Ahhh biz beşiktaşlıların yüzü hiç gülmeyecekmiYakında eğer konu açabilirsem bende Beşiktaş kariyerimi anlatacam.Başarılar kardeşim.Sampdoria da tecrübe edin gene Beşiktaş'ı al xD
Bu Kadar çabuk Istifa Etmemeliydin
zaten hedefim sampdoria da başarı elde etmek ve real madrid veya beşiktaş'a gitmek
çok düşündüm ve bu yönde karar verdim beşiktaş için daha iyi oldu daha iyi oynuyorlar şu anda
Dizilişimiz
ligde yer aldığımız yeri de düşünerek 4-1-2-1-2 oynamaya karar verdim önereceğiniz oyuncuları bekliyorum
Ligdeki Puan Durumu
şu anda potanın hemen 1 puan önündeyiz amacımz burdan kurtulup uefa veya şampiyonlar ligi ne gitmek
sana güveniyoruz ama italya ligi zor olur
Sampdoria İyi Takım Başarılar
Çok erken istifa etmişsin gerçekten , başarılar defans göbekteki isimler sağlam sampdoriada Accardi ve Bottinelli sıkıntı çekmessin o konuda (: hoş italyada hemen hemen her takımın göbeği sağlam da neyse (:Birde yedek takım daki Andrea Poli ye dikkat et onda iş vardır (:
cska yı güzel yenmişsin tebrik ederim maçları ne zaman koyacaksın sabırsızca bekliyoruz![]()
Hmm 2 gün bakmadım takımı değiştirmişsin.Olsun ama güzel takımdır Sampdoria.Başarılar...
şartlar istifayı gerektirdi biz de ettik sampdoria ya bende ısındım güzel takım
forvet ve amc önerilerinizi bekliyorum
Mavilerin kapışmasını Blucerchiati kazandı
evimizde çok güzel oynadık ve bellucinin bir firikik bir penaltı golü ile kazanmasını bildik
Panzerler Blucerchiati'yi bombaladı
deplasmandaydık rakip takım çok güçlüydü grafite bizi mahveden isim oldu.
İnteri güzel yenmişsin tebrikler
teşekkür ederim
Atalanta Sampdoria’yı Ezdi.
Kötü oynadık ve kaybettik
Atalanta Ezmeyi Çok Sevdi
Bu sefer iyi oynadık ama atalanta bizden iyi olduğunu gösterdi
Sampdoria Puan ile tanıştı
Deplasmanda zor bir maç oldu fakat puan almayı bildik
Sampdoria Avrupa’ya devam dedi!
Evimizde 2 golle kazandık ve üst tura çıktık
Sampdoria’ya zor kura
Arkadaşlar yorum yok mu yaw beşiktaş'tan istifa ettiğimden beri yorum gelmiyor:S
Kardeşim Beşiktaştan Istifa Etmicektin Yanliş Yaptin Ama Sen Bilirsin Başarilar Kardeşim
Last edited by cengavs : 09.Ocak.2009 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hım kardeşim tabi sen bilirsin arkadaşım inş sampdoryada başarılı olurun kardeşim
eyvallah kardeşim
Transfer Dosyası:
Gelenler;
1)Ronaldo
Serbest olan dünya starını bedelsiz olarak renklerimize bağladık oyuncunun yararlı olacağından eminim
2)Craig Bellamy
oyuncuyu ronaldo'nun yanına iyi bir eş olması için 12 mn tl'ye renklerimize bağladık
3)Robert Lewandowski
çok iyi bir oyuncu ara ara oynıyacak iyi bir yedek olacağından eminiz 2.2 mn tl'ye transfer ettik
4)Pasquale Foggia
sağ kanattaki eksiğimizi gidereceğine eminiz 5.75 mn tl'ye kulübümüze katılmıştır
Veeeeee
Van Der Vaart
oyuncu uzun zamandır transfer listesindeydi fiyatının inmesini bekledik 3.3 mn tl'si peşin 10 mn tl'si 24 ay taksit ile oyuncuyu renklerimize bağladık
Gidenler;
Bonazzoli=3.4 mn tl Catania'ya
Castellazzi=9 mn tl Juventus'a
Delvecchio=6 mn tl Catania'ya
2 transfer daha yapıp transferi kapatacağız
vay vay vay vay van der vart çok iyi olmuş arkadaşım başarılar
Last edited by cengavs : 13.Ocak.2009 at 00:04
bunlar ikiz kardeş mi![]()
düzelttim
arkadaşlar gecikme için özür dilerim transfer sezonu olduğu için yavaş ilerliyorum bir de karnelere 1 hafta kala iyice sınavlar yüklendi yavaş ilerliyorum haftaya hızlanacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer Dosyası:
Gidenker;
Gastaldello 12 mn tl'ye Napoli'ye
Paolo Sammarco 19.75 mn tl'ye Fiorentina'ya satılmıştır
Last edited by cengavs : 13.Ocak.2009 at 00:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
transferler yine iyi. umarım bu sefer istikrarı tutturursun.
Forvet istersen Barral'a bak. Çok güçlü, bitirici ve de ayağında top tutabilen bir forvet. Pek pahalı da değil.
forvete ihtiyacım yok ama güzel oyuncu beğendim ilerde düşünebilirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Andrea Luci
oyuncu liberodaki sıkıntımızı giderecek bir oyuncu 5.5mn tl'ye transfer ettik
veeeee DEV TRANSFER
Valon Behrami
sağ bekde çok iyi olan oyuncuyu 6 mn tl'si peşin 12 mn tl'si 24 ay taksitle aldık
Arkadaşlar bir tane amrlc alıyorum önerilere açığım
![]()
Last edited by cengavs : 13.Ocak.2009 at 22:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transfer Dosyası:
Gelişmeler;
Transferin en hızlı takımı Sampdoria'nın gözünü boğazın prensi Arda Turan'a diktiği söyleniyor ve bu transfer için Sampdoria'nn 27 mn tl'yi gözden çıkardığı gelen haberler arasında.Transferde pürüz çıkması halinde Sampdoria'nın Mata'ya yöneleceği söyleniyor.Ayrıca İtalyan ekibinin genç yıldız Javier Acuna ile de ilgilendiği söyleniyor.
Kaynak=Totomaç
Gidenler;
Cassano=2.1 mn tl'ye Real Madrid'e kiralanmıştır Real Madrid önümüzdeki yıl isterse 22 mn tl vererek oyuncunun bonservisini alabilir.