Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 124 arası toplam 124 sonuç

Konu: Kış Mevsimine Çizme Yakışır (Baba Hamdi & King_Theoden)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Parasızlık abisi.Oyun planımı o yüzden finansa göre kurabildim.Onun gibi bir oyuncu daha bakındım ama malesef verebilecek 150 K bile çıkmadı

Neyse,zaten bu aralar aşırı konsantrasyon sorunu yaşıyorum,normalde olsa görür görmez müdahale ederdim,şimdi ise sadece izledim.

Bakalım bugün itibariyle kafa olarak rahatladık gibi ama bu seferde lig değiştiriyoruz.Burası haftaya Salı gününe kadar kapanıyor.aytaç abin geldi İngiltere'ye dönüyoruz.

Yine Paint'e ilk 11'i çizerek taktik yapmaya başladım.Akşamda teoriyi pratiğe geçiririm.Genelde ne zaman böyle taktik yapsam süper oluyor.Akşama denemek için sabırsızlanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi beklıyoruz oranın devamını sendende ıyı bır traktık beklıyoruz kullan peinti

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yok Mustafacım bu kez oyunda sorun yok benim beceri fakiri adamlarda sorun var Olayı özetlemek gerekirse Kankamda izledi bilir, şu anda tüm taraftar bana küfrediyor, tüm maçı benim sahada piknik yaparak geçiriyoruz ilerde tek Soncin var, maçta 4 şut atsa 2 si kesin gol, ibrahimovicin veteranı mübarek Ama o olmayınca atamıyorlar Birde Rini denen bebe var kankamın toplamda bir arada henüz göremediği meblağı tek bu adama verdim. Orta saha olmasına rağmen sasa iliç gibi ceza sahası içinde bitiveriyor
    Last edited by King_Theoden : 24.Aralık.2008 at 14:25

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abi sende mourınho gibi sağa solamı sataşıyosun yapma kımse sevmemz senı sora bu takımdan baska takıma gıdemessın seyırlcıler sahaya ıner baı oraalrda tel orgu felanda yoktur ordakıler pıskopat

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri