Volkan Yaman ve Fredrik Risp isimleri baya önplanda şu an. Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek...
Volkan Yaman ve Fredrik Risp isimleri baya önplanda şu an. Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek...
I'm back...
Risp'i severim ben ya. Gelse keşke.
Kulüp arıyo kendisine galiba. Bize yedek olarak gelecek büyük olasılık...
I'm back...
Risp iyi oyuncudur,Eskişehir'de iş yapar
Risp Eskisehir're giderse banko oynar.. yedekte beklemez kaliteli bir oyuncu.
Volkan Yaman'ın Eskişehir'de Anemon Otel'de olduğunu görenler var. İnşallah gerçekleşir bu transfer...
I'm back...
Sezon sonunda takımdan gönderilen Poljak geri dönmüş Eskişehir'e...
Poljak bence fena bir oyuncu değildir hayırlı olsun tekrar Eskişehir'e..
Poljak zaten gönderilememişti. Sadece takım bulması için Hırvatistan'a gönderilmişti demek ki bulamayıp geri gelmiş. İyi ters paslar atıyor. Bende yararlı olacağını düşünüyorum...
I'm back...
Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Volkan Yaman’ın Eskişehirspor’a gelmek istediğini söyledi.
Volkan’ın Eskişehirspor’a gitmesi durumunda Galatasaray, Caner Erkin transferi konusunda önemli bir engeli aşmış olacak.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Galatasaray AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Volkan konusunda görüştüğünü belirten Çalımbay, “Bu konuda anlaşma yapıldığını duyduk, ama henüz kesin konuşamayız. Belki detaylar konuşuluyordur. Volkan’la İstanbul’da görüştüm. Eskişehirspor’a gelmeyi çok istiyor” dedi.
Takımının üç haftada ortaya koyduğu performanstan ve alınan sonuçlardan genel olarak memnun olduğunu ifade eden Çalımbay, “Tek sıkıntı çok pozisyon bulmamıza karşın bunları gole dönüştüremiyor olmamız” dedi.
Batuhan Karadeniz’i hâla istediklerini, ancak şu ana kadar Beşiktaş’ın bu konuda esnek olmadığını dile getiren Çalımbay, Yıldıray Baştürk konusunda ise “Yıldıray’la görüştük ancak kendisinin standartları çok yüksek. Beşiktaş da devreye girdi” şeklinde konuştu.
Maraton
Zaten dün onun için kalmıştı İstanbul'da. Bakalım inşallah gerçek olur. Alternatifli bir kadro her zaman iyidir.
I'm back...
Ve Volkan Eskişehir'de!
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Galatasaraylı futbolcu Volkan Yaman ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Ünal, geçen hafta deplasmanda oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesinde Volkan Yaman ile İstanbul'da görüşme yaptıklarını söyledi. Görüşmede Volkan'ın menajerinin de bulunduğu ve anlaşmanın sağlandığını belirten Ünal şöyle konuştu:
“Daha önce prensipte anlaşmaya vardığımız Volkan ile son kez geçen cumartesi günü İstanbul'da görüştük. Bu görüşmemiz çok olumlu geçti. Transfer konusunda kendisiyle anlaşmaya vardık. Volkan bu hafta içerisinde Eskişehir'e gelecek ve sözleşmeye imza atacak. Volkan'ın transferini 1 Eylül 2009 tarihine kadar bitirmeyi istiyoruz."
kaynak:sporx
Volkan Yaman Eskişehirspor'da!
I'm back...
Hayırlı Olsun...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hayırlı olsun, kesin anlaşma sağlandı mı şimdi?![]()
Bonservisiyle alınmış Volkan Yaman. Umarım hayırlı bir transfer olur...
I'm back...
Volkan Yaman'ın haberini koymamışız buraya:
Ayrıca Volkan Yaman Anderson'dan sonra boşalan 7 numaralı formayı giyecek. Kendisine Eskişehirspor formasıyla başarılı 3 sezon dilerim. Umarım Antalyaspor'daki performansı ile oynar.Volkan imzayı attı
Bir süredir temasta bulunduğumuz Galatasaray'ın defans oyuncusu Volkan Yaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkanımız Halil Ünal, Volkan'ı transfer etmek için 60 gündür mücadele verdiklerini söyledi. Volkan'ın bonservisini aldıklarını ve 3 yıl anlaşma yaptıklarını kaydeden Ünal şöyle konuştu:
"Volkan Yaman'ı kiralama modelini hiçbir zaman benimsemedik. Volkan bu mevkide bize yıllarca lazım olacak, ciddi anlamda ihtiyacımızı karşılayacak. Biz kendisine Eskişehirspor'un bir efsane takım olduğunu, hedef ve ilkelerini anlattık. Galatasaray kulübüyle de bonserviste anlaştık ve bonservisini satın aldık. Volkan Eskişehirspor'da 3 yıl boyunca kutsal formaya hizmet verecek. Bizim için Volkan'ın transferi çok önemliydi."
Halil Ünal, 27 Ağustos 1982 doğumlu olan Volkan Yaman'ın yaş gününü kutladı. Ünal, "Volkan doğum gününde takımıza katıldı. Yeniden bambaşka bir Volkan doğacağına inanıyorum. Süper Lig'de bütün takımlar takviye yapıyor. Büyük, küçük takım diye bir şey yok. Büyük Allah. Ama mutlaka her takım kendisine göre eksiğini, gediğini giderir. Eskişehirspor da bu sene iskelet takımını bozmadan takımın eksik, noksan gördüğü yerlere takviye yapma kararı almıştır" dedi.
Volkan Yaman da Eskişehirspor forması giymenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Volkan Yaman, "Büyük Eskişehirspor taraftarı ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. İlk maçı büyük bir heyecanla bekliyorum. Eskişehirspor'un taraftarı bilinen bir taraftar, büyük bir camia" diye konuştu.
27.08.2009
Kaynak: www.eses.org.tr![]()
I'm back...
Çok isabetli bir transfer. Ben Volkanı başarılı buluyorum.
Batuhan Karadeniz'in tekrar gelmesi gündemde bayadır. Zaten Batuhan Türkiye'de Beşiktaş'tan bir takıma gideceksem bu Eskişehirspor olur diyor.1.5 yıllığına kiralanabilir Batuhan. Ayrıca orta saha için Ceyhun ve Yıldıray isimleri konuşuluyor. Ne kadar doğru bilemem. Aynı şekilde Tabata'da kiralanabilir. Lovrek takımdan gönderildi. Şu anda Hırvatistan'da bir takım ile antrenmana çıkıyor. Büyük umutlarla getirmiştik maalesef uyum sağlayamadı. Şimdilik haberler böyle.
![]()
Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının Eskişehirspor için önemli olduğuna da değinerek, ilk karşılaşmaları Antalyaspor maçının, kupadaki kaderi belirleyeceğini söyledi.
Eskişehirspor'un ara transfer dönemi için net olarak hiçbir futbolcuyla anlaşmadığını anlatan Çalımbay, şöyle devam etti:
''Batuhan Karadeniz ile görüşüyoruz. Batuhan'ı transfer etmek istiyoruz. Sakat oyuncularımız nedeniyle forvet hattında sıkıntılar yaşıyoruz. Adem ve Youla'nın omuzlarına büyük yük bindi. Kulübümüzün bütçesini aşmadan transfer yapmak istiyoruz. Batuhan transferi bu hafta yüzde 99 oranında netleşecek. 3-4 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Tabata'yı istediğimiz yönündeki söylentiler doğru değil. Ancak, Beşiktaş Tabata'yı verirse 6 ay seve seve oynatırım.''
Futbol Şube Sorumlusu Şaban Ocakçı ise takımın hakemlerin kararlarından sıkıntıya düştüğünü belirterek, hakemler Eskişehirspor'un maçlarını dikkatli yönetmediği takdirde suskun kalmayacaklarını ifade etti.
Maraton
Batuhan Karadeniz %99 Eskişehirspor'da...
Batuhan bugün yarın açıklanır. Şu an ilgilenilen isimler Aydın Yılmaz, Sezer Öztürk, Milos Maric. Ayrıca Youla ile takas olacak oyuncular olabilir Ankaragücü ile. Aydın ile'de büyük ihtimal anlaşılmış. Sezer Öztürk için ciddi bir miktar verilmeli. İlk başta Youla karşılığında anlaşılmıştı ancak Mesut Bakkal (haklı olarak) veto etti. Bugün bir transfer açıklanabilir. Merakla bekliyoruz bakalım.![]()
Mouscron takımından Jaycee John Okwunwanne ile ilgileniyoruz. Bilindiği üzere Mouscron takımı küme düşürüldü ve neredeyse bütün oyuncuları serbest kaldı. Okwunwanne Nijerya asıllı Bahreyn'li. Büyük ölçüde anlaşıldı. Kendisini isteyen kulüp çok. Ayrıca Gent takımından Milos Maric ilede görüşülüyor. Maric'i G.Birliği'de istiyor. Bu yüzden sonuç merakla bekleniyor. Saygılar.
Jaycee John Okwunwanne'nin bir videosu: ()
http://www.youtube.com/watch?v=z08t1O6dNvQ
Okwunwanne saglam bir oyuncuya benziyorVideo'da ne yapmis öyle adamlari maymuna cevirmis resmen sahsen Eskisehir'e gelmesini isterim TSL'de biraz sov yapar
![]()
NTV Spor muhabiri: "Avrupada stilini örnek aldığın bir futbolcu var mı?"
Batuhan: "Yaaa ben maç izlemeyi falan sevmiyorum açık konuşiyim.." ????
Doğal birşey :
Ayrıca Batuhan kiralık değil , bonservis ile verilmek isteniyor, 5 milyon euroyu veren bonservisiyle alacak. Ancak kongre öncesi kiralamak yada satmaktan çekiniyor yönetim. Ben Batuhanın en fazla sene sonuna kadar eskişehire kiralık verileceğini düşünüyorum..
1.5 yıl kiralamak imkansız , çünkü ocakta büyük ihtimalle gelecek olan yeni yönetim belkide batuhanı transfer sezonu kapanmadan eskişehirden geri çağıracaktır.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın Batuhan için 5 milyon Euro istediğini açıkladı. Batuhan'ı bu şartlarda alamadıklarını ifade eden Çalımbay, Manisa'dan Sezer ve Güven'e talip olduklarını belirtti.
Kadro kurmakta zorlanan ve hafta sonunda karşılaşacakları Fenerbahçe maçına hazırlanan Eskişehirspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay dertli...
Beşiktaş'tan Batuhan'ı kiralamak isteyen ancak siyah beyazlı ekibin Batuhan'ı yüksek bedelle sadece satmaya niyetli olduğunu ifade eden Çalımbay, NTVSPOR.NET'in sorularını yanıtladı.
Acilen 4-5 transfere ihtiyaç duyduklarını belirten Çalımbay, 18 kişilik kadroyu oluşturamadıklarını ifade ederken Manisaspor'dan Sezer Öztürk ile Güven Varol'u istediklerini NTVSPOR.NET'e açıkladı.
Rıza Çalımbay, Batuhan'ı istiyor mu?
Ben Batuhan'ı istedim ama onlar Batuhan'ı vermek istemiyorlar. Söylediklerine göre Yıldırım Demirören bırakmıyor.
Bu transferin gerçekleşebileceği şartlar var mı? Kiralık olarak kadronuza katmak istediğinizi biliyoruz.
Kiralık olarak bırakmıyorlar. Bonservisiyle vermek istiyorlar. Ama bonservisi için de 5 milyon Euro istediler. Bizim de bu şartlarda bu paralarla transfer yapmamıza imkan yok. Benim üzüldüğüm anlamadığım konu şu; oynatmıyorlar, kadroya almıyorlar ve bu halde kiralamıyorlar da. Bunu anlamıyorum. Herhalde vermemek için böyle yapıyorlar.
Daha önce de dile getirdiniz, kadronuzda eksikler var ve takımı oluşturmakta zorlanıyorsunuz. Şu anda bitirme aşamasına geldiğiniz transfer var mı?
Batuhan'dan bu saate kadar haber bekledik. Ama olmadı. Şimdi diğer seçeneklere bakıyoruz. Acele etmemiz lazım. Kadromuzun en az 4-5 transfere ihtiyacı var. 18'i kurmakta zorlanıyoruz. Bu pazar Fenerbahçe ile çok önemli bir maçımız var. O maça kadar transfer yapabilirsek hemen kadromuza ekleyeceğiz.
Sakat futbolcularınız da var.
Ümit Karan'ın durumu belli değil. Mehmet Yılmaz, Serdar Özbayraktar yok. El Saka da Afrika Uluslar Kupası için Afrika'da. Lig başlayana kadar transferleri, işlerimizi hallederiz. Ama ligden önceki maçlar için şu anda çok sıkıntılıyız.
Sizde Youla kadro dışında. Manisaspor da Sezer Öztürk'ü kadro dışında bıraktı.
Sizinle Manisaspor arasında bu isimlerin bir takası gündemde mi?
Manisaspor'dan Sezer Öztürk'ü istedik. Bir de Sezer dışında Güven Varol'u istedik. Ama Youla konusunda sonuca varılamıyor. Onların tarafından şu ana kadar bir şey çıkmadı. Çünkü Youla problemli ve bu durum zorluk çıkartıyor.
Bu teklifleri alıp Youla'yı vermiyorsak 1 dakika durmasın istifa etsin yönetim...Youla için cazip teklifler
“Youla defteri kapanmıştır. 2 milyon Euro getirir ve gider. Biz ona sahip çıktık, büyük fedakarlık yaptık. Çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde bizi yalnız bıraktı ve yakışıksız sözler sarfetti. Yurt içi ve dışından teklifler var. Ankaragücü Barbaros, Hanefi ve Meye’yi teklif etti. Denizlispor Robert ve Caner’i önerdi. Manisaspor’un da Sezer Öztürk teklifi var, ama bütün bunları değerlendireceğiz.”
Fanatik
Bence ilk 2 teklif güzel.. Meye ve Roberts kaliteli yabancılar.. hangisinin seçseler doldururlar youlayı..
Ankaragücü Barbaros, Hanefi ve Meye’yi teklif etti.
Bu teklifi reddetmek akıllıca değil. Doğa'nın yanına sürekli koşan birisi lazım Eskişehir'de. Barbaros tam böyle oyuncu. Teknik olarak yüksek değik ama mücadelesi çok yüksek. Hanefi sağ bek ancak alternatif olur birşey diyemem o konu hakkında ama Meye'yi alırdım ben olsam. Hem yaşı genç hemde pazarı olan oyuncu. Tamam bitirici vuruşları süper değil ama Youla'dan daha iyidir. Ceyhun'da bu takasa dahil olabilir.
Denizlispor Robert ve Caner’i önerdi.
Roberts uzun boylu ama yerdende etkili oyuncu. 2. Ümit Karan tipi oyuncu olacak. Caner Celep sol forvet - sol ortasaha oynar. Problemsiz 2 oyuncu alacak.
Youla'dan daha sorunlu adam bu Sezer : ) Akıllıca iş olmaz.Manisaspor’un da Sezer Öztürk teklifi