Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 185 sonuç

Konu: Maceraya Devam - Galatasaray&Fildişi Sahilleri [3.Sezon]

sevilla maçı kötü olmuş..meiraya hemen yol ver...mirandayı al sao paolodan...çok iyi defans...

Ya Meira iyi de anlamıyorum neden habire ceza alıyo :/ sezon sonu yolcu olacak..

Miranda iyi değil. :/ Genç yetenek olan bir defans oyuncusu bulsam iyi olabilir.

Editardon iki miranda varmış bakıcam diğerine

miranda mı iyi değil bir bakta ondan sonra iyi değil de
    bu arada bu sevilladan çektiğimiz nedir ya uefada final oynadım sevilla ile demin...1-0 öne geçtim 1-1 yaptılar penaltı kurtardık ama şanssız bir golle 2-1 yenilerek kupayı kaybettik offf çok gıcık oldum...

bak buda fotosu

hakeden taraf bizdik mücadele eden ama atan kazandı

Senin kariyer nasıl ? Yıl kaç ? Oyuncular nasıl :P

Oyuna devam etçem de adamlarım maç sırasında yer değiştiriyo halletmeliyim bunu.

2.sezonumdayım işte şuan...ilk sezonda sampiyonlar liginde gruptan çıkıp ilk turda elenmiştim ligi 4.sırada bitirmiştim.bu sene finale çıkmak nasip oldu ama alamadan döndük oyuncular baya iyide mehmet topalın yokluğu hemen belli oldu maçta...banegayı oynattım o da son dakkada kırmızı gördü...mühim değil gerçi ama yenilen tarafın sevilla olması lazımdı bide penaltı kurtardık onunda gazıyla yenmek gerekti ama işte olmadı...

ilk 11i yazayım sana...
    gk: fiorillo (sampdoriadan aldım)
    dr: jonathan (cruziero)
    dl:hakan balta
    dc: miranda
    dc: chyzhov (shakhtar)
    dmc: mehmet topal
    mc: nuri şahin
    ml: arda turan
    mr: mehmet topuz
    st: lewandowski (lech)
    st: keirrison (coritiba)

yedeklerde tuncay şanlı, barış özbek, sabri, mehmet yıldız, banega felan var...

Uh ne yapmışın sen ya

Ben nerede hata yapıyorum acaba :S

ilk sezonda 12 trilyona ramiresi almıştım 33 trilyona newcastleye gitti ki göndermicektim yönetim fiyatı çok cazip bulmuş istemeden gitti adam işte ama para getirdi en azından...neyse yatayım artık ben yarın devam ederiz iyi geceler

Miranda:8.25M
    Nuri:12.5M
    Riquelme:8M

Ne yapsak? Bunları mı alsak gençleri mi beklesek.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by tojourus View Post
    Miranda:8.25M
    Nuri:12.5M
    Riquelme:8M

Ne yapsak? Bunları mı alsak gençleri mi beklesek.
    Gözün kapalı Al Helede Riquelme yi Siddetle Tavsiye Ediyorum Sana Defansa Da Eger Steau Da ysa Halen Dorin Goian'a Bak
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Öyle birini bulamadım?

Onları alacam da , hiç param kalmadı Bütün paralar Mevlüte gitti.
    Meira satılacak.Uğur'u satarım belki.Serkan Kurtuluş'u satarım ama kim alcak?
    Skjelbred'e iyi teklif gelirse satarım belki (iyi adam ama Arsenal yüzünden mutsuz oldu.)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Bak Söyle Yap Meirayı Sat Ugur Takımda Kalsın İyi Kötü Ligi Kaldırıyo Zaten Eger Geliştirebilirsen Süper Bi Stoper OLuyo Zaten.. Serkana Gelince Kiraya GÖnder Gelişsin Ve Degerlendir. Alt Yapıdan Oyuncularına Bak .. Skjelbred'i Sat Yerine Axel Witsel'i Siddetle Öneriyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Skjelbred'i satarım satmasına da Arsenal'in ilgilendiği adamı satmaya da cesaret edemiyorum. Oynayamadığından değil para açmak için zaten yoksa sitedeki aparatta saptadım, en iyi oyun kurucum Skjelbred!

