Hocam son maçı çok güzel anlatmışsın tebrikler...
Hocam son maçı çok güzel anlatmışsın tebrikler...
evvet bakalım bu sene şampiyonluğu koruyabilecekmisin.. Avrupa da alacağın kötü sonuçlara aldırma..
Sentugo.
Elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 dalda da başarı istiyoruz . . .
Türkkan'ın III. Sezon Hedefleri
Türkkan dün yaptığı basın toplantısında 3. Sezon için hedeflerini açıkladı. Ve birçok konuya açıklık getirdi. Öncelikle kendisi hakkında "Bursaspor'dan ayrılacak mısınız ? sorusuna "Bursaya hedefleri için geldiğini ilk hedeflerinin Avrupa Kupasına katılmak olduğunu ardından Şampiyonluk için çıktıkları bu yolda başarılı olduğunu söleyen Türkkan şimdi ise hedefimiz ŞL çeyrek final oynamak olduğu bir sonraki sene için Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak ve Bursaspor'u dünya klüpleri arasına sokmak olduğunu belirtti. Ve uzun yıllar Bursada kalacağını söyledi."
Transferde ise yönetmin iyi bir para vediğini(20 Milyon TL) söyleyen Türkkan "Öncelikle bazı bölgelere takviye yapmayı düşünüyoruz. Bazı yaşı ilerlemiş oyuncular ile yollarımızı ayıracağız ve genç isimlere yöneleceğiz." dedi
TRANSFERLER
Ivankov ile yollarımız ayırdık. Geçen sezon uzun bir sakatlık dönemi geçirmişti ve kendine gelemedi. İyi bir kaleci almak istiyoruz. Bonsevirisinin 2 katı fiyatına sattık.
Thimothee Kolodzieczak
Egemen Korkmaz
Egemen gerçekten çok iyi.. Ancak çok sarı kart yiyor.. Bende almıştım.. Senin ladığın o sol bek'i beğendim.. Kendi oyunumdan da bir bakayım olmazsa bende alırım..
Sağ kanatta İsmail Göktaş'ı mı oynatıyorsun ?
Bu arada Mehmet Topal Bursaya gelebilir...
Sentugo.
Hocam bak istersen istediğin oyuncunun profilini koyabilirim. Sene 2014 teyim..
Sana önerebileceğim bir kaç Türk oyuncu var.
Emrah Yollu
Saban Ozdogan
Zafer Yelen
Alparslan Erdem
Sinan Bolat
Taner Taktak
Batuhan
Caner Erkin
Ve Kaleci için..
Ochoa ya da Asenjo. Bire bir denedim hepsini...
Türkiye ligi için Bir sürü Brazilyalı..
Eduardo(Defans ama Defansif ortasahada daha verimli oluyor)
Alex Teixeria (Pa'sı sabit 175. Sağ, sol kanatlarda ya da istersen forvette de oynatabilirsin)
Diego Souza (Amc oyuncusu.. Mükemmel)
Last edited by sentugo : 12.Nisan.2009 at 13:59
Sentugo.
Bence ŞL de hedefin gruplarada 3. olup UEFA ya gitmek ve kupayi kaldirmak olmali, Hem takima ŞL tecrubesi aşilarsin hemde Avrupa kupasini kaldirirsin, nasil ama bir tasla 2 kuş
Bu arada ne yalan soyliyim daha saglam transferler beklerdim ki halende bekliorum...
Transferler konusunda çaba içindeyiz. Taraftarı harekete geçirecek oyuncular alacağız.
İsmail Göktaş ilk sene kiralıktı ikinci sene biz Adanaspor'a kiraladık ancak verim alamayacağımızı düşünerek yolları ayırdık.
Mehmet Topal, Bursaya gelirde Galatsaray onu verir mi bilinmez.
Sina Bolat ile geçen seneden beri ilgileniyoruz ancak klübü satmaya yanaşmadı bile. Bu sene ne olursa olsun almaya çalışacağım.
Önerdiğin isimleri kesinlikle değerlendireceğim. Beğendiğim isimler var.
Forumdaki "Oyuncu Tartışma Platformundaki isimlerden faydalanıyoruz transferde.
Sinan Bolat'ı bende 3. sezonumda katmıştım takımıma.. Biraz tuzluya gelmişti ama daha sonradan bonservis bedelini 2 ye katladı..
Eğer bana hangi bölgelere transfer istediğini yazarsan, yardımcı olmaya çalışırım..![]()
Sentugo.
Transferler
Tadeu ile yollarımızı ayırdık. İyi bir fiyata sattık.Hedeflerimiz doğrultusunda bize faydası olamayacağını düşündük . . .
Kermit Erasmus
2.9 Milyon TL'ye bonservisini aldık. . .
Alex Teixeira
Çok uzun süre transferi ile uğraştık . . .
Ve bir Türk Chelsea'da
Kendisini başarısından dolayı tebrik ediyoruz . . .
Türkiye Süper Ligi Şampiyonluk Oranları
Favori Galatasaray ancak bizimde bizimde iddaamız var . . .
Gerçekten çok güzel bir kariyer olmus , çok güzel anlatımın var bir sorum olacak sana İlk sezonda kariyere başlarken Sercan'ı tek forvet oynattın mı yoksa çift mi yani tek forvette verim alabiliyor muydun Sercan'dan ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Valla Kermit Erasmus transferi cok saglam. Arda yi GS bedavaya vermis Chelsea ye...
Yazik olmus
Siz bu arda'dan nasıl bu kadar verim alıyorsunuz
Ben hiçbir kariyerimde fazla verim alamadım...
Valla ben de hiç alamadım Ardayı
Umarım bizi pişman etmez FM kariyerlerim boyunca ilk kez alıyorum.
Teşekkür ederim. Kariyer başından beri 4-4-2 oynadık ve Sercan çift forvet oynadı ayrıca AMR özelliğinin gelişmesi için özel antreman yaptırdım. Bazı maçlarda sağ ve sol kanat oyuncularımı AMR-AML yaptığımda Sercanı sağ kanatta oynattım.
TRANSFERLER
Taner Taktak
Çok düşük bir miktara imza attırdık. . .
Büyük olasılıkla bir kaleci alıp transferi kapatacağız.
Taner transferi güzel olmus , Bende tek forvet oynuyorum Sercan dedigin gibi sag acık ta Gökhan forvette ama Gökhan'ın yerine saglam bir forvet oyuncusu alınırsa daha cok verim alınır gibime geliyor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
TRANSFERLER
Sinan Bolat
Uzun süre transferi ile uğraştık ancak
bizi mahçup etmeyeceğini düşünüyoruz . .
Kirita Kocaelispor'da
Yabancı kontenjanı nedeniyle yollarmızı ayırmak zorunda kaldık . . .
Sinan Bolat transferi ile Kaleyi saglama almissin.
Daha transfer bekleyelim mi acaba![]()
Devamı gelir![]()
Transferi kapadık. Eksiğimiz yok gibi şuan. Şöyle bir sorun var hazırlık maçlarında kadroyu kurarken zorlanıyorum. Kimi oynatsam diye
Bu sene için çok uzak. Öncelikle gruplardan çıkmayı hedefliyoruz. UEFA Kupası daha gerçekçi bir hedef şuan için. . .
Kadro Durumu
Her mevkide alternatifimiz var. . .
Personel
İyi bir antremanı kaliteli hocaların yaptıracağını düşünüyorum. Bunun için kaliteli antrenörler almaya çalıştık. . .
Hazırlık Kampı
Hazırlık Kampında Avrupa takımları ile maç yaptık. Takımın gücünü görmek hemde Avrupa takımları ile maç yaparak deneyim kazanmak istedik. İyi bir kamp dönemi oldu. 1-2 oyuncumuz kısa süreli sakatlıklar geçirdi. Lige hazırız. .
hocam bursayı s.liginde sampiyon yapacakmıyız ?
Bende oyle tahmin etmistim. Alternatifi bol bir kadro kurmussun.
Bu sezon hedeflerine ulasmanda buyuk katki saglayacaktir.
Ayrica bu aralar agirmi ilerliyoruz nedir?
Biraz yavaşladığımız doğru ancak okul sınavları - dersane derken anca bu kadar.
Sezonun İlk "SÜPER KUPASI" Bursaspor'un
Türkiye Süper Kupası
Adına yakışır gibi "Süper" bir maç oldu. Galatasaray ilk devre oyunu kendi elinde bulundurdu. İkinci yarı ise yaptığımız değişikliklerle tamamiyle oyunu kendi kontrolümüze aldık. Çok iyi bir ikinci yarı çıkardık.
Orkun'un oyun puanından ne kadar bir oyun çıkardığımız belli oluyor. . .
Başkandan ve Taraftarlardan Teşekkür
Last edited by Crocodile1963 : 14.Nisan.2009 at 21:10
Ligde 1. Hafta/ BURSASPOR - Gençlerbirliği
![]()
Lige çok güzel başladık. Gençlerbirliğini net bir skor ile geçtik . . .
Ligde 2. Hafta / Ankaraspor - BURSASPOR
3 şut 3 gol var. Kötü oynamadık ancak istatistiklerde Ankaraspor'un etkinliği var. Kalecimiz iyi bir maç çıkardı. . .
Transfer sezonu sona erdi . . .
Şampiyonlar Liginde Gruplar . . .
Zor bir gruba düştük gerçi CL her grup zordur ama keşke başka bir grupta olsaydık diyoruz. Her maçımıza galibiyet için çıkıp alabildiğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz. . .
Ligde 3. Hafta / BURSASPOR - Antalyaspor
Adaletin Yok FM
Başlık çok şeyi anlatıyor. 90+'da attıkları tek şut var geldi o gol oldu. Maç sırasında 3 topumuz ardı ardına direklerden döndü. Çok üzgünüz ve sinirliyiz . .
gerçekten çok güzel bir kariyer.. umarım bu sezon ki hedeflerine ulaşırsn..
anlatımın çok güzel. artık takipçinim. çok güzel gidiyorsun..
Adaletin yok FM hakikattande. Bu arada Sinan a 50 MN TL cok dimi?
50 mi e yuh noldu yav öyle
20 milli maç oynadıktan sonra olabilir...
Anlaşmanın şartları böyle. Sinan Bolat 50 maç oynarsa 50 Milyon TL ödeyeceğiz.Şimdiye kadar 3 maç oynadı 47'e düştü.
Alex Teixeira 50 Maç oynar ve 50 gol atarsa 92 Milyon TL ödeyeceğiz. 2 maç oynadı maç sayısı 48'e düştü. . .
Şampiyonlar Ligi G Grubu / Chelsea - BURSASPOR
Chelsea ile deplasmanda kafa tutmak kolay değil ancak biz şansımızı denedik. olmadı. Evimizde oynayacağımız maçları yenip deplasmandan ne kadar
çok puan alırsak o kadar iyi. . .
Ligde 4. Hafta / Fenerbahçe - BURSASPOR
Gole kadar Fenerbahçe iyi oynadı ancak golden sonra oyunun hakimiyeti tamamen bize geçti golü erken bulsaydık sonuç farklı olabilirdi. . .
Ligde 5. Hafta / BURSASPOR - Sivasspor
Maçta girdiğimiz pozisyonları değerlendirmesini bildik. Erken gelen goller maçın kolay geçmesini sağladı. . .
Şampiyonlar Ligi G Grubu / BURSASPOR - Olympiakos
Şampiyonlar Liginden bir takım ilk defa Bursa Atatürk Stadyumunun çimlerine çıkıyordu ve tüm Bursada müthiş bir sevinç ve heyecan vardı. Maçtan önce bu durumu oyuncularmızla paylaştık ve bu stattan taraftarlarımızı üzgün göndermemelerini söyledik. Onlarda bizi yanıltmadılar ve taraftar için bu maçı aldılar. . .
Hasılat Rekoru
Olymoiakos ile oynadığımız maçta taraftarımızın büyük ilgisi vardı bu da maç günü kazançlarına yansıdı. . .
Ligde 5. Hafta / Kayserispor - BURSASPOR
Avrupa maçlarından sonra lige dönüş kolay olmuyor. Bir maçta bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum. . .
Puan Durumu
Konyasporun bir çıkışı var ancak ilk haftalarda hiçbirşey belli olmaz. Puan farkının açılmasını önlemeliyiz. Aradaki 5 puan farkı kapatacak güçteyiz. . .
Kayseri oynatmamış hocam.Yedeklerle mi oynadın?