transferler süper bir de şu resimleri jpeg olarak koysan tam süper olacak zor yükleniyor resimler şu anda
transferler süper bir de şu resimleri jpeg olarak koysan tam süper olacak zor yükleniyor resimler şu anda
bounette ve leo güzel olmuşbaşarılar... Stancu'yu geliştirip çok daha iyi paralara satabilirdin
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
MAÇLAR BİRAZDAN BİR BAKTIM DENİZLİSPOR'DAN SONRA ASY'DE BARÇA VARMIŞ NE YAPALIM OYNIYACAĞIZ BİRAZDAN SSlerle GELİYORUM...
Arkadaşlar Bu Maçtan Sonra Bana Bir Gaz Geldiki Sormayin Bu Sene ş.l. Kadiracağiz Gibi Ama Dereyi Görmeden Paçalari Sivamayalim Tsl Maçlari Ve ş.l. Ile Devam Edeceğim Bu Maçtan Sonra Da Bir şeyler Yazin Artik Görüşmek üzere...
tb kardeş başarılar dilerim
saolasın valla ş.L. kaldırmak istiyorum ama bakalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam valla ş.L. şarkıları söylüyoruz iyice coştuk HAKA yı da en iyi yerlere getireceksin yeni navarro lar orada da olabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
adam eto'o dan daha çok atıyor hala bir teklif eden olmadı çok şaşırdım aman nazar değmesin sırtladı götürüyor bakalım nereye![]()
Last edited by dogancanoz : 12.Ocak.2009 at 20:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Pogrebnyak Bu Kariyerdede Döktürüyor Senede 35-40 Gol Atıyor Nazar Değmesin![]()
Last edited by dogancanoz : 12.Ocak.2009 at 20:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebriklergidişat baya iyi... artık taım oturmuş sanırım... biz yerledeyiz Haka ile
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
BJK maçındayım adamlar beni bayağı şaşırttı
başarılar kardeş
bjk Maçi Zor Olmuş Galiba![]()
arkadaşlar akşam kariyerimize kaldığımız yerden devam ederiz GÖRÜŞMEK ÜZERE YORUMLARINIZI VE TAVSİYELERİNİZİ YAZIN HOŞÇAKALIN...
ŞL performansın süper.
teşekkürler aslında benim asıl amacım ş.L. YANİ TSL'yi ş.L. ye katılmak için önemsiyorum yoksa ÇEYREK FİNALLE avunurduk. çok SAOL
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
her maç POGRE ŞOV VAR. ve şu anda klüpte olmaktan mutlu 25M€ dan aşağı satmam.(iyice adnan polat olduk yaw Lincoln'u cska'ya 14M€ VERMEDİ YA)
Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şu Pogrebnyak ne adammış yahu.Her maç gol atıyor.![]()
Last edited by nannar : 14.Ocak.2009 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hasan abi valla o güzelim kariyer nasıl gitti be ama NAVARRO' yu satmıştın neyse hayırlısı teşekkür ederim...
taktiğini koyabilirmisin?
takım komutlarıyla beraber..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca şunu söyleyeyim ben maç içinde takım komutlarıyla bayağı oynuyorum yani aslında belirli bir takım komutum yok ama kaba taslak bu, biraz fazla atak gibi görünse de çok işe yarayabilir takım komutları aslında her iki taktik için aynı sayılmaz üstteki taktikte daha az ofans verip tackling i hard yaparsan ve kendine özgü bir şey eklersen başarılı olacağını düşünüyorum umarım faydalı olmuşumdur...
Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 18:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Alican benim kapanan kariyere bakabilirsin satabileceğin oyuncular için![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.