Sayfa 5 / 22 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Sanırım demoyu çoğumuz 3D motorunu görmek ve kendimize belli başlı taktik ve oyuncu seçimleri yapmak için oynayacağız.

demoda "Anamızın Ligi" olmadığına göre tam sürüm çıktığında hepimiz yeniden TR liginden başlarız..

Neyse, bakalım 02.01 ola hayrola..
    Last edited by Centurion : 01.Kasım.2008 at 23:08 Reason: yanlış yazılan kelimerei düzeltme

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hiç heyecan yapmıyorum.Çünkü sistemimim yetmeyeceğini biliyorum Demoyu oynamak kısmet olmayacak bana büyük ihtimal.
    Aygün üzülme olsun..Benimde oynamama ihtimalim var..Çünkü ekran kartım 5200 128 mb..Ha bellimi olur belki oynarım

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Türksportal sayfasından verilecek mi download linkleri ? Verilmeyecekse birisi indireceğimiz sitenin linkini verebilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

demoda hangi özellikler kısıtlı olucak?Yani eksik ligler dışında orjinalinden bir eksiği olacak mı?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Aygün üzülme olsun..Benimde oynamama ihtimalim var..Çünkü ekran kartım 5200 128 mb..Ha bellimi olur belki oynarım
    Oynarız bende de 128 mb ekran kartı var. Ama 3D oynayamayız sanırım 2D ile devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    demoda hangi özellikler kısıtlı olucak?Yani eksik ligler dışında orjinalinden bir eksiği olacak mı?
    Ligler hariç, yarım sezon oynayabileceksin.Zaten demonun da en büyük özelliği bu.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

torrent ile indirmeyi düşünüyorum.bu fikirde olan arkadaşlara sesleniyorum.lütfen upload limitlerinizi yüksek tutun biraz.hem download hızınız artsın hem de herkes birbirinden faydalanıp rahat rahat indirsin..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Yarım sezon oynayabileceksin, ancak bu oynadığın yarım sezonun save'sini saklarsan 14 Kasım'da çıkacak olan Tam Sürümden devam edebilirsin.

sakary Ali Misafir

son 3 Saat 25 Dakika

Az kaldı ya

Uyusammı uyumasammı teredütündeyim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    son 3 Saat 25 Dakika

Az kaldı ya

Uyusammı uyumasammı teredütündeyim
    Bence uyu nasıl olsa 02'de oyun çıkmayacak. Oyun ilk çıktığında Si Games'in serverleri hata verecek ve biz oyunu indiremiyeceğiz. Yani kısaca yarın sabah uyanırsın yaparsın kahvaltını açarsın oyununu.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bence uyu nasıl olsa 02'de oyun çıkmayacak. Oyun ilk çıktığında Si Games'in serverleri hata verecek ve biz oyunu indiremiyeceğiz. Yani kısaca yarın sabah uyanırsın yaparsın kahvaltını açarsın oyununu.
    Yarında sabah dershane var öğlene kadar beklices herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Oynarız bende de 128 mb ekran kartı var. Ama 3D oynayamayız sanırım 2D ile devam.
    2D her türlü oynarızda..3D merak ediyorum..Neyse yarın belli olur..

Football Manager 2009 Demo:
    Vanilla- Strawberry sürümüne göre daha az boyuta sahip olacak.
    - Oyuncu yüzleri, kulüp forma ve logoları yer almayacak.
    - İki lig destekleyecek: İngiltere ve İskoçya Ligi.
    - Sadece İngilizce olarak kullanılabilecek.

Football Manager 2009 Demo: Strawberry - Boyutu yüksek olacak.
    - Grafikler, kullanılabilir olacak.
    - 10 lig destekleyecek.
    - 7 dile sahip olacak.

Her iki sürümde de sadece yarım sezon oynayabileceğiz. Fakat kayıtlı kariyerimize FM 2009 Tam Sürümünde devam edebileceğiz.

Nesil
    2006

Heyecanla bekleyenlerden biriyim

sakary Ali Misafir

Son 3 Saat 12 Dakika

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Yarında sabah dershane var öğlene kadar beklices herhalde
    O dershane hayatta bitmez.

Çilekli olan demoyu indireceğim. Oyunu ilk indiren arkadaş rapidshare yüklerse sevinirim. Aramızda paylaşırsak daha hızlı alışveriş ile oyuna sahip olabiliriz.

1 GB Rapid'e sığmazki, Filefront daha hoş olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Filefronttan dosya inmiyorki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

İP Gizleyen Yönlendirici siteleri kullanarak indirebilirsin.

ya benm laptop ta 256mb ekran kartı var 128 de ramdan alabiliyorum. 3d için puanım vistada 3.2 acaba kaldırırmı bari yazsalar ya kaç puanlar kaldırıyor...

netload da 400 MB sınır var sanırım. Orasıda olabilir ama üzretli mi bilmiyorum. Lostu felan oradan indirdiğim için. Çıktığında muhtemelen SI sitesi kilitlenir ve indirebilen indirir indiremeyen yaarını bekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çilekli demo sürümünün PC konsolunda 2 Kasım Pazar sabahı STEAM olarak indirilebilecek. (http://store.steampowered.com) www.sigames.com adresinden torrent ve direk ulaşılabilecek indirme linklerine yer verilecek. Direk indirme işlemini GameShadow üstlenecek.

Vanilyalı demo sürümü ise sadece İngilizce dilini içerecek ve İngiltere ile İskoçya liglerinin özelliklerini kapsayacak. Oyuncu fotoğrafları ve kulüp logoları bu sürümde olmayacak. Vanilyalı demo sürümü de 2 Kasım Pazar günü sabahı News of The World web sitesinde tanıtılacak ve indirilebilecek. (www.newsoftheworld.co.uk)

Sitedeki haberi okusaydınız görürdünüz
    1gb'lık direkt linkler olacak. Sonuçta bunu bizden biri paylaşmıyor. Koca Sega, Sigames oyun demosu yayınlıyor. Ona göre önlemler alınır. Kilitlenmeler olmaz diye düşünüyorum. Zaten bunun önüne geçebilmek için Gece'nin 12'snde yayınlıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Baya az kaldı. Heyecanla bekliyorum. Kota sorunu yüzünden bende Vanilya'yı indireceğim

Herkes gibi bizde Vanilyayı indiricez.Vanilya'da yüklenme olucak galiba

Nesil
    2006

Kotalıyım ama; kotam boş o vesile ile Çilek takılacam. =) Tadı Vanilya'dan daha güzel.

steam icin steamin kendi programini yuklemis olup uye olmak gerekio bu arada soliimde

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Artık yarın sabahı bekleriz. Güzel bi kahvaltı yapar sonra otururuz pc başına güsel güzel oyunumuzu oynarız...

Nesil
    2007

Vanilya bu sitenin neresinde?

(www.newsoftheworld.co.uk)

bu arada turkiye ligi olcakmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demo çıktığında o sitede tanıtılıp link verilecekmiş şu anda bulabileceğini sanmıyorum.

Türkiye Ligi Demo'da yer almayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Tsi rekoru kırıyoruz.Bu konuyu şu an 60 kişi (29üye 31 misafir)okuyor.2 saat war daha of of .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 5 / 22 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri