Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 280 sonuç

Konu: Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu saatten sonra ne Luce ne Rijkaard ne o ne bu hiç kimse fayda etmez. Olan taraftara oldu yine arada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi oLumsuz Bakmıyalım BeLki geLişi GüzeL oLacak. Dedigin dogru Bu Taraftara BunLar Yapılmaz BunLar Hakketmiyor Bunları Ama Bu Kötü GÜnLerden Kurtulacaz.
    GüzeL GünLer Göreceğiz GüneşLi GünLer.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ya Demirören git artık ya , Lucescu ile görüşürken resimleri var Lucescu'da bunu doğruladı ama Ertuğrul Sağlam'ın takımı ciddiye alması onu tercih ettiğini anlaması için şimdi de görüşmedim diyor . Takım yönetmekten ne kadar aciz bunlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok saçma işler yapıyo yönetim. Ne yani, takımın başında metalistin hocası olsa, metalistin başında Ertuğrul Sağlam olsa, sonuç farklı mı olacaktı? Başkan taraftarı kandırmaktan başka birşey yapmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu konu henüz netlik kazanmadı anlaşılan.Yarın Ertuğrul hocanın yapacağı basın toplantısı belki kafadaki sorulara cevap verecektir ama kendisine yapılan eleştirilere (Özellikle bazı yöneticilerden gelen eleştirilere) cevap vereceği söyleniyor.Bakalım neler olacak.Hep beraber ilerleyen günlerde göreceğiz.İnşallah en hayırlısı neyse o olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

VaLla goLLerden Sonraki o Kulubedeki Sevinç Hoşuma gitti Birbirlerine güvendiklerini gösterdiLer Bu güven Bizi Sezon sonunda Şampiyon Yapar Düşüncesindeyim ve Öbür Sene Şampiyonlar Ligine Direk Katılırız İnşallah. Kısaca Ayrılmasını İstemiyorum İnşallahda Ayrılmaz Ama Medyada Gördügüm Haberlere göre Ayrılma olasılıgı yüksek gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sağlam'ınki tepki mi? İstifa mı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2 Ekim'de oynanan ve 4-1 kaybedilen Metalist Kharkiv maçının ardından düzenlediği basın toplantısından sonra ilk kez dün akşam konuştu.

Sağlam, son dört günde yaşadıklarının kısa bir özetini yaparken, genç teknik adamın kırgın olduğu ve görevine devam edip etmeyeceğinin kararını henüz vermediği anlaşıldı.

Hacettepe maçı sonrası takım otobüsüne binemeyen ve yardımcıları ile birlikte özel arabası ile stattan ayrılan genç teknik adamın istifa edip etmeyeceğine bu gece karar vermesi bekleniyor. Sağlam, yardımcıları Mutlu Topçu, Birol Berkem, İbrahim Bakır ve Öztürk Tanrıbilir ile bu gece yapacağı toplantı sonrası kesin kararını verecek.

Pazar günü yaptığı açıklamada istifa etmeyeceğini, ancak kendisini istifaya davet eden Asbaşkan Levent Erdoğan ve yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın'a tepkisini dile getirmek için 7 Ekim'de basın toplantısı düzenleyeceğini belirten Sağlam'ın bu akşam vereceği karar ile istifa edebileceği gündeme geldi.

Genç teknik adamın bugün yapacağı basın toplantısı öncesi başkan Yıldırım Demirören ile görüşmesi ve aldığı kararı Demirören'le de paylaşması bekleniyor.

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu konu hakkında son kez yazıcam.

Şimdi;

ErtuğruL sağLam bütün BeşiktaşLıLar tarafından saygı duyuLan, seviLen ve adam gibi adam diye anıLan bir isimdir. Ben haLa kendisini severim ama şapkanı önüne koyacaksın, bu takıma 2 sezondur birşey verememiş isen başarısızsındır ve bunu kabuLLenip artık gitmen gerek. Bana birisi ErtuğruL sağLamın şu takıma kattığı, verdiği 3 şey saysın. SayıLmaz. Ben iki tanesini sayayım. Birincisi Serdar özkan, ikincisi Batuhan. Ha bunLarı kazandırmakLa bitmiyor. OnLara güvendi tamam ama geLişimLerine bu sefer hiç bir katkıda buLunmadı. AdamLar başLadıkLarı yerde sayıyorLar. Oyuna müdahaLeLer açısından yetersizLik, büyük ve önemLi maçLarda ön pLana çıkması gerekir iken hep arka pLanda kaLması, Rakip takımLarı anaLizde hiç birşey yapmamak, rakipLeri anaLiz etmemek vs vs diye gider. Seni seviyoruz ErtuğruL hoca ama artık bu takıma zarar veriyorsun ve bırakman gerek. Artık seninLe oLmayacağını anLadık.

Ve Lucescu bu zaman içerisinde bu takımın başında oLsaydı;

Seric,Cisse,DeLgado bu takımda barınamazdı. Serdar özkan,Aydın ve Batuhan şimdiden Lige damgasını vurmuştu, Bobo 1,5 yıL içerisinde inanıLmaz bir şekiLde kendisini geLiştirmiş oLurdu, HoLosko bir maç iyi bir maç kötü oLmazdı. Savunma basit hataLar iLe oynamazdı. RakipLer anaLiz ediLir, oyuncuLar kendiLerini geLiştirmesi için bütün imkanLar sağLanırdı.

Yahu adam Kaan dobra gibi bir kapasitesi sınırLı forvet adamından 352 nin sağ açığı yarattı. Pancu yu getirdi yıLdız yaptı gönderdi. RonaLdo dan bir cacık oLmaz derken o geLdi adamı adam etti şimdi haLa onu arıyoruz. İbrahim ÜzüLmez aLtın çağını yaşadı. Sergen yeniden doğdu, Tümer piyasaya çıktı. İLhan Mansızı İLhan yapan o. Daha say say say. Bi ona bak bir buna.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ertuğrul Sağlam bugün saat 13.00' dei basın toplantısı düzenleyecekmiş. Lig tv nin kaynaklarına göre istafısını açılayacakmış ve ne tazminat ne de başka bir şey almayacakmış. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hadi hayırLısı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

istifasını vermiş galiba, ntvspor'u açtım az önce alt yazı geçiyordu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hadi gitti diyelim...sonra ne olacak? yerine gelecek kişi ne yapacak, bu takım toparlanabilecek mi...
    çok zor günler bekliyor biz Beşiktaş'lıları çook...
    Last edited by Knightmare : 07.Ekim.2008 at 14:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mustafa denizlimi gelmiş :S

Şuanda bjk tv de duygusal bir veda konuşması yapıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ertuğrul sağlamdan gururlu bir davranış .sen adamın arkasından iş çevir lucescu ile el sık sonra ertuğrul sağlamın yüzüne bak helal ertuğrul hoca bjk yönetimi yine bindiği dalı kesti ligde iyi giderken bie metalist karkiv maçı yüzünden ne maçmış arkadaş demek ki yefa kupasını bunlar harbiden kazanmayı düşünüyodu yazık oldu adama ya.
    lucescu herhalde yeni teknik direktör olur kanımca onunda başarılı olacağını sanmıyorum giderken neler sölemişti ama şimdi koşa koşa gelir tamamen duygusal olarak ekonomik olrak yani

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam istifalarını vermiş yönetime.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sağlam gitti Denizli geldi

Beşiktaş'ta FLAŞ GELİŞME...

kaynak ensonhaber.com

Yerinde kararlar olmus.Ne Sinan Engin ne de Ertugrul Saglam Besiktasi ileriye tasiyamadilar,özellikle Ertugrul Saglama büyük takim agir geldi.

Yerine Mustafa Denizli gelmisse cok büyük hata olur ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanlış yaptı Besiktas. Zaten önünde sadece TR ligi kalmış ve burada da iyi gidiyorsun. Ertuğrul devam etmeliydi. Çok üzgün ve kırgın görünüyor Ertugrul. Gitmesi gereken O degil; YD idi ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yıldırım Demirören'in daha Ertuğrul takımın başındayken başka isimlerle görüşmesi çok kırmış O'nu. Başka olaylar da var anlatıyor ama bir hoca ile yola devam ederken onu göndermeden başka isim aramak hiç de etik değil.

Ertuğrul artık yapılanlardan dolayı başarılı olmazdı, du dönemde yapılacak değişiklik daha faydalı olacaktır. Mustafa Denizli Beşiktaş'ı, Luce Fenerbahçe'yi, Daum'da Galatasaray'ı şampiyon yapmak istiyor bence 3 takımı da şampiyon yapan hoca olarak tarihe geçmek için. Bu nedenle teklif giderse Denizli hemen kabul edecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Default Bye Bye Happinessi, Bye Bye Loneliness

Ertuğrul Sağlam sonunda istifa etti veya ettirildi.Bundan daha önemlisi Beşiktaş kariyerindeki en mantıklı basın açıklamasını yaptı.Yolun açık olsun Ertuğrul Sağlam..

Kaynak: onside-ontable.blogspot.com

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by pogobass View Post
    Ertuğrul Sağlam sonunda istifa etti veya ettirildi.Bundan daha önemlisi Beşiktaş kariyerindeki en mantıklı basın açıklamasını yaptı.Yolun açık olsun Ertuğrul Sağlam..
    Ben daha önceki basın açıklamalarının Ertuğrul Sağlam'ın kendi isteğiyle olduğunu düşünmüyodum zaten.

