Tebrikler arkadaşım.Harika bir transfer daha geleceğe yönelik şimdiden ne kadar yetenekli bir oyuncu olacağı belli.FB maçı güzel olmuş deplasmanda kazanmak daha da zevkli![]()
Tebrikler arkadaşım.Harika bir transfer daha geleceğe yönelik şimdiden ne kadar yetenekli bir oyuncu olacağı belli.FB maçı güzel olmuş deplasmanda kazanmak daha da zevkli![]()
Sakho enfes enfes transfer diğerleride öyle sezona da iyi başlamışsın tebrikler
Asenjo'nun Kalesinde Gördüğü İlk 2 Gol, Ama Galibiz..
Ankara çok şanslıydı bu maçta. Hiç yoktan 2 gol attılar, biri zaten Emre Güngör'ün kendi kalesine attığı gol ama olsun, yinede kazandık mutluyuz..
Goller: Gignac ( 12,45+2 ), Emre Güngör ( 30 ), Sakho ( 65 ) - Risp ( 4 ), E.Güngör ( kk. 43 )
Maçın Adamı: Gignac
Geriye Düştük, Yılmadık!..
Çok keyifli bir maçtı, geri düştük ama pes etmeyip öne geçtik. Şampiyonlar Ligi'ne iyi başladık.
Goller: Wijnaldum ( 67 ), Gignac ( 85,90+3 ) - Obertan ( 19 )
Ligin Yeni Ekibine Tek Farklı Merhaba..
Çok iyi oynadık ama bitirken zorlandık, neticede kazandık.
Goller: Mesut ( 7 ) - Sakho ( 80 ), Cem Sultan ( 83 )
Maçın Adamı: Mesut Çaytemel
Hoşgeldin Diyarbakır!..
Yine iyi oynadık ama sadece 2 golde kalmamız şanssızlık.
Goller: Servet ( 6 ), Aydın ( 37 )
Maçın Adamı: Aydın
5.Hafta İtibariyle Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Tam Gaz!..
En önemli deplasmandan 3 puan çıkardık, gerçekten çok iyiydik. Genç futbolcumuz Emre Çolak'ı müthiş performansından dolayı tebrik ediyorum.
Goller: Grafite ( 73 ) - Servet ( 13 ), Deniz Naki ( 90 )
Maçın Adamı: Servet
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu
İki maç daha kazansak yeterli olacaktır. İyi gidiyoruz 7-8 maçlık bir galibiyet serimiz var.
Yorumları bekliyorum, yorum yapanlara teşekkürler. Taktik baya bir tuttu, yarın yayınlayacağım muhtemelen.
Tebrik ederim lig ve Şl'de doludizgin gidiyorsun bu şekilde devam et ŞL'yi bize getir.Ayrıca yeni transferler yüzümüzü kara çıkartmadı.
Galibiyet Serimiz Sürüyor!..
Son 9 resmi maçımızı kazandık. Bu maçta bizim için iyi oldu yine. Emre Çolak gibi bir yeteneğimiz var harika oynuyor. Onun için yeni Hagi diyebilirim.
Goller: Emre Çolak ( 19 ) , Servet ( 35 ), Gignac ( 82 )
Maçın Adamı: Servet
Kayseri Atatürk Olimpiyat'ta Tek Golle Mağlup!
Bu sefer Wijnaldum show vardı maçta. Gerçekten müthiş oynadı. Bizde galibiyet serimizi 10 maça çıkarttık.
Goller: Wijnaldum ( 33 )
Maçın Adamı: Wijnaldum
Avrupa'nın Kralı Olacağız!.
Bu maç bizim için çok zor geçti. Ama kazandık. 11 maçtır bileğimiz bükülmüyor. Villarreal gibi önemli bir takımı evimizde 1-0 ile geçtiğimiz için mutluyuz, artık gruptan çıktık sayılır. Villarreal deplasmanından 1 puan alsak, Sporting'i kendi evimizde çok rahat yeneriz zaten, Bordeaux deplasmanından da galibiyetle dönersek harika olur. Ya da bunları yapmaya gerek yok, Sporting'i evimizde yensek çıkarız gibime geliyor. Yalnız bu maçta çok gol kaçırdık 3'de olabilirdi. Rakip takımın kalecisi Diego Lopez maçın adamı seçildi.
Goller: Gignac ( 90 )
Maçın Adamı: Diego Lopez
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu:
Yorumları bekliyorum, yorum yapan yunusgs'ye teşekkürler.
CL'de iyi durumdasın. En az çeyrek final bekliyorum ona göre.Kadro genç bu çok iyi. Bu sene ligde daha büyük bir farkla şampiyon olursun...
Şampiyonlar Liginde çok iyi gidiyosun artık avrupanın dev takımlarını da eleyecegini düşünüyorum.En az yarı final bekliormGruptanda dediğin gibi 3 puan yeterli olacaktır.
Cl'de cok iyi gidiyorsun![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ŞL cok iyi gidiyor. Ligde de iyisin. basarılar![]()
TariboWest
Tebrikler ŞL'de süpersin.
Nazar Değdi!..
O kadar söyledim 10 maçtır kazanıyoruz diye, nazar değdi. Harika oynadığımız maçta 2 puanı bırakıyoruz.
Goller: Jaba ( 84 ) - Emre Çolak ( 27 )
Maçın Adamı: Jaba
FTK'ya İyi Başladık!..
Gignac harika oynadı bu maçta. Yeni sistemim ona daha çok gol attırıyor.
Goller: Gignac ( 19,24 ), Di Maria ( Pen.50 ), Emre Çolak ( 68 ) - Djiehoua ( 59 )
Manisa'yı da Karşıladık!.
Gol yememek ne güzel.. Sakho golünü attı ama sakatlandı.. 3 hafta yok.
Goller: Emre Çolak ( 16 ), Rodney Sneijder ( 39 ), Sakho ( 79 )
Maçın Adamı: Sakho
Villarreal Deplasmanında Yenilmezlik Serimizi Bozduk!.
12-13 maç yenilmemiştik bu ilk oldu. Taraftarlar çok rahatsızlar bu yenilgiden halbuki iyi oynadık. Anlamıyorum onları kazanınca da mutlu edemiyoruz, iyi oynayıp yenilince de.
Goller: Cazorla ( 3 ), Llorente ( 50 ) - Rodney Sneijder ( 30 )
Yorumları bekliyorum, yorum yapanlara tek tek teşekkür ediyorum.
Olsun arada bir beraberlik olur.Villareal maçı kötü olmuş bir beraberlik alsaydın iyi olurdu ama gayet iyisin ŞL grubunda zaten.
Şuan transfere ihtiyaç yok gibi ama sampiyonlar liginde bişiler yapıyım diosan kesinlikle marquinhosu al eğer kapmamışlarsa![]()
Arkadaşlar Fiorentina menajerini kovdu, başvurduğum anda gidebilirim hatta medya bile sorular sormaya başladı bununla ilgili, sizce gitmeli miyim? Oyunu kapattım ve bekliyorum, Fiorentina geride kalan 12 haftada liderin 9 puan gerisinde 11. sırada yer alıyor. UEFA gruplarında ise gayet başarılı, çıkmayı garantileyecek 1 maç sonra. Sizce gitmeli miyim, yorumları bekliyorum.
Bence git yeni heyecanlar denemek iyidir diyeceğim ama Galatasaray yarı yolda kalacak bu seferde.GS İle bu kadar iyi giderken bırakmakta kötü olacak.Bence sezonu tamamla.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bence gitme. Alabileceğin kupaları al öyle git.![]()
Galibiyet sarmış 4-1 Yanımızı
Sivas'ı da Devirdik
Maçın Adamı: Mehmet Topal
Şampiyonlar Ligi'nde Bir Üst Tura Çıktık Ama Mağlup Olarak!..
Maçın Adamı: Obertan
NOT: Fiorentina'ya yaptığım başvuru kabul edilmedi, Aragones'i getirdiler Fio'nun başına FB menajersiz kaldı.
Şok Şok Şok
Fenerbahçe'nin başına Spartak Moskova'nın menajeri olan Michael Laudrup'un geçtiği söyleniyor.Kaynak : AHA
Fenerbahçe takımın başına Laudrup'u getirmiş, hayırlı uğurlu olsun, AHA haber ajansını kutluyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Varan 2
Şok şok şok yine şok. Fiorentina'da umduğunu bulamayan Galatasaray menajeri Çağdaş, italyan Sampdoria ekibiyle anlaştı.Kaynak : AHA
Bu yalan haberdir umarım![]()
Sampdoria'dayız!..
Galatasaray'la son maçıma çıktım, o maçta da Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettik ve buraya geldim. 35 MN gibi bir transfer bütçem var, devre arasında çoşacağız. Sampdoria geçen sene Serie A'yı lider bitirerek şampiyon oldu. Şampiyon bir takıma geldik beklentiler büyük. Ligdeki gidişatımız kötü. 14.sıradayız liderin 14 puan gerisinde. Ama daha erken, düzeleceğiz. Avrupa'da ise AS Monaco'yu evimde yendiğim takdirde UEFA'ya gidiyoruz. Bu arada haberi tutturan AHA'ya teşekkür ediyoruz.
Hayırlı olsun ne diyeyim kalsaydın iyi olurdu ama bütçe baya iyi.
İlk Basın Toplantısı:
Öncelikle buraya geldiğim için çok memnunum. Yaklaşık 35 Mn gibi bir transfer bütçesine sahibiz, bu bütçenin hepsini ara transfer sezonunda kullanmayı düşünyorum, çünkü gerçekten çok eksiğiz. İlk 11 oluşturmakta zorlanıyorum takımı tanıma sürecinde. Neredeyse bütün mevkilerde sıkıntımız var. Devre arasında bir kaleci, bir sağ bek, bir sol bek, bir stoper, bir ön libero, bir sağ kanat ve bir ofansif orta saha oyuncusuyla anlaşacağız. Transfer sezonu için çalışmalara şimdiden başladık. Personellerim, gözlemcilerim ve ben sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Bu periyotta takımımla ilk maçıma da çıktım. İtalya Kupası 1.Tur maçında kendi evimizde Serie B ekiplerinden Empoli'yi ağırladık. Zar zorda olsa kazandık, neticede çok eksiğiz ve takımı tanıma sürecindeyim.
İtalya Kupası 1.Tur Maçı
Takımı tanıma sürecimde faydalı bir maç oldu aslına bakarsanız. Dediğim gibi tüm mevkilerde eksiğimiz var denebilir, fakat defans oyuncumuzun penaltı golüyle maçı kazanmasını bildik ve takımımızın başında ilk galibiyetimizi aldık, umarız seri yakalarız. Şimdi önümüzde Catania maçı var deplasmanda, sadece onu düşünüyoruz.
Maçın Adamı: Stefano Lucchini [7.4]
aa hiç olmadı GS yarı yolda bırakmak![]()
Galatasaray aşkın bu kadarmış demek. Neyse başarılar Sampdoria'da.
Carrizo Sampdoria'da
Lazio'nun Arjantin'li kalecisi Juan Pablo Carrizo Sampdoria ile anlaştı. 4.7 Mn € bonservis bedeli ile alınan Carrizo takıma devre arasında katılacak.AHA
GSde baya başarıli bir deönm geçirmişin yeni takımında baaşrılar burdada büyük başarılar bekliyoruz
Şok İstifa!..
Burada işler çok iyi gitmedi.. Sampdoria'daki görevimden ayrılmak zorundayım. Dağa taşa vuran Pazzini, Cassano'mu dersin orta yapamayan sağ kanat mı dersin, beni bıktırdı yeni bir takım bulacağım. Takımdaki görevim süresince yaptığım faaliyetler: Sampdoria 1-0 Empoli, Catania 1-1 Sampdoria, Sampdoria 3-2 AS Monaco, Sampdoria 2-1 Palermo, Ascoli 2-3 Sampdoria, Sampdoria 0-0 Atalanta, Sampdoria 1-0 Brescia, Siena 3-0 Sampdoria.. Matias Fernandez, Miguel Veloso transferleri.. Yazık oldu ama yapacak başka bi şey yok çok yetersisiz. Yeni bir takım bulmakta zorlanacağımı sanmıyorum.
Takım Beğenmeyen Menajer Takımsız Kaldı
Daha önce Galatasaray'ı beğenmeyerek Sampdoria'ya giden takım beğenmeyen menajer nam-ı diğer Çağdaş, takımsız kaldı. West Ham ve Nijerya Milli Takımı ile ismi geçen menajerin nereye gideceği ise tam bir muamma...AHA