Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 46.67%
  • Eskişehirspor

3 20.00%
  • Beraberlik

5 33.33%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 126 arası toplam 126 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan tamam dıyorum ıste hakem hata yaptı.hatta katleytı penaltıyı ınanmadan verıd hatta penaltı kullanırken adamalr daldı ıcerı onu gormezden geldı kırmızı vermesı lazım orda penaltıyı verdıgınde tmm kıyak gectıyse bıle bu bahlantıyla ne alakası var baglantı olsa neden gecen hafta kaybettık son sanıyelerde ama tmm ben bıse demıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Serkan tamam dıyorum ıste hakem hata yaptı.hatta katleytı penaltıyı ınanmadan verıd hatta penaltı kullanırken adamalr daldı ıcerı onu gormezden geldı kırmızı vermesı lazım orda penaltıyı verdıgınde tmm kıyak gectıyse bıle bu bahlantıyla ne alakası var baglantı olsa neden gecen hafta kaybettık son sanıyelerde ama tmm ben bıse demıyorum.
    Bağlantı falan ben o konuda demiyorum, diğer mesajımda da yazdım, Sadri Başkan'ın açıklamalarından sonra bu maçın denk gelmesi sorun. Yoksa 16 haftada 100'ün üzerinde maç oynanıdysa yarısında bariz hakem hataları olmuştur belki, ve bence de çoğu hakemlerin yetersizliğinden kaynaklanıyor.

Başkan o lafı söylemese ve bu maçta aynı hatalar olsa bu kadar konuşulmazdı, hakem gereksiz yere baskı altına girmiş olabilir, kimse hakeme çıkıp da bu maçı Trabzon'a kazandır demez diyemez zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

neyse uzatmanın anlamı yok ya ben zaten konusmucaktım burda bu konuda ama adam hakaret edınce dayanamadım bende yanlıs bıse yazdıysam kımse kusura bakmasın.

çok afedersinizde Trabzonlu arkadaşlarımızın yazdıklarınıokumuyorsunuz bizimkilerimi okuyorsunuz bizmi provake ediyoruz arkadaşlar buna resmen Bursalıları aşağılamak denir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence de 2 haftadır futboldan çok futbol dışı şeyler konuşuluyor ve burada çoğu üyemizi de bu rahatsız ediyor, bu nedenle ben de özür diliyorum ve umarım artık oynana futbolu konuşmaya özen gösteririz diyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Teksasvega16 View Post
    çok afedersinizde Trabzonlu arkadaşlarımızın yazdıklarınıokumuyorsunuz bizimkilerimi okuyorsunuz bizmi provake ediyoruz arkadaşlar buna resmen Bursalıları aşağılamak denir
    Kimsenin kimseyi aşağıladığı yok, yazılan mesajları sildiğim için göremiyorsunuz, sadece Bursalılara da ceza verilmedi üstelik, iki tarafa da verildi ve tekrarlamamaları konusunda uyarıldılar ama 2 dakika geçmeden bir hakaret daha gelince biz de gerekeni yaptık. Cezalar konusunda bir şikayet varsa forumun ilgili bölümlerini kullanalım, bu maç konusunu değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri