Originally Posted by cruell
Update tam manasıyla kullanabilmeniz için versiyonunuzun 6.0.3 olmalı ve yeni oyun kurmalısınız.Kayıtlı oyunlarda update'deki eklentiler olmayacaktır.
Originally Posted by cruell
Update tam manasıyla kullanabilmeniz için versiyonunuzun 6.0.3 olmalı ve yeni oyun kurmalısınız.Kayıtlı oyunlarda update'deki eklentiler olmayacaktır.
bu çalışmalarınız için teşekkür ederim.
kayıtlı oyunlara bişi olmuyo dimi
arkadaşım 3-4 mesaj yukarıda bunun cevabı yazıyor zaten biraz inceleyelim konuyu ondan sonra soru soralım ama dimiOriginally Posted by Akin_920
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Teşekkürlerimi arzederim sağolun varolun.
emeği geçenlere teşekkürler, yaklaşık yarım saat kadar inceleyebildim, gördüğüm hatalar
sergenin tackling'i 16
yattaranın yaratıcılığı 9
tomas'ın fırst touching'i 16
galatasaray oyuna rich olarak başlıyor
mondragon ve cordoba baya abartılmış (refleks ve handlingleri 19-20)
ve şuan ismini hatırlamadığım süper lig'in sıradan oyuncularının neredeyse bundesliga ayarında oyuncular haline gelmesi.
Yamayı hazırlayan arkadaşların ne kadar emek harcadıklarını biliyorum, umarım bu söylediklerim sizin şevkinizi kırmaz.
öncelikle uyarıların için teşekkürler ama biraz abartmışsın sankiOriginally Posted by maslow
Mondragon ve cordobanın özelliklerine hiç dokunulmadı ki bence 19 dan aşağıda olmamalı
bundesliga ayarında demişsin çok şaşırdım böle bir şey demene şu ana kadar kimseden böyle yada buna benzer bir tepki almamıştık bence biraz daha iyi incele almanya ligini ve türkiye ligini
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Yıllardır FM-CM ile ilgileniyorum hiç bir şekilde şevkim kırılmaz rahat ol. Öncelikle update'i kullandığın ve kendi nezninde hata olarak gördüğün noktaları bize belirttiğin için teşekkür ederim.Originally Posted by maslow
Bazı oyuncuların profillerindeki değerler 0 olur onlar her oyunda farklı farklı çıkar sanırım sen böyle bir sorun yaşadın.Süper Ligin sıradan oyuncularına hiçbir şekilde dokunmadığımız için (transfer hariç) bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hiç birinde abartı yok.En azından elimizden geldiğince oyuncuların hakkını vermeye çalıştık.Araştırdık,düşündük,izledik ve öyle oluşturduk profilleri.Formdan düşenleri düşürdük formda olanları artırdık hepsi bu. Bence bu update'in tadını yarım saatte alamazsın 1-2 sezon oynadıktan sonra farkı anlayacaksın.Keyifli oyunlar.
Süper lig- bundesliga konusunda haklı olabilirsiniz, oyunu uzun zamandır oynama fırsatı bulamadığımdan ve yamayı sadece yarım saat inceleyebildiğimden yanlış kanıya kapılmış olabilirim. Cordoba ve mondragon konusu ve diğer yazdığım oyuncuların özellikleri tartışılır ancak bu yamanın kötü ve özensiz olduğu anlamına gelmez. Elinize sağlık..
İki db klasörünü yer değiştireceksin![]()
-
tesekkurler cevap için
Bir Dost
Hellbells
ya ben 6.0.3 de bunu da indirdim fakat data nın içindeki db ile yer değiştirdim yeni oyun açılmıoo hata verioo nabıcam ben yardım eerseniz sevinirimm
Ne hatası veriyor ????
-
yahu ArkadaŞlar Ben Paketİ İndİrdİm Gerekenlerİ Yaptim Fakat Oyuna Gİrdİm Yenİ Oyun Dİyorum Hata Verio Oyuntan Atio Ne Yapcam Şu Anda HİÇ Yenİ Oyun Kuramiyorum Paketİ Nasil Kaldirabilirim!!!
!!! HATA BU !!!
bendede üstteki hatanın aynısı çıktı arkadaşlar...
yahu Galİba Bende 6.0.1 Var Bunu 6.0.3 Nasil Yapacas Yaws ÇoĞu ArkadaŞin Sorunuda Bundan Galİba... Fm Yİ AÇinca İlk Ekranda Üstte Versİyonu 6.0.1 GÖsterİo Bunu Nasil 6.o.3 Yapariz!!!
6.0.3 'ü yükleyeceksin![]()
-
iyi de zaten bizde onu soruyoruz ben data güncellemeleri bölümünden yanlışlıkla ilk önce tsl 6.0.3 v2 yi yükledim sonrada tsl 6.0.3 normalini yükledim yani v1 i sorun ondan olabilir mi yada ben bu gücellemeleri nasıl kaldıracam kaldırıpta en baştan düzgün bi şekilde yükleme şansım yok mu![]()
Oyunu sil ve tekrar yükle![]()
-
!!!!!başka yolu yok mu
!!!!!
YADA DOSTUM BUNU YÜKLEYİNCE ZATEN SADECE 'DB' İSİMLİ KLASÖR DEĞİŞMİYORMU EE O ZMAN OYUNU YENİ YÜKLEYEN BİRİ YADA BU YAMAYI HİÇ KURMAMIŞ BİRİ ODA OLMADI BU YAMAYI KURUPTA ÇALIŞTIRABILEN BİRİ VARSA BANA O 'DB' İSİMLİ KLASÖRÜN KOPYASINI YOLLASIN EN AZINDAN YENİ Bİ OYUN KURAYIM
Her zaman yedeklemek gerek yoksa boyle olur ısteOriginally Posted by FuLL_MaNiAc
![]()
Kim yapacak onu![]()
-
kayıtlı oyundada çalışır dimi
Kayıtlı oyunlara etki etmez maalesef.Originally Posted by nurisahin
yaaaa ne olur biri yardım etsin yoksa delircem ben indirdim ama calısmıyo ne yapmam gerekir ne olur yardım
6.0.3 güncellemesini indirmen gerekiyor onun üzerine Turksportal güncellemesini yükleOriginally Posted by sezer92
![]()
ben 6.0.3 güncelleme yamasını indirdim yükledim ama yeni oyun acılmıyo sole bi hata veriyo ''A serious error was encountered and the application will close.An error file has been generated in:PROGAMER-/D:\/games/Sports Interactive'' bole hata veriyo ne yapmalıyım
bende de aynı sorun var.6.0.3 yüklü normal oynuyorum ama bu yamayı yükledigimde yukarıdaki hatayı veriyor...bende bi türlü çözemedim.Originally Posted by sezer92
Arkadaşlar ben dosyayı indiremedim. link çalışmıyor sanırım. yardımcı olursanız sevinirim.