Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 346 sonuç

Konu: Republic of FENERBAHÇE başka söze ne hacet [2.Sezon]

arkadslar 29.hafta macını yapmak için tam maca giriodumki baktım besiktas puan kaybetmıs ve şampiyonlugum ilan edildi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul/Bayrampaşa

başarılar dilerim

Quote Originally Posted by mehmetkralbjk View Post
    başarılar dilerim
    saol kardes artık bi türkiye kupası kaldı ona yüklenecez
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ligde 29.haftada şampiyonlugumuzu ilan ettikten sonra yine bir büyükşehir macı yine beklenmeyen puan kaybı yine rehavet!!!

macın adamı:Leonardo

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hadi onuda bekliyoruz özlemi gider

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    hadi onuda bekliyoruz özlemi gider
    giderecez tabiki ligde ilk yenilgiyi almak biraz moralimi bozdu ama napalım neyse
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kahvaltı yapıp geliyorum arkadslar biraz gec ama olsun
    Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul/Bayrampaşa

kötü olmus bu

kötü olmus bu
    olsun be kanka zaten ilan etmişiz bu arada deivid 2ay sakat

şampiyonda olmuşsun fortis kupası biraz zor zaten 24 sene mi ne oldu alamayalı şaka bir yana onu kazan duble yap derim ben...

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    şampiyonda olmuşsun fortis kupası biraz zor zaten 24 sene mi ne oldu alamayalı şaka bir yana onu kazan duble yap derim ben...

geldim...evet duble yapmayı planlıyorum kanki

Türkiye kupası yarı final rovans macında Şansımızında yardımıyla Finale cıkmayı basardık

macın adamı:Song

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Kupası Finalinde ezeli rakibimiz Galatasaray ile eşleştik...iyi olan kazansın

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kariyerinde çok başarılısın artık kupayı bekliyoruz bide antreman programını yayınlarsan sevinirim

Quote Originally Posted by emreozel View Post
    kariyerinde çok başarılısın artık kupayı bekliyoruz bide antreman programını yayınlarsan sevinirim
    antrenman programım daha önce dedigim nannarın antrenman programını biraz daha ileri seviyeye aldım agır ama cok agır olmamasına ozen gostererek...bide antrenmandaki antrenorleri 7yıldızlı yapmaya özen gosterdim simdi ss atacam umarım yardımcı olur size
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sag alt köşedeki yıldızları en üst seviyede tutmaya calısıorm bunun için her 1antronere özelliklerine gore bir antrenman weriyorum...buda şimdilik antrenman puanları sen söyleyince baktım defans antrenore eksik kalmıs takviye yapmak lazım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada antrnmanlar programlarınıda tek tek atacam simdi
    Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 16:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Defans bekler için:

Defans ortası için:

Forvetler için:

Kaleciler için:

Kanatlar için:

Mc ve Amcler için:

Ön liberolar için:

Ligde 30.hafta: evimizde hacettepeyi gecerek 3puanın sahibi olduk...yedek oyunculara sans werdigim macta galip geldik

macın adamı:Colin kazım

Ligde 31.hafta: kocaelispora konuk olduk yeni taktik deneyelim dedik role theory ilk yarı güzel sonuclar aldık ancak keirrison ve semihi sakatladılar ve 2.yarıda varlık gosteremedik son 3haftada bu taktikle mücadele edecem büyük ihtimal...

macın adamı:Keirrison

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul/Bayrampaşa

başarılarının devamını diliyoruz
    Türkçe'mizi kirletmeyelim.

başarılarının devamını diliyoruz

gelecek inşallah bu arada sende iyi gidiyorsun takipçinim

Ligde 32.hafta: evimizde kayserisporu agırladık iki takımda karsılıklı ataklar yaptı ancak sonunda yine biz kazandık bu taktik üzerinde biraz oynama yapmam lazım son 2maca bakalım nolacak bide final macı war tabi

macın adamı:Emre güngör

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul/Bayrampaşa

güzel galibiyet
    Türkçe'mizi kirletmeyelim.

güzel galibiyet
    güzel güzelde cok atak yedik

İŞTE TÜRKİYE KUPASI FİNALİ:Fenerbahçe-Galatasaray
    karsılıklı ataklarla gecen müthiş macta Emrenin 30metreden attıgı müthiş gol ile 25yıllık hasretimizi bitirdik!!! emre bu golle sadece türkiye kupasını kazandırmakla kalmadı gercek bir fenerli oldugunuda ispatlamıs oldu bu kupayla duble yapmıs olduk

macın adamı:Emre belözoglu

Kupamız:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar biraz dısarı cıkacam bunaldım gece gelince dewam edecegiz..şimdilik kendinize iyi bakın..
    Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 18:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ligde 33.hafta:yedek agırlıklı cıktıgımız sivas macında deplasmandan 1puanla donduk fazla söze gerek yok kupaları aldık rahatız

macın adamı:Sivassporlu SERGİO
    Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 19:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arsenal senin de canını yakmış kardeşim. Bir elime geçirirsem gebertecem onları bu sene.

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Arsenal senin de canını yakmış kardeşim. Bir elime geçirirsem gebertecem onları bu sene.
    şanssız bir şekilde elediler beni kardesim inşallah ilk sen sonra ben gostercez gününü onlara

biraz gec geldimLigde son hafta: ewimizde Bursasporu agırladık ve güzel bir oyunla 3puanı 3golle aldık...kısacası bu sezon türkiye liginde ve türkiye kupasında şampiyon olduk şampiyonlar ligindede çeyrek finale kadar cıktık sansız bir şekilde elendik neyse ilk sene için iyi bir oyun ortaya koyduk

macın adamı:Semih

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİGDE 34 HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİG SONUNDA OYUNCU VERİLERİ

Last edited by Fayderin : 31.Ocak.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİG BİTTİ AMA OYUNCULAR GELİŞMEYE DEWAM EDİYOR

zamanla düşecekler

PLAYER OF THE YEAR:MEHMET TOPUZ OLDU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    zamanla düşecekler
    nedenki yaw
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE LİGİ GOL KRALI:ISAAC

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    EN İYİ YABANCI:LİNCOLN....delgado daha iyiydi hakkını yediler

Last edited by Fayderin : 31.Ocak.2009 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

EN İYİ MENAJER:ACIK ARA TABİKİ ONUR KANAT

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YILIN İLK 11'İefans hattımız süper

Last edited by Fayderin : 31.Ocak.2009 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

SÖZLEŞMESİ SONA EREN MALDONADO KULÜBÜMÜZDEN AYRILMISTIR GELECEK HAYATINDA BAŞARILAR....
    Fenerbahçe SK

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri