Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 52.63%
  • Bursaspor

4 21.05%
  • Beraberlik

5 26.32%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 125 arası toplam 125 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor [ TSL 28. Hafta ]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Edit .. (Yanlış anlama)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Osman bu konuda sana katılmam. Beşiktaş çok şanslı çünkü kolay kolay oyuncularını sakatlıktan kaybetmedi, yani öyle çoook geniş ve en iyi kadro diye birşey yok. Fenerbahçe lige başladı 11 oynattığı 2 oyuncusu yoktu. Lig içerisinde Edu - Alex - Lugano - Deivid - Emre - Selçuk - Gökhan Gönül - Semih - Volkan D. sürekli sakatlık geçirdi. Yine Galatasaray içinde aynı şey geçerli. Kewell - Lincoln - Servet - Emre - Uğur - Mehmet Topal vs vs vs. Beşiktaş benim hatırladığım Delgado'yu sadece sakatlığa verdi oda pek etkilemedi o aralar Delgado zaten çok kötüydü Tello çıktı piyasaya.

Tamam Beşiktaş iyi oynuyo rakiplerini baskı altına alıyo falan ama diğer takımlarında şanssızlık yaşamadıklarını söyleyenler kendilerini kandırıyolar sadece. Beceriksizlik değil bu aslında, çok oyuncu kaybetmenin sonucu oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Sözü evirip çevirdin hemen saldırmaya başladın.
    Tartışma üslubunuza dikkat edin. Ben sizin yapmış olduğunuz bir yorumu kendimce yorumladım. Sizde benim yorumumu değerlendirirken size gösterdiğim özende karşılık vermek zorundasınız. Bu hem benim beklentim hemde forum kurallarının gereğidir. Saldırma, sözü evirip çevirme gibi olmayan ve size karşı kullanılmayan şeyleri yazmamanızı rica ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İsmail abi Bizim 1 adamımız sakatlansa orda oynıyacak en az 2 tane oyuncu bulunuyorsa Bu bence kadro zenginligine girer. + Beşiktaş'ın 1 avantajıda bir çok oyuncusu birden fazla mevkide oynıyabilir. Adamlar Stoper sıkıntısı çekerken Transfer döneminde Üstüne 1 Stoperine satıyorsa, Lugano ve edu sakatlanınca Yasin ve Can gibi tam oturmamış Stoperler bulunuyorsa, Orta sahadan Alex gidince Takım alt üst oluyorsa Bu kadronun Seviyesini belirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tartışma üslubunuza dikkat edin. Ben sizin yapmış olduğunuz bir yorumu kendimce yorumladım. Sizde benim yorumumu değerlendirirken size gösterdiğim özende karşılık vermek zorundasınız. Bu hem benim beklentim hemde forum kurallarının gereğidir. Saldırma, sözü evirip çevirme gibi olmayan ve size karşı kullanılmayan şeyleri yazmamanızı rica ediyorum.
    yanıtımı yazdım zaten ama imalı yazınla beni kışkırttın. Sert çıkışım bu yüzden.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri