alan daraltmayı azalt![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burdaki Bilgileri Okudum Ve Gerçekten Yararlı Bilgiler...
gerçekten çok işe yarıyor.ben fenerbahceyle oynuyorum bir iyi bir kötü gidiyordum genelde bireysel yeteneklerle maç kazanıyorudm ama maça hakim olamıyodum özllikle büyük maçlarda..Ama şimdi kaybetsemde ben oynuyorum topu şansızlıkla kaybediyorum paylaşım için teşşekkürler
Tamam elimden geleni yaparım ama biraz zor olcak gibi1 hafta sürecektir hem sıfırdan pdf yazmam gerekcek sanırım
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beyler birbirinize düzgün hitap edin.. Tekrarı olmasın..
Şimdi şöyle bi şey var.. Ben ona herhangi yanlış bi şey söylediğimi düşünmüyorum. Verdiği tepki çok yanlış. Uyarılacak olan çoğul olmamalı bence.
diğer rehberlere de baktım ama en faydalısı bu bence, herkes kendi taktiğini elindeki oyunculara göre yaparsa daha zevkli oluyor gerçekten ben burdaki bilgilere göre taktiğimi yaptım herşey yolunda çoook teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilere saygılar.
Bu çoook subjektif olmuş, ayrıca nereden çevirdiğini de merak ettim arkadaşın pek çeviri gibi durmuyor... Biraz okumuş kendince yazmış sonrasını... Bu kadar kısa da değil ayrıca. Ama olsun eline sağlık diyelim yine de...
Burada ingilizce makaleler var buyrun okuyun...
http://www.fm-britain.co.uk/category/fmtactics/
On Numara Beş Yıldız Diyorum Ve Devamını Bekliyorum
Ayrıca karşı takım tek forvet oynarken defansif çizgimi geri çekmeliyim, değil mi?
O sizin savunma oyuncuLarınızın birazda yetenekLeri ve özeLLikLerine bağLı. GeneLde tek forvet oynayan takımLar savunma arkasına atıLan topLarLa goL ararLar. HaL böyLe oLunca iLeride dengesiz yakaLandığınız zaman goL pozisyonLarına yakaLanmanız muhtemeL. Ama eğer eLinizde iyi pozisyon aLma biLgisine sahip ve ayrıca hızLarı iyi oLan stoperLeriniz varsa buna gerek kaLmaz zaten. GeneLde de zaten hızLı stoperLeriniz ve çift yönLü bekLeriniz varsa önde basmak, ağır stoper ve tek yön bekLere sahipseniz normaL ya da geri de oLuşan bir defansif kurgu benimsemek daha mantıkLıdır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Teşekkürler, bu arada, paslaşma önerileriniz nelerdir? Direkt mi yoksa kısa pasları mı tercih edersiniz. Ayrıca etkili paslaşmalar için mentalite önerileriniz nelerdir?
Mentalitelerim (Taktiğim 4-4-2):
GK-DC-DMC(MCd): 8
DL-DR: 10
MCa-ML-MR-:12
FCd: 12
FCa: 13
Şimdiden Teşekkürler.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben cevaplayayım Hayrettin abi cevaplamamış hoş bizde geç kalmışız ama.. Paslaşmada diziliş önemli mesela 4-4-2 ile oynarken kısa paslarla oynamayı seviyorum ben çünkü o şekilde pas hatası en aza iniyor. Ben atak oynarkende kısa pasları tercih ediyorum,defansif oynarkende..
ya ben uyguladım bu tatktiklerin atak olanını ilk sene galatasarayla hem kupa hem ligi aldım uefada bişey yapamadım ama olsun güzeldi ilk sene ama benim 4 3 3 oynuyorum amrl ikiside muthiş oynuyor serbest rol verdim ama forvetim iş yapmıyor bütün taktikleri denedm ama maalesef hiçbirinde forvetlerim iş yapmyor
Arkadaşlar Fenerbahçe ile oynuyorum.Ajax'tan Leonardo dışında bir transfer yapmadım. Küçük takımları çok rahat ezmeme rağmen büyük maçlarda sahadan siliniyorum. 4lü savunma 2 ön libero amr-aml ve forvet taktiğim. Küçük takımlara karşı tam istediğim gibi oynuyorum. Savunmayı ileride kurup kanatları çok etkin kullanıyorum. Büyük maçlarda top ayağımıza gelmiyor
Bir başka sorun da yayılma geniş, hücumda güzelce yayılıyoruz ama top rakibe geçince ceza sahasının alt kenarlarından aşağıya inmiyor beklerim. rakibin bütün kanat oyuncuları ceza sahası altında cirit atıyor bizimkiler izliyor
.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir de anlamadığım top sürmesi 12 olan adam carlosu luganoyu eduyu öyle kolay geçiyorki anlamıyorum. Açık alanda değil ceza sahası önünde 3ünü çalımlayıp gol atıyor
Last edited by Lestad : 18.Eylül.2009 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)