Deplasmandaki Kocaelispor Maçı:

Fortis Türkiye Kupası Ali Sami Yen'deki Beşiktaş Maçı:

Dumur of the Beşiktaş.

Ali Sami Yen'deki Beşiktaş Derbisi:

Dumur of the Galatasaray.0_0 Dumur of the Beşiktaş v2 yazacaktım ama adamlar birden 3 gol attılar neye uğradığımı şaşırdım. Beltran'ın golü harikaydı 3 kişi geçti ve kale direğinin dibinden gol attı.

Neyseki Gençlerbirliği Gazianteple berabere kaldı (hele şükür). Böylece aramız açılmamış oldu.Onlarla evimizde oynayacağız , puan kaybetmessek şampiyon oluruz.

hadi bakalım hayırlısı şampiyonluk turunu atalım istiyoruz bu arada meirayı çıkar elinden...uğur kalsın iş görüyor...bunun dışında serkanı sat alan oluyor ben sattım westham united'a 5 trilyona sendede gider heralde bir yere...

Deplasmandaki Trabzonspor Maçı:

Karadeniz fırtınası maçın sonlarına doğru karşısında bir kasırga buldu.

Ali Sami Yen'deki Gençlerbirliği Maçı:
    Maç Öncesi:Bu maç oldukça önemli , kazanırsak şampiyonluk yarışında g.birliğinin bir adım önünde olacağız , kaybettiğimiz takdirde büyük ihtimal şampiyonluüa veda edeceğiz , çünkü adamlar her maçı kazanıyo , onları kesebilecek statüsünde bir biz varız.

Az daha yeniliyorduk , böyle kurtardığımıza şükretmeli.

Deplasmandaki Sivasspor Maçı:

Saviola hakkında iyi planlarım var (bkz:kaç dakikadır gol atamayan Baros) , sakatlanmasaydı iyi olurdu.

Evimizdeki İtalya Özel Maçı:
    İtalya böyle küçük bir takımın teklifini nasıl kabul etti anlamadım.

Şakaydı tabii ki fildişi ile oynuyoruz , maçta da kötü oynadık ama son anlarda bastırdık ve golü bulduk. (daha doğrusu onlar buldu.) Maç analizinde yorumcu İtalya'nın kazanacağını söylemiş , iyi cevap verdik.
    Ama takımın defans harbi kötü.

Bu arada puan durumu:

Bi git be Gençlerbirliği.

Yeni transferimiz sağ bek Çek futbolcu Martin Jiranek'in durumu:

Böyle giderse en iyi yabancı futbolcu olabilir.

gençlerin kadro nasıl merak ettim baya inatçılar şampiyonluğu almak için helal olsun valla

Şu teknik direktör premier lige filan gitse de kurtulsak. Bu arada Gs ile bir yıllık sözleşme daha imzaladım.

kadro o kadar ahım şahım iyi değil ama oynattırıyor demekki teknik direktörleri hayırlı olsun ama az imzalamışsın normalde 2 yıl öneriyorlar sen mi düşürdün 1 yıla?

Evet,

çünkü iyi yönetirsem teklif yağıyo başka takımlardan Ama ben devam ederim gsyle.

(bkz: benim 20M sterline satabileceğim Arda'yı yeni yönetimin 7M'ye satması!?)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arap oyuncularımda hasn't settled yet diye bi mutsuzluk çıktı , nedir acaba bu :?
    Last edited by tojourus : 22.Haziran.2009 at 21:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

uyum sağlayamamışlar ülkeye veya takıma...ondan oluyor...araplarda uyum sağlayamıyorsa avrupadan getirdiğin adamlar nasıl sağlıcak çok ilginç

Adamları oynatmadığımdan olabilir mi?

İngiliz ve İngiltere'de 21 yaş altında oynayan adamda kadroda değil ama daha hiçbir sorun göremedim onda.

Ali Sami Yen'deki Altay Maçı:

İyi oynadık, Mevlüt'ün bir golü sayılmadı ama maçın adamı oldu.

Deplasmandaki Denizlispor Maçı:

Gene iyi oynadık.

Ali Sami Yen'deki Hacettepespor Maçı:

0_0 0_0 o_0 O_0 ?????? !!!!! -_- -_- "-_- :S

Nasıl bir yorum yapayım ki ben bu maça?

Gençler Ankara'ya yenilmiş , maçı alsaydım öne geççektim , geçemedim eşitiz şu an averajla onlar önde.

Sonunda beklenen oldu Maçları lig bitince vericem ama G.birliği Fenerbahçe'ye yenildi bir de üzerine Kocaeliyle berabere kaldı ve şampiyonluk hayalleri suya düştü muhaha

Fortis Türkiye Kupası Deplasmandaki Beşiktaş Maçı:
    Maç Öncesi:Arkadaşın dediği gibi 3-1 lik skoru korumak için oyundaki hazır taktiklerden 4-5-1 defensiveyi seçtim ve uyguladım.Sonuç:

Gol yememeyi bırakın maçı kazandım. Finaldeyiz!

Deplasmandaki Çaykur Rizespor Maçı:

Defans şov. Uğur'un golleri ile Meira'nın golü kornerden. Az daha çeviriyorlardı yalnız.

Ali Sami Yen'deki Gaziantepspor Maçı:

Deplasmandaki Konyaspor Maçı:

VEEEE FORTİS TÜRKİYE KUPASI
    FENERBAHÇE İLE....

Kupayı kaldırdık sıra ligde.

Fenerbahçe bizi 1 puanla takip ediyor , Gençlerbirliği ligin sonlarına doğru kaçırdı şampiyonluğu , puan kaybettiğimiz anda şampiyonluğa veda ederiz.
    Fikstürümüz: Ali Sami Yen'deki Kayserispor ve Ankaragücü maçları.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada sizce İbrahim Toraman'ı alayım mı? Çok da iyi değil ama Meira'yı satıp yabancı kontenjanı açabilirim belki.(Miranda'yı da almak istiyom ama pahalı.)
    Last edited by tojourus : 23.Haziran.2009 at 02:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

beşiktaş kopup gelir arkadan ben diyim.. iyi gidiyosun..

toramanda çok genç değil...ben olsam ne yapıp edip bi şekilde mirandayı alırım...yada iyice bir ara daha ucuz oyuncu bulabilirsin belki...

Toraman'ı bedavadan alacam o yüzden. Miranda pahalı ama uğraşacağım , Servet ile Meira'yı satacağım , çünkü Miranda Servet'in görevini de yapar.

toramanı bedava alıcaksan tabiki al...miranda için ek bi kaynak oluştur bişiler yap artık

Squad harmony çok fena ne yapmalıyım. Arapları ve 2 avrupalı genç oyuncuyu kiralığa çıkardım bile.

klüpte mutsuz olanlarla ilişkini kesiceksin hemen...satcaksın yada kirala işte...anca öyle düzelir benim bildiğim...ilk sene benimde çok oyuncu vardı kadromda oynatmadığım adamda çoktu tabi bundan harmony düştü.ertesi sene gereksiz oyuncuları sattım harmony tavan yaptı nerdeyse

Öyle birşey yaparsam yıldızları kaptırırım ama neyse En iyisi Arapları kiralık vermek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ugurcan1262 View Post
    beşiktaş kopup gelir arkadan ben diyim.. iyi gidiyosun..
    Lig bitti arkadaş nereye geliyo.
    Last edited by tojourus : 23.Haziran.2009 at 03:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri