bordo iyi olmus
TSL'de Şampiyonluk ŞL'de Yarı Final
ŞL Gruplarından Çıkamazsın
İlk 3'te Yer Alamazsın
bordo iyi olmus
ligde 24.haftada ankaraspora konuk olduk.de la red in tek goluyle kazandık.maçın adamı serdar özkan oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
eyvallah sertancım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa kupasında rövanş maçında Bordeaux yenildik ama çeyrek finale çıkmasını bildik...
uefa kupasında ilk yenilgimizi aldık..
![]()
Last edited by yahoo17 : 25.Ocak.2009 at 16:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
uefa kupası çeyrek finaldeki rakibimiz ingliz devi man. city oldu..
![]()
buraya kadarmış kanka![]()
aman kanka gözünü sevim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ligde 25.haftada kayserisporu konuk ettik maçı 2-1 kazandık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
26.haftada ankaragücüne konuk olduk çok rahat bi maç oldu.maçın adamı genç yıldızımız batugol oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa kupası çeyrek final ilk maçında 3-2 galip geldik..
maçın adamı mert nobre oldu..
ingilizlere futbol dersi verdik..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ligde 27.haftada trabzonspora konuk olduk.maçı 2-0 la kazandık.maçın adamı filip holosko oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
28.haftada zorda olsa denizlisporu 1-0 la geçtik..
![]()
Last edited by yahoo17 : 26.Ocak.2009 at 12:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
mükemmel olmuş Cİty maçı
Harbidende M.City Maçı güzel olmuş.Çok heycanlı geçmiş.Garanti turu geçersin.İnş
Last edited by yahoo17 : 26.Ocak.2009 at 12:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
güzel gidiyorsun
durmak yok yola devam![]()
Benim kankam Man.City'i deplasmanda rezil eder![]()
evinde misafirperverlik gösterip 3 atıp 2 tane yemiş . .Ama deplasmanda 3-0 gibi net bir skor bekliyorum
tşkler hakancım sen begendiysen yeter valla
evet durmak yok yola devam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok be kanka rezil etmeyelim turu geçelim başka bişe istemem ben kankacım
ama yenerim ben bu takımıda deplasmanda yabiraz buyukmu konuştum ya yok ya ben takımıma guveniyorum yenecem ben bu takımı
kankam tşk ederim
Last edited by yahoo17 : 26.Ocak.2009 at 14:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yürrrrüüüü be kankaaaa![]()
noldu maç![]()
uefa kupası aşkına....
ingilterede ingilizleri devirdik...
ilk yarı kapandık ikinci yarı devirdik ingilizleri...
beşiktaş yarı finalde...
maçın adamı filip holosko oldu...
işte bjk taraftarları
alen 3 çektiriyo kartala..
bjk bayan taraftarları..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kanka buyur senin için atladım turu![]()
Last edited by yahoo17 : 26.Ocak.2009 at 14:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vayyyyy helal olsun kardeşim gene efsane bir kariyerin oluyor![]()
Last edited by yahoo17 : 26.Ocak.2009 at 14:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bir hafta içinde bjk ile gs 2 kez karşılaşacak biri lig biride ftk kupasında olmak üzere bir haftada 2 derbi oynayacak 2 takım sizce bu derbilerin sonucu ne olur...
![]()
helalll kankamaaaaaaa
bende inş birazdan çok ama çok bomba bi transfer yapıcam gençlere az kaldı kanka![]()
2 maçta berabere biter
o zaman cimbom yensin kankam![]()
![]()
![]()
Last edited by yahoo17 : 26.Ocak.2009 at 15:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Önceki kariyendeki gibi milan çıkmış abi eleyeceğinden şüphem yok.Başarılar
evet abi haklısın
bekliyoruz abi