toparlanman lazım ama büyük maçlarda iyisin![]()
toparlanman lazım ama büyük maçlarda iyisin![]()
TSL 13. HAFTA
Kötü oynamamıza ragmen Bursaspor gibi bir takımı yendiğimiz için mutluyuz.
TSL 14. HAFTA
İstatstilerden görüldüğü gibi iyi degildik. Maglup olduk. Fazla söze gerek yok..
TSL 15. HAFTA
Kocaelispora gol olup yagdık. tabiki de rakibin bunda 9 kişi kalması cok önemli bir faktör..
TSL 16. HAFTA
Bu Adana da birseyler var.Bir türlü yenemiyorum. Özellikle deplasmanda. Ne rakipleri dize getirdik. Bir Adanayı getiremedik
TSLDE İLK YARI SONA ERDİ.....PUAN DURUMU İSE SÖYLE:
TariboWest
Güzel Gidiyorsun Ümit
İlk yarı çok iyi maçlar çıkarmışsın .. 2.yarı üst üste gelecek 3,4 galibiyet ilk 5 için ilaç gibi olur :![]()
55>44 5am5un5por 44<55
Bu sene şampiyonluk için bir hedefimiz yok nasılsa hocam.Bu nedenle bence gayet iyiyiz.
Evet arkadaslar ben geldimYeni ssler aksama dogru sizlerle olacak...
TariboWest
FTK GRUP 3. MAC
Ligde yenemediğimiz Adanayı Türkiye Kupasında da yenemedik ve kupaya veda ettik.
TSL 17. HAFTA
3 puan almamız gereken bir mactı. Kazandık ve yolumuza devam ediyoruz
FTK GRUP 4. MAC
Cok önem verdiğimiz bir mac degildi. Yenildik ve kupa maceramız sona erdi
TSL 18. HAFTA
Cok önemli bir mac daha.. İyi oynamasak da kazanabilseydik cok iyi olacaktı. Fakat bunları yapmaktan da gurur duyuyoruz
TSL 19. HAFTA
Evimizde en az bir beraberlik düsünüyorduk ama olmadı.90+2 de golü yedik ve hayallerimiz suya düstü..
TSL 20. HAFTA
Kayseri bu sene iyi top oynayan bir ekipti. Zorlanacagımızı biliyorduk. Fakat oyuncularım beni yanılttı. İyi mücadele koyduk. Belki de beraberlik cıkarabilirdik. Olmadı...
TariboWest
kacıncısın ümit baya kötü görünüyor cünkü
he demekki bi yenildigin macların resimlerini koyuyorsun6. da bitirirsin 5. de inanc olsun inanc
![]()
2 gündür yoktum. Geldim gördümki kariyer bölümü cok durgunlasmıs. Konulara yorumlar tek tük yapılıyor. Ben de bu saatten sonra sitede kariyer yayınlamayacagım. Su an ligde 7. yim. İyi bir performans sergiliyoruz. Kendi kendime devam edecegim. Yorum yapan herkese tesekkürler..
TariboWest
Başarılar...5- 2 hafta boyunca kariyer sahibi tarafından mesaj atılmayan konular kapatılacaktır. Bu şekilde kapanan ya da kariyer sahibinin isteği üzerine kapanan kariyerlerde eğer kariyer sahibi tekrar devam etmek istediğini belirtirse -devam eden başka kariyeri olmama şartıyla- kariyer açılır. Kariyer açıldıktan sonra 1 hafta süreyle kariyer sahibi kariyere devam etmezse bir daha açılmamak üzere konu kapatılır.
Kanka Tekrar Kariyern Geldigi İçin Sevindim Başarılar![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Tekrar döndün iyi oldu ümit.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Evet arkadaslar kariyeri dün gece kapattım. Ama tekrardan acmak istedim. Bu süre zarfında lig bitti. Puan durumu söyle olustu.
İyi bir sezon gecirdiğimizi umuyorum. Küme düsmemeye oynarken 8. bitirdik. Yeni sezonda kulüp 3.8 milyon euro transfer bütcesi verdi. Su an transferleri yapıyorum. Bitince ekleyecegim.
TariboWest
2011/2012 Sezonu Transferleri
Bu sene yönetim 3.8 milyon euro transfer bütcesi verdi. Ben de elimdeki oyuncuları cıkararak bütcemi arttırdım. Yerlerine ise kaliteli oyuncular aldıgımı düsünüyorum. Transferde Sercan Temizyürek Eren Güngör Sezer Öztürk Jem Karacan gibi oyuncuların isimleri ön plana cıkıyor. Lazio dan aldıgım Mauriyi satıp para kazanmayı düsünüyordum. Ama olmadıMecburen kiraladık baska takıma. Bu saatten sonra hem finans olarak hem de basarı olarak yukarılara cıkacagımı düsünüyorum. Gidenlerin gelenlerin listesi ise söyle oluştu:
TariboWest
TSL BASLIYOR!!!!
TSL 1. HAFTA
Lige muhtesem bir giriş yaptık. 3 puanı aldıgımız için mutluyuz.
TSL 2. HAFTA
Zorlu Ankara deplasmanından da 3 puanla dönüyoruz...
TSL 3. HAFTA
Yedek oyuncularımızı kullandıgımız bir mactı. Yedek oyuncular tam hazır olmadıkları için zorlandık. Berabere kalmak da iyi sonuc sayılır.
TSL 4. HAFTA
Rakibimizin 10 kişi kalması sonucu etkiledi. Ama biz golü ondan önce atmıstık. Sadece ikinci yarı gol için bizim kaleye fazla gelemediler.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.... Kariyere ilgi azaldı sanki. Yorumlarımızı esirgemeyelim
TariboWest
Güzel başlamışsın başarılar![]()
Süper başlamışsın Ümit.Transferlerde güzel.![]()
iyi başlamışsın tebrikler
Sivas Nasıl Düşer Ya
Güzel Başlangıç Yapmışsın
Ümit lige cok güzel başlamıssın , tebrikler kardeşim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başarılar kardeşim
yeni transferlerinle biras daha derli toplu götürüyorsun sezon icine yayabilirsen gayet iyi bitirirsin başarılar dilerim ümit![]()
tesekkürler. İnsallah böyle devam eder..
valla kardesim elimden gelen bişey yoktu. Düsürmüşler sivası
Sagolun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
insallah dediğin gibi olur evren. Bu sezon yayarsak sampiyonuz![]()
Last edited by GeorgeWeah : 20.Mayıs.2009 at 02:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
hocam lig daha yeni başlamış ama iyi gidiyoruz sanki![]()
FTK 2. TUR MACI
Rakibimizi hafife almakla cok büyük hata yaptık. Mac uzatmalarda bize döndü. Gruplara kaldıgımız için mutluyuz.
Grubumuz ise söyle olustu:
TSL 5. HAFTA
Antep deplasmanında öldük öldük dirildik. Ama yine kazanmasını bildik.
TSL 6. HAFTA
Evimizde yine iyi bir performans sergiledik. Sonuca Taner ve Erdal ın golleriyle ulastık.
TSL 7. HAFTA
Adanayı yine yenemedik. Adana deplasmanı fobisi halen devam ediyor.
TSL 8. HAFTA
Gercekten muhtesem bir mactı. İlk yarı 3-0 geride kapadık. Devre arası takıma verdim odunuBir cıktılar pir cıktılar ve 3-3 beraberliği sagladık. Gecen sezon getirdiğim Fabinho takıma bişeyler vermeye basladı..
8. HAFTA SONU OLUSAN PUAN DURUMU
Cok iyi gidiyoruz. İnsallah sezon sonuna kadar böyle devam eder. Yorum,öneri ve görüslerinizi bekliyorum...
TariboWest
Kanka Mactaki İstatistiklerin MuhtesemVe Skorlarda Güzel
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]