Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 5 / 34 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi başlangıç yapamadık ama ligden sadece 2 takımın düşeceğini düşünürsek bu 2 takımdan biri biz olmayacağız. Yönetimin beklentisi de ligde kalmak.

Tabi canim acelemiz yok, onumuzde koskoca 10 yil var. Zaten takim Mehter takimi gibi 2 ileri 1 geri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

10 değil 9. sezonda Premier Lig'deyiz inşallah. Kötü başladık ama sonrasında toparladım. İlk maçlar sona erdiğinde ekleyeceğim durumu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabi canim acelemiz yok, onumuzde koskoca 10 yil var. Zaten takim Mehter takimi gibi 2 ileri 1 geri
    hocam güldürdün beni ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İstikrar sağlayamadan arada puan kaybedip yolumuza devam ediyoruz. İlk 3 direk, diğer 4 takım play off oynadığı için ilk 7’ye girmek yetecektir bize.

Ligde yukarıdan kopmadan yolumuza devam ediyoruz, üst üste kazanacağımız 4-5 maçtan sonra play oflar için yerimizi garantiye alırız düşüncesindeyim.

Noel haftasında sıkışık maçlar olduğu için Zico’nun yaptığını yaptım ve bu dönemin başında evimizde oynadığımız Rushden maçına yedek takımla çıktım. Yedekler maçı kazandı.

As takım ise ligde 23. sırada bulunan takıma yenilerek beni hayal kırıklığına uğrattı.

Şimdi sıra yine yedek takımda, içeride oynayacağız, bakalım yine kazanabilecek mi yedekler?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Takimda olumlu gelismeler var. Bence Yedeklerle cikip maclarini riske etme. Bir an once yukarilara tirmanmaya bak. Bu arada bir zamanlarin Charlton At. takimina bak, nerden nereye

sakary Ali Misafir

Abi naptın A Takım 23.yenemiyorsa yedek takım ne yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

CCL2 24. Hafta

Yedek oyuncuları kullanmadım bu maçta. Zorlu maçı 90. dakikada bulduğumuz golle kazandık. Sakatlıktan yeni kurtulan geçtiğimiz sezon takımın en iyilerinden olan Power bize 3 puanı kazandırdı.

CCL2 25. Hafta

Deplasmanda lig 4.sü ile yaptığımız maç çok heyecanlıydı. İlk devreyi 1-0 geride bitirdik ve oynanılan oyun pek iç açıcı değildi. 2.devreye de aynı isteksizlikle ve kötü oyunla başlayınca 51.dakikada oyuna müdahale ettim, sonrasında da oyuna giren 2 oyuncunun skora direk katkısı oldu ve maçı çevirmemizi sağladılar.

CCL2 26. Hafta

2. deplasmanımızdan puansız dönüyoruz. Tek forvetli sistemden vazgeçiyorum. Arada değişiklik yapmak iyidir, dizilişte ufak oynamalar yapma vakti.

CCL2 27. Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadık. Phillips’i bu maça kadar 4 defa ilk 11’de oynatmıştım 12 defa da sonradan oyuna aldım ama artık 11’de daha sık yer vermeliyim diye düşünüyordum ki başarılı sağ kanat oyuncumuz Potter’in 4 ay sakatlanmasıyla 11’de yeri garanti olmuş oldu.

CCL2 28. Hafta

Bir türlü şanssızlığımızı kırıp ilk 7 içerisine giremedik. Bu maçta puan kaybı yaşamasak girecektik ama olmadı. Sakatların sayısı arttı, bu da zorlanmamıza neden oluyor.

Puan Durumu

"YÜCE ATATÜRK"

selam kolay gelsin kariyerinden son derece çok etkilendim güzel gidiyosun başarılar bende takipçinim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    öncelikle arkadaşım senden çok öğreneceğim var
    Last edited by BaGa TaRKaN : 13.Mayıs.2009 at 06:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Biraz daha asılman lazım playofflar için böyle giderse ligi ilk 10 nun bile altında bitirebilrsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde son 4 haftaya giriyoruz. İnişli çıkışlı bir grafik sergiliyoruz. Yenilgisiz uzun bir seri yakalasak çoktan play off için yerimiz garantiydi.

Ligde en çok gol atan 2. Takımız ama yediğimiz gol sayısı da düşmeme mücadelesi gösteren takımlarla aynı neredeyse. Son haftalara girilirken daha disiplinli, savunmaya önem verilen ve sadece kazanmaya yönelik taktiklerle oynamalıyız diye düşünerek 4-4-2 dizilişine döndüm. Ligin dibinde yer alan 2 takımı geçmek çok büyük iş değildi ama bu taktikle lideri yenmemiz kalan 4 maç için umutlandırdı bizi.

Şu anda 9. Sıradayız. 4 maç kala 6 puanlık bir fark var. Bu fark 4 takımla olduğu için umudum daha fazla. Kalan maçları kazanmak hedefimiz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ilk 2 belli. Ama play offlara girmeye hemen hemen her takimin sansi var. Biraz daha saglam maclar cikarman lazim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serkan herhalde playoff macları oynanacak. Playofflara kalmanı bekliyorum
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

CCL2 43. Hafta

2-2 karşılaşma devam ederken Houghton çok güzel bir aşırtma golüyle bizi öne geçirdi ve zorlu deplasmandan 3 puan alarak döndük.

CCL2 44. Hafta

Hedefe odaklanmışken evimizde puan kaybı yaşamamalıydık. Müthiş taraftarımızın da desteğiyle maçı rahat kazandık ve farkı iyice azalttık.

CCL2 45. Hafta

3 puan almamız gereken bir maçtı ama ilk devre oynanan çok kötü oyunun ardından galip gelmenin zor olduğunu düşünüp savunmaya çekildik, kontra atak ile gol aradık. Maç başladığı gibi sona erdi ve şansımızı son haftaya taşıdık. Eğer son maçı kazanırsak ve yedinci sırada bulunan Blackpool’un deplasmanda puan kaybetmesiyle play offa kalacağız.

CCL2 46. Hafta

Son maçta küme düşen takıma karşı evimizde oynadığımız maçta zorlanmadık. İsteğimiz gerçekleşti ve Blackpool deplasmanda 2-1 kaybederek yedinciliği bize ikram etti.

Puan Durumu

Artık önümüzde 3 maç kaldı, bu 3 maçı kazanıp buradan da terfi etmek istiyoruz. Şu dakikadan sonra kayıp bize yakışmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

o 4 takım arasında lig mi olacak ?

İnşallah çıkarsın. Abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lig değil yarı final 2 maç, tek maç final.

Yarı Final 1. Maç

İçeride avantajlı bir skor almak istiyorduk ama olmadı. Genç golcümüz Houghton bu maçta da boş geçmedi ve en azından kaybetmememizi sağladı. Pek avantajlı bir skor değil açıkcası.

Yarı Final 2. Maç

Deplasmanda maçın başında yediğimiz golün ardından bu iş bitti dedim. Pek umut vaat eden bir oyun da oynamıyorduk. 2. devre için ne yapabilirim diye düşünürken 45+3’de beraberlik golünü attık. Bu moralle soyunma odasına girdik. Eşitliği sağlamıştık. 2. devrenin başında kazandığımız penaltıyla çok büyük bir sevinç yaşadım, penaltının gole dönüşmesiyle bu sefer olumlu anlamda bu iş bitti dedim.

Finale çıktık, şimdi rakibimizi ligi beşinci tamamlayan Chesterfield. Deplasmanda 2-1 kazanıp içeride 0-0 biten maçların ardından finale yükselmişler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

AFC Wimbledon Coca Cola Lig 1’de

Zorlu maçta üstün oynayan taraf gibi gözüksek de pozisyonları hep duran toptan kazandık. Galibiyet golümüz de zaten duran toptan geldi. Bu başarıyı bizden kimse beklemiyordu ve camia bu başarı bu sene olmasa da sorun yapmayacaktı. Ama biz başardık.

Hızlı bir yükseliş oldu, takımda bu sezon devam ederken geçmiş yıllarda görmediğim şekilde huzursuzluk çıkaran oyuncular oldu. Zaman zaman bu takım uyumunu da etkiledi. Şimdi bu oyuncularla yollarımızı ayırma zamanı.

Ayrıca yönetim maaş bütçesinin çok aşılmasından dolayı da şikayetçiler. Bu konuda da indirimi kabul etmeyen oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Geniş kadro çoğu zaman avantajdır ama ben kadroyu kısıtlamayı düşünüyorum.

CCL1’de direk terfi için oynayan bir takım olmayacağız. Sistemli yükselmek gerekiyor ve bir anda ligler atlamak, ekonomik durumun kötülüğü beklemediğimiz br anda bizi dibe götürebilir.

Bu sezon burada kalmayı, gençleri takıma monte etmeyi ve geleceğin takımını kurmayı düşünüyorum. Alt yapıdan çıkardığımız oyuncular ve yapacağımız genç oyuncu transferleriyle takımı oluşturup, önümüzdeki sezon deneyim kazanmalarını, sonra da İngiltere’ye damga vuracak bir takım oluşturmayı düşünüyorum.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Az kaldı hocam az yakında barca ile maç bile yaparız

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bravo. Ben acikcasi Play-off larda eleneegini dusunuyordym ama ust lige cikman cok guzel olmus.
    Gelecek sezon bencede bir anda sampiyonlguna oynama. Tabi dusmede
    Bu arada butce durumun nedir. Takim para vermene baslamistir artik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

800 dolar transfer bütçesi verdiler, harca harca bitmez Ama maaş bütçesini arttırdılar, bu yönde geçtiğimiz sezon çok sıkıntı çekmiştik. Toplam maaş bütçesi haftalık 30 bin civarı. Yine bonservisi elinde oynayan oyunculara yöneleceğiz.

Final maçında duran top harici pozisyon bulamadık. Kornerden gelen golle de kazandık. Şimdi maaş bütçesini de fazla aşmadan, fazla masraf yapmadan burada iyi bir dereceyle ligi tamamlamak ve ekonomik yönden biraz rahatlamak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Emin adımlarla yükselişe devam. Büyük takımlara pilot kulüpte olursan başarın dahada artacaktır. Herhalde burdan sonra yönetim bir pilot takımı bulur :-)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hala yok, anlamıyorum bir türlü. Sürekli ana takım için başvuruyorum ama sonuç hep olumsuz. ama yılmadan denemeye devam. Ana kulüp bulmadan büyük takım olmayacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Yönetim kendilerinden büyük takım bulamıyordur abi boşver büyük takımı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımda huzuru bozan oyuncularla yollarımızı ayırdık. Kadromu daha kaliteli oyuncular alarak güçlendirdiğimi düşünüyorum. Hala geleceğe yatırım yapabilecek bir bütçe oluşturamadık ve bonservisi elinde olan oyuncuları transfer ediyoruz.

İlk Türk oyuncumuzu da transfer ettik. Hollanda vatandaşı olarak göründüğü için çalışma izni konusunda sorun yaşamadık.

Takımda oynamadığı için şikayetçi olan kalecimizi gönderip yerine genç bir kaleci aldım. 3. kalecimiz şu anda.

Sol kanat için iyi bir oyuncu. Eldeki fazlalıkları çıkarınca forma şansı yüksek birisi oldu.

Transfer ettiğimiz en kaliteli oyunculardan birisi.Uzun yıllar bu takımda kalacaktır.

Forvete de bir takviye yaptım. Aslında tecrübeli bir oyuncu alma niyetim vardı ama yine de genç oyuncuda karar kıldım. 3 forvetimiz de genç, sıkıntısını çekmeyiz umarım.

Hazırlık devresini iyi geçirdikten sonra lige başladık. Geçen sezonun son döneminde kullandığım 4-4-2 ile sezona başladım. 4 maçta alınan 1 puanın ardından bu sistemle yürümeyeceğini görünce çok gol yememek amaçlı, kalabalık bir orta saha oluşturmak düşüncesiyle 2-5-3 dizilişine döndüm.

5 maçta kalemizde az pozisyon verip 12 puan topladık. Taktik işe yaramış gibi duruyordu. Kupada elenmemiz ardından ligde alınan 2 mağlubiyet ve son maçta sergilenen kötü oyun beni yine taktik değiştirmeye zorladı. Panik yaptım aslında benim gibi deneyimli bir hocaya yakışmadı.

Farklı bir taktik ilk maçta Shrewsbury önünde kazanmamızı sağlasa da sonraki haftalarda beni tatmin etmedi. 4-1 kaybettiğimiz maçın ardından da yeniden 2-5-3 dizilişine döndüm. Daha defansif bir halini hazırladım.

FA Cup maçında tarihi hezimet bekleyenleri yanıltıp deplasmanda kazanarak tur atladık. Kaybettiğimiz 3 maçta da golü 90. dakikadan sonra yememiz se beni çıldırtan bir diğer nokta oldu. Yine de taktiğimden taviz vermiyorum. Takım bu şekilde oynamayı öğrenene kadar ısrarcı olacağım.

Bu sezona başlarken hedefi zaten ligde iyi bir yer edinmek olarak koymuştum. Yukarıları hedef koymadığım için daha rahat hamleler yapabiliyorum. Şu anda kafam rahat gerçekten ve ortalarda bu sezonu bitirmek hedefim.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Suan icin dusmeyecek gibi gorunuyorsun Ama daha cok uzun bir maraton var. Umarim dusmezsin

sakary Ali Misafir

Rahat düşmessin canım.. Bu sene bu ligte kal seneye artık üst sıralara bakarsın dimi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam fotoları hangi siteden yüklüyon yaw
    bir türlü bakamadım ssleri yazdığın şeyleride okuyamadım.Bir sağa kayıyor ekran bir sola

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İmageshack'dan yüklüyorum. Otomatik boyutu düzenlemesi lazım, bir süre bekledikten sonra düzelir.

Küme düşmeyi hiç düşünmedim zaten, herhalde de düşmem, inşallah.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son oynadığımız 7 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldık. Taktiğim yavaş yavaş oturuyor diye düşünüyorum.Son 2 karşılaşmada öncelikle lideri deplasmanda 4-2 yendik, sonra da 2. sırada yer alan Doncester'i 2-1 ile geçerek puanımızı 36'ya çıkardık. Son 2 maçta aldığımız 6 puan beni çok mutlu etti.

50 puana ulaşırsak ligde kalırız. Play off hedefi şimdilik uzak, ilk 10 içerisinde yer alırsak bizim için başarıdır.

Devre arası 3 transfer gerçekleştirdim. İhtiyacım olmamasına rağmen gelecekte iyi yerlere gelebilecek bir sol kanat aldım. Sezon başı gelmemişti bana devre arası kabul etti sözleşmeyi;

Yine sezon başı gelmeyen bir orta saha oyuncusu bu sefer kabul etti. 1 maç oynadıktan sonra 2 ay sakatlanması da şanssızlık oldu.

Diğer transferim de defansa oldu. Yedek hatta 2. yedek olarak kullanacağım kendisini. Şu anda Afrika Kupası için milli takıma gitti. Kadroda huzursuzluk çıkaran 2 oyuncu ile de yollarımı ayırdım. Birisi defans olduğu için gönderdiğim oyunculardan bu transferi gerçekleştirdim.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hala yok, anlamıyorum bir türlü. Sürekli ana takım için başvuruyorum ama sonuç hep olumsuz. ama yılmadan denemeye devam. Ana kulüp bulmadan büyük takım olmayacağım.
    benim leciesterda direk Man city ana külübüm olmuştuJo gelmek isteseydi onu bile kiralıycaktım
    hocam birde şu sol kanata aldığın genç senin lige göre iyi orta açıyor galiba yaraya bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon sonunda şansımı bir kez daha deneyeceğim, ligin tamamlanmasını bekliyorum başvurmak için.

Aslında elimdeki sol kanat oyuncuları da çok iyi. Şimdilik sağ kanada aldım, sağ kanat antremanı yaptırıyorum, çok yönlü bir oyuncu olsun. Bu sezon ligde kalmayı da garantiledim, artık farklı denemelerle önümüzdeki sezonun planlarını yapıyorum, genç oyuncu aramaya devam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 5 / 34 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri