Lionel "Diego" Andreas "Armando" Messi "Maradona". (=
Lionel "Diego" Andreas "Armando" Messi "Maradona". (=
Romanya takımları büyük sıçrayışına devam ediyor. Bu gidişle artık üç takım gönderecekler. Sanırım gelecek sezon üç takım ile Şampiyonlar Ligine katılacaklardı. Burada Cluj'un gösterdiği performans ise bu puanlarını korumasına neden olacak.
Anorthosis'de evinde Panathinaykosu yendi..
Yunanlılar, bu yıl Kıbrıs Rum Kesiminden çok çekti.![]()
Bu sezon birde Atleticoyu çok iyi görüyorum.Çeyrek Finale kadar yolu var onlarında en az kanımca
Yunanlilar Kibrisin reklamini yapiyolar
Bence yanlış düşünüyorsunuz.Anorthosis Olimpiyakos'u elemelerde ilk maçta yendiği için rövanş maçında Yunanlar bunlara yapmadıklarını bırakmamışlar.Bir yerde okumuştum.Biz Trabzonspor ile oynarken böyle muamele görmemiştik diye açıklmaları var yöneticilerinden birisinin..
Yunan'ın işi gücü kalmadı Rumaa reklam mı yapacakFutbol bu Cluj Roma ve Chelsea maçlarından 2 puan çıkarabiliyorsa Anorthosis neden Yunan takımlarını yenemesin ki ?
Milli takımın euro 2004 fırsatını nasıl kaçırdığını hatırlayın Dünkü Metalist veya Tromso olaylarını hatırlayınFutbol bu şakaya gelmez ...
Gruplarında oynadıkları 2 maçın ardından Atletico'ya sempati duymaya başladım.Çok iyi bir futbol oynadılar bu 2 maçta.6 puanla Liverpool'la grubun zirvesindeler.Deniz'e katılıyorum bu sene çeyrek final oynar Atletico.
ateco agueroyla çoşuyor resmen çok ıyı oynuyor kerata
Aguero ve Messi bizim Pes'te yaptıklarımızı sahada yapıyor.
Zenit:1 Bate:1 Maç Devam Ediyor..Fatih Tekke 83.'de Beraberlik golünü atmış..
Zenit 1-1 Bate devam ediyor
Gol:TEKKE
Fatih gol atsa ne olur nasıl olsa milli takıma alınmayacak...Yazık valla yazık şu adamı harcıyoruz...Milli takım takıntılar yüzünden ne hallere düsüyor..
Bugün bayağı gollü maçlar var =)
villareal 6 atmış ilk yarısı 2-2 bıten maç 6-3 bitti.villareal madrgalde manuyuda yener boyle oynarlarsa
Vole takımı kurtardı
Şampiyonlar liginde 4 grupta maçlar tamamlandı. Fatih Tekke mükemmel voleyle attığı golle takımını kurtardı.
Fatih Tekke'nin 90 dakika forma giydiği karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona ererken, Türk futbolcu Zenit'e 1 puanı getiren golü attı. Ayrıca Fatih Tekke'nin bir şutu da direkten döndü.
Ukrayna takımı BATE maçın 52. dakikasında Pavel Nekhaychik ile 1-0 öne geçti. Maçın 80. dakikasında Fatih Tekke mükemmel bir vole ile skoru 1-1'e getirdi ve takımına 1 puanı kazandıran isim oldu.
hakem atleticonun buz gibi 2 golünü çaldı hırsızz.
Gooool Simao.1-1 oldu.
Bütün şampiyonlar ligi maçlarını izledim bir tek Zenit'inkini izleyemedim Fatih'in golü izlemek kısmet olmadı bir türlü...![]()
Famagusta'ya Helal olsun..Hakem'e ragmen intere karşı direniyorlar..Hakem net penaltılarını vermedi üstelik İnterin 2.golü net faul materazzi hava topunda rakibini itiyor..Famagusta gerci sans golleri attı ama yinede iyi mücadele ediyorlar.
Maçın hakemide;Duamel'mi ne bizim istanbuldaki steua bükreş maçının hakemi ..Bizimde penaltmızı vermemişdi.Bazı yanlış kararları vardı..
Famagusta 3 - 2 İnter
Gol Frousos![]()
Famagusta'ta katar takımı gibi..Genç biri varmı yahu![]()
Panatinaykos,Famagusta,Roma ve Bordeaux kazanırsa parayı vurdum demektir.Haydi be çocuklar![]()
Roma çoşdu....
Werder Bremen 0 - 2 Panathinaikos
Anorthosis 3 - 2 Inter Milan
Şaka gibi skorlar (:
Oley be2oldu Pana
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-3 oldu yatar bizim kupon.![]()
Last edited by GodfatheR : 05.Kasım.2008 at 00:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3-0 yaptı Panathinaikos.
İnter'de Anortosis karşısında 3-3 yaptı.
Keşke Famagustayı kupondan çıkarıp Madrid'i koysaymışım![]()