başarılar dilerim
Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hadi onuda bekliyoruz özlemi gider![]()
Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kötü olmus bu
şampiyonda olmuşsun fortis kupası biraz zor zaten 24 sene mi ne oldu alamayalışaka bir yana onu kazan duble yap derim ben...
Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kariyerinde çok başarılısın artık kupayı bekliyoruz bide antreman programını yayınlarsan sevinirim
antrenman programım daha önce dedigim nannarın antrenman programını biraz daha ileri seviyeye aldım agır ama cok agır olmamasına ozen gostererek...bide antrenmandaki antrenorleri 7yıldızlı yapmaya özen gosterdim simdi ss atacam umarım yardımcı olur size
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sag alt köşedeki yıldızları en üst seviyede tutmaya calısıorm bunun için her 1antronere özelliklerine gore bir antrenman weriyorum...buda şimdilik antrenman puanları sen söyleyince baktım defans antrenore eksik kalmıs takviye yapmak lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada antrnmanlar programlarınıda tek tek atacam simdi
Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 16:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılarının devamını diliyoruz
Türkçe'mizi kirletmeyelim.
güzel galibiyet
Türkçe'mizi kirletmeyelim.
İŞTE TÜRKİYE KUPASI FİNALİ:Fenerbahçe-Galatasaray
karsılıklı ataklarla gecen müthiş macta Emrenin 30metreden attıgı müthiş gol ile 25yıllık hasretimizi bitirdik!!! emre bu golle sadece türkiye kupasını kazandırmakla kalmadı gercek bir fenerli oldugunuda ispatlamıs oldubu kupayla duble yapmıs olduk
macın adamı:Emre belözoglu
Kupamız:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar biraz dısarı cıkacam bunaldımgece gelince dewam edecegiz..şimdilik kendinize iyi bakın..
Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 18:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arsenal senin de canını yakmış kardeşim. Bir elime geçirirsem gebertecem onları bu sene.
biraz gec geldimLigde son hafta: ewimizde Bursasporu agırladık ve güzel bir oyunla 3puanı 3golle aldık...kısacası bu sezon türkiye liginde ve türkiye kupasında şampiyon olduk şampiyonlar ligindede çeyrek finale kadar cıktık sansız bir şekilde elendik neyse ilk sene için iyi bir oyun ortaya koyduk
macın adamı:Semih
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİGDE 34 HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİG SONUNDA OYUNCU VERİLERİ
Last edited by Fayderin : 31.Ocak.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
zamanla düşecekler![]()
Last edited by Fayderin : 31.Ocak.2009 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)