Sayfa 5 / 22 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    Hakem evde karısıyla kavga etmiş galiba :P

maçın hükmen bitmesi gerekmez mi yahu ?
    sigames düşünememiş galiba bunu

dünyanın en gerçekçi(!) oyunlarından biri olan sigames kalecinin ceza sahası dışında topu elle tuttuğunda kırmızı kart görmesi gerektiğini unutmuş olabilir miböyle aptal bir bug olması gerçekten düşündürücü bu oyun 80 ytl.

http://www.zshare.net/download/51918303144aad90/
    dakika 90+4 maçın son pozisyonu.
    bunu sigames e nasıl bildirebilirim ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boran şu an işyerindeyim bakamıyorum.Bir şeyi merak ettim.Pozisyondan sonra faul verildi mi abisi?

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Boran şu an işyerindeyim bakamıyorum.Bir şeyi merak ettim.Pozisyondan sonra faul verildi mi abisi?
    abisi mi
    neyse...
    hayır verilmedi.oyun devam etti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eski usta kaleciler yapardı bunu.İlk müdahalesi çizgide topa kapaklanırken yine cizgide top göğsü ile yer arasında kalıyor biraz ileri gidiyor çizginin sonra kalkınca top yine çizgide.El ile öne alıp devam etme.Bir kaç kere izledim.Görüntüler uzak diye göz yanılması oluyor.Yoksa daha az önce bir arkadaşımın kalecisi son adam ve eliyle çeldi diye oyundan atıldı.

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Eski usta kaleciler yapardı bunu.İlk müdahalesi çizgide topa kapaklanırken yine cizgide top göğsü ile yer arasında kalıyor biraz ileri gidiyor çizginin sonra kalkınca top yine çizgide.El ile öne alıp devam etme.Bir kaç kere izledim.Görüntüler uzak diye göz yanılması oluyor.Yoksa daha az önce bir arkadaşımın kalecisi son adam ve eliyle çeldi diye oyundan atıldı.
    doğrudur..
    şimdi bir daha baktım "kaleci topu kontrol etmiş" mi diye,evet etmiş,eliyle mi diye baktım;degaj yaptığına göre eliyle kontrol etmiş.zaten oyuncum da bırakıyor kaleciyi kontrol ettiği için.spiker de kalecinin yaptığına çok önemli müdahele diyor yani senin dediğin de olabilir.ama degaj yapınca eliyle aldığı varsayımını ortaya atıyorum haliyle.yeni nesil 2d görüntüde pozisyon net olarak kırmızı kart gözüküyor ama 3d de görüntü uzak olduğu için sadece degajına anlam verebiliyorum.
    neyse.. hakem hatası da olabilir eğer arkadaşınızın oyununda böyle bir şey olduysa. ilgi ve alakanız için teşekkürler.

birşey soracam bir kalecenin maç başına 3,5 km koşması mümkün mü?

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by realbeck View Post
    birşey soracam bir kalecenin maç başına 3,5 km koşması mümkün mü?
    bende de bazen bazı oyunculardan çok koşuyor kaleciler.

sakary Ali Misafir

oyuncunun ne kadar koştuğuna nasıl bakıyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

oyuncuya forma numarasi verilmemesi normalmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ne uyuz bi oyundur ya. Gol attığım gibi santra ile gol yiyorum. saniyeesinde cevabı geliyor. Böyle saçma şey mi olur. bir deil iki deil. Ben niye hiç atamıyorum öyle? Adamı hileye sürüklerler böyle işte. zorlaştırcam diye ...unu çıkarmışlar.

kesinlikle hata edu frikikten gol attı

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by Nobis View Post
    kesinlikle hata edu frikikten gol attı
    kendi kalesine atdimi hic? atmadiysa oda hata

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

17 yaşında geçmişe bak
    9 yaşında başlamış oynamaya

Nesil
    2008
    Yer
    fm

9 maç oynayıp öne geçtiğim 5 maçın da 1-1 berabere bitmesi de olabilir herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

Mehmet Yıldız şov , pozisyonun başlangıcı ofsayt ama hakem golü veriyor.

Ofsaytdan bulduğumuz gol ile Beşiktaş'ı 1-3 yendik

İsteyen canlı canlı seyredebilir

İNDİR

Nesil
    2008
    Yer
    fm

bir ilginçlik daha. geçen sezon daha başarılı olmasına rağmen yönetim güveninde lig olarak good dendi fakat bu sezon 11 maçta 1 galibiyet 6 beraberlik 4 mağlubiyet ile 9 takım içinden 8. sırada bulunuyorum. yönetim güvenine baktım fantastik performans diyorlar lig için ve superb. ayrıca yeşil çubuk da en sonda. job status ise very secure ve yeşil çubuk en sona yakın. ben nezaman kovulacağım diye düşünürken nasıl oldu da böyle oldu acaba. oyundaki bir bug mu bu?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Coupet View Post
    bir ilginçlik daha. geçen sezon daha başarılı olmasına rağmen yönetim güveninde lig olarak good dendi fakat bu sezon 11 maçta 1 galibiyet 6 beraberlik 4 mağlubiyet ile 9 takım içinden 8. sırada bulunuyorum. yönetim güvenine baktım fantastik performans diyorlar lig için ve superb. ayrıca yeşil çubuk da en sonda. job status ise very secure ve yeşil çubuk en sona yakın. ben nezaman kovulacağım diye düşünürken nasıl oldu da böyle oldu acaba. oyundaki bir bug mu bu?
    geçen seneye naziren değenlendiriyorlardır,bu senede aynı başarı gelebilir durumunu düzeltirsin gibi düşünceleri vardır.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    geçen seneye naziren değenlendiriyorlardır,bu senede aynı başarı gelebilir durumunu düzeltirsin gibi düşünceleri vardır.
    geçen seneye göre berbat durumda olduğum için bug mu dedim ben de. yönetim demiş ki "takım kendisinin en iyisini yapmaya çalıştığı için memnunuz" halbuki kadrom çok daha iyi ve çok daha başarısızım.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Coupet View Post
    geçen seneye göre berbat durumda olduğum için bug mu dedim ben de. yönetim demiş ki "takım kendisinin en iyisini yapmaya çalıştığı için memnunuz" halbuki kadrom çok daha iyi ve çok daha başarısızım.
    bilemem valla

az once yedigim gol duymanız gerekir!!!
    delgado nobreye orta yaptı nobre ve meira yukseldiler de sanctis cıktı ve topu aldı.nobre ve meira arkalarını donup giderken muthis kalecim topu elle baslatmak isterken top meiranın sırtına carptı ve kaleye girdi gulermisin aglarmısın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben gülerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yenı pacht gelmeden fm 08 sollar 09 u

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by kürşat View Post
    yenı pacht gelmeden fm 08 sollar 09 u
    sen hatalardan bahsediyorsun herhalde.burda biz fm 09'un ilginç olaylarından bahsediyoruz 3-5 hata gördünüz diye oyunun hakkını almayın

Arkadaslar fenerbahce ile motherwell diye bir takimla sampiyonlar ligi on eleme maci oynuyordum.oyle bir pozisyon var ki ben defalarca izlememe ragmen anlamadim.bir de siz izleyin ama hayatimda boyle bir gol yemedim.golu yedikten sonra ofsayt dedi spiker ama pozisyonun ofsayt ile alakasi yok.cunku volkan demirel topu eline aldi pozisyon bitti.gol nasil mi oldu buyrun birde siz degerlendirin bakalim bakalim

http://rapidshare.com/files/16858237...rwell.pkm.html

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar Van Der Vaart'ın attığı frikik golünü izlemenizi tavsiye ederim. Yok böyle bir gol!!!

http://www.sendspace.com/file/ba5w2e

Quote Originally Posted by kiddynamite View Post
    delgado nobreye orta yaptı nobre ve meira yukseldiler de sanctis cıktı ve topu aldı.nobre ve meira arkalarını donup giderken muthis kalecim topu elle baslatmak isterken top meiranın sırtına carptı ve kaleye girdi gulermisin aglarmısın
    ben ağlarım sonra ölürüm ama gümlekten...

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by kiddynamite View Post
    öyle bir gol gerçekte de olmuş. Türkiye liginde. kaleci degaj vurmuş top adamın sırtına çarpıp kaleye girmiş. arada olur öyle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nordvest die bir takımda orta saha oyuncusu Ahmet Çakar

http://img227.imageshack.us/img227/1...metakartm3.jpg

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    Volkan Demirel'i elestirenlere en iyi cevap bu sanirim
    isterseniz videosunu eklemeye calisirim :s

arkadaşlar;

bu skin hangisi?
    bilen varsa bana buradan ya da özelden yazabilir mi?
    çok güzelmiş....

Default 61+5 te gol!!!

45+ ları anladık ama bu da yeni kural galiba

[IMG][/IMG]
    Last edited by ultraaslan16 : 01.Aralık.2008 at 04:20

Sayfa 5 / 22 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri