Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 162 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK - Partizan Belgrad | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme | 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Umarım 3. torbada olmamıza yarın 19 dan sonra da seviniriz.. Zira A. Madrid gelirse

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Atletico Madrid gelirse gerçekten işimiz çok zorlaşır ancak Anorthosis Beta gibi takımlar gelirse o zaman Uefa'ya katılmayı neredeyse garantiledik sayılır Umarım şöyle bir kura çekeriz :

İnter
    Psv Eindhoven
    Fenerbahçe
    Cluj Maksat tahmin olsun tutarsa hava atarız Ama şaka bir yana böyle bir grup gelirse gruptan çıkma şansımız da oldukça yükselir.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Bence güçlü bir grup olsun. Yoksa Fenerbahçe rehavete kapılır, çok sürpriz sonuçlar çıkar ortaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Maldonado bu futbolun aynısını antep maçında da oynadı arkadaşlar
    Bu maçta Antep maçından ekstra olarak şut çekebildiğinide gösterdi bence bizlere biraz daha olumluydu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

guzel mactı hakederek kazandıgımızı soyleyebilirim.Gruplara gelecek olursak 4. torbada fiorentina ve a.madrid gibi zorlu takımlar var 3. torbada bunun gibi rakip pek görmedim umarım iyi bir kura cekerız 1.torbadan kim gelirse gelsin 2.torbadan Villareal veya lizbon gelsin psvnin onumuzdeki 2-3 sene düşecegını pek tahmin etmiyorum 4.torbadan Aalborg, Cluj, Anorthosis Famagusta, Bate Borisov den birisi gelse kafi olacagını dusunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Antep maçında da Şut çekmişti...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

stau yu çekme ihtimslimix var mı peki?
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hayır..Aynı Torbadayız..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

İşte muhtemel rakiplerimiz

Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Zor: Real Madrid-Bayern Munih-Fenerbahçe-Fiorentina
    Kolay: O.Lyon-Sporting Lizbon-Fenerbahçe-Aalborg

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Josicco transferine çok üzülsem de Alex'in önderliğinde bu sezon yine şampiyonlar liginde çeyrek final oynayabiliriz.
    Gürhan bugün bende çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı, ilk resmi maçı olmasına ve kritik dakilarda oyuna dahil olmasına rağmen bu kadarkötü bir performans beklemiyordum.
    doğru koşuları yapamadı hatta onun pres yapması gereken bölgeye dahi Guiza koştu, yediğimiz golde de gereksiz bir foul yaptı. sürati de yeterli değil.
    umarım sonraki haftalarda böyle bir maç çıkarmaz, bence sol kanat Allah'a emanet gidiyor.

sağ kanat için de aynı durum geçerli diyebiliriz, Deivid gelene kadar Kazım'a baya gıcık atacaz anlaşılan. bu kadar laubali olunmaz; gereksiz şutlarıyla, bencilliğiyle pes dedirtti. Fenerdeki 2. sezonu ama 1 gol bile atamadı. Deivid dönünce ilk 11'i rüyasında görür bi gidişle.

Aziz Yıldırım gibi idealist bir başkana da Josico transferini yakıştıramadım.
    çok üzüldüm walla
    Last edited by erdili : 28.Ağustos.2008 at 03:08 Reason: imla hatası

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Chelsea, Porto, Cluj istiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe rahat kazandı ama yinede ufak bir stres yaratmadı değil. Daha farklı olmalıydı. Kazım bazen gerçekten beni deli ediyor. Ama genel olarak Fenerbahçe devler ligine kalarak bu gece bizi sevindiren Türk takımımız oldu. Umuyorum ki ŞL'inde güzel bir kura ile puanları ülkemize getirir
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Biraz önce Star'da izledim şampiyonlar ligine katıldığımız için şimdiden kasamıza

Ayak bastı parası: 3 Milyon Euro
    Maç başına para: 400bin Euro * 6 = 2,400 Milyon Euro
    Yayın geliri: 8 Milyon Euro
    Toplam: 13.4 Milyon Euro

Bunlara ek olarakta performans paraları var
    Galibiyet: 600bin
    Beraberlik: 400bin
    Bunlara da ek olarak süperstar Josico.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aykut zor grup tahminin epey zor
    Ayrıca bence bir ingiliz takımının üstüne Lizbon gelecekböylece durum eşitlenir.4. Torbada olmadığımız seviniyoruz umarım Fiorentina falan gelmez...

Hadi hayırlısı.
    Maçta Alex'i çok beğendim çok etkili oynadı gerçekten!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Şu an transferi yapmaya gittiler kesin
    bilmem ama son 2 maçtır ben maldonado'yu resmen fm'dek ideğerlerinde görüyorum. Çok iyi..
    Josico'yu yedek bırakır böyle oynarsa. Gerçekten harikaydı.

Arsenal, Villareal, Shakhtar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Güzel grup olur, büyük ihtimalle 2. çıkarız böyle bir gruptan...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Bu grupta yerler seni Özkancım. Muhtemelen 3. veya 4. olunur böyle bir grupta. Gerçi geçen seneki performans ile Fenerbahçe daha ilerlere gidebilir ancak geçen seneye oranla bu sene kadro daha zayıf bence. Aurelio'nun boşluğunu dolduramayacak gibi takım. Maldonada iyi bir performans göstermiş umarım üzerine birşeyler koyarak devam eder.

Tebrikler Fenerbahçe geçen senenin üzerine birşeyler koyamanı bekliyoruz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu grupta yerler seni Özkancım. Muhtemelen 3. veya 4. olunur böyle bir grupta. Gerçi geçen seneki performans ile Fenerbahçe daha ilerlere gidebilir ancak geçen seneye oranla bu sene kadro daha zayıf bence. Aurelio'nun boşluğunu dolduramayacak gibi takım. Maldonada iyi bir performans göstermiş umarım üzerine birşeyler koyarak devam eder.

Tebrikler Fenerbahçe geçen senenin üzerine birşeyler koyamanı bekliyoruz artık.
    Villereal o kadar da ahım şahım değil yani Fm'deki gibi değil..
    Shaktarı yeneriz.Bence bu gruptan çıkılır.Gazete şöyle bir baktım da bana da şu güzel geldi;

Chelsea - Lizbon - Aalborg

Bir ingiliz gelecek diye düşünüyorum aralarından da bize fark atmayacak sadece Chelsea var.Yani 2-0'da oyun yavaşlar diye düşünüyorum.Ama Man.U Liverpool'da öyle olmazÖrneklerini 6-2 8-0'da canlı yaşadık.

Lizbon 2.torbanın en güçsüzü bence şans bize gülecek
    4.Torbada hep biz istenmeyen olurduk..
    Aalborg Cluj Famagusta Borisov - 1.Torbadaki gibi %50 durum.
    Biris bize gelecek Famagusta demeye gerek yok Aalborg'da makul bir kura olur.

Eğer bu grup çıkarsa geçen seneki oyunumuzla gruptan çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe geçen senenin üstüne çıksın Şamp. olsun, biz de Uefa da şamp. olalım, süper kupa maçı: Fenerbahçe - Galatasaray olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oğulcan Villarreal ahım şahım bir takım değilde Fenerbahçe'de ahım şahım bir top oynamıyor

Önemli olan bizim nasıl top oynadığımız. Rakipler o kadar da önemli değil. Geçen sene bunun bariz örneğini gördük. Kadro her zaman her şey değil. Dün gece de GS maçında bunun bariz örneğini gördük. GS'nin kadrosu güzeldi ama şans yanında değildi dün akşam ki maçta. Dediğim gibi önemli olan rakipler değil bizim nasıl oynadığımız. Ben Josico harici bir kaliteli önlibero alınırsa Deivid ve Vederson'un iyileşmesiyle de güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dün gece de GS maçında bunun bariz örneğini gördük.
    Özkancım Galatasaray daha çok yeni bir takım. Steau ile sene sonunda 2 maç yapsınlarda Galatasaray elensin bakalım. Çok zor. Fenerbahçe'de bu sene yeni transferlerin uyum süreci vs. ve bana göre yapılan yanlış transferler ile geçen seneyi aratacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Oğulcan Villarreal ahım şahım bir takım değilde Fenerbahçe'de ahım şahım bir top oynamıyor
    geçen seneki oyunumuzla
    Diye belirttim zaten abimbi gruplara kadar da Fener'i beklemek lazım keza transferlerde biter.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşte Oğulcan geçen seneki oyunu oynamıyor FB ve oynayabileceğinide sanmıyorum ben endişelerim oyüzden.

Emre, Deivid ve Vederson gelince işler düzelir. Iyi bir önlibero yahut elimizdeki bir önlibero da iyi performans gösterirse işler yine tıkırında gider diye düşünüyorum bende. Dün gece Edu yoktu sağ kanadımızda Deivid yoktu. Deivid sahayı dolaşan bir futbolcu, Kazım ise çizgiden ayrılmayan zaman zaman orta çizgiye doğru gelen bir futbolcu. Deivid ile Kazım arasında dağlar kadar fark var. Deivid, Kazım'dan daha iyi futbolcu demiyorum; ama bu sistemde Deivid, Kazımdan daha iyi oynar. Uğursa tamamen artist, sanki dünya onun. Formayı garantiledi, yerinde oynayacak futbolcu yokya sere sere oynuyor. Geçen seneki ŞL maçlarındaki Uğur'un %10'u bile etmez bu seneki Uğur. Bekleyip göreceğiz... Deivid ve Vederson geldiğinde + iyi bir önlibero, takım hala böyleyse ben de sana katılırım Emreciğim.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri