transferler fena sayılmaz fener maçı güzel olmuş bu sene senden orta sıraların üzerinde bir yer bekliyorum
transferler fena sayılmaz fener maçı güzel olmuş bu sene senden orta sıraların üzerinde bir yer bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by RequiemS : 18.Ocak.2009 at 03:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 2.Hafta.
Tokat'ta işler iyi Gidiyor!
Maçın Adamı 8.5 Michael Channell
,
Değerlendirme:
Üstün Bir Oyun Sergiledik.Sivasa Oyunumuzu Kabul Ettirdik Gollerle Süslediğimiz için Mutluyuz...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tokat'ın Golcüsü Kartal Oldu
2 Sezon Önce Bonservis Bedeli Ödenmeden Takıma Katılan ve 2 Sezon TokatSpor Forması Giyen TokatSpor'un Süper Ligde Kalmasında Büyük Payı Olan Gökhan Güleç Berkan Bıçağa Gitmek istediğini Söyledi ve 1M'a Beşiktaşa Satıldı.Kendisine Kulübe Verdiği Hizmetlerden Dolayı Teşekür Ediyoruz.Kariyerinin Devamı için Başarılar Diliyoruz.TokatSpor Yönetimi
Tokat'a Tecbüreli İsim :
Gökhan'ın Satılmasından Sonra Yönetimi Tecbüreli Golcü Ümit Karan'la Anlaşmaya Vardığını Duyurdu.Uzun Süredir Kulüp Arıyan Ümit Karan'sa Futbolu TokatSpor'da Bırakmak istediğini Dile Getirdi...Özel Gazete
Last edited by RequiemS : 18.Ocak.2009 at 04:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
feneri yendiğin iyi olmuş klüp güveni artmıştır transferler de iyi başarılar dilerim kardeşim...
sivası güzel yenmişsin ben sana güveniyorum üst sıralarda bitireceksin inş.seneye avrupa kupalarına katılmanı istiyorum
TSL 4.Hafta
Samiyen'de Altın Puan
Maçın Adamı 7.5 Emre Güngör: ( Galatasaray )
Değerlendirme :
Savunmamız ve Kalecimiz 1 Kez Daha Başarılı Bir Maç Çıkarttı. Takıma Bu Sezon Bonservis Ödemeden Dahil Ettiğimiz.(Ankaragücünden) Semih de Gölünü Attı.Semih'in Geleceği Çok Parlak Takımdaki En iyi Regen Olduğunu Düşünüyorum.Milli Takım'ın Değişmezi Olacak 2013'de Sözleşmesi Biterken Ayrılacak Sanırım
Tuttuğun takıma karşı maçın biraz kolay olmamıştır (: [ Duygusallık bakımından ]
Turkcell Super Lig in 1. sezonunu resimlerle anlatmadığın için belkide pek yorum gelmemiştir.
sorun etme sen eklemeye devam, başarılar iyi başlangıçlar her zaman hayırlı olacağı yolunda bir sinyaldir.
1.Sezon Yorum Gelmeyince eklemedim Sonra baya Birikti Ekliyim Ben Belki Yazar Grubundan Olmıyan Bakan Arkadaşlar Vardır Dedim. 17.Maça Kadar Geldim Sonra Yazdıgım Sayfa Kapandı Bilgisayar Reset Atıldı Bende Baya Sinirlendim Özür Diledim ekliyemedim Bu Sezon Daha Ayrıntılı Anlataran Affetireceğim İnşallah.Duygusallığa Gelincede Ben Galatasaray'lıyım Ama Isparta'nın Yada Tokat'ın Maçı Olacağı Zaman Önce Memleketimi Tutarım....
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by RequiemS : 18.Ocak.2009 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok iyi gidiyosun.Ümit Karan'da seni sırtlar götürür valla koç gibi adam:d
bşarılar
sami yende bir puan güzel olmuş dostum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 5.Hafta
Tokat'ta Gol Yağmuru
FTK 2.Tur
Tokat Bekleneni Verdi
TSL 6.Hafta
Tokat Savunması Çok Formda
Değerlendirme:
Ankaragücü Maçı Ortada Geçen ve Çok Zevkli Bir Maçdı.Kazanan Biz Olduk Mutluyuz Maçın Adamı Semih Çiçek Oldu Eski Takımına Karşı Çok iyi Oynadı Takıma Uyum Sağlamış Gibi.Alanya Maçında Beklenen Oldu Kazanmayı Bildik Üstün Oynadık Maçın Adamı Channell Oldu.Kayseri Maçında ise Üstün Oynıyan Onlardı Ama Puanlar Paylaşıldı.Maçın Adamı Turgay Bahadır Oldu.Şuana Kadar Beklenenlerin Üstündeyiz Dahada Üstlere Çıkmak istiyoruz...
Last edited by RequiemS : 18.Ocak.2009 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yenilmezlik serisi başlarsa takım ilk 6ya girer bence. ama asıl beklentim ilk 8
ümit transferi süper çok iyi gidiyorsun avrupa bekliyoruz senden
TSL 7.Hafta
Sessiz Akşam,Sessiz Maç
TSL 8.Hafta
İzmir'de Kolay Galibiyet
Değerlendirme :
Rize'ye Göre Daha Üstün Oynadık.Ama Gol Sesi Çıkmadı.1 Puana Razıyız Rize iyi Bir Takım.Altay Maçına GElince Başdan Sona Üstün Oynadık Hakettiğimiz Puanı Bu Kez Hanemize Yazdırdık.
6 maçtır yenilmiyorsun. bence savunman gayet iyi oturmuş. iyi bir anadolu takımı olmak için 3 şeye ihtiyaç vardır.
1- iyi kaleci
2- iyi defans
3- hızlı forvet.
eğer 3ü sende olursa bu iş uefa'ya doğru gider.
çok güzel gidiyorsun Allah nazarda saklasın![]()
http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=31994
TokatSpor Taraftar Grubunun Yapdığı Beste ...
çok güzel olmuş yaa çoğu takımın bile böyle marşı yok![]()
TSL 9.Hafta
Tokat'ın Galibiyet Serisine Son!
TSL 10.Hafta
TokatSpor Ana Kulübünü Yendi!
FTK Gruplar 1.Hafta
Güzel Oyun Skora Yansıdı!
TSL 11.Hafta
Destansı Galibiyet
Değerlendirme:
Yarın Yapılacakdır Uyku Vakti
walla muhteşem gidiyorsun ben bu kaadar kısa sürede takımı süper lige bile çıkartamazdım helal olsun tebrikler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buarada trabzon maçı çok güzel olmuş
Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 02:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takım iyi Oynıyor Ama Bank Asya'dada Böyle Olmuşdu Son Maçlarda Grafik Al Aşağı Olmuşdu Hadi Hayırlısı...
yeni maç yok mu Berkan, ben bile yeni maç ekledim bugün![]()
1 Maç Var sadece![]()