Yazık oldu Ertuğrul Sağlam'a ama kendisi hata yaptı. Daha yaşı çok genç.Kayseri'yi bırakıp Beşiktaş'ın başına geçti. Kayseri ve Beşiktaş arasında dağlar kadar fark var. Kayseri'de medya baskısı yok ama büyük takımlarda her yaptığın eleştiri konusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ya şimdi Beşiktaş yönetimine bişey dicem ama siteden atılırım herhalde ! Böyle bir adamı bitirdiler, Yolun açık olsun '' ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM ''

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Denizli haberi şu anda spekülasyon, olasılığı var ama kesinleşmedi.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

denizli veya koeman dan bırı olur baska biri iyiye götüremez bence beşiktaşı

Luce'nin geleceğini sanmiyorum acikcasi.Shakthar hem CL mücadele ediyor ve iyi denilebilecek bir başlangıç yaptılar.Ligte belki çok iyi değiller şuan için ama Luce çok zor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya Eyer Ertugrul gönderip Mustafayı aLırlarsa Demirören Hatalı Transferlerınden Bırı daha eklenir. Bence Ertugrul Saglam kalmalıydı Büyük Hata yapıldı. Bu sene Kalsaydı Şampiyon oLurduk Bence. Ve öbür Sene hiç eleme sorunuda olmadan Şampiyonlar Ligine direk katılırdık. Bu saatten sonra Kim getirilecek bilinmez ama GönLüm Lucescudan Yana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lucescu Akhmetov’dan İzin Alamadı, Gelemiyor!
    07.10.2008 13:36:00

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören’in Kiev’de yüz yüze görüşerek iknaya çalıştığı Mircea Lucescu Shaktar Donetsk'in başkanı Rinat Akhmetov’la dünkü görüşmesinde gerekli izni alamadığı için gelemiyor

Lucescu, Rinat Leonidovych Akhmetov'un iznini alamayınca şimdilik Beşiktaş defterini kapatmak zorunda kaldı. Kurt hoca, başkan Yıldırım Demirören' e de "Aralık ayından önce gelmem olanaksız. Gelebilirsem, şampiyonlar ligi maçlarımı tamamladıktan sonra gelebilirim" demişti.

Bu arada Lucescu yakın dostlarına: "Türkiye'den başka kulüplerin de teklifi var" diye anlatarak, bir anlamda Fenerbahçe'nin de kendisini istediğini doğruladı.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Off off Lucescu da gelmiyor...
    Kim getirilecek gerçekten merak ettim İnşallah Türkiye Ligine Tanımış bir Yabancı Teknik adam gelir..

ADAM GİBİ ADAM ERTUGRUL SAGLAM..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

E.Sağlam bekleneni ve olması gerekeni yaptı . . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ertugrul Saglamı İstifaya Yöneltenlerin Futbol Bilgisinden Şüphe ederim, En önemlisi BEŞİKTAŞ lıgından Şüphe ederim.

Şansal BÜYÜKA' nın LİG TV ye yaptığı yorum.

Türk futbolunun duayen ismi Şansal Büyüka, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Lig Tv'de açıklamalarda bulundu.

Büyüka yaptığı açıklamada " Sağlam bir adamın, topluma ders verir şekilde istifa etmesiydi. Türkiye de sadece kulüplere değil, siyasete de örnek olur umarım bu istifa. Son derece düzgün bir açıklama kullandı, makyajlı ama ağır bir açıklama yaptı. Ertuğrul’dan önce istifa etmesi gereken insanlar var orada. Öğütücüler var kulüpte. Del Bosque, Tigana dünyaca ünlü isimler bunlar. Bunlar hep öğütüldü. Fenerbahçe’den ve Galatasaray’dan puan olarak ilerde, ligde 3.sırada. Ama sen bu antrenörü istifa ettiriyorsun.

Çok makyajlı konuştu Ertuğrul.. Hakarete varacak kelimeler söyledi ama o kadar düzgün konuştu ki yerini buldu. Harika bir basın toplantısı oldu. İlk defa alkışlarla biten bir basın toplantısı gördüm ben hayatımda.

Hatta bende bir tebrik mesajı atıyordum şu anda kendisine. Ertuğrul’un gidişinde hiçbir yanlış göremiyorum kimse kusura bakmasın.

Krizi yaratanlar iş başında, krizlerle uğraşanlar bir bir postalanıyor. Türkiye’de kulüpler kötü yönetiliyor. Beşiktaş’ta önce yönetim istifa etmeli. Hiç mi yanlış yapmıyorsunuz, ne mübarek adamlarmış, tanrı gibiler.

Yabancı hayranlığı var maalesef bizde, Rıdvan’a da yapıldı bu zamanında.3 galibiyet 2 beraberlik aldı, şutladılar.

Mesela, Selçuk topu alıyor yuhalanıyor, Roberto Carlos kargaları kovalıyor ama alkış kıyamet.

Ben Sinan’ın yerinde olsam, istifamı kesinlikle geri almam. İstifasını vermiş o da ama kabul edilmediğini öğrendik. Bence kesinlikle o da bırakmalı. Ama ben Sinan’da Ertuğrul kadar sağlam bir duruş olacağını düşünmüyorum. Ertuğrul bir kez daha bu ülkede az da olsa düzgün olan insanların kaldığını gösterdi. Ben çok etkilendim o toplantıdan." dedi.

maraton.com.tr

Ferenerbahçe ile ilgili de şeyler söylemiş çok doğru bence. ayrıca Beşikteşı yakından takip etmiyorum ama Yönetimde sorun olduğu buradan bile görülüyor.

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri