Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Saldırganlık(Hücum): Hücuma çıkma bizim anladığımız gibi saldırganlık değil. Savunma oyuncularına 16-17 verirsek Avrupa karşılaşmalarında kalede 5-6 golden aşağı görmeyiz. Diğer yandan Saldırganlık özelliğinin yüksek olmasından dolayı savunma oyuncularının 8-10 arası gol atması da söz konusu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

PES ile karistirdin galiba Melih.. FM'de ki Aggression tamamen farkli. Söylediklerin PES'te ki Aggression'da gecerli fakat bildigim kadari ile Aggression bir oyuncuda ki istegi ve hirsi yansitiyor.

Merhabalar,

Ocak yamasında Trabzonspor'un düzenlemesini ben yapmış bulunmaktayım.Bütün olumlu ve/veya olumsuz eleştirilerinizi buraya yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler

Osman ÖZÇİLİNGİR

Ben test amacıyla Trabzonspor kariyeri yapıyorum şuan,gördüklerimi yazayım.

Oyun başında sezon hedefleri belirlenirken,sezonu şampiyon olarak bitireceğiz desek bile maaş bütçesinde bir değişim söz konusu olmuyor ve oyuna 400 milyarlık bir maaş bütçesi açığıyla başlıyoruz.Transfer bütçesi sezon başında yapılan transferlere göre gayet yerinde ama takımın balance değeri çok düşük.

Maç bileti 14,kombine biletlerse 295 YTL olarak gözüküyor ilk sezon,bu bana biraz saçma geldi,yani pek gerçekçiliği yok gibi.Sonuçta Trabzonspor bu sezon tüm maçlarını neredeyse full dolu bir stadyumda oynayan bir takım.

Selçuk'un Composure ve Decisions özelliklerinde 1-2 puanlık artışlar yapılmalı diye düşünüyorum.
    Abdülaziz Solmaz gerçekten çok iyi yansıtılmış oyuna,tebrikler.
    Barış Memiş'in First Touch özelliğinde 1-2 puanlık artırıma gidilebilir.
    Bence Isaac daha iyi yapılmalıydı,nedeniyse bu Isaac Olimpik Milli takımda geçen turnuvanın yıldızlarındandı,çok göze battı,ayrıca Nijerya Olimpik Milli takımının kaptanıydı,orada forvet değilde daha çok oyun kurucu gibi oynadı ve tüm maçlarını izledim.Bu izlenimlerime göre bence passing ve positioning değerleri gözden geçirilmeli.Bitiriciliği konusunda çok fazla emin olamadığım için birşey söyleyemiyorum şuan fakat zaman zaman 3 lü forvetin sağ tarafında sağ açık gibi görev yaptığı için AMR pozisyonu eklenebilir kendisine.

Tolga Zengin'de ise ciddi bir indirime gidilmeli bence,TSL için gayet yetersiz ve çok eksiği olan bir kaleci çünkü.Ben Onur Kıvrak'ı oynattım yarım sezon boyunca gösterdiği performans yeterliydi ki Sylva reelde kaleye geçmeden önce ne kadar takım için sıkıntı olsada Onur iyi bir performans göstermişti.Onur'da artırıma gerek yok,herşeyi gayet iyi ayarlanmış fakat Tolga'nın özelliklerinde ciddi indirimler yapılmalı diye düşünüyorum.
    Gerekli görülürmü bilmiyorum ama Yattara'nın passing değeride artırılabilir.

Gökhan Ünal,Umut Bulut,Tayfun Cora,Song,Ferhat Çökmüş,Hüseyin Çimşir ve Serkan Balcı reel hayattaki gibi,aynen yansıtılmış,bu oyuncuların belirgin özellikleri ortaya çıkartılmış,bu konuda tebrik ediyorum sizi.

Ayrıca Knowlegde Level dikkatimi çekti.Ben Karadenizspor sayesinde aslında Karadenizspor'la hiç alakası olmayan ülkelerin oyuncuları hakkında bilgi sahibi oluyorum oyunda ve bu tabloga gösterilen ülkelerin oyuncuları oyuncu arama motorunda çıkıyor,biraz garipsedim çünkü tablodaki isimlerin hiçbirinin Karadenizspor'la alakası yok,yada bu oyunun bir hatası,bilgilendirirseniz sevinirim.

Şimdilik gördüklerim ve düşündüklerim bu kadar,teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by 10_Osmanozc View Post
    Merhabalar,

Ocak yamasında Trabzonspor'un düzenlemesini ben yapmış bulunmaktayım.Bütün olumlu ve/veya olumsuz eleştirilerinizi buraya yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler

Osman ÖZÇİLİNGİR
    Tebrikler Osman umarım sayende daha gerçekci bir Trabzonspor ile oynarız oyunu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Colman'ın oyunda sol ayak 20 sağ ayak 16 girilmiş Colman frikiklerde falan sürekli sağ ayağını kullanıyor.Sağ ayak 20 girilmeli sol ayaktada 1-2 puanlık bir düşüş olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by 10_Osmanozc View Post
    Merhabalar,

Teşekkürler

Osman ÖZÇİLİNGİR
    bi kaç söyleceğim olucak.

klup bu yıl fınansal olarak baya ılrledı baya paralar harandı ancak ılk yıl transfer bütçesi verilmiyor tamam bu doğru yansılıtılmış bu kadar transfer üstüne fazla bütçe verılemezdı ama daha sonrakı yıllardada bu evam edıyor ben şampiyon oluyorum yıne aynı butce cok az oluyor klupo her mac ful oynuyor ama sezonluk ortalama 16 bını gecmıyor bu en 20 bin olmalı zaten 15 bin kombıne satıldı ve her mac kalan yerlerın bıletlerıde satılıyor.

ayrıca klup lisanslı ürün satmaktanda iyi bir gelir sağlıyor ki bu yıl taraftara malzeme yetstıremıyolar gelen butun stoklar tükendi sende bilirsin bunları.buda oyuna ıyı sekılde yansılıtılmalı.

sponsor olayı Nike 5 yıllık sponsor oldu takıma ve ürün verırken üzerine bırde klube belı bır ucret oduyecek sponsorluk ücretı.Türk telekom'lada bır anlaişma ımzlandı ve 5 yıllık bır sözlesmede onlarla ımzalandı burdanda yıllık 10 m €luk bır gelır olacagını soylemıstı baksan 5 yılda 50 m € olucak demıstı.Sözlesme gereği klup bu bes yıl ıcınde şampiyon olursa şampiyonluklarada belli miktarda bi ödeme yapılcakatı onun degrı aklımda yok.daha bıorcok sponsorluklar varda onlar detayı yok ama bunlar heralde tff elınde möevcuttur.

Ben başka bır takımda oynarken trabzonspor kadro degerı olarak bayagı dusuyor vede basarı yakalmaıs beklenen bır klup hıc transfer yapmıyor.buda bana ılgınc geldı.ben takımın basında degılken takım lıgde ılk yıl 4. 2. yıl 3 . oldu ama kadro gorunen kadro degerı 16 m€ ankaraspor kayserıspor ve bursa takımı gecmıs bunlar naıl oloyor onuda anlamdım bazı hatalar varsa duzeltılmesı ıyı olur sen ıncelrsen daha ıyı olur.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    bi kaç söyleceğim olucak.

klup bu yıl fınansal olarak baya ılrledı baya paralar harandı ancak ılk yıl transfer bütçesi verilmiyor tamam bu doğru yansılıtılmış bu kadar transfer üstüne fazla bütçe verılemezdı ama daha sonrakı yıllardada bu evam edıyor ben şampiyon oluyorum yıne aynı butce cok az oluyor klupo her mac ful oynuyor ama sezonluk ortalama 16 bını gecmıyor bu en 20 bin olmalı zaten 15 bin kombıne satıldı ve her mac kalan yerlerın bıletlerıde satılıyor.

ayrıca klup lisanslı ürün satmaktanda iyi bir gelir sağlıyor ki bu yıl taraftara malzeme yetstıremıyolar gelen butun stoklar tükendi sende bilirsin bunları.buda oyuna ıyı sekılde yansılıtılmalı.

sponsor olayı Nike 5 yıllık sponsor oldu takıma ve ürün verırken üzerine bırde klube belı bır ucret oduyecek sponsorluk ücretı.Türk telekom'lada bır anlaişma ımzlandı ve 5 yıllık bır sözlesmede onlarla ımzalandı burdanda yıllık 10 m €luk bır gelır olacagını soylemıstı baksan 5 yılda 50 m € olucak demıstı.Sözlesme gereği klup bu bes yıl ıcınde şampiyon olursa şampiyonluklarada belli miktarda bi ödeme yapılcakatı onun degrı aklımda yok.daha bıorcok sponsorluklar varda onlar detayı yok ama bunlar heralde tff elınde möevcuttur.

Ben başka bır takımda oynarken trabzonspor kadro degerı olarak bayagı dusuyor vede basarı yakalmaıs beklenen bır klup hıc transfer yapmıyor.buda bana ılgınc geldı.ben takımın basında degılken takım lıgde ılk yıl 4. 2. yıl 3 . oldu ama kadro gorunen kadro degerı 16 m€ ankaraspor kayserıspor ve bursa takımı gecmıs bunlar naıl oloyor onuda anlamdım bazı hatalar varsa duzeltılmesı ıyı olur sen ıncelrsen daha ıyı olur.
    Bilet fiyatlarinda biraz daha duzeltme yaptim.

Ayrica Avea, Turk Telekom, DSmart gibi sponsorlarla beraber, mali raporda tam dokumu olmayan gelirleri de eklemistik zaten.

Saniyorum ki finansal olarak Trabzonspor'u biraz daha refaha sokacaktir. Bu sene transferler sonrasi ortaya cikan canlanmayi gozardi edemezdik zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Teşekkürler cevaplar içintransfer sorası hareketlenme o kadar süper ki ben bile inanaamdım klup ürün bulamıyor,stad ful dolıyor taraftarlar artık daha büyük stad ıstıyor,tv istiyor.Başkan bu transferlı felan yapınca taraftarlarda çostu müthiş bir birlik ve istek var herseyı ıstıyor admalr

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Tebrikler Osman umarım sayende daha gerçekci bir Trabzonspor ile oynarız oyunu
    Teşekkürler kardeşim.

@makalele81

@thehell61

Kulübün genel yapılasındaki olaylarda değişiklik yapamıyorum ama dediklerinizde genel itibariyle haklısınız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

9.0.3 te Faty Papy olcakmı? olursa,

Dün TS-ANT maçında Faty Papy i izledim gayet güzel oynuyor uzun paslar mükemmel 2 kere uzun pasla bir ısaac diğer oyuncuyu bilmiyorum ama onları kaleciyle karşı karşıya bıraktı...

Birde seneye TS ye gelicek olan Brüls antalyada klübüyle kamptaymış yöneticiler oyuncuyu izlemişler gerçekten çok güzel oynuyormuş acaba Brüls ün incelemesini sizmi yapıyorsunuz ?

Faty Papy'yi ben de beğendim, şutları da fena değildi ve takımla çok uyumlu oynadı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    9.0.3 te Faty Papy olcakmı? olursa,

Dün TS-ANT maçında Faty Papy i izledim gayet güzel oynuyor uzun paslar mükemmel 2 kere uzun pasla bir ısaac diğer oyuncuyu bilmiyorum ama onları kaleciyle karşı karşıya bıraktı...

Birde seneye TS ye gelicek olan Brüls antalyada klübüyle kamptaymış yöneticiler oyuncuyu izlemişler gerçekten çok güzel oynuyormuş acaba Brüls ün incelemesini sizmi yapıyorsunuz ?
    Onu Hollanda'da oynadığı takımın araştırmacısı yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peki Faty Papy...

Şu an için Faty Papy ile imzalanmış resmi bir sözleşme yok ancak imzalanırsa elbetteki eklenir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

3 yıllık sözleşme imzalandı osman klubun resmı sıtedede yaınlandı bu haber

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    3 yıllık sözleşme imzalandı osman klubun resmı sıtedede yaınlandı bu haber
    Bu haberin adresini buraya yazabilir misin?Ben göremedim.

Benim bildiğim de 3 yıllık sözleşme imzalanacağı ve Burundi'den gelecek evrakların beklediği yönünde.Ama iş kesinleşmeden eklemek yanlış olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

"Faty Papy ile anlaştık"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burundili futbolcu Faty Papy ile üç yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Bu arada Ergin Keleş'in de gözden çıkarıldığı ve kendisine kulüp bulmasının istendiği öğrenildi.

FATY PAPY'İNİN EVRAKLARI BEKLENİYOR
    Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Antalya kampıyla ilgili yönetime ilk raporunu sundu. Bu rapor sonucunda Burundili futbolcu Faty Papy'i ile 3 yıllık sözleşme imzalanması kararlaştırılırken, Ergin Keleş'e ise kendisine kulüp bulması tebliğ edildi. Bordo mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Faty Papy ile sözleşme imzalamak için ülkesinden evraklarının gelmesini beklediklerini belirterek, "Faty Papy'inin Antalya kampındaki performansı bizi memnun etti. Hocamızın da olumlu raporu doğrultusunda bu futbolcu ile üç yıllık sözleşme imzalama kararı aldık. Ülkesinden evraklarının gelmesini bekliyoruz. Evraklar elimize ulaştığında en kısa zamanda bu futbolcuyla sözleşme imzalayacağız" dedi.

senın dedıgın gıbıymıssanırım

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

altınordu dan alınıp karadenizspor a kiralanan kaleci yakup bugün ün mevkisi düzeltildi mi acaba?
    puerta kalbimizde...

Trabzonspor'u kim yapmışsa tebrik ediyorum,ufak tefek hatalar harici TSL'nin en gerçekçi takımı olarak gözüküyor oyunda.Akılcı transferler ve yönetimden zamanla istenen isteklerin karşılık bulmasıyla,ileride genç yıldızları getirmek ve altyapının adeta bir sanat merkezine dönüştüğünü görmek hiçte zor değil.Gerçekten Trabzonspor'u yapan arkadaşa teşekkür ediyor ve 9.3.0 için belirtilen düzenlemelerde yapılırsa TSL'nin en gerçekçi araştırmasının açık ara Trabzonspor olacağına inanıyorum.
    Last edited by makalele81 : 21.Ocak.2009 at 13:22

4. sezonun ortasındayım şimdiye dek 3 şampiyonluk,2 Türkiye Kupası,2 süper kupa aldım.

2 kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadım,şimdide yoluma UEFA'da devam ediyorum.Takımın finansal yapısının ilk sezonlardaki zayıflığını yapılacak ekonomik transferlerle giderebilir herkes,reeldeki takıma çok çok yakın bir takım var oyunda,özellikle sol tarafa oyuncu ararken ilk sezon çekilen sıkıntı Trabzonspor'un transfer döneminde çektiği sıkıntının aynısı

4. sezonun ortasındaki kadrom,takım bilgileri ve takım tesislerinin durumu şu şekilde

Kadrodaki oyunculardan sadece Ritz ve Kauppinen regendir.

SS'leri sadece bilgi olsun diye koydum farklı bir amacım yok,yanlış anlaşılmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Faty Papy ve Göksu Alhas ile yarın basın önünde sözleşme imzalanacak ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Goksu gercekten cok iyi oyuncu. Oyunda ne tur degisiklikler olacak cok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Faty ve Göksu imzaladı

Trabzonspor'un Burundi'nin Inter Star takımından transfer ettiği Faty Papy ve Paf takımından kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Göksu Alhas bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerdinde düzenlenen imza töreniyle kendilerini Trabzonsporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladılar.

Bordo- Mavili ekipte Başkan Sadri Şener'in yer aldığı törende Göksü ve Faty ile Başkan Şener'in huzurunda kendilerini 4,5 yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeyi imzaladılar

Kaynak:

imazyı attılar sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Faty Papy ve Goksu AhLas cok kaliteli oyuncular bunun yeni patch'de yansıltılmalı bence...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bruno ve Weeks'in Papy'den göze çarpan çok farklı özellikleri yok ama çok kaliteli olucak 3'ü. Trabzon'un Antalya'daki antremanında çok iyiydi gerçekden Papy ..
    Last edited by HooijDonk07 : 21.Ocak.2009 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Göksu Alhas ve Faty Papy 4.5 yıllık sözleşme imzalamışlardır.Yeni yamada ekleneceklerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Papy'e -9 Pa diyorum .. Birazda Türk araştırmacılar riski göze alsın..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

bana kalıtelı oyuncu olabılır gıbı gelıo once bı ızlensın....zaten turkıyeye gelen hangı oyuncu -9 sevıyesınde geldı veya oynadıgı futbolla o sevıyeye ulastıkı....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

faty değerlendirmek için erken bence..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya haklısın ama ilerisi için umut veriyo yinede en zor ilk maçtır ilk maçta 18 yaşında olmasına rağmen gayet soğukkanlıydı.
    Bence -9 denesek fena olmaz

Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri