Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 14:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bir türlü istikrarı yakalayamamışsın Keirrison olayı aynı şey banada geldi aynı bjk kariyeri Mehmet yıldızı aldım 11 maç 0 gol 2 asisst yaptı berbat.
Evet arkadaşlar şu oyuncularla görüşmelere başladım.Ne dersiniz.Forvet için
Gonzalo Higuain,Pavel Pogrebnyak,Thierry Henry,Nilmar,Nicklas Bendtner,Mevlüt Erdinç,Oscar Cardozo,Wanderley
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sertan bi kaç oyuncu yazdım bi baksana.Hangisini tavsiye edersin.Bende diğer maçların ss ini koyayım..
Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 14:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hepsini dene bence kaliteli isimler Higuain madirdteki olan dimi forvet oynuyomu ya ben onu RM biliyodum :P
Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 14:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
oscar cardozo ve pavel pogrebnyak forvette acaip oynar![]()
tamam Pogrenbnyak,cordozo cok yararlı olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Euro Cup ' ta son maça çıkıyorum.Gruptan çıkmayı garantiledim zaten.
Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 15:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Pogrebnyak'a 10 u peşin 7,5 u 18 ayda 17,5M YTL verdim kabul etmiyolar.
Pogrebnyak için takımı 36 M YTL istedi.Bende çüşş dedim ve teklifi reddettim.Sayfa kapandı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Artem Milevsky için ne dersiniz arkadaşlar ??
Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 15:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Artem Milevsky süper derim ben
2 oyuncuyada gidip baktım.ama benim Eyüpspor'un transfer için ayardığı para 11.000 Euro
![]()
Son aday Man. City li JO.Çok para istiyolar bea
arkadaşım jo ya değilde sana tavsiyemdir bi bak derim genç bi isim ROBERT LEWANDOWSKİ bu isme bak derim arkadaşım![]()
Veee Artem Milevskyi Beşiktaş'ta!!
![]()
hayırlı olsun abicim güzel transfer
Ekrem Dağ Q.P.R'de!!!
Bir oyuncumu daha İngiltere'ye yolladım.Kadroya giremiyordu.Parada iyi olunca sattım.5,25M YTL aldım bu transferden.2,5 kadarı peşin gerisi taksitle.Hesap yaptım.İngiltere'ye 4,Fransa'ya 8 oyuncu verdim.Bu arada Artem Milevskyi 28.5 M YTL ye aldım.Yarısı peşin yarısı taksitle.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Euro Cup'ta ki ilk rakibim Newcastle United
![]()
Last edited by emre80 : 23.Ocak.2009 at 13:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SON DAKİKA !!!
Vahid Halilhodzic'in Ivary Coast'tan ayrılmasından sonra takımın yeni bir menajer arayışı sona erdi.Beşiktaş'ın yerli hocası Aybey Fildişi Sahilleri'nin başına getirdildi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok heyacan yaptım xD
Last edited by emre80 : 23.Ocak.2009 at 13:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yeni görevin hayırlı olsun emre abi
Last edited by emre80 : 23.Ocak.2009 at 14:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sağol kardeşim![]()
![]()
Avrupadanda elendik
canın sağolsun kardeşim şampiyon ol başka bişe istemiyoruz artık
hımm numaramı veremedin sen ya gelmesi gerek sen oyuncuyu aldın zaman numara ver çıkıyo hep sen yapmayımı unuttun naptın kardeşişm kötü olmuş ya