Hurriyet=DHA
İkiside Doğan Grubu.
Hurriyet=DHA
İkiside Doğan Grubu.
Doğru söylüyorsun Mustafa abi.Bir an aklımdan çıkmış.Fakat aynı grubun 2 kuruluşun birbirlerine zıt haber yapmalarıda basınımızın kalitesini gösteriyor..
So what?
Saike
Trabzonspor'a Belçikalı kaleci!
Transferde hareketli saatler geçiren Trabzonspor bir taraftan da önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek için çaba harcıyor. Lig TV'deki Futbol Gündemi progmanına katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bir transfer haberi verdi. Hollanda 2. Lig takımlarından Fuat Çapa'nın çalıştırdığı Maastricht takımının 21 yaşındaki Belçikalı kalecisi Ruud Boffin önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giyecek.
Şener, Lig TV'ye verdiği açıklamada, "Boffin bizim oyuncumuz şu anda orada oynuyor. Önümüzdeki sezon kadromuzda olacak ama 1. kaleci mi olur, 2. kaleci mi olur onu bilemem." dedi. 5 Kasım 1987 doğumlu olan Boffin, Genk ve PSV kulüplerinin genç takımlarında oynarken, PSV'nin A takımında da forma giydi.
19.01.2009
Trabzonspor Belçika pazarına iyi el attı..![]()
So what?
Saike
Yabancı ve bu kadar genç transfer yaptıklarına göre yetenekli bir kaleci olması lazım..
Aksu "Sosa'yı Alacağız"
Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, transfer çalışmaları ile ilgili konuştu .
Aksu “ laf olsun diye transfer yapmayacaklarını belirterek, "İstesek şimdi iki adam alırız ama birilerinin gözüne girmek için transfer yapmayacağız" dedi. Aksu "Transfer sezonun başlamasından itibaren çok yoğun bir çalışma içerisine girdik ve bir çok isim üzerinde görüşmeler yaptık. Ancak internet sitelerinde birileri transfer istiyor diye bu takıma takviye yapmayız. Eğer övülmek için transfer yapmak isteseydik, iki transfer yaptıktan sonra bacak bacak üstüne atıp otururduk. Biz kulübü ve ekonomik koşulları göz önünde bulunduruyoruz. Trabzonspor'un mevcut ekonomik durumunu sarsacak her hangi bir girişimde bulunmayız" dedi.
Aksu, Şu anda hedefimizde 5 kişilik liste var ve bu listeden bir veya iki transfer yapmayı düşünüyoruz. Kolay olan futbolcuyu değil, takıma direkt katkı yapacak futbolcuyu almak istiyoruz. Yönetim olarak bugüne kadar yaptıklarımızla zaten kendimizi gösterdik. Bu yüzden tekrar gündeme gelmek veya illa transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız" diye konuştu.
Bayern Münih'in genç yıldızı Sosa için girişimlerinin sürdüğünü de söyleyen Aksu, "Bu futbolcuyu biz gündemimize aldıktan sonra bir çok İtalyan kulübü de Sosa'ya talip oldu. Dolayısıyla fiyatı arttı. Ancak görüşmelerimiz sürüyor. Aldığımız taktirde çok fazla katkı sağlayacağından şüphemiz yok" dedi.
Aksu, Ajax'ın sol açığı Leonardo'nun transferini ise şu anlık beklemeye aldıklarını vurguladı.
Hollanda'da bulunan Genel Sayman Mahmut Aksu, birkaç gün içerisinde transfere son noktayı koyup, Türkiye'ye dönmeyi planlıyor
spor61.net
sosa alınsa ıyı olur
Sosa da bence iş yok gelirse carruscadan bir farkı olmaz..Bayern de anladı hatasını bi an önce elden çıkarmaya bakıyor..
her futbolcu heryere uyum saglayamayabılır
Sosa biraz zor gibi. Leanardo olmadi Sosa hic olmaz.
Ama sol tarafa bi transfer sart !!
Sosa'nın oynadığı bölge ileri ikilinin arkası yardımcı hücum oyuncusu gibi ve sağ tarafta da (AMRC/FC) oynuyor.
yok ya ne amrc,fc si adam sol acık oynuyor fm de ama canlı ızeleme fırsatım az oldu.
Sol açık mı?![]()
amrlc oynuyormuş ben sol acık dıye bılıyordum.![]()
Başkanımız Şener’den açıklama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trabzon’da bulunan Başkanımız Sadri Şener, basın mensuplarının gündeme yönelik sorularını cevaplandırdı.
Ocak ayında transfer yapmanın çok zor olduğunu kaydeden Şener, “Bu dönemde oyuncuların fiyatları astronomik oluyor. Birkaç oyuncuya teklif yaptık. Bu tekliflerin cevabını bekliyoruz. Arada fiyat farkından çok vade farkı var. Ancak oyuncuların hepsi kaliteli” yorumunu yaptı.
Haftasonu İstanbul’a kazanmak için gideceklerini belirten Şener, “Fenerbahçe müsabakası derbi maçlarımızdan biri. Bu karşılaşmada olumsuzluk olması durumunda telefi edebiliriz. Çünkü onlarla burada da karşılaşacağız. Ondan sonraki maçların ise telafisi yok. Ama takımımızın bir eksiği bulunmuyor. İnşallah umduğumuzu alırız” diye konuştu.
Ligde üst üste oynanacak 4 maça dikkat çeken Başkanımız Sadri Şener, “Bu maçlarda bizim gibi rakiplerimizin de yapacağı önemli. Şubat’ın 15’inde tablo daha net ortaya çıkar. Oyuncuları tek tek incelediğimizde 10 numara bir takımımız var diyebilirim. Ama hiçbir maç kolay kazanılmaz” ifadelerini kullandı.
Şener, bir basın mensubunun, “10 yıldır deplasmanda Fenerbahçe’ye karşı galibiyetiniz yok” sorusu üzerine, “İyi oynarsak galip gelebiliriz. Teknik bir konu ama benim bildiğim Fenerbahçe açık oynayan bir takım. Bizim de önemli oyuncularımız var. Buraya da oyuncularımızın motivasyonunun arttırmasına katkıda bulunmak için geldik” cevabını verdi.
Şener, şampiyonluk yarışının ligin ikinci yarısının 10. haftasından itibaren şekilleneceğini de sözlerine ekledi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sanırım transfer olmucak boyle dedıgıne gore ama suprızde olabılır.
Last edited by Trabzonspor : 21.Ocak.2009 at 13:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ucuz genç isimlere yönelebilir bu durumda trabzonspor..Veya gurbetçi transferi yapabilirler..
Papy ve Göksu’ya özel tören![]()
![]()
![]()
![]()
[LIST]
PAF takımdan kadromuza kattığımız Göksu Alhas ile Brundili oyuncu Faty Papy için Başkanımız Sadri Şener'in katılımlarıyla M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlendi.
Törende konuşan Başkanımız Sadri Şener, takıma iki kaliteli genç oyuncu kattıklarını belirterek, “Trabzonspor'un bu yıl yaptığı transferleri hepiniz iyi biliyorsunuz. Trabzonspor'un ruhunda olan iyi futbolcu yetiştirme özelliğini de biliyoruz. Bunun şuanda iyi bir örneğini göreceksiniz. Göksu PAF takımdan gelen iyi bir oyuncumuz. Gol kralımız. Bir de Brundi Milli Takımı'ndan aldığımız Faty Papy var. Bu oyuncu da hocalarımızın izleyip beğendiği ve buraya getirdiği bir oyuncu. İkisini de bugün takımımıza katıyoruz. İnşallah A Takıma katkıları olacaktır. İkisini de kutluyorum” dedi.
Göksu Alhas, yıllardır oyuncusu olduğu bir kulübün bir anda A Takımına yükselmenin çok büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. Bunun alt yapıda oynayan oyuncular için bir hayal olduğunu ve kendisinin de bu hayali gerçekleştirdiğini dile getiren Göksu, "Bundan sonra her şey bana düşüyor. Çok çalışıp kalıcı olmak istiyorum. Bu vesileyle alt yapıdaki hocalarıma orada çalışan masör ve malzemecilere kısaca benim buralara gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bana güvenerek şans veren Ersun hocama da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Faty Papy de burada bulunmaktan ve böyle bir şans tanınmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Papy, “En büyük amacının genç bir kadroya sahip olan Trabzonspor'a katkıda bulunmak. Umarım sezon sonu geldiğinde de hedeflenen şampiyonluğa ulaşırız” yorumunu yaptı.
Genç oyuncularımız tören sonrası yeni parçalı formalarla birlikte basın mensuplarına poz verdiler. 4,5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyunculardan Göksu 2, Papy ise 17 numaralı formayla mücadele edecek.
Diğer Fotoğraflar
![]()
Göksu'ya neden 2 verilmiş acaba sağ bek falan oynuyormu bu adam![]()
sağ bek olarak baslamıs sora sağ acık sora forvete kadar uzanmıs sanırım D:
İkisinin de yetenekli futbolcular oldukları belli.Bu 2 genç önümüzdeki yıllarda Trabzonspor ve Türk Futboluna önemli katkılar sağlayacaklardır.
Hayırlı olsun diyelim faty papyşi merak ediyorum
ali sonucta turkıyede oynucak avrupada oynadıgımızda turkıye takımında oynuyor yanı turk futbolu etkılenıypr![]()
Faty Papy'nin boy ölçüsü nedir? 1.85 gibi duruyor.![]()
1.75 olması lazım Göksu 1.66 oldugundan onun yanında uzun gözükmüş.
Trabzonda Turk oldugu icin, Turkiyeyede katki saglamis olur. Avrupada basarili olabilirsek, daha fazla Turk takimlari kupalara katilabilirboyle bisey dusunmus arkadas galiba.
Faty ve Goksudan cok umitliyim, ikisde degisilmezler arasina girecekler. Yedek klubemiz hem genclesti hem de guclendirildi.
AMA HALEN SOL KANAT YOK!!!!!!!!!!![]()