Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Ne önemi var ?

Sen inanma geç..
    Aynı şey yardımcı hakemin Ümit bana küfretti,o yüzden attırdım olayına sizin inanmamanız içinde geçerli o zaman...

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Katılıyorum...

Tamam sahada 10 kişi kalmış olabilirsin ama bu atılan oyuncu zaten defans oyuncusu değil.2 forvetten biri.Hepimiz FM'den de biliyoruz ki çift forvetten biri oyundan atılır ve 10 kişi kalırsa bir takım sadece ofansif gücü gözle görülür biçimde düşer ama defansif güçte fazla bir düşüş olmaz.

Ne yani Ümit oyunda kalsayadı, atılmasaydı defansların yapamadığını yapıp kademeyemi girecekti.Tamam hakemin hata yaptığını düşünüyor olabilirisiniz ama bir kişide çıkıp demiyor defansımız kötüydü,iki tane yerden gelen yan toptan iki gol yedik bu nasıl iş diyen yok.

Ayrıca Alican LigTv'de verilen videoda 34-35. saniyelere bakarsan küfür ettiğini görebilirisin kardeşim
    Saçma sapan bir yorum fmymiş yok artık Lebron...Fmyle gerçek hayattaki futbolu karşılaştırman çok saçma biri oyun biri gerçek hayat...Bir forvet atılınca heralde savunma gücün azalacak forvette yapılan baskı orta sahaya yapılan yardım azalacak...Hayatında futbol oynamadın galiba hiç anlayamıyosun futbolu bu yorumuna göre...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum...

Tamam sahada 10 kişi kalmış olabilirsin ama bu atılan oyuncu zaten defans oyuncusu değil.2 forvetten biri.Hepimiz FM'den de biliyoruz ki çift forvetten biri oyundan atılır ve 10 kişi kalırsa bir takım sadece ofansif gücü gözle görülür biçimde düşer ama defansif güçte fazla bir düşüş olmaz.
    Böyle sacma bir düşünce olamaz. O zaman defansındaki kart görünce de forvet adamını ckarıp; defans oyuncusu alırsın oyuna defansın yine 4 kişi olur.

Benim videoda gördüğüm ümit küfür etmemiş. Etmiş de olabilir tabi bilemeyiz. Olan oldu arttık. Macı kaybettik burada günlerce tartışsak da sonuc degişmeyecek.

Dikkatimi birşey cekti. Macın ilk yarısında Arda'nın oldugu sol kanat yer yer su birikintileeri ile doluydu. Top sürmek vs cok zordu. Devre arası olunca sivaslı görevliler orayı temizlemiş ve 2. yarı daha düzgün bi zemin haline getirmişler. Benim kafama takılan neden bunu mac öncesi yapmadılar? Mac sırasında yagıs da yoktu ki desek mac içinde oluştu o su birikintileri. Ufak oyunlar işte. Gereksiz seyler.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Böyle sacma bir düşünce olamaz. O zaman defansındaki kart görünce de forvet adamını ckarıp; defans oyuncusu alırsın oyuna defansın yine 4 kişi olur.

Benim videoda gördüğüm ümit küfür etmemiş. Etmiş de olabilir tabi bilemeyiz. Olan oldu arttık. Macı kaybettik burada günlerce tartışsak da sonuc degişmeyecek.

Dikkatimi birşey cekti. Macın ilk yarısında Arda'nın oldugu sol kanat yer yer su birikintileeri ile doluydu. Top sürmek vs cok zordu. Devre arası olunca sivaslı görevliler orayı temizlemiş ve 2. yarı daha düzgün bi zemin haline getirmişler. Benim kafama takılan neden bunu mac öncesi yapmadılar? Mac sırasında yagıs da yoktu ki desek mac içinde oluştu o su birikintileri. Ufak oyunlar işte. Gereksiz seyler.
    Emre abi biz maçtaydık, gerçekten dediğin gibi oldu. Maçın ilk yarısında Arda'nın ve bazende Barış'ın bindirmeler yaptığı kanat göl gibiydi, devre arasında gözümüzün içine baka baka temizlediler zemini. Zaten daha sonra olan oldu..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Saçma sapan bir yorum fmymiş yok artık Lebron...Fmyle gerçek hayattaki futbolu karşılaştırman çok saçma biri oyun biri gerçek hayat...Bir forvet atılınca heralde savunma gücün azalacak forvette yapılan baskı orta sahaya yapılan yardım azalacak...Hayatında futbol oynamadın galiba hiç anlayamıyosun futbolu bu yorumuna göre...

Sen benim dediğimi anlamak istediğin gibi anlamışsın...
    FM sadece bir oyun değil bir futbol similasyonudur.Eğer gerçekle hiç bir alakası olmayan bir oyun olsaydı o kadar o kadar insan araştırmasıyla fln uğraşmazdı.Neyse konumuz bu değil.

Dediğine dönersek gollere bakarsak ikiside birbirine benzer goller.Sol kanattan gelen akın ortayla şekilleniyor ceza alanında seken,uzaklaştırılamayan top 2. Sivaslı futbolcu golü atıyor.Bunun atılan forvetle ne alakası var.

Ne yani Ümit önce sağ beke geçecek ortayı yaptırmayacak hadi ortayı yaptırdı ilk pozisyonda topu uzaklaştıracak o da olmadı 2. adamın önünde durup topa vurdurmayacak.

Yada bu pozisyonlar olurken orta saha çevresinde bunları izleyecek.

Sence hangisi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet benim oda dikkatimi çekti Arda zorlanıyordu , Balili , Sezer çok rahat etti orada . ikinci yarıda

Abdullah abi takımda psikolojik bir çöküntü oldu o kırmızı kart moralman gittiler bari kaybetmeyelim düşüncesindeydiler ondan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Olayı o kadar saçma yerlere çekiyorsunuz ki, hayret ediyorum.

Ümit atılmasaydı savunmaya gelecek miydi, gol atacak mıydı falan filan. Yahu geçin bunları, takımın psikolojisi önemli burada. Böyle zor bir rakibe zor bir sahada futbol oynarken, hatta daha iyi durumda maçı götürürken ; bu tür müdaheleler emeği yerle bir ediyor.

Sen benim dediğimi anlamak istediğin gibi anlamışsın...
    FM sadece bir oyun değil bir futbol similasyonudur.Eğer gerçekle hiç bir alakası olmayan bir oyun olsaydı o kadar o kadar insan araştırmasıyla fln uğraşmazdı.Neyse konumuz bu değil.

Dediğine dönersek gollere bakarsak ikiside birbirine benzer goller.Sol kanattan gelen akın ortayla şekilleniyor ceza alanında seken,uzaklaştırılamayan top 2. Sivaslı futbolcu golü atıyor.Bunun atılan forvetle ne alakası var.

Ne yani Ümit önce sağ beke geçecek ortayı yaptırmayacak hadi ortayı yaptırdı ilk pozisyonda topu uzaklaştıracak o da olmadı 2. adamın önünde durup topa vurdurmayacak.

Yada bu pozisyonlar olurken orta saha çevresinde bunları izleyecek.

Sence hangisi?
    Tamam o zaman savunma yapacak olan takımlar forvetsiz 9 kişi oynasınlar nasıl olsa forvetlerin takım savunmasında önemi yok.Mükemmel futbol bilgini kutluyorum ve yorumlarının devamını diliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Evet benim oda dikkatimi çekti Arda zorlanıyordu , Balili , Sezer çok rahat etti orada . ikinci yarıda

Abdullah abi takımda psikolojik bir çöküntü oldu o kırmızı kart moralman gittiler bari kaybetmeyelim düşüncesindeydiler ondan.

Tabiki Alican her işte psikoloji önemli etken ama Galatasaray gibi bir kulüpte oynuyorsan bunları aşmalısın.

Zemin olayına da o kadar takılmamalı.Hatırlamıyormusunuz Chelsea-Barcelona maçında Stamfor Birdge'nin zemini çamur balçık arası bir hal almıştı Barça gibi teknik bir takım oynayamasın diye.Ama ne oldu Barca maçı 2-1 kazandı.Bence bunlar bahane değil.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Oradaydık !

Yunus Yıldırım ve anlaşılmaz yardımcısına sevgiler yolluyoruz, böyle zor bir zeminde bir takımın direnci ancak böyle kırılabilirdi..

Ayrıca maç bitiminde, biz Galatasaray taraftarını 45 dk boyunca stadda bekleten stad görevlileri ve emniyet güçlerini de anlayabilmiş değiliz..

-------------------------------------------------------------------------

Yukarıda 1905'li (!) arkadaşımız "Ali Sami Yen'de böyle oynarız." demiş, oynarsınız mutlaka. Bundan öncekiler gibi..
    Nickim 1905 Olabilir Şaşırma Ayrıca Biz Bu Sene Büyüklere Karşı İyi Oynuyoruz Çıkıcağız Ali Samiyende Paşa Gibi Oynayacağız Aynı Bunun Gibi Yeniliriz Yeneriz Önemli Değil Ama Asla Ağlamayız
    Son Olarak Sen 45 Dakika Beklediğine Şükret Geçen Sene Stadımıza Neler Yaptığınızı Çok İyi Biliyoruz

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Nickim 1905 Olabilir Şaşırma Ayrıca Biz Bu Sene Büyüklere Karşı İyi Oynuyoruz Çıkıcağız Ali Samiyende Paşa Gibi Oynayacağız Aynı Bunun Gibi Yeniliriz Yeneriz Önemli Değil Ama Aslan Ağlamayız
    Ne demek bu ?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ne demek bu ?
    Yanlış Yazmışım Asla Olacaktı

Mutlaka ağlamazsınız da burada birşey ima etmeye çalışmıyorsun değil mi arkadaşım ?

Tartışmak, hak aramak "ağlamak" sayılıyorsa burada, tartışmam bile.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Mutlaka ağlamazsınız da burada birşey ima etmeye çalışmıyorsun değil mi arkadaşım ?

Tartışmak, hak aramak "ağlamak" sayılıyorsa burada, tartışmam bile.
    Bakın Siz 4 Büyüklerin Lehine Bir Hata Yapılınca Hiç Ama Hiç Birşey Olmuyor Ama Gel Görki Bizim Anadolu Takımlarımızın Lehine Yapıldığında Hakem Katletti Maçı Oluyor Neden Hakemin Hatası Yüzünden Sivassporun Başarısını Gölgeliyorsunuz Ha Hakkınızı Savunmanız Güzel Ama Bir Anadolu Takımını Ezmeniz Kötü Bir Davranış Diyorlar Geçen Sene Büyüklerden 4-5 Yiyorlardı Yine Aynısı Olur
    Geçen Sene Bitti Artık Bu Sene Çok Daha Tecrübeli Bir Sivas Var Lütfen Görürüz Sivası 4lük Olur 5lik Olurlar Gibi Yorumlar Yapmayın
    Not:Hakem Hatalarına Karşı En Duyarlı Klüb Fenerbahçe Hem Kendi Lehlerine Hemde Aleyhine Yapıldığında Fenerbahçeyi Ayırmak İstiyorum
    Last edited by bugra 1905 : 25.Ocak.2009 at 19:22 Reason: Yazı Eklemek

Kurallar dışına çıkmadıkça nasıl yorum yaptığım kimseyi ilgilendirmez, düşüncemi söylerim ben.

Sivas buraya kadar bu halde iyi geldi, tebrikler. Fakat ortada gölgeleme durumu falan yok, bariz hatalar var sadece. Gerektiği yerde konuşuruz, haklı olanı savunuruz. Ama böylesine bariz ve kasti olmasını çekemem kusura bakmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ortada bariz ve kasti hata falan yok...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kurallar dışına çıkmadıkça nasıl yorum yaptığım kimseyi ilgilendirmez, düşüncemi söylerim ben.

Sivas buraya kadar bu halde iyi geldi, tebrikler. Fakat ortada gölgeleme durumu falan yok, bariz hatalar var sadece. Gerektiği yerde konuşuruz, haklı olanı savunuruz. Ama böylesine bariz ve kasti olmasını çekemem kusura bakmayın.
    E Bende Yorumumu Söylüyorum Ve Samiyendede Aynı Futbolu Oynarız Diyorum
    Ayrıca Şunu Belirtmek İstiyorum Ben Maratondaydım Ve Ümit Olayı Önümde Oldu Ve Net Söylüyorum Küfür Etti Hakemin Ümite Garezide Yokki Ümiti Atsın Basbayağı Hakeme Küfür Vardı Ondan Atıldı Yani Ümitin Hiç Haklı Olduğunu Düşünmüyorum Galatasaray Ümit Atılmadan Yenilseydi Bahane Hazırdı Eksik GS Sivasda Buzlu Sahada Yenildi Ama Ümit Olayı Çıktı Maç Unutuldu Soruyorum Doğru Düzgün Kaç Pozizyonunuz Vardı

Ayrıca Şunu Belirtmek İstiyorum Ben Maratondaydım Ve Ümit Olayı Önümde Oldu Ve Net Söylüyorum Küfür Etti Hakemin Ümite Garezide Yokki Ümiti Atsın Basbayağı Hakeme Küfür Vardı Ondan Atıldı Yani Ümitin Hiç Haklı Olduğunu Düşünmüyorum Galatasaray Ümit Atılmadan Yenilseydi Bahane Hazırdı Eksik GS Sivasda Buzlu Sahada Yenildi Ama Ümit Olayı Çıktı Maç Unutuldu Soruyorum Doğru Düzgün Kaç Pozizyonunuz Vardı
    Nasıl duydun Allah aşkına tribünden küfrü, mantıklı gelmiyor bu şey bana..

İlk yarı Sivas'a top göstermedik zaten, kontrol bizdeydi taki Ümit Karan atılana ve devre arası düdüğü çalana kadar. Sonradan koptu herşey. Bizde maçtaydık, bizde izledik. Bol keseden sallamıyoruz.

Bazı futbol profesörleri son noktayı koymuş artık, tartışmaya gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Nasıl duydun Allah aşkına tribünden küfrü, mantıklı gelmiyor bu şey bana..

İlk yarı Sivas'a top göstermedik zaten, kontrol bizdeydi taki Ümit Karan atılana ve devre arası düdüğü çalana kadar. Sonradan koptu herşey. Bizde maçtaydık, bizde izledik. Bol keseden sallamıyoruz.

Bazı futbol profesörleri son noktayı koymuş artık, tartışmaya gerek yok.
    Ya Abi Duymaya Gerek Varmı Hakem Niye Atsın Basbayağı Küfür Varki Attı Sizi Görende Ümit Karan Profesyonel Futbol Hayatında Hiç Faul Yapmamış Hiç Kart Görmemiş Bir Futbolcu Sanacak
    Top Göstermek Önemli Değil Pozizyonunuz Yoktu Maçı Bende İzledim Bende Sallamıyorum
    Adama Laf Söyleme Doğru Diyor Kasıtlı Bir Hata Yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ortada tartışılacak bir durum var.Ama kasıtlı,bariz hata var demek abesle iştigal.Bu pozisyonda doğruyu Allah,yardımcı hakem ve Ü.Karan biliyor.Ne benim hakem yüzde yüz doğru karar vererek attırdı demeye ne de senin kasıtlı ve bariz hata var demeye hakkın yok.Çünkü hakem küfür etti Ümit etmedim diyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit HAKSIZ yere atılana kadar sizin ne pozisyonunuz vardı?Oyunun kontrolüde bizdeydi..

Bu maçın kaybedilmesi %80 kırmızı karta bağlıdır..Ayrıca saha temizlemede gösterilen centilmenlik ötürü tebrik ediyorum....!!!Adamın ağzını okuyun basbayağı küfür etmiyor işte..Küfür etse belli olurdu burda hepinizin bilmediği küfür yok..

Her türlü çirkefliği yapan Bilicayıda Samiyene bekliyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ümit HAKSIZ yere atılana kadar sizin ne pozisyonunuz vardı?Oyunun kontrolüde bizdeydi..

Bu maçın kaybedilmesi %80 kırmızı karta bağlıdır..Ayrıca saha temizlemede gösterilen centilmenlik ötürü tebrik ediyorum....!!!Adamın ağzını okuyun basbayağı küfür etmiyor işte..Küfür etse belli olurdu burda hepinizin bilmediği küfür yok..

Her türlü çirkefliği yapan Bilicayıda Samiyene bekliyoruz..
    Futbolcumuzu Bu Şekilde Karalayamazsın Ayrıca Emre Aşığın Sezere Yaptığını Unutma Üslubunda Dikkatli Olursan Sevinirim İkimizde Ceza Almayalım
    Bende Sizi Tebrik Ediyorum Seviyeli Yorumlarınızdan Ötürü
    Siz Daha Çok Beklersiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kural hatası başvurusu!

Galatasaray, Sivasspor'a dün 2-0 yenildiği maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı. Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında kural hatası olduğu için TFF'ye başvurduklarını söyledi.

Sivasspor-Galatasaray maçında, hakem Yunus Yıldırım'ın oyunu durdurup, Ümit Karan'a kırmızı kart gösterdiği pozisyonda, oyunu hatalı başlattığı gerekçesiyle kural hatası yapıldığı iddia edilmişti.

Kaynak : AA

Ayrıca arkadaşlar daha sakin tartışırsak sevinirim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Boş İşler Bunlar Yine Maç Yapsak Yine Yeneriz Varsın Tekrar Etsin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Daha neler yahu ne kuralı ne hatası. Umarım balon bir haberdir.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Abi Ortada Hata Yok Ümit Atılmışmış Böyle Her Kırmızı İçin Maç İptal Edilseydi Şimdiye Maç Oynanmazdı Türkiyede Federasyonun Vereceği Cevap Belli Hadi İşine Galatasaray Diyecekler
    Aslında Tekrarı Daha İyi Olur Daha Farklı Yeneriz Hem Bir Kere Daha Sivas-Gs Maçı İzleriz
    GALATASARAY Seni Sivasa Bekleriz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Galatasaray'da Ümit Karan'ın gördüğü kırmızı kartın komik olduğunu savunan Ahmet Çakar'a göre, yine hakem fiyaskosu yaşandı.Galatasaray'ın kötü bir performans sergilediğini belirten Sabah yazarı Ahmet Çakar, Ümit Karan'ı oyundan atan hakemleri topa tuttu. İşte Çakar'ın söyledikleri...

Sezon başından beri bakıyoruz, Galatasaray deplasmanda iyi oynayamıyor. Dün yenen gollere bakın, ikisi de arka direk golü. Nerede kademe? Böyle defans ve markaj olur mu? Ya Sabri'ye ne demeli? Sözüm ona Milli Takımımızın sağ beki. Balili karşısında ne hallere düştü.

Birkaç yıldır söylüyorum. Türk hakemliği Avrupa'nın en kötü hakemliği diye. Dün de bunu fazlasıyla ispatladılar. Bu ülkede hakemi iter kakarsın, üstüne topu fırlatırsın ama sahada kalırsın. Ancak dün Ümit Karan'ın yaptığını yapınca da oyundan atılsın. Ümit bir ikili mücadelede buzun etkisiyle oyun sahasının dışına düştü. Yerden kalktı, sinirlenmiş ve yerdeki buzları tekmelemiş.
    Neymiş efendim, hakemin üzerine su sıçramış. Her maçta yaşanan bu masumane reaksiyonun karşılığı koskoca bir kırmızı kart. Üstelik bu olay oyun alanı dışında. Oyun hakem atışıyla başlayacağına çift vuruşla başlıyor. Bu da bir kural hatası. Ondan sonra hakemler bizi rahat bırakın diye haykırıyorlar. Yaptığınız bini aştı ve hala utanmadan suçu başkalarında arıyorsunuz. Yazıklar olsun.

------------------------

Hem Komplo hemde Kural hatası
    Ahmet Çakar'da dogru söylüyor oyun alanı dısında , kural hatası.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Umarim böyle birsey yoktur,yalan haberdir ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi Ortada Hata Yok Ümit Atılmışmış Böyle Her Kırmızı İçin Maç İptal Edilseydi Şimdiye Maç Oynanmazdı Türkiyede Federasyonun Vereceği Cevap Belli Hadi İşine Galatasaray Diyecekler
    Aslında Tekrarı Daha İyi Olur Daha Farklı Yeneriz Hem Bir Kere Daha Sivas-Gs Maçı İzleriz
    GALATASARAY Seni Sivasa Bekleriz
    Fazla gaza gelmişsin sen ya. Sakin ol biraz.

Yapılan bir hata var doğrudur. Oyun hava atışı ile baslamadı, sivas lehine endirek vuruş ile basladı. Basvuru yapmamız en doğal hakkımız. Hee sonuç ne olur ? Hiçbirsey olmaz. Mac teyid edilir gecer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Böyle ufak bir hata nedeniyle maç tekrar edilmez zaten.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri