Helal olsun Taner'e , Helal olsun Kocaeli'ye
Bizim üçkagıtcılarada helal olsun...
GaLatasaray Kazanır
Berabere biter
KocaeLispor Kazanır
Helal olsun Taner'e , Helal olsun Kocaeli'ye
Bizim üçkagıtcılarada helal olsun...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
4 gün sonra Bordeaux maçında olası elenmede kime yüklenecek fatura? Skibbe gitmez, o maçı da kaybederse tamamdır. Faturayı yaz, altına imzayı at.
İntertotomu kaldı...Düzgün bir teknik direktörle ve bu kadroyla şampiyonlar ligine bile gideriz.Türkiyedeki en kaliteli kadro Galatasarayda yönetenlerde iş yok..
Protestoyu anlıyorum diyor Skibbe.Suçlu aramaya gerek yok suçlu yoktur.Takımın sorumlusu hoca ve topçulardır falan diyor.
Çok fazla istediğimiz skorla ayrılmak istediğimiz için böyle oldu sonuç diyor.
Ayhan ve Baros hazır olmadıkları için oynayamamış ilk 11'de.Ayhan ilk 18'e de alınmamış.
Bu maç skorunu hazmedeceğiz.Bordo'dan iyi bir skorla döndük burada turu tamamlayacağız dedi.
Bordo maçında herkesi bekliyoruz dedi maça.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Böyle yıldızları bir arayı getirmiişsin gitmişssin çocuk bakıcısını almıssın takımın basına;
Nerdesin be Cevat Hocaa, Ayrıca Kallide gitse iyi olur.
Sezon sonuna kadar hagi gelsin bu takıma.Bak bakalım disiplinsizlik kalıyormu.
Emre Güngör ve Servet'in durumları ciddiymiş.Bordo maçında oynamaları riskliymiş.
Bu arada Taner Gülleri formasını hakeme hediye etmiş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ayrıca ; takımda 3 tane işe yaramayan ''S'' var ;
Sabri
Servet
Skibbe
Tebrikler Kocaeliye Dile Kolay Samiyende 5 Attılar
Servet nasıl işe yaramaz ?
Servet'in işi imzaya atana kadardı birde kaptan oldu zaten ordan sonra bir çok laf ettim.
skoru gördüm ve şok oldum.asla ummayacağım bir skor oldu.
bu kötü skorlarla devam edilmez.
Skibbe istifa etmeli !!!!
Skibbe istifa etse ne olacak? Bu fikri savunanlar çıkıp bir de çıkış yolunu söyleyebilir mi?
Önünde bu sezonda lig durumunu hatırlattırmayacak kadar başarılı olma şansı varken...
Servet'i savunan akıl ! , Galatasaray'ı bu hale getiren halide görmemiş olur bir futbolcu bu kadar sakar bu kadar mı kademesiz bu kadar mı agır olabilir , Servet Fenerbahçe'deki günlerine dönüyor.
Servet'i savunmaya devam edin daha çok 5 yeriz.
Şu anda G.Saray acil bir toplantı yapıyormuş.
Toplantı da Kalli de varmış.
Beklenen şey ise Skibbe'nin kovulup Kalli'nin tekrar başa geçirilmesi.
Servet hakkıyla top oynuyorasla kötü oynuyor diyemem
ama bu sezon iyi olsalar önümüzdeki sezon belki avrupada olamıyacaz ??? benim tek korkum o ....
Ben bir maça mı göre degerlendiriyorum ,
Benim dedigim bu adam kademe yapamıyor Skibbe zaten defansı önde kurdurmayı seven bir hoca oldugu için Servet aynı Fenerdeki günlerine dönüyor , geçen sene defans blogu gerideydi ve harika oynuyordu ama yok şimdi
He size göre süper bir oyunca birşey diyemem dogrudur ben fikrimi belirttim.
Ben süper demedim tabii ki hatası vardır her oyuncunun, sonuçta yenilen 5 gol var..
Madem servet savunmayı önde yapamıyo bu onun suçumu yoksa onu oraya koyanın mı..? ya da takımı öyle oynatanın? az önce mzayı atana kadar fln yazmışsın, şimdi servet imza atmadan önde güzel oynuyodu imzadan sonra mı yeteneksizleşti..
Bence servete laf atmayı bırak da skibbe'ni ne yapacaksınız onu düşün..
Servet kısa mesafede ağır, hamle zamanlaması olmayan bir oyuncu. Bu yüzden ilk topları kesemiyor (tackling), büyük takımlarda bu tarz oyuncular hep sorun yaratır, Fenerbahçe arkaya sarkan toplar yüzünden bıktığı için gönderdi, aynısı şu an..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alican, desene Rövanş maçında yine bir üzüntü bekliyor![]()
Alican olaylara biraz soğukkanlı bakabilsen Bordo maçı öncesi teknik direktör kovulmaması gerektiğini anlayabilirsin.
Benim içim fesat değil bunu bil yeter..
eğer GS Avrupada elensin, inan sırf senin için sevinicem bu mağlubiyete ama şunu iyi bil gerçekden eğer bir gün hepinize nispet olacak bir yazı yazarak bırakıcam bu forumu sende o zaman rahatlarsın belki![]()