Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 219 sonuç

Konu: Bir Yükseliş Hikayesi Pendik ! [9.3.0]

Hybrid View

Tek düşüncem Ömer
    sana zarar verebilir dikkat
    Kalecim Gökhan Tokgöz zaten Ömer yedek çok yaşlı.

cok iyi transferler. Süper Ligde basarılar
    teşekkürler.

transferler baya hoşuma gitti inşallah lige de yansır
    takımın alışması zor olacak ama alışınca en az ilk 10'a gireriz.

Masallah ne kadar veteran varsa toplamissin. Tebrikler
    tecrübe önemli genç ve mücadeleci oyuncular ile harmanladık

Kadro Süper Hocam.

İdeal On Bir:
    Ömer, Marek, Elyasa, Traore, Fatih, Baraja, Kamil, Önünde Yıldıray, Kanatlarda, Recoba, Aydın, İlerde Ümit

Diziliş: 4-2-1-2-1
    ömer çok gol yedi o yüzden oynatmicam onu. Kamil'de henüz 17 yaşında ayrıca ben çift forvetsiz yapamam. Kalu şuan en iyi oyuncum yanında bazen Taner bazen Ümit oynuyor. Recoba'da 90 dk çıkaracak kuvvette değil o yüzden onu sonradan alıyorum ve mümkün olduğunca kanatlarda oynatmamaya çalışıyorum. Yavaşlığı sorun yaratabilir.

yorumlarınız için teşekkür ederim hep böyle yorumsuz bırakmazsanız sevinirim

Taktiğim ve İdeal Kadrom Şu Şekildedir.
    (Taktiği Yayınlamayı planlıyorum zaten )

İlk 3 Hafta

Değerlendirme:

Fenerbahçe Maçı: Çok erken gol yedik sonra atak düşündük. Beraberliği bulduk ancak sonra bir anda çöktük ve Son Şampiyon karşısında kötü oynayarak fark yedik. Saçma goller yedik o ayrı konu ama böyle bir yenilgi beklemiyorduk. Deplasman taktiğimi gözden geçirmeyi planlıyorum.
    Ankaragücü Maçı: Fener maçını unutturduk daha fazla gol atabilirdik ama olmadı. Evimizde ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Ve karagünlere dur dedik.
    Beşiktaş Maçı: Maçı biz hak ettik geçte olsa attık golü ve ilk defa zorlu bir maçtan galip ayrıldı. Evimizde çok iyi olduğumuz birkez daha ortaya çıkmış oldu.

yeni takım için gayet iyi başlamışsın keşke FB maçında çok cesur oynamasaydın

Antalya Maçı: Uzaktan şutlarla farka gittik. Deplasmanda aldığımız ilk galibiyet. Fatih Nazlım süper oynadı.
    Çankırı Maçı: Maç uzadı farka gittik
    Galatasaray Maçı: Öne geçtik ancak şok 2 gol yedik ve yenildik. Lincoln'ü bir türlü tutamadık. Arda'ya markaj yapalım derken Lincoln çıktı 1 gol 1 assist yaptı.
    Sivas Maçı: Deplasmanda çok kötü oynuyoruz beraberlik sevindirici oldu. Recoba harika bir frikik golü attı.

gayet iyisin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oldukça iyi başlamışsın hocam tebrikler

çok güzel gidiyorsun. takipçinim. çok iyi transferler yapmışsın başarılı gidiyorsun sabırsızlıkla yeni sonuç ve ss leri bekliyorum ayrıca sana imrendiğimi söylemeden de geçemeyeceğim bende böyle birşey yapmaya karar verdim..

Beşiktaş ve Sivas Maçları Çok Güzel Olmuş.
    Bu Arada Taktikte Marek'in Orta ve Tekniği Müthiş Olduğundan Koşu Yolunu Aç. Güzel Ortalar Açtığını Göreceksin. Adamı Defansa Hapsetme
    Elyasayı Göbekte Oynatmayı Dene Bence Markaj Kabiliyeti Çok İyi Çünkü. Orta Tekniği Düşük Olduğundan Pek Verim Alamayabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

güzel gidiyorsun kardeş free ler seni istediğin başarıy ulaştırır transferlerin ve oyun tarzın tkip edebildiğim kadarıyla benimkine yakın o yüzden daha bir zevkli geliyor insana

sakary Ali Misafir

Baraja kaç yaşında ya hala nasıl oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim kariyeri başından sonuna kadar okudum son derece güzel başarılar elde etmiş ve iyi oyuncular transfer etmişsin bundan sonra da takipçinim lige gidişat güzel.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

gayet iyisin
    teşekkürler

Oldukça iyi başlamışsın hocam tebrikler
    teşekkürler. evet BJK maçıyla beraber kendimize geldik

çok güzel gidiyorsun. takipçinim. çok iyi transferler yapmışsın başarılı gidiyorsun sabırsızlıkla yeni sonuç ve ss leri bekliyorum ayrıca sana imrendiğimi söylemeden de geçemeyeceğim bende böyle birşey yapmaya karar verdim..

eğlenceli oluyor öneririm ama sabır istiyor.

Beşiktaş ve Sivas Maçları Çok Güzel Olmuş.
    Bu Arada Taktikte Marek'in Orta ve Tekniği Müthiş Olduğundan Koşu Yolunu Aç. Güzel Ortalar Açtığını Göreceksin. Adamı Defansa Hapsetme
    Elyasayı Göbekte Oynatmayı Dene Bence Markaj Kabiliyeti Çok İyi Çünkü. Orta Tekniği Düşük Olduğundan Pek Verim Alamayabilirsin
    benim bekler çok ileri çıkmaz genelde. Elyasa defansa yardım ediyor o bana yetiyor. Jankulovski 2. yarılar eğer önde değilsem ileri çıkışlar yapıyor. önerilerin için teşekkürler

güzel gidiyorsun kardeş free ler seni istediğin başarıy ulaştırır transferlerin ve oyun tarzın tkip edebildiğim kadarıyla benimkine yakın o yüzden daha bir zevkli geliyor insana
    teşekkürler. Zaten boştan adam almak dışında şansım yok.

Baraja kaç yaşında ya hala nasıl oynuyor
    35 yaşında 90 dk yı zor çıkarıyor ama iyi oynuyor

Tebrik ederim kariyeri başından sonuna kadar okudum son derece güzel başarılar elde etmiş ve iyi oyuncular transfer etmişsin bundan sonra da takipçinim lige gidişat güzel.
    teşekkürler takip ettiğin ve yorumladığın için.

Maçlar

Puan Durumu : Gayet iyiyiz Pendikspor'a göre. Evimizde daha iyi oynuyoruz. Bu gidişle ilk senemizde ilk 10 da bitirebiliriz gibime geliyor. Çok fazla gol yedik. Allah'tan gol atmak konusunda sıkıntı çekmiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Can biraz daha hızlan kardeş zevki kariyerinin daha iyi çıkar
    istersen oyuna biraz ara ver transferlerle uğraş ( ara dediysek 15-20 dakka )

sakary Ali Misafir

son 3 maç kötü olmuş gibi..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

takipçilerin artıyor kariyer güzel gidiyor...
    oooooooooooo 1 2 3 pendik pendik pendik
    sımsıkı taşgibi bir pendik geliyor....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    (( brezilya veya arjantin ligi takımlarına arada bi bak orda direk imza attırabilceğin süper oyuncular oluyor ))
    önceki bi kariyerimde vasco takımından souza diye bi kaleci buldum casillas gibi resmen 18 yaşında teklif yapmadan imza attı hemen wonderkid oldu
    Last edited by serdarkmare : 11.Haziran.2009 at 03:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Can biraz daha hızlan kardeş zevki kariyerinin daha iyi çıkar
    istersen oyuna biraz ara ver transferlerle uğraş ( ara dediysek 15-20 dakka )
    transfere ihtiyaç yok şimdilik.

son 3 maç kötü olmuş gibi..
    evet ama yeni çıkmış bir takım için fena değil bence....

takipçilerin artıyor kariyer güzel gidiyor...
    oooooooooooo 1 2 3 pendik pendik pendik
    sımsıkı taşgibi bir pendik geliyor....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    (( brezilya veya arjantin ligi takımlarına arada bi bak orda direk imza attırabilceğin süper oyuncular oluyor ))
    önceki bi kariyerimde vasco takımından souza diye bi kaleci buldum casillas gibi resmen 18 yaşında teklif yapmadan imza attı hemen wonderkid oldu
    teşekkürler destek için
    para yok o yüzden transfer zor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sıkıntı çekmen normal sonuçta bu takımı ara vermeden Süper Lig'e çıkardın.Düşme potasına girmezsen bu sene senin için rahat geçer 8.sırada bulunmaz son derece güzel.Sonuçta buradan Avrupa kupalarına bile katılabilirsin.İlk sene için şu ana kadar gidişat süper.

taktiğimi yayınladım arkadaşlar indirmenizi tavsiye ediyorum. Bu kariyerin 2. sezonundan itibaren kullanıyorum. Sonuçlar ortada

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=76209

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taktik için teşekkürler.Kariyerin devamını merakla bekliyoruz

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Taktik için teşekkürler.Kariyerin devamını merakla bekliyoruz
    geliyor yeni gelişmeler

Gercekten buraya kadar iyi işler yapmıssın. Fenerbahceli olmama ragmen Pendiki TSL de görmek isterdim. Tekrardan basarılar..
    teşekkürler.

Devre Arası Transferim: Cassama Ivanildo

Yorum: Takımda neredeyse hiç sol kanat yoktu. Sakatlık durumlarında çok zorlandık. Jankulovski ve Sinan Turan çoğu zaman tam yerleri olmayan sol kanatta oynadılar. Ivanildo iyi oldu. Oyuncu Porto altyapılı.

18 hafta geride kaldı

Büyük maçlarda iyi sonuçlar aldık

Oyuncu İstatistikleri (TSL)

Kalu bizi sırtladı. Mükemmel bir istatistiği var. Allah nazardan saklasın =)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gercekten buraya kadar iyi işler yapmıssın. Fenerbahceli olmama ragmen Pendiki TSL de görmek isterdim. Tekrardan basarılar..
    TariboWest

yorumsuz bırakmayalım lütfen

Turkcell Süper Lig 19. Hafta

Ligde 5 maçtır yenilmiyoruz. Güzel bir seri yakaladık. Maça gelince rakip cılız şutlar çekti. Daha baskılı gibi gözükselerde hak ederek kazandık

Bursa ile Gençlere yaklaşırsan uefa avrupa ligi yolu görülür.

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Bursa ile Gençlere yaklaşırsan uefa avrupa ligi yolu görülür.
    bu form devam ederse ilk 6 hayal değil

20. Hafta: Beşiktaş'ı İnönü'de devirdik ve Avrupa bileti için potaya girdik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte bu galibiyet süper olmuş hem takıma moral hemde güven getirmiş bu şekilde devam edersen Avrupa yolu hiç de uzak değil.

21. Hafta:Antalya Galibiyeti bize çok şey getirdi.

Sıradaki maç: Galatasaray
    güçlü ekip karşısında galibiyet tek hedef ama yenilmemekte iyi olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kariyerini okudum gerçekten çok başarılısın GS maçında başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper ligde çok iyisin Beşiktaş'a puan vermemişsin Galatasaray maçından beraberlik alman yeterlidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler artık Gençler'i yakalamışsın.Galatasaray maçı çok zor geçecek umarım kazanırsın ama beraberlik hiçte fena olmaz.Bu arada Trabzon'un hiç mağlubiyeti yok ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim baştan sona okudum ancak yazma fırsatım oldu çok güzel gidiyorsun devamını dilerim bu kadar kısa sürede iyi işler çıkmış bu sene olmasada inş seneye avrupada oynarsın

27. Hafta'da Çok İyi Konumdayız.
    Forvetimiz Kalu gol krallığında lider. 5. liğe çok yakınız. Sadece çok fazla gol yiyoruz. Tek sorunumuz bu. Ligi Beşiktaş'ın önünde bu konumda bitirmek süper olur. İnşallah formumuzu koruyabiliriz

Taktiğe ulaşmak için : http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=76209

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri