Hiç heyecan yapmıyorum.Çünkü sistemimim yetmeyeceğini biliyorumDemoyu oynamak kısmet olmayacak bana büyük ihtimal.
Hiç heyecan yapmıyorum.Çünkü sistemimim yetmeyeceğini biliyorumDemoyu oynamak kısmet olmayacak bana büyük ihtimal.
Sanırım demoyu çoğumuz 3D motorunu görmek ve kendimize belli başlı taktik ve oyuncu seçimleri yapmak için oynayacağız.
demoda "Anamızın Ligi" olmadığına göre tam sürüm çıktığında hepimiz yeniden TR liginden başlarız..
Neyse, bakalım 02.01 ola hayrola..
Last edited by Centurion : 01.Kasım.2008 at 23:08 Reason: yanlış yazılan kelimerei düzeltme
2D her türlü oynarızda..3D merak ediyorum..Neyse yarın belli olur..
Football Manager 2009 Demo: Vanilla- Strawberry sürümüne göre daha az boyuta sahip olacak.
- Oyuncu yüzleri, kulüp forma ve logoları yer almayacak.
- İki lig destekleyecek: İngiltere ve İskoçya Ligi.
- Sadece İngilizce olarak kullanılabilecek.
Football Manager 2009 Demo: Strawberry - Boyutu yüksek olacak.
- Grafikler, kullanılabilir olacak.
- 10 lig destekleyecek.
- 7 dile sahip olacak.
Her iki sürümde de sadece yarım sezon oynayabileceğiz. Fakat kayıtlı kariyerimize FM 2009 Tam Sürümünde devam edebileceğiz.
torrent ile indirmeyi düşünüyorum.bu fikirde olan arkadaşlara sesleniyorum.lütfen upload limitlerinizi yüksek tutun biraz.hem download hızınız artsın hem de herkes birbirinden faydalanıp rahat rahat indirsin..![]()
Türksportal sayfasından verilecek mi download linkleri ? Verilmeyecekse birisi indireceğimiz sitenin linkini verebilir mi ?
demoda hangi özellikler kısıtlı olucak?Yani eksik ligler dışında orjinalinden bir eksiği olacak mı?
son 3 Saat 25 Dakika
Az kaldı ya
Uyusammı uyumasammı teredütündeyim
Heyecanla bekleyenlerden biriyim
Son 3 Saat 12 Dakika
1 GB Rapid'e sığmazki, Filefront daha hoş olur![]()
Filefronttan dosya inmiyorki
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İP Gizleyen Yönlendirici siteleri kullanarak indirebilirsin.
ya benm laptop ta 256mb ekran kartı var 128 de ramdan alabiliyorum. 3d için puanım vistada 3.2 acaba kaldırırmı bari yazsalar ya kaç puanlar kaldırıyor...
netload da 400 MB sınır var sanırım. Orasıda olabilir ama üzretli mi bilmiyorum. Lostu felan oradan indirdiğim için.Çıktığında muhtemelen SI sitesi kilitlenir ve indirebilen indirir indiremeyen yaarını bekler.
Çilekli demo sürümünün PC konsolunda 2 Kasım Pazar sabahı STEAM olarak indirilebilecek. (http://store.steampowered.com) www.sigames.com adresinden torrent ve direk ulaşılabilecek indirme linklerine yer verilecek. Direk indirme işlemini GameShadow üstlenecek.
Vanilyalı demo sürümü ise sadece İngilizce dilini içerecek ve İngiltere ile İskoçya liglerinin özelliklerini kapsayacak. Oyuncu fotoğrafları ve kulüp logoları bu sürümde olmayacak. Vanilyalı demo sürümü de 2 Kasım Pazar günü sabahı News of The World web sitesinde tanıtılacak ve indirilebilecek. (www.newsoftheworld.co.uk)
Sitedeki haberi okusaydınız görürdünüz
1gb'lık direkt linkler olacak. Sonuçta bunu bizden biri paylaşmıyor. Koca Sega, Sigames oyun demosu yayınlıyor. Ona göre önlemler alınır. Kilitlenmeler olmaz diye düşünüyorum. Zaten bunun önüne geçebilmek için Gece'nin 12'snde yayınlıyorlar.
Baya az kaldı. Heyecanla bekliyorum. Kota sorunu yüzünden bende Vanilya'yı indireceğim![]()
Herkes gibi bizde Vanilyayı indiricez.Vanilya'da yüklenme olucak galiba![]()
Kotalıyım ama; kotam boş o vesile ile Çilek takılacam. =) Tadı Vanilya'dan daha güzel.![]()
steam icin steamin kendi programini yuklemis olup uye olmak gerekio bu arada soliimde![]()
Artık yarın sabahı bekleriz. Güzel bi kahvaltı yapar sonra otururuz pc başına güsel güzel oyunumuzu oynarız...
Vanilya bu sitenin neresinde?
(www.newsoftheworld.co.uk)
bu arada turkiye ligi olcakmı?
Vanilla'yı ilk indiren rapid'e falan atarsa sevinirim..