Hadi Kardeş Devam Etmicekmisin ? Sabırsızlanıyorum.
Hadi Kardeş Devam Etmicekmisin ? Sabırsızlanıyorum.
İşte Devamı...
Serie A 29.Hafta
Napoli 0-1 Juventus
Haftanın Diğer Maçları:
Serie A 30.Hafta
Juventus 1-0 Atalanta
Serie A 31.Hafta
Roma 0-2 Juventus
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maç
Juventus 2-0 Villarreal
Çeyrek Finalde Diğer Sonuçlar:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serie A 32.Hafta
Juventus 2-0 Sampdoria
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı
Villarreal 0-3 Juventus
Rakip Barca !
Serie A 33.Hafta
Udinese 0-0 Juventus
Coppa de Italia Yarı Final İlk Maç
Palermo 2-2 Juventus
Serie A 34.Hafta
Torino 1-3 Juventus
Adriano Yine Sakat !
VEEE JUVE ŞAMPİYOOONNN !!!
Bana Yine Övgüler Yağdı !icon_cool:
Dinlenmeye İhtiyacı olan Trezeguet'e 3 hafta izin verdim !...
Şimdilik Bu Kadar ...
Devamı Az Sonra...
Bizi Takip Etmeye,İzlemeye Devam Edin...
Şampiyonluğu Garantilememizden sonra oluşan Puan Durumu:
wooowww coşuyosun,coşturuyosun... Şampiyon olmuşsun hadi bakalım...Şampiyonlar Liginde ve Coppa Itali'da da başarı bekliyorum...
Başarılar...
Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maç
Juventus 1-0 Barcelona
Serie A 35.Hafta
Juventus 3-3 Inter
Lig'de Haftanın Diğer Maçları:
Serie A 35.Hafta Puan Durumu:
Bizi İzlemeye Devam Edin...
tebrikler...Barca'yı yenmişsin kendi sahanda...e 1-0 da olsa avantajdır değilmi ?!...Ayrıca Inter maçında da ne olmuş yahu 3-1 gerideyken 89 ve 90'da atmışsın golleride 3-3 bitirmişsin...
Tekrar ediyorum : Ligi kazandın,sıra şampiyonlar ligi ve coppa italia'da...!!!
Başarılar...
cok başaralı qidiyorsun kardeş başarıların dewamını dilerim bir şey sorcam resimleri boyle büyük göstermeyi nasıl başarıyrsun anlatırmısn
öncelikle başarı dileklerin için teşekkürler...kariyerimi takip etmeye devam etmeni diliyorum...resim konusuna gelince ; ne demek istediğini pek anlamadım ama ben sana nasıl resim eklendiğini anlatiyim zaten öyle yaparsan benimki gibi çıkar resimler...önce oyuda istediğin verinin üzerine gelip (kadro,transfer,maç vs vs...)
klavyenden Print Screen SysRq tuşuna bas,daha sonra o çektiğin resmin foruma eklenebilmesi için paint'e gel ve düzen--->yapıştıra bas. şimdide söylediğim gibi foruma eklenebilinmesi için resmi farklı kaydet fakat resim türünü JPEG yapmayı unutma... ondan sonrası kolay zaten ; imageshack.us adlı siteye gir gözat seçeneği olan yerden ekleyeceğin resmini ve boyutunu seç,resim upload edilince de en alttaki Direct Link Image kısmındaki link'i al,forumda Araya resim ekle bölümüne o linki yaz ve foruma resim eklenmiş olur... Umarım detaylı anlatabilmişimdir ve sorununa çözüm bulabilmişimdir...Kariyerimi Takip etmeye Devam Et...Ok...![]()
Devamını İsteriz,Devamını Bekleriz !!!
Barcelona'yı eleme şansın %70 gibi gözüküyor. Ligde şampiyon olacağın zaten belliydi. Tebrikler. Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlaman lazım şimdiden![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu sene kadrona genç kat bence yıldızlarla yürüdü zaten yürüyeceği kadar Juventus.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final Rövanş Maçı
Barcelona 2-1 Juventus
Finalde Rakip Real !
Kallström Sakatlandı !
Grygera Tekrar Tatilde !
Serie A 36.Hafta
Juventus 1-0 Chievo
Coppa de Italia Yarı Final Rövanş Maçı
Juventus 2-0 Palermo
Finalde Rakip Milan !
Camoranesi Sakatlandı !
Serie A 37.Hafta
Vicenza 0-4 Juventus
Kurcalayıcı Atalay !
UEFA Kupası Liverpool'un !
Serie A 38.Hafta
Juventus 2-1 Palermo
İnanamıyorum ! Önemli Finaller Öncesi Giovinco ve Veloso Sakatlandı.
Ve Serie A Bitti ! İşte 2008-2009 Puan Durumu:
Serie A 2008-2009 Ödüller:
Aferin Chel !
Yılın Manageri Signore !
Yılın Karmasında 2 Juve'li !
Nedved Emekli oluyor !
Şmpiyonlar Ligi Final
Real Madrid 1-3 Juventus
Bana Yine Övgüler Yağdı !
ŞL'de En İyi Oyuncu Giovinco !
Şampiyonlar Ligi En İyi Kadroda 4 Juve'li !
Coppa de Italia Final
Milan 1-2 Juventus
Juve'nin Favorisi !
Bu da Sezon Sonu Görünümüm !
Eveeettt...Gördüğünüz gibi Tüm Kupalara Ambargo koyduk ! Artık Yorum Sizin...
Devamı Yarın...
Bizi İzlemeye Devam Edin...
Yorumlarınızı Esirgemeyin...
Güzel gidiyorsun arkadaşım tebrikler.
Tebrikler... Tüm Kupaları Domine Edip Double-Double yapmışsın... Devamını bekliyoruz...
Signore'dan Basın Toplantısı :
Arkadaşlar öncelikle beni kırmayıp bu benim için önem teşkil eden toplantıya katıldığınız için Teşekkürler... Biliyorsunuz ki Juve'mle çok güzel günlerim geçti,çok büyük başarılarımız oldu,ama en önemlisi ; burada çok büyük bi teknik direktörlük tecrübesi kazandım,burada iyi dostluklar kazandım... Neyse... İşin duygusal yanını geçelim artık. Direk konuya girmek istiyorum ; Biliyosunuz malum benimde bir ailem,bir özel hayatım var,bu yolda onlarında menfaatlerini düşünmek zorundayım... Eşim 2 Yıldır Torino'da olmamıza rağmen buraya adapte olamadı,buraya alışamadı,çocuklarımın ise artık okul çağı gelmiş durumda... Okullar da 8'inde açılıyor,Onları İtalyanca bilmedikleri için burada okula veremiyeceğim...Ve işte bu nedenlerden ötürü Türkiye'ye Dönüp,Ailem ile zaman geçirmek istiyorum...Ayrıca Juventus'ta teknik direktörlük yaptığım süre zarfı içerisinde bana hep destek olan,hep yardımcı olan sizler ve Başkanım Cobolli-Gigli'ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve istifa ettiğimi belirtmek istiyorum...
Saygılarımla...
Juventus Teknik Direktörü Signore Nedim Atalay
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not:Görmüş olduğunuz gibi kariyerime son verdim ve Tamamlanmış Kariyerler Bölümüne Gönderilmesini Rica Ediyorum...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
tebrikler çok güzel bir kariyerdi yenilerini en kısa zamanda bekliyoruz![]()
Tebrikler. Müthiş bir kariyer olmuş.