Sayfa 5 / 15 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 426 sonuç

Konu: MP Antalyaspor Transfer Haberleri | M'Bolhi ve Makoun

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Erkan Sekman, Antalyaspor'da..

Antalyaspor, Gaziantepspor'un sağ bek oyuncusu Erkan Sekman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlılar iç transferde ise Veysel Cihan ile bir yıllık sözleşme uzattı..

Antalyaspor Tesislerinde düzenlenen imza törenine kulüp 2. başkanı Ali Yılmaz, yönetici Emin Altıner ile futbolcular Veysel Cihan ve Erkan Sekman katıldı.

Törende konuşan Ali Yılmaz, Gaziantepspor'dan sağ bek Erkan Sekman'ın geçen yıl ikinci yarıda Denizlispor'da kiralık oynadığını belirtti. Yılmaz, Beşiktaş altyapısından yetişen Erkan Sekman ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Yılmaz, ''Erkan Sekman, Gaziantepspor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshedip Antalyaspor ile anlaştı. İç transferde de Antalyaspor'un kendi evladı olan Veysel Cihan ile anlaştık. Her iki futbolcu da Antalyaspor'a hayırlı olsun'' dedi.

Erkan Sekman ise Antalyaspor gibi büyük bir camiada futbol oynamanın gurur verici olduğunu, geçen yıl iyi bir sezon geçirmediğini, ama Antalyaspor forması altında iyi bir sezon geçirmeyi umut ettiğini belirtti. Veysel Cihan da Antalyaspor ile tekrar anlaştığı için çok mutlu olduğunu, geçen yıl çok başarılı bir dönem geçirdiklerini, bu yıl da bu başarıyı sürdürmek istediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Erkan Sekman ve Veysel Cihan, kendilerini Antalyasporlu yapan imzayı attı.

-MARDAN YERİNE ATATÜRK STADI-

Ali Yılmaz, Antalyaspor'un bu sezon maçlarını yine Atatürk Stadı'nda oynayacağını bildirdi.

Yılmaz, ''Antalyaspor bu sezon maçlarını Mardan Stadı'nda oynamak istiyordu. Ancak kamuoyundan gelen istek üzerine maçları tekrar Atatürk Stadı'nda oynamaya karar verdik. Stat denetlendi. Eksikler belirlendiğinde giderilecek ve sezona hazır hale gelecek. Mardan Stadı'nda maçlar daha sonra oynanabilir mi zaman gösterecek'' diye konuştu.

Ajansspor
    Erkan iyi transfer gibi orta sahada çok alternatif oldu.Stadın Mardan olmaması gerçekten çok iyi sehir merkezine çok uzak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mardan stadının kapasitesi düşük değil mi zaten?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    9000 kişilik.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

9000 kişilik.
    Pek fark yokmuş ama;bence Atatürk Stadyumu daha hoş.Orada oynanacak olması iyi olmuş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    9000 kişilik.
    9000 kişilik değil diye biliyorum ama 9bin kişilik galiba.Okulda ki hocalar 30.bin kişilik diyordu .
    Last edited by HooijDonk07 : 30.Haziran.2010 at 01:41 Reason: yanlış yazdık.

Mardan Stadı 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonasına ev sahipliği yapmıştı.Daha modern bir stat Atatürk Stadına göre,ki daha da iyi bence.

Atatürk Stadı yerine Mardan Stadı'nda oynasaymış keşke Antalyaspor maçlarını.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Seyirci fazla değil zaten mardan palace in stadı sanırım değil mi orda oynansa yeni güzel stad yapılabilir.

Evet,çok da güzel bir stat.Her maç en az 6000-7000 seyirci izlemeye gitse,çok renkli olur Antalyaspor maçları.

Neyse zaten Antalya Atatürk Stadına karar vermiş Antalyaspor yönetimi,bundan sonra konuşmak bunu değiştirmeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sidney Cristiano Dos Santos " TITA " 1 yıl kiralık olarak Antalyaspor'da.. Devre arası Türk vatandaşlığı statüsüne geçebilecek Tita..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Evet,çok da güzel bir stat.Her maç en az 6000-7000 seyirci izlemeye gitse,çok renkli olur Antalyaspor maçları.

Neyse zaten Antalya Atatürk Stadına karar vermiş Antalyaspor yönetimi,bundan sonra konuşmak bunu değiştirmeyecek.
    6bin kişi şehrin bi ucundaki stada gitmez ki . hiç gitmedim ama mardan palace baya uzak şehir merkezine .. bence yıkılma tehlikesi falan yoksa doğru karar ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Sidney Cristiano Dos Santos " TITA " 1 yıl kiralık olarak Antalyaspor'da.. Devre arası Türk vatandaşlığı statüsüne geçebilecek Tita..
    Hayırlı olsun Antalyaspor'a.Geçtiğimiz yıllarda çok katkısı olmuştu Antalya'ya.Taraftarın sevdiği bir oyuncu.

Bu arada Antalyaspor maçlarını Mardan'da oynayacak.Atatürk Stadyumu'na çürük raporu verildi.Çökme riski var.

Bu arada Antalyaspor maçlarını Mardan'da oynayacak.Atatürk Stadyumu'na çürük raporu verildi.Çökme riski var.
    Doğru bir karar verilmiş.O stat tarih öncesinden kalma gibiydi,Süper Lig'e yakışmıyordu.Mardan'daki maçların daha keyifli olacağını düşünüyorum Antalyasporlular ve futbolseverler için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

İBRAHİM DAĞAŞAN ANTALYASPOR'da !..

Medical Park Antalyaspor, Bucaspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden İbrahim Dağaşan ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı.

Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, bonservisi elinde olan orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladıklarını, Dağaşan ile Pazartesi günü Antalya'da sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Akıncıoğlu, ikinci yarıya daha güçlü girmeyi arzu ettiklerini bu amaçla da takıma takviye yapacaklarını belirterek, ''İki oyuncu daha alacağız. Şu anda isimlerini belirlediğimiz yerli oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Hocamızın isteği doğrultusunda takviyeler yapacağız. Antalyaspor ikinci yarı daha iyi olacak'' dedi.

Akıncıoğlu, sezon başında transfer ettikleri Fransız oyuncu Gregory Proment ile de sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiğini, Proment'in yerine başka bir yabancı oyuncu transfer etmeyi düşünmediklerini kaydetti.

antalyasporum.com

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Proment'in ailevi sorunlar nedeniyle kontratı feshedilmiş.Fransa'ya dönmüş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İbrahim Dağaşan'ın yeni takımı!

Süper Lig'in ilk yarısında Bucaspor forması giyen İbrahim Dağaşan yeni takımı ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

11

0

27 Aralık 2010 Pazartesi - 15:09
    AA

Medicalpark Antalyaspor, Bucasporlu 26 yaşındaki orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki imza törenine Antalyaspor Asbaşkanı Hüseyin Acarlıoğlu, yönetim kurulu üyesi Mehmet Akıncıoğlu ile İbrahim Dağaşan katıldı. Hüseyin Acarlıoğlu, İbrahim Dağaşan'ın daha önce de çok beğendikleri bir futbolcu olduğunu belirterek, transferinin hayırlı olmasını diledi.
    Acarlıoğlu, Mehmet Özdilek'in tercihlerine katıldıklarını ve transferleri bu yönde gerçekleştirdiklerini kaydederek, ihtiyaç olan bölgelere bir iki transfer daha yapabileceklerini söyledi. Özdilek'in transfer çalışmalarını gizli yürüttüğünü ifade eden Acarlıoğlu, Erhan Güven transferiyle ilgili de görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.
    İbrahim Dağaşan da bir gazetecinin sezon başında da Antalyaspor'dan teklif geldiğini belirterek, sezon başında Bucaspor'u tercih etmesinde teknik direktör Bülent Uygun'un rolünün olup olmadığını sorması üzerine, transferde Uygun'un rolü olmadığını söyledi. Dağaşan, Antalyaspor'dan o dönem resmi bir teklif almadığını belirterek, şunları söyledi:
    ''Bugüne geldiğimizde de Bucaspor ile geçen hafta sözleşmemi feshettim. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Güzel bir 6 ay geçirmiştim, ancak şartlar bunu gerektirdi. Bugünden itibaren Antalyaspor forması için ter dökeceğim. Antalyaspor camiasına hayırlı olsun. Antalyaspor hedefleri olan bir kulüp ve bunda Mehmet hocanın büyük rolü var. Buraya geldiğim için çok mutluyum.''
    Bir gazetecinin ''Antalyaspor seninle anlaştığını açıklamadan birkaç saat önce Konyaspor açıkladı. Oradaki problem neydi'' sorusuna da Dağaşan, şöyle cevap verdi:
    ''Ben yurt dışındaydım. Menajerim aradı, sözleşmemin fesih olduğu için birkaç kulübün bana talip olduğunu söyledi. Ben de hepsine teşekkür ettim. Sonra menajerim Mehmet Özdilek'in benimle görüşmek istediğini söyleyince hiç düşünmeden kabul ettim. Konyaspor'a gelince, onlara da teşekkür ediyorum. Onlar da çok ısrar ettiler bu transfer için. Ancak ben tercihimi Antalyaspor'dan yana kullandım. Ben Antalyaspor'a söz verdim ve buradayım.''
    Antalyaspor'un kaliteli futbolculara sahip olduğunu söyleyen Dağaşan, kendisinin de takıma katkı sağlamak için sabırsızlandığını ifade etti.
    Ardından Dağaşan, 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

MEHMET YILMAZ , İMZAYI ATTI

Bu sezon başında Gaziantespor'a transfer olan, 8 maçta forma giyen ve sadece 1 gol atan Mehmet Yılmaz, Medical Park Antalyapor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile birlikte Hasan Subaşı Tesisleri'nde kendisini Medical Park Antalyapor'a bağlayan imzayı atan Mehmet Yılmaz, gelmesinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in büyük etkisi olduğunu söyledi.

Medical Park Antalyaspor'un ligde hedefi olan bir takım olduğunu belirten Mehmet Yılmaz, "Burada herkesin beklentileri fazla. Bu beklentilere bende cevap vereceğim. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hedefim burada başarılı olmak. Zaten iyi bir kadro var. İnşallah ligi ilk 8 içerisinde bitireceğiz" dedi.

Yönetim kurulu başkanı Akıncıoğlu ise, golcü futbolcunun bonservisi elinde olmasından dolayı transferde kolaylıklar yaşandığını, Mehmet Yılmaz'ın ligde kalitesini belli etmiş bir futbolcu olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Mehmet Yılmaz, Medical Park Antalyaspor forması ile basın mensuplarına poz verdi.

antalyasporum.com

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Necati gitti sanırım

Ali Turanı aldılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mehmet Yilmaz'in gezmedigi takim kalmadi galiba bu adami hala Süper lig takimlari nasil transfer ediyor anlamiyorum vasatin altinda bir oyuncu 2. lig kalibresinde bir oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Ertuğrul Arslan, Konyaspor'a transfer oldu, Aryan Taj, Yalovaspor'a kiralandı.Ayrıca Musa Nizam'ın da bir takıma kiralanması düşünülüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yabancı bi internet sitesinde Body ile Antalya ve Bursaspor'un ilgilendiği haber vardı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çok büyük bir aksilik olmazsa Doğa Kaya ile 1 yıllık sözleşme imzalayacaklar. Doğa benim karakterini çok sevdiğim bir futbolcu. Takımda ayrılıyor olmasına üzülüyorum...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Doğa Kaya iyi bir transfer olur Antalyaspor için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Mehmet Özdilek, Doğa Kaya ve Musa Aydın'la anlaşıldığını açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mehmet Özdilek, Doğa Kaya ve Musa Aydın'la anlaşıldığını açıkladı.
    İyi transferler Antalyaspor için...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İbrahim Üzülmez futbola dönüyor, Antalyaspor istiyor.

Tribündergi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye'nin Alex Ferguson'u Mehmet Özdilek'dir yaşlı,genç yetenekli , yeteneksiz kim gelirse gelsin takıma alabileceği maksimum performansı alıyor adamlardan

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mehmet Özdilek: "Ali Tandoğan önümüzdeki hafta netleşir ama sorun çıkacağını sanmıyorum. Seneye büyük olasılıkla kadromuzda olacak."

Tribündergi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Ali Tandoğan ilaç olur Antalya'ya.Sağ kanat çok aksadı sene boyunca.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ali Tandoğan: "Birçok takım beni kadrosunda görmek istiyor. Antalyaspor'a daha yakınız. Hakkımda hayırlısı olsun."

15 saat önce
    »

tribundergi Tribun Dergi

Ali Tandoğan: "Bizler bu takımda şampiyonluk yaşadık. Son karşılaşmanın ardından elimizi sıkıp, 'hakkınızı helal edin' bile demediler."

Sayfa 5 / 15 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri