2-1 maglup olduk. Defans 2lisi degişti Murat-Sinan oldu önlerine de bir türlü kendini geliştiremeyen, vurdumduymaz M.Güven gelince goller kacınılmaz oldu.
Yaser Adam calımladı, topu sürdü Nonda ya pas attı, bomboş kale Nonda zoru basardı. Bu takıma kesinlikle forvet sart. Bitirici bi forvet alınmazsa daha kacan goller için cok sac-bas yolarız.
Emre Aşık benim nazarımda macın yıldızıydı. Bununla birlikte; Barış, Aydın cok iyi oynadı. Mehmet Topal bildigimiz Topal'dı cok iyiydi. Ümit-Nonda hiç hazır degil. Adamların basireti mi baglandı nooldu bi türlü gol atamıyorlar. Murat-Sinan ikilisi cok yetersiz, A takımda kalabileceklerini sanmıyorum. M.Güven hep aynı, hiç geliştirmiyor kendini ne koşuyor, ne baskı yapiyor , ne oyun kuruyor. Bana kalırsa bu takımın oyuncusu degil. Meira dedigim gibi iyiydi. Defanstan topları ileriye hep o attı. Cok da güzel paslar attı. Yaser oyuna sonradan girdi. İyi diyebiliriz. Nonda ya al at dedi bomboş kaleye Nonda kacırdı.
Tabi bunlar hazırlık macı ; yine de maglup ayrılmak insanı üzüyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada yazmayı unuttum. Bu seneki en kötü transferimiz Ferdi Elmas. Verdiğimiz genc oyunculara yazık oldu. Şimdiye kadarki hazırlık maclarında bi etkisini göremedim. Yedek kulübesine mahkum olur bence.

Alıntılı Yanıtla
ikinci yarıyı izlemedim keşke baksaydım. goller kimden geldi? sıkı bir Hoffenheim takipçisiyimde 
En azından Milan maçından o kupon yatmıştı.
Hangi oyuncu hazırlık maçında ligdeki kadar koşar eder kimse o yüzden ne skor ne oyuncu grafiği Hazırlık maçlarında ölçüt olmamalı bence
.Stadda Çıldırın çıldırın çalıyor