Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 207 sonuç

Konu: TURKSPORTAL 6.0.3 TSL Güncellemesi v2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by cruell
    kayıtlı oyunlara etkisi olacakmı acaba bu yamanın cok tesekkurler

Update tam manasıyla kullanabilmeniz için versiyonunuzun 6.0.3 olmalı ve yeni oyun kurmalısınız.Kayıtlı oyunlarda update'deki eklentiler olmayacaktır.

bu çalışmalarınız için teşekkür ederim.

Akin_920 Misafir

kayıtlı oyunlara bişi olmuyo dimi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Teşekkürlerimi arzederim sağolun varolun.

emeği geçenlere teşekkürler, yaklaşık yarım saat kadar inceleyebildim, gördüğüm hatalar
    sergenin tackling'i 16
    yattaranın yaratıcılığı 9
    tomas'ın fırst touching'i 16
    galatasaray oyuna rich olarak başlıyor
    mondragon ve cordoba baya abartılmış (refleks ve handlingleri 19-20)
    ve şuan ismini hatırlamadığım süper lig'in sıradan oyuncularının neredeyse bundesliga ayarında oyuncular haline gelmesi.
    Yamayı hazırlayan arkadaşların ne kadar emek harcadıklarını biliyorum, umarım bu söylediklerim sizin şevkinizi kırmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by maslow
    emeği geçenlere teşekkürler, yaklaşık yarım saat kadar inceleyebildim, gördüğüm hatalar
    sergenin tackling'i 16
    ve şuan ismini hatırlamadığım süper lig'in sıradan oyuncularının neredeyse bundesliga ayarında oyuncular haline gelmesi.
    Yamayı hazırlayan arkadaşların ne kadar emek harcadıklarını biliyorum, umarım bu söylediklerim sizin şevkinizi kırmaz.
    öncelikle uyarıların için teşekkürler ama biraz abartmışsın sanki
    Mondragon ve cordobanın özelliklerine hiç dokunulmadı ki bence 19 dan aşağıda olmamalı
    bundesliga ayarında demişsin çok şaşırdım böle bir şey demene şu ana kadar kimseden böyle yada buna benzer bir tepki almamıştık bence biraz daha iyi incele almanya ligini ve türkiye ligini

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by maslow
    sergenin tackling'i 16
    Yıllardır FM-CM ile ilgileniyorum hiç bir şekilde şevkim kırılmaz rahat ol. Öncelikle update'i kullandığın ve kendi nezninde hata olarak gördüğün noktaları bize belirttiğin için teşekkür ederim.

Bazı oyuncuların profillerindeki değerler 0 olur onlar her oyunda farklı farklı çıkar sanırım sen böyle bir sorun yaşadın.Süper Ligin sıradan oyuncularına hiçbir şekilde dokunmadığımız için (transfer hariç) bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hiç birinde abartı yok.En azından elimizden geldiğince oyuncuların hakkını vermeye çalıştık.Araştırdık,düşündük,izledik ve öyle oluşturduk profilleri.Formdan düşenleri düşürdük formda olanları artırdık hepsi bu. Bence bu update'in tadını yarım saatte alamazsın 1-2 sezon oynadıktan sonra farkı anlayacaksın.Keyifli oyunlar.

Süper lig- bundesliga konusunda haklı olabilirsiniz, oyunu uzun zamandır oynama fırsatı bulamadığımdan ve yamayı sadece yarım saat inceleyebildiğimden yanlış kanıya kapılmış olabilirim. Cordoba ve mondragon konusu ve diğer yazdığım oyuncuların özellikleri tartışılır ancak bu yamanın kötü ve özensiz olduğu anlamına gelmez. Elinize sağlık..

İki db klasörünü yer değiştireceksin
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

tesekkurler cevap için
    Bir Dost

Hellbells

ya ben 6.0.3 de bunu da indirdim fakat data nın içindeki db ile yer değiştirdim yeni oyun açılmıoo hata verioo nabıcam ben yardım eerseniz sevinirimm

Ne hatası veriyor ????
    -

Angry

yahu ArkadaŞlar Ben Paketİ İndİrdİm Gerekenlerİ Yaptim Fakat Oyuna Gİrdİm Yenİ Oyun Dİyorum Hata Verio Oyuntan Atio Ne Yapcam Şu Anda HİÇ Yenİ Oyun Kuramiyorum Paketİ Nasil Kaldirabilirim!!!
    !!! HATA BU !!!

bendede üstteki hatanın aynısı çıktı arkadaşlar...

yahu Galİba Bende 6.0.1 Var Bunu 6.0.3 Nasil Yapacas Yaws ÇoĞu ArkadaŞin Sorunuda Bundan Galİba... Fm Yİ AÇinca İlk Ekranda Üstte Versİyonu 6.0.1 GÖsterİo Bunu Nasil 6.o.3 Yapariz!!!

6.0.3 'ü yükleyeceksin
    -

iyi de zaten bizde onu soruyoruz ben data güncellemeleri bölümünden yanlışlıkla ilk önce tsl 6.0.3 v2 yi yükledim sonrada tsl 6.0.3 normalini yükledim yani v1 i sorun ondan olabilir mi yada ben bu gücellemeleri nasıl kaldıracam kaldırıpta en baştan düzgün bi şekilde yükleme şansım yok mu

Oyunu sil ve tekrar yükle
    -

!!!!! başka yolu yok mu !!!!!

YADA DOSTUM BUNU YÜKLEYİNCE ZATEN SADECE 'DB' İSİMLİ KLASÖR DEĞİŞMİYORMU EE O ZMAN OYUNU YENİ YÜKLEYEN BİRİ YADA BU YAMAYI HİÇ KURMAMIŞ BİRİ ODA OLMADI BU YAMAYI KURUPTA ÇALIŞTIRABILEN BİRİ VARSA BANA O 'DB' İSİMLİ KLASÖRÜN KOPYASINI YOLLASIN EN AZINDAN YENİ Bİ OYUN KURAYIM

Quote Originally Posted by FuLL_MaNiAc
    YADA DOSTUM BUNU YÜKLEYİNCE ZATEN SADECE 'DB' İSİMLİ KLASÖR DEĞİŞMİYORMU EE O ZMAN OYUNU YENİ YÜKLEYEN BİRİ YADA BU YAMAYI HİÇ KURMAMIŞ BİRİ ODA OLMADI BU YAMAYI KURUPTA ÇALIŞTIRABILEN BİRİ VARSA BANA O 'DB' İSİMLİ KLASÖRÜN KOPYASINI YOLLASIN EN AZINDAN YENİ Bİ OYUN KURAYIM
    Her zaman yedeklemek gerek yoksa boyle olur ıste

Kim yapacak onu
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

kayıtlı oyundada çalışır dimi

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by nurisahin
    kayıtlı oyundada çalışır dimi
    Kayıtlı oyunlara etki etmez maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

yaaaa ne olur biri yardım etsin yoksa delircem ben indirdim ama calısmıyo ne yapmam gerekir ne olur yardım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

ben 6.0.3 güncelleme yamasını indirdim yükledim ama yeni oyun acılmıyo sole bi hata veriyo ''A serious error was encountered and the application will close.An error file has been generated in:PROGAMER-/D:\/games/Sports Interactive'' bole hata veriyo ne yapmalıyım

Quote Originally Posted by sezer92
    ben 6.0.3 güncelleme yamasını indirdim yükledim ama yeni oyun acılmıyo sole bi hata veriyo ''A serious error was encountered and the application will close.An error file has been generated in:PROGAMER-/D:\/games/Sports Interactive'' bole hata veriyo ne yapmalıyım
    bende de aynı sorun var.6.0.3 yüklü normal oynuyorum ama bu yamayı yükledigimde yukarıdaki hatayı veriyor...bende bi türlü çözemedim.

Default link çalışmıyor

Arkadaşlar ben dosyayı indiremedim. link çalışmıyor sanırım. yardımcı olursanız sevinirim.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri