Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 137 arası toplam 137 sonuç

Konu: Efsane Geri Döndü ''JUVENTUS''

Hadi Kardeş Devam Etmicekmisin ? Sabırsızlanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İşte Devamı...

Serie A 29.Hafta

Napoli 0-1 Juventus

Haftanın Diğer Maçları:

Serie A 30.Hafta

Juventus 1-0 Atalanta

Serie A 31.Hafta

Roma 0-2 Juventus

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maç

Juventus 2-0 Villarreal

Çeyrek Finalde Diğer Sonuçlar:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serie A 32.Hafta

Juventus 2-0 Sampdoria

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı

Villarreal 0-3 Juventus

Rakip Barca !

Serie A 33.Hafta

Udinese 0-0 Juventus

Coppa de Italia Yarı Final İlk Maç

Palermo 2-2 Juventus

Serie A 34.Hafta

Torino 1-3 Juventus

Adriano Yine Sakat !

VEEE JUVE ŞAMPİYOOONNN !!!

Bana Yine Övgüler Yağdı ! icon_cool:

Dinlenmeye İhtiyacı olan Trezeguet'e 3 hafta izin verdim !...

Şimdilik Bu Kadar ...

Devamı Az Sonra...

Bizi Takip Etmeye,İzlemeye Devam Edin...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şampiyonluğu Garantilememizden sonra oluşan Puan Durumu:

wooowww coşuyosun,coşturuyosun... Şampiyon olmuşsun hadi bakalım...Şampiyonlar Liginde ve Coppa Itali'da da başarı bekliyorum...

Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maç

Juventus 1-0 Barcelona

Serie A 35.Hafta

Juventus 3-3 Inter

Lig'de Haftanın Diğer Maçları:

Serie A 35.Hafta Puan Durumu:

Bizi İzlemeye Devam Edin...

tebrikler...Barca'yı yenmişsin kendi sahanda...e 1-0 da olsa avantajdır değilmi ?!...Ayrıca Inter maçında da ne olmuş yahu 3-1 gerideyken 89 ve 90'da atmışsın golleride 3-3 bitirmişsin...
    Tekrar ediyorum : Ligi kazandın,sıra şampiyonlar ligi ve coppa italia'da...!!!

Başarılar...

cok başaralı qidiyorsun kardeş başarıların dewamını dilerim bir şey sorcam resimleri boyle büyük göstermeyi nasıl başarıyrsun anlatırmısn

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by blacqthe1 View Post
    cok başaralı qidiyorsun kardeş başarıların dewamını dilerim bir şey sorcam resimleri boyle büyük göstermeyi nasıl başarıyrsun anlatırmısn
    öncelikle başarı dileklerin için teşekkürler...kariyerimi takip etmeye devam etmeni diliyorum...resim konusuna gelince ; ne demek istediğini pek anlamadım ama ben sana nasıl resim eklendiğini anlatiyim zaten öyle yaparsan benimki gibi çıkar resimler...önce oyuda istediğin verinin üzerine gelip (kadro,transfer,maç vs vs...)
    klavyenden Print Screen SysRq tuşuna bas,daha sonra o çektiğin resmin foruma eklenebilmesi için paint'e gel ve düzen--->yapıştıra bas. şimdide söylediğim gibi foruma eklenebilinmesi için resmi farklı kaydet fakat resim türünü JPEG yapmayı unutma... ondan sonrası kolay zaten ; imageshack.us adlı siteye gir gözat seçeneği olan yerden ekleyeceğin resmini ve boyutunu seç,resim upload edilince de en alttaki Direct Link Image kısmındaki link'i al,forumda Araya resim ekle bölümüne o linki yaz ve foruma resim eklenmiş olur... Umarım detaylı anlatabilmişimdir ve sorununa çözüm bulabilmişimdir...Kariyerimi Takip etmeye Devam Et...Ok...

Devamını İsteriz,Devamını Bekleriz !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Barcelona'yı eleme şansın %70 gibi gözüküyor. Ligde şampiyon olacağın zaten belliydi. Tebrikler. Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlaman lazım şimdiden
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bu sene kadrona genç kat bence yıldızlarla yürüdü zaten yürüyeceği kadar Juventus.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şampiyonlar Ligi Yarı Final Rövanş Maçı

Barcelona 2-1 Juventus

Finalde Rakip Real !

Kallström Sakatlandı !

Grygera Tekrar Tatilde !

Serie A 36.Hafta

Juventus 1-0 Chievo

Coppa de Italia Yarı Final Rövanş Maçı

Juventus 2-0 Palermo

Finalde Rakip Milan !

Camoranesi Sakatlandı !

Serie A 37.Hafta

Vicenza 0-4 Juventus

Kurcalayıcı Atalay !

UEFA Kupası Liverpool'un !

Serie A 38.Hafta

Juventus 2-1 Palermo

İnanamıyorum ! Önemli Finaller Öncesi Giovinco ve Veloso Sakatlandı.

Ve Serie A Bitti ! İşte 2008-2009 Puan Durumu:

Serie A 2008-2009 Ödüller:

Aferin Chel !

Yılın Manageri Signore !

Yılın Karmasında 2 Juve'li !

Nedved Emekli oluyor !

Şmpiyonlar Ligi Final

Real Madrid 1-3 Juventus

Bana Yine Övgüler Yağdı !

ŞL'de En İyi Oyuncu Giovinco !

Şampiyonlar Ligi En İyi Kadroda 4 Juve'li !

Coppa de Italia Final

Milan 1-2 Juventus

Juve'nin Favorisi !

Bu da Sezon Sonu Görünümüm !

Eveeettt...Gördüğünüz gibi Tüm Kupalara Ambargo koyduk ! Artık Yorum Sizin...

Devamı Yarın...

Bizi İzlemeye Devam Edin...

Yorumlarınızı Esirgemeyin...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Güzel gidiyorsun arkadaşım tebrikler.

Tebrikler... Tüm Kupaları Domine Edip Double-Double yapmışsın... Devamını bekliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Signore'dan Basın Toplantısı :

Arkadaşlar öncelikle beni kırmayıp bu benim için önem teşkil eden toplantıya katıldığınız için Teşekkürler... Biliyorsunuz ki Juve'mle çok güzel günlerim geçti,çok büyük başarılarımız oldu,ama en önemlisi ; burada çok büyük bi teknik direktörlük tecrübesi kazandım,burada iyi dostluklar kazandım... Neyse... İşin duygusal yanını geçelim artık. Direk konuya girmek istiyorum ; Biliyosunuz malum benimde bir ailem,bir özel hayatım var,bu yolda onlarında menfaatlerini düşünmek zorundayım... Eşim 2 Yıldır Torino'da olmamıza rağmen buraya adapte olamadı,buraya alışamadı,çocuklarımın ise artık okul çağı gelmiş durumda... Okullar da 8'inde açılıyor,Onları İtalyanca bilmedikleri için burada okula veremiyeceğim...Ve işte bu nedenlerden ötürü Türkiye'ye Dönüp,Ailem ile zaman geçirmek istiyorum...Ayrıca Juventus'ta teknik direktörlük yaptığım süre zarfı içerisinde bana hep destek olan,hep yardımcı olan sizler ve Başkanım Cobolli-Gigli'ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve istifa ettiğimi belirtmek istiyorum...

Saygılarımla...

Juventus Teknik Direktörü Signore Nedim Atalay

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not:Görmüş olduğunuz gibi kariyerime son verdim ve Tamamlanmış Kariyerler Bölümüne Gönderilmesini Rica Ediyorum...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

tebrikler çok güzel bir kariyerdi yenilerini en kısa zamanda bekliyoruz

Tebrikler. Müthiş bir kariyer olmuş.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri