN DE BİR TEKLİF GELİYOR VE GENÇ MENEJER AT.MADRİDDEN GELEN TEKLİFİ DEĞERLENDİRCEĞİNİ SÖYLEDİ AYRICI AT. MADRİD GEÇEN SENENİN UREFA KUPASINI ALAN TAKIMDI
    Last edited by cagri10 : 15.Temmuz.2008 at 23:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Atletico Madrid' e git. İspanya kariyerleri daha zevkli oluyo.

22. Default

FENERBAHÇENİN YENİ MENEJERİ IRURETA KITASAL MENEJER FENERBAHÇEYLE İLK MAÇINDA TRANZONU 3-1 YENDİ VE İKİNCİ MAÇINDA İBB 2-1 YENİLDİ

Atletico MAdrid'e git bence. Hem zevkli olur hem de çekişmeli ayrıca agüero hala atletico da ise... hiç kaçırma.

O adamaı izlemek adama ayrı bir haz veriyor.

24. Default

VE GENÇ MENEJER ARTIK İSPANYADA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TAKIMIN GENEL BİLGİLERİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TAKIMIMIN YILDIZLARI
    SERGIO AGUERO

RAUL GARCIA

MAXI RODRIGUEZ
    VE YAPILAN TRANSFERLER

DEFANSA LUISAO 31.5 MN YTL YE
    SEVILLANIN SOL KANADININ ETKİLİ İSMİ ADRİANO 25.5MNYTL

ARSENALİN OYUNCUSU TOMAS ROSICKY 10MN YTL

VE SERBEST TRANSFERDEN RİGA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YÖNETİCİLERDEN KARİYERİMİN İSMİNİ ;

FENERBAHÇE [ b-i-t-t-i-} sıra atletico''da [3.seZon]

Last edited by cagri10 : 16.Temmuz.2008 at 04:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

atletico madrid iyi seçim hiç yoktan agüero maxi rodriguez varr... başarılar

26. Default

MİLANDAN SERGIO AGUEROYA TEKLİF TAM 94MN YTL
    ATLETOCO MADRİD TEKLİFDE BZI DEĞİŞİKLİKLER YAPTI ; 57MN YTL VE PATOYU İSTEDİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YÖNETİCİLERDEN KARİYERİMİN İSMİNİ ;

FENERBAHÇE [ b-i-t-t-i-} sıra atletico''da [3.seZon]
    Last edited by cagri10 : 16.Temmuz.2008 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Hadi ss leri bekliyoruz.. Şampiyon olucaksın bence.

28. Default

AGUERO 101 MN YTL İLE VALENCİA DA

AGUERO GİTİKTEN SONRA TAKIMIMIZ YILDIZ FUTBOLCU DAVİD SİLVA İLE 83 MN YTL ANLAŞMAYA VARMIŞTUI

SİLVA devre arası transfer sezonun da taıma katılacak

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bence Silva'yi alacak iseydin,Agüero'yu gondermemeliydin.
    Insallah pisman olmazsin.
    Basarilarinin devami gelir insallah

30. Default

Agueroyu 101 MN a satmasaydım alamazdım forvette forlana ve luis garciaya güveniyorum

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri