Tebrikler ,süper..
Sağol sende süpersin...
TRANSFER MARKET
GELENLER
GÖKHAN GÖNÜL
SAİDOU
ŞAHİN DAĞİSTAN
YASER YILDIZ
ERHAN ŞENTÜRK
MATEJA KEZMAN
HEPSİ SERBEST TRANSFERDİR...
GİDENLER
AYHAN AKMAN
ÖZGÜR ÖÇAL
SERDAR ÖZBAYRAKTAR
SEZER SEZGİN
RUMMENİGGE
ERAY BİRNİÇAN
BU 6 OYUNCU KOVULMUŞTUR...
NİKON JETVİC
5.250.000 € + S.S'dan %50
Harika....
Last edited by sanalkaos : 01.Eylül.2008 at 12:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar oruçluyum halsiz düştüm başım ağrıyor gece pek bişiy yemedim o yüzden bugün devam etmiyecek kariyer.İftardan sonra görüşürüz...
Geçmiş oLsun sonra görüşmek üzere![]()
Helal olsun ve geçmiş olsun.![]()
süpersin kardeşim..böle devam
malatyAdana!
Galatasaray'ın başarısı tekrarlandıUmarım bu sene de en az Fenerbahçe'nin başarısını tekrarlarsın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Evet Galatasaray'ımızın başarısını tekrarladık.Şimdi sıra Fenerbahçe'mizin başarısını tekrarlamakta.İnşallah Çeyrek finale ulaşırız.
Bu arada geçmişş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Çok iyi gidiyorsun... Takipteyim.![]()
Barreles'in profilini rica edebilir miyim?
yaw nasıl başardın feneri deplasmanda 5-2 yenmeyi hayret aynı zamanda tebrikler
Last edited by sanalkaos : 02.Eylül.2008 at 16:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok iyisin 4. sezonda Fener' e 5 atmak iLk sezonda gazi osmanpaşaya 5 atmak gibi![]()
c3surkedi61 sağol...
BASIN AÇIKLAMASI
Değerli arkadaşlarmıza ve bizi takip eden herkeze öncelikle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Bildiğiniz gibi 4 yıl süren kariyerimde 1 UEFA,2 FTK,1 TSL kupası aldık.Kariyerimden emekli olmanın zamanı geldi.
Bir gün bir başka kariyerde buluşmak üzere.
KONU TAMAMLANMIŞ KARİYER BÖLÜMÜNE GİTSİN..