Umarım 3. torbada olmamıza yarın 19 dan sonra da seviniriz.. Zira A. Madrid gelirse![]()
Umarım 3. torbada olmamıza yarın 19 dan sonra da seviniriz.. Zira A. Madrid gelirse![]()
Atletico Madrid gelirse gerçekten işimiz çok zorlaşır ancak Anorthosis Beta gibi takımlar gelirse o zaman Uefa'ya katılmayı neredeyse garantiledik sayılırUmarım şöyle bir kura çekeriz :
İnter
Psv Eindhoven
Fenerbahçe
ClujMaksat tahmin olsun tutarsa hava atarız
Ama şaka bir yana böyle bir grup gelirse gruptan çıkma şansımız da oldukça yükselir.
Bence güçlü bir grup olsun. Yoksa Fenerbahçe rehavete kapılır, çok sürpriz sonuçlar çıkar ortaya.
guzel mactı hakederek kazandıgımızı soyleyebilirim.Gruplara gelecek olursak 4. torbada fiorentina ve a.madrid gibi zorlu takımlar var 3. torbada bunun gibi rakip pek görmedim umarım iyi bir kura cekerız 1.torbadan kim gelirse gelsin 2.torbadan Villareal veya lizbon gelsin psvnin onumuzdeki 2-3 sene düşecegını pek tahmin etmiyorum4.torbadan Aalborg, Cluj, Anorthosis Famagusta, Bate Borisov den birisi gelse kafi olacagını dusunuyorum.
Antep maçında da Şut çekmişti...
stau yu çekme ihtimslimix var mı peki?
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Hayır..Aynı Torbadayız..
Zor: Real Madrid-Bayern Munih-Fenerbahçe-Fiorentina
Kolay: O.Lyon-Sporting Lizbon-Fenerbahçe-Aalborg
Josicco transferine çok üzülsem de Alex'in önderliğinde bu sezon yine şampiyonlar liginde çeyrek final oynayabiliriz.
Gürhan bugün bende çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı, ilk resmi maçı olmasına ve kritik dakilarda oyuna dahil olmasına rağmen bu kadarkötü bir performans beklemiyordum.
doğru koşuları yapamadı hatta onun pres yapması gereken bölgeye dahi Guiza koştu, yediğimiz golde de gereksiz bir foul yaptı. sürati de yeterli değil.
umarım sonraki haftalarda böyle bir maç çıkarmaz, bence sol kanat Allah'a emanet gidiyor.
sağ kanat için de aynı durum geçerli diyebiliriz, Deivid gelene kadar Kazım'a baya gıcık atacaz anlaşılan. bu kadar laubali olunmaz; gereksiz şutlarıyla, bencilliğiyle pes dedirtti. Fenerdeki 2. sezonu ama 1 gol bile atamadı. Deivid dönünce ilk 11'i rüyasında görür bi gidişle.
Aziz Yıldırım gibi idealist bir başkana da Josico transferini yakıştıramadım.
çok üzüldüm walla![]()
Last edited by erdili : 28.Ağustos.2008 at 03:08 Reason: imla hatası
Chelsea, Porto, Cluj istiyorum
Biraz önce Star'da izledim şampiyonlar ligine katıldığımız için şimdiden kasamıza
Ayak bastı parası: 3 Milyon Euro
Maç başına para: 400bin Euro * 6 = 2,400 Milyon Euro
Yayın geliri: 8 Milyon Euro
Toplam: 13.4 Milyon Euro
Bunlara ek olarakta performans paraları var
Galibiyet: 600bin
Beraberlik: 400bin
Last edited by Jesus_FB : 28.Ağustos.2008 at 03:54
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Fenerbahçe rahat kazandı ama yinede ufak bir stres yaratmadı değil. Daha farklı olmalıydı. Kazım bazen gerçekten beni deli ediyor. Ama genel olarak Fenerbahçe devler ligine kalarak bu gece bizi sevindiren Türk takımımız oldu. Umuyorum ki ŞL'inde güzel bir kura ile puanları ülkemize getirir
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Aykut zor grup tahminin epey zor
Ayrıca bence bir ingiliz takımının üstüne Lizbon gelecekböylece durum eşitlenir.4. Torbada olmadığımız seviniyoruz umarım Fiorentina falan gelmez...
Hadi hayırlısı.
Maçta Alex'i çok beğendim çok etkili oynadı gerçekten!
Arsenal, Villareal, Shakhtar.
Bu grupta yerler seni Özkancım.Muhtemelen 3. veya 4. olunur böyle bir grupta. Gerçi geçen seneki performans ile Fenerbahçe daha ilerlere gidebilir ancak geçen seneye oranla bu sene kadro daha zayıf bence. Aurelio'nun boşluğunu dolduramayacak gibi takım. Maldonada iyi bir performans göstermiş umarım üzerine birşeyler koyarak devam eder.
Tebrikler Fenerbahçe geçen senenin üzerine birşeyler koyamanı bekliyoruz artık.![]()
Villereal o kadar da ahım şahım değil yani Fm'deki gibi değil..
Shaktarı yeneriz.Bence bu gruptan çıkılır.Gazete şöyle bir baktım da bana da şu güzel geldi;
Chelsea - Lizbon - Aalborg
Bir ingiliz gelecek diye düşünüyorum aralarından da bize fark atmayacak sadece Chelsea var.Yani 2-0'da oyun yavaşlar diye düşünüyorum.Ama Man.U Liverpool'da öyle olmazÖrneklerini 6-2 8-0'da canlı yaşadık.
Lizbon 2.torbanın en güçsüzü bence şans bize gülecek
4.Torbada hep biz istenmeyen olurduk..
Aalborg Cluj Famagusta Borisov - 1.Torbadaki gibi %50 durum.
Biris bize gelecek Famagusta demeye gerek yok Aalborg'da makul bir kura olur.
Eğer bu grup çıkarsa geçen seneki oyunumuzla gruptan çıkarız.
Fenerbahçe geçen senenin üstüne çıksın Şamp. olsun, biz de Uefa da şamp. olalım, süper kupa maçı: Fenerbahçe - Galatasarayolsun.
Oğulcan Villarreal ahım şahım bir takım değilde Fenerbahçe'de ahım şahım bir top oynamıyor![]()
Önemli olan bizim nasıl top oynadığımız. Rakipler o kadar da önemli değil. Geçen sene bunun bariz örneğini gördük. Kadro her zaman her şey değil. Dün gece de GS maçında bunun bariz örneğini gördük. GS'nin kadrosu güzeldi ama şans yanında değildi dün akşam ki maçta. Dediğim gibi önemli olan rakipler değil bizim nasıl oynadığımız. Ben Josico harici bir kaliteli önlibero alınırsa Deivid ve Vederson'un iyileşmesiyle de güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyorum.
Özkancım Galatasaray daha çok yeni bir takım. Steau ile sene sonunda 2 maç yapsınlarda Galatasaray elensin bakalım. Çok zor. Fenerbahçe'de bu sene yeni transferlerin uyum süreci vs. ve bana göre yapılan yanlış transferler ile geçen seneyi aratacak.Dün gece de GS maçında bunun bariz örneğini gördük.
İşte Oğulcan geçen seneki oyunu oynamıyor FB ve oynayabileceğinide sanmıyorum ben endişelerim oyüzden.
Emre, Deivid ve Vederson gelince işler düzelir. Iyi bir önlibero yahut elimizdeki bir önlibero da iyi performans gösterirse işler yine tıkırında gider diye düşünüyorum bende. Dün gece Edu yoktu sağ kanadımızda Deivid yoktu. Deivid sahayı dolaşan bir futbolcu, Kazım ise çizgiden ayrılmayan zaman zaman orta çizgiye doğru gelen bir futbolcu. Deivid ile Kazım arasında dağlar kadar fark var. Deivid, Kazım'dan daha iyi futbolcu demiyorum; ama bu sistemde Deivid, Kazımdan daha iyi oynar. Uğursa tamamen artist, sanki dünya onun. Formayı garantiledi, yerinde oynayacak futbolcu yokya sere sere oynuyor. Geçen seneki ŞL maçlarındaki Uğur'un %10'u bile etmez bu seneki Uğur. Bekleyip göreceğiz... Deivid ve Vederson geldiğinde + iyi bir önlibero, takım hala böyleyse ben de sana katılırım Emreciğim.