Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 131 arası toplam 131 sonuç

Konu: G.Saray'ın rakibi Steaua Bucharest

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

STEAU BÜKREŞ MEN EDİLEBİLİR!

Steauanın patronu‚ şike suçlamasıyla soruşturuluyor. Rumen kulübü Avrupa kupalarından bile men edilebilir.

Becali‚ Türk futbolseverlerin‚ Hagi ve Popescu gibi transferlerden tanıdığı ünlü bir menacerdi. Bu işten kazandığı paralarla büyüdükçe büyüdü ve Steaua Bükreşi satın aldı. En büyük hedefi‚ Bükreş temsilcisini Avrupa futbolunda söz sahibi yapabilmek ve bu hedef doğrultusunda legal ya da illegal her türlü yola başvurabiliyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Galatasaray-Steaua Bükreş maçına sayılı günler kala‚ patron Becalinin Steauadaki skandal dosyaları gündemde...

Nakit seviyor!
    Romanya 1. Ligi‚ geçen sezon... Son haftaya girilirken CFR Cluj‚ Steaua Bükreşin 1 puan önünde lider ve rakibi CFM Cluj. Bükreş ise son maçta Buzau ile oynuyor. Şampiyonluğu kaptırmak istemeyen Steauanın patronu Becali‚ CFRnin rakibi CFMye tam 1 milyon 700 bin Euro teşvik primi veriyor. Hem de nakit. Çünkü Becali kredi kartı bile kullanmaz‚ tüm işlerini nakit parayla halleder. Ancak teşvik işe yaramıyor‚ CFR‚ CFMyi zor da olsa 1-0 yenerek şampiyon oluyor. Bu durumda Steauanın Buzau karşısında elde ettiği 5-0lık galibiyet hiçbir işe yaramıyor.

Teşvik belgeli
    Ayrıca teşviğin belgesi ortaya çıkınca da‚ Steauanın 7‚ küme düşen CFM Clujun 6 puanı siliniyor. İşte bu durumda Steaua‚ Avrupa kupalarına katılma hakkını yitiriyor. Ancak işin peşini bırakmayan Becali‚ UEFAya yakın bir adamını devreye sokup‚ puanlarını geri kazanıyor. Yine de kulüp hl tehlikede. Çünkü Romanya Hükümeti duruma el koydu ve teşvik soruşturması sürüyor. Eğer meclisten olumsuz yönde bir karar çıkarsa‚ Steauanın Avrupa kupalarından men edilmesi gündemde.

İnanç çatışması!
    Koyu bir Hristiyan olan Becali‚ ortaya ilginç bir inanç çatışması da çıkardı. Romanya‚ her 15 Ağustosta Maria (Meryem Ana) kutsal gününü kutluyor. Zaten ülkedeki kadınların yarısından çoğunun adı Maria. Galatasaray maçının 12/13 Ağustosta oynanacak olmasını fırsat bilen Becali‚ Mücadelemiz Maria haftasına denk geliyor. Rakip de Müslüman. Kazanmak daha bir anlamlı olacak açıklamasını yaparak‚ herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

fanatik

Nesil
    2006

Edilsin edilsin, hem Galatasaray'a hemde Fenerbahçe'ye yarıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Edilmesinlerde, Müslüman Gücünü Bir Görsünler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    İyide o maçta oynayacak 6-7 oyuncu müslüman değil. Yeni İtalyan Kaleciniz, Kewell, Lincoln vs....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edilsin iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Edilsin uzun zamandan sonra 2 Türk takımını devler liginde bi görelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hagi: İçim Acıyacak
    05.08.2008 - 12:57:43 | Kaynak: LigTv
    Karpatlar´ın Maradona´sı diyor ki: "Steaua´nın ligdeki rakipleri zayıf. Oysa Cim Bom; Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarla oynuyor. Arda ve Lincoln gibi oyuncular Steaua´da yok. Ayrıca Türkler´in öylesine bir özelliği var ki..."

İşte Hagi’nin hem maç hem de Türk futbolu hakkındaki fikirleri:

"İÇİM ACIYACAK"

"Her iki takımda da büyük heyecanlar yaşadım. Turu kim geçerse geçsin, sonuç bir şekilde acı verici olacaktır benim için. İki maçta da tribünde olacağım. Bu, tam bir Avrupa derbisi. Çok dengeli maçlar izleyeceğiz. Diplomatik olarak söylemiyorum. Romanya vatandaşı olduğum ya da Galatasaray’da beğenilerek top oynadığım için söylemiyorum. Ama şanslar yüzde 50, yüzde 50."

"DENEYİM KAZANDILAR"

"Galatasaray’ı bir adım öne geçirense, Steaua’nın ligdeki rakiplerinin, Türkiye’ye nispeten daha zayıf olması. Galatasaray her sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi hep Avrupa kupalarında mücadele eden büyük takımlarla karşılaşıyor. Ama Steaua da son 2 senedir Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma başarısını gösteriyor. Tabii Galatasaray’ın da EURO 2008’de deneyim kazanan gençleri var."

"KORA KOR MÜCADELE"

"Türkler’in kendine has özellikleri var. Çok hırslı oynayan bir karakter yapısına sahipler. Buna iyi anlamda bakmak gerekiyor. Kora kor mücadele eden futbolcular var. Bunu her yerde bulamazsınız. Fizik güce de bakarsak, Galatasaray önde."

"MUHTEŞEM İŞLER"

"A Milli Takım’ı EURO 2008’de çok beğendim. Muhteşem şeyler yaptılar. Kimsenin aklına gelmeyen bir sonuç çıktı ortaya. Fatih Terim başarı için her şeyi yaptı. Elbette sahada oynayanlar futbolcular. Ama Terim’in bu başarıdaki katkısı tartışılmaz."

"ONLAR ÇOK ÖZEL"

"Arda ve Lincoln çok özel oyuncular. Şampiyonlar Ligi’nde her ikisi de her an değişik şeyler yapabilir. Emre Aşık da büyük futbolcu. Özellikle Adnan Sezgin’in Hakan Balta ve Mehmet Topal gibi transferlerde önemli payı var. Kewell, Meira, Sanctis gibi yeni transferler de sayılı isimler. 3 mevkiiyi kapatmışlar. Bu takım Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi iş yapar."

"ZAMANI GELDİ"

"Galatasaray için artık zamanı geldi. Son 4-5 seneye bakarsak, Avrupa’da bizim dönemimizdeki gibi bir heyecan yaratamadı Galatasaray. Ama bizim o dönem açtığımız Avrupa turları gibi bir kuşak yarattı Sayın Adnan Polat. Yeni bir jenerasyon geliyor. Onlara zaman tanınması gerekiyor."

"SKIBBE İYİ HOCA"

"Skibbe tercihi, Galatasaray Yönetimi’nin kararıdır. Demek ki Alman ekolünü sürdürmek istiyorlar. 20 yıl önceki gibi bir yapılanma olabilir. Skibbe genç ve iyi bir hoca. Şimdi yeteneklerini ortaya koyacaktır. Ümit Davala’ya da özellikle başarılar diliyorum."

"TEŞEKKÜRLER MONDRAGON"

"Steaua Bükreş’in kaleciye ihtiyacı vardı. Geçen sezon başında Mondragon, vatandaşı Zapata’yı önerdi. Yönetime onu aldırdım. Ben takımın başında kalmasam da, takımda ondan çok memnunlar. Çok iyi kaleci çıktı. Bu yüzden Mondragon’a teşekkür ediyorum. Onu Köln’de takip ediyorum."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İyide o maçta oynayacak 6-7 oyuncu müslüman değil. Yeni İtalyan Kaleciniz, Kewell, Lincoln vs....
    Onları getiren takım ne takımı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Edilsin uzun zamandan sonra 2 Türk takımını devler liginde bi görelim.
    Daha geçen yıl 2 takım vardı zaten. Ne uzun zamanı

Ayrıca Bizim bu yılki rakiplerde çıkar çıkmaz ihraç edilebilir denmeye başlandı Son moda bu olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Onları getiren takım ne takımı?
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Futbol ile Dinin ne alakası var beyler.

Türksportal Forum Kuralları

• Dini veya siyasi kimliğinizi radikal derecede kullanarak mesaj yazamazsınız
    Gereksiz tartışmalara yol açabilir bu mevzu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Daha geçen yıl 2 takım vardı zaten. Ne uzun zamanı

Ayrıca Bizim bu yılki rakiplerde çıkar çıkmaz ihraç edilebilir denmeye başlandı Son moda bu olsa gerek.
    Aslında ihraçlar her sene gündemde.Ancak bu sene bize hep bu gündemde olan takımlar çıktı(:

Avrupadaki spor-futbol siteleri her sene bu tip haberleri yayınlıyor.En azından milenyumdan beri bu böyle

Bizim gazetelerimiz yeni farketti.
    Last edited by JunkChorn : 07.Ağustos.2008 at 08:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçlarındaki gibi oynarsak steaua ya karşı çok zorlanırız..Ü.karanda formsuz üstelik avrupa maçlarında kazmalığı hat safhada bkz b.leverkusen maçı .Sağ bek için sabri yeterli değil uğurun ne zaman döneceği belli değil fakat bence bu sezon dönmesi çok zor..Bu maça kadar sağbek ve forvet transferi bitmiş olmalıydı..Kewell ve lincolnden umudu kestim artık onlar sezonu yatarak geçireceğe benziyor..

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri