Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 294 sonuç

Konu: Matadorlara Karşı Bir Yeniçeri - 4. Sezonda Osasuna

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    Tahminen sonuç 5-1. Öyle bi yerde bırakmışınki bravoo
    6.hissi bıraktım 7. hisse geçtim Alberto en heyecanlı kariyer şu an için bu kariyerdir. nazar değmesin devam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bütün yorumlar için çok çok teşekkürler arkadaşlar. Destek vermeniz beni çok mutlu ediyor. Ayrıca sysmix'i de çok tebrik ediyorum. Nasıl bildi hayret

Kariyere kaldığımız yerden devam

İspanya Süper Kupası rövanş mücadelesine gençlerimizle çıktık. Maksadım yüksek tempolu maçlara alışmaları. Fena bir skor olmadı.

Ligin ilk maçında Zaragoza'yı geçtik.

Yönetim kombineleri açıkladı. Ayrıca stad kapasitem 7 bin daha artırılıyor.

Murcia'yı da geçerek yolumuza devam ediyoruz.

Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi. Rakiplerimiz:

A.C. Milan

Kuruluş Yılı: 1899
    Stadı: Giuseppe Meazza
    Kapasite: 85847

Stade Rennais FC

Kuruluş Yılı: 1901
    Stadı: Stade de la Route-de-Lorient

Rangers FC

Kuruluş Yılı: 1873
    Stadı: Ibrox Stadium
    Kapasite: 50411

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Grup Maçları'nda ilk rakibimiz Milan'a karşı dengeli bir oyun oynadık. Genel olarak topu ayağımızda tutup rakibe vermemeyi, rakip topa sahipken de onu uzaktan şutlara zorlamayı sağlayan bir taktikle çıktık. Çok iyi bir maç oldu. Tam golü bulduk derken defansımızın bir hatasıyla durum eşitlendi. Ancak takım gerçekten büyük umut vaad ediyor.

Maçtan sonra Hercules'li oyuncular "Anneaaa topu bana vermiyolaar" diye analarına koştular

Villarreal'e de aynı tarifeyi uyguladık. Topa sahip olmada inanılmaz bir üstünlük sağladık. Van der Vaart sakatlandı. Ancak o kadar önemli bir problemi yok.

Top göstermiyoruz maşallah

Rangers'ı da eze eze yendik.

Takım çabuk rehavete kapılıyor. Galiba bazılarının ara ara fırçaya ve yedek kalmaya ihtiyacı var. İlk devre 3-0 bitti diye rahatlıyorlar 2. devre iki tane yiyoruz.

Yeni kurbanımız Barca. Barca'yı da yenerek liderlik koltuğuna oturuyoruz. İkinci Barca. 3 punlık bir fark var.

Rennes'in karşısında rotasyona gittik. Gençlerimiz alınlarının akıyla 3 puanla döndüler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baya iyi gidiyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

güzel sonuçlar.... devam
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Çok İyi Bir Grafik Yakalamışsın Puan Tablosunu Eklesene?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vaart'ın ayağını kırdılar 5-6 ay yok. Belki devre arasında bir transfer yaparım veya bir oyuncu kiralarım onun eksiğini gidermek için. Ya da ss'sini verdiğim Bajelidze veya Iko onun yerine forma giymeye başlar.

Evet arkadaşlar, ayrıca dünya çapında ünlü bir golcüyle anlaştık. Kendisi Menajerinin takıma fazla kredi göstermediği yani boşu boşuna sert davrandığı takımdan ayrılmak istediğini belirtip transfer listesine konmasını istediğini açıkladı. Ben de onu 16 m pound'a takıma kattım. Ancak bu süpriz transferi transfer sezonu açılınca söyleyeceğim

Buyrun puan durumu

Oo Lideriz Çok Güzel...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Van der Vaart'ın 6 aylık sakatlığından sonra genç regen forvetim Mickael Bernard da ona katıldı. İki oyuncum da neredeyse sezonu kapattı.

Maçın henüz başında 10 kişi kalmamıza rağmen Milan'ı yenerek gruptan 1. çıkmayı garantiledik.

Ligdeki ilk puan kaybımızı yaptık. Ayrıca İspanya Kupası kuraları çekildi. Rakibimiz Real Madrid

Şampiyonlar Ligi'nde grubumuz şu şekilde sonuçlandı.

Hedef koyduğumuz 4 kupaya doğru adım adım ilerliyoruz. Ligde lider durumdayız. İspanyol Kupası'nda da turu geçebileceğimize inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde rakibim belli olunca onunla ilgili de yorum yapacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oy oy oy.Mükemmelsin.

Süper Milan'ın Önünde 1. Kolay Rakip Gelcek Büyük İhtimalle...

sakary Ali Misafir

süpersin mükemmelsin

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Wolsfburgluktan The Best!liğe geçiş yaptın ayberk .Süpersin dememe gerek yok hep öylesin zaten .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İspanya Kupası'nda yine Real Madrid çıktı. İspanya Süper Kupası'nda Madrid, Lig'de Madrid İspanya Kupası'nda Madrid bir Şampiyonlar Ligi'nde çıkmadılar . Şampiyonlar Ligi'nde de başka bir intikam alacağım takım çıktı. Lyon

Transferlerimi de yazayım.
    Gidenler:
    Rodney Sneijder 3 m Portsmouth
    Mascio 2 m Napoli

Ve de büyük bombamız

Bojan Krkic Osasuna'da

Transferde Barcelona Menajeri büyük rol oynadı Kendisinin sürekli olarak Krkic'i azarlaması ve Krkic'in Menajeri sevmemesi bunda etkili oldu. Kulübüne 16 m pound verildi. Kendisi haftalık 120 bin pound alacak. Çok para verebildik çok şükür. Wijnaldum ve Portillo'nun satışından gelen paralar buraya gitti neredeyse.

Ayrıca bir diğer Barcelonalı genç yeteneği yine Menajerin hatalarıyla "bedava"ya aldık.

Gai Assulin

Madrid rövanşında berabere kalarak bir sonraki tura yükseldik. Bir sonraki turda rakibimiz Celta.

Krkic mükemmel başladı.

Etme bulma dünyası derler ya. Bizimki de atma yeme dünyası

Celta'yı da geçtik. Yarı finale kaldık. Yarı finalde rakibim Barça. Erken final gözüyle bakılıyor.

Arkadaşlar buradan bütün parası bol menajerlere sesleniyorum. Bojan-Cardozo ikilisi mükemmel. Bu ikili bütün dünyayı sallar. İnanılmaz iyi oynuyorlar yanyana.

Bojan Barcelona'ya iki tane veda busesi kondurdu.

Lyon'dan intikam maçı öncesi konsantre eksikliği çektik. Zaten ikinci devreyi de 10 kişi oynadık ve ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık. Umarım son olur.

Lyon'u iki yeni transferimin golleriyle yıktık. Son 10 dakikada çevirdiğimiz maç sonrası tribünler çılgına döndü.

Bojan eski takımına 2 kupa maçında tam 4 gol atarak yıldızlaştı.

Rijkaard bu gollerle beyninden vurulmuşa döndü.

Finalde rakibim Valladolid. Küçümsemek gibi olmasın ama galiba hedefimdeki 4 kupanın ikisi cepte. Ligi de alma ihtimalim yüksek. ŞL'ye bakacağız

Geçen senenin ŞL şampiyonunu kupadan dışarı iterek ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdik.

Gol dakikalarına dikkatinizi çekiyorum. 3 forvet 4 amc 2 dmc 1 dc şeklinde dizildim ve arka arkaya goller buldum

Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi ve rakibim Chelsea Fc. Açıkçası çok ümitliyim ben bu turdan.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca önceki mesaja yazamadım bunlar kopyala yapıştır olduğu için yorum yapan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür edip kariyerlerinde görüşme dileklerimi sunuyorum
    Last edited by Comrade Alberto : 26.Ocak.2009 at 12:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

barça maçı harika olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Proleter BARÇAlamış...

Barca Maffolmus Yakisir Sana Kardesim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

barça harika
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ama hoca riijkard değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pep guardiola
    bu hoca dün beşinci boyutta oynayan ilhana benziyor
    orada gördüm
    Last edited by sertanbaba : 27.Ocak.2009 at 17:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok yok. Hocaları Riijkard oldu. Kendi hocaları milli takımın başına geçince Riijkard tekrar Barça'nın başına geçti oyunda.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

barcelona maçı güzel olmuş.şimdi sırada ş.ligi vardiğerleri garanti zaten

Ne Farkeder Hoca Stadi Terketmemis Iyi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

olsun hoca değişik ama

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Osasuna böyle bir kariyeri rüyasında bile göremez
    sen de olmasan Osasunalıların hali harap dostum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bojan'a tacını da taktım bu performansından sonra. Adam tek başına taşıyor takımı

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde rakibimiz Chelsea. Sırf bu maç için uğraştım didindim. Çok amatörce oldu ama olsun.

Maçı da birazdan yüklüyorum.

Maçla İlgili Grafiğin Harika Olmuş Kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok şanslıydık. Bulduğumuz nadir atakların hepsini gole çevirip çok iyi bir skorla döndük.

Skor avantajını iyi kullanmak için ilk yarı saldırdık rakibimize. Gol bulamayınca ikinci yarıya daha defansif başladık ama bu defansifliğin faturasını yediğimiz 2 golle ödedik. Oyunu rölantiye alarak maçı berabere bitirdik.

edit: ne maçı ya. turu berabere bitirdik. deplasman golüyle yarı finaldeyiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya bi de dikkat ettiysen o resimde Krkic'in resmen memesi var ya
    Last edited by Comrade Alberto : 28.Ocak.2009 at 00:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hiç Dikkat Etmedim Bu Arada Chelsea Maçları Güzel Olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

elimizden bu geldi. bu arada kuralar çekildi ve bilin bakalım rakibimiz kim?

ipucu 1: çok sevdiğimiz bir takımdır kendileri
    ipucu 2: bizden çok çektiler bu sene.
    ipucu 3: daha da çok çekecekleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Real Madrid ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabii ki.

bu sene önce İSP Süper Kupa, sonra İSP Kupa'da saf dışı ettik garipleri. ligde de şampiyonluk ihtimalleri çok düşük. ŞL'de de elersek adamları süper olacak.

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri