Galway Acımadı!!!
Joseph Ndo Show Yaptı!!!
Galway'dan İlginç Performans!!!
Lig Kupası 2. Raund
Acımadık Kusura Bakmasınlar!!!
Lig Kupası Çeyrek Final
Kupada Erken Final!!!
Puan Durumu
Galway Acımadı!!!
Joseph Ndo Show Yaptı!!!
Galway'dan İlginç Performans!!!
Lig Kupası 2. Raund
Acımadık Kusura Bakmasınlar!!!
Lig Kupası Çeyrek Final
Kupada Erken Final!!!
Puan Durumu
sonuçlar harika gol yemeden yola devam ediyorsun
Bize Karşı Çok Serttiler!!!.
Çok İstedik Ama Olmadı!!!
Uefa Kupası
Senior Challenge Kupası 2. Raund
Rakibimize Acımadık!!!
Şampiyonlar Ligi
Birkaç ay sonra bizimde içinde bulunduğumuz Şampiyonlar ligi başlıyacak hadi hayırlısı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet hocam kupa maçlarında da gol yemedik.sonuçlar harika gol yemeden yola devam ediyorsun
![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Temmuz.2009 at 04:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gidişat iyi ismail... devam2 gol ortalamasıyla oynuyorsun...kalende de gol görmemişsin fazla...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hocam Averaj Takımı olacak Dedim Bana İnat Yemiyo GoL![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Son Anda!!!.
Senior Challenge 3. Raund
Bir Erken Final Daha!!!
Takipçimizi Yenemedik!!!
Geçen Senenin 2.si Elimizden Kurtuldu!!!
3 Maçtır Galip Gelemiyoruz!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol abi.Nazar değdi 4 gol yedik 3 maçtagidişat iyi ismail... devam2 gol ortalamasıyla oynuyorsun...kalende de gol görmemişsin fazla...
yok abi estağfurullahHocam Averaj Takımı olacak Dedim Bana İnat Yemiyo GoL![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Temmuz.2009 at 07:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsmail Senin Ligi Halen Anlamıs Degilim YafBi ACıklama yazsana
![]()
ligde abi bu sene değişik bişi oldu 10 takım kaldı.10 takım kendi arasında 4 kez maç yapıyor.2kendi sahanda 2 deplasmanda.Geçen sene 12 takım vardı orda 3 kez yapıyodun.Şimdi nedense 10 kaldı.İsmail Senin Ligi Halen Anlamıs Degilim YafBi ACıklama yazsana
![]()
enteresan İsmail.![]()
Şampiyonlar Ligi.
Galway Kontrolü Elinde Tutuyor!!!
Ligimizin Kuralları
Galway Evinde Zorlanmadı!!!
Yeni Transferler Güven Verdi!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yapıcak birşey yok abienteresan İsmail.![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Temmuz.2009 at 08:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsmail Ssler Nerde yaf görünmüyo![]()
CL de disine gore bir rakip gelmis gibi. Hadi bakalim hedef en az Ceyrek Final![]()
Hadi hayırlı olsun İsmail. ŞL 1. turdan baslıyon yalnız. İşin zor![]()
TariboWest
Şampiyonlar Liginde rakibini rahat elersin![]()
Gyor'u elersin ama gruplara kadar yol uzun.
Kendimizi Gösterdik!!!.
Sezon Transferleri
Şampiyonlar Ligi
Rakibimiz Topu Ayağına Bile Alamadı!!!
Lig Kupası Çeyrek Final
Derry Uğraştırdı!!!
Gyor'u Eledik Sıradaki Gelsin
Şampiyonlar Ligi
Rakip Zor Ama Yüreğimizle Savaşıyoruz!!!
Puan Tablosu
Takım Verileri
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uyuya kaldım abi yavİsmail Ssler Nerde yaf görünmüyo![]()
senin hedef çok küçük abi en az final diyordum benCL de disine gore bir rakip gelmis gibi. Hadi bakalim hedef en az Ceyrek Final![]()
kolay rakiplerler çıksında isterse 10 tur olsun hocamHadi hayırlı olsun İsmail. ŞL 1. turdan baslıyon yalnız. İşin zor![]()
İstekliyiz gruplara kalma parası alsak mali açıdan rahatlıyacağız.
evimizde oynatmadık bileŞampiyonlar Liginde rakibini rahat elersin![]()
Oyuncularımız evde farklı deplasmanda farklı bakarsanız görürsünüz.
Last edited by LifeYourself : 14.Temmuz.2009 at 17:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
B.Jerusalem'i de geçersin ama ondan sonra ki turda baba takımlar gelicek sanırım.En kötü UEFA'ya kalırsın.
Uefa'da yeter benim istediğim bir ekmek parasıB.Jerusalem'i de geçersin ama ondan sonra ki turda baba takımlar gelicek sanırım.En kötü UEFA'ya kalırsın.Yoksa elin finalinde gözüm yok
![]()
israil takımını inşallah elersin![]()
Maçlar güzel aslında ama bi değişiklik var bu işte neyse
Başarılar
SS beklyoruz
ŞL'dede başarılar![]()
işallahisrail takımını inşallah elersin![]()
değişikliğin ne olduğunu söylersen cevabını verebilirim.Maçlar güzel aslında ama bi değişiklik var bu işte neyse
Başarılar
SS beklyoruz
ŞL'dede başarılar![]()
Daha yeni oyuna girdim diğer ssler dün turgay abi ile sabahlarken vardı hemen koydum.O zaman uyuyakalmıştım![]()
Aklımız Avrupadaydı!!!.
Şampiyonlar Ligi
Ne Olursa Olsun!!!
Uefa'daki Dostlarımız Elendi!!!
Galway'a Karşı Çok Sertler!!!
Anlamıyorum ya forveti koyduğum adamın ayağını kırıyorlar.Deli oldum.Resmen adamları forvete ölüme yolluyorum
İsmail Düşünceli!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buyurişte ben o değişikliğe bir laf veremiyorum neyse artık
tamam ben beklemedeyim ss olayına![]()
Ama deli oldum şu sakatlık işine
![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Temmuz.2009 at 19:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi
Her Türlü Olumsuzluğa Rağmen!!!
Sıradaki Gelsin
Hocadan Açıklama!!!
İlk Denemem Olduğu İçin Biraz Acemi İşi OlabilirAma Keyfim Oldukça Böyle Şeyler Yapmaya Çalışıcam...
Şampiyonlar Ligi elemeleri yeni sisteme göreydi değil mi? Tamam ya, sen oradaki takımları yersin, bu turu da geçersin.Gruplara kalırsan zaten gelecek paralarla seneye uçarsın.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam İlk Sene Averaj Takımı oLacaz.![]()
Şampiyonlar Ligi.
Biz Bu Yola Yüreğimizi Koyduk!!!
Derryle Uğraşmadık!!!
Lig Kupası Yarı Final
Galway 3. Oldu!!!
Mark Davies Galwaylı Oldu!!!
Senior Challenge Kupası 3. Raund
Maçı Aldık!!!
Şampiyonlar Ligi
Başardık!!!
Hiç Bir Arada Bu Kadar Çok Para Görmemiştik
Oyun Sürekli Hata Veriyor Ona İnat Devam Ediyorum
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uçuyoruzŞampiyonlar Ligi elemeleri yeni sisteme göreydi değil mi? Tamam ya, sen oradaki takımları yersin, bu turu da geçersin.Gruplara kalırsan zaten gelecek paralarla seneye uçarsın.
![]()
sana inat olmıyacağız abiHocam İlk Sene Averaj Takımı oLacaz.![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Temmuz.2009 at 21:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ooo Güzel İş Hocam Tebrikler Muradımıza Erdik Olsun Gruplara Kaldık Ya Sonunculukta Başarı Bizim İçinSöyleyin Bu Zamana Kadar Hangi İrlandalı Gruplara Kalmış
![]()
Bu Arada Ne Kadar Dengeli Bir Kişiliksin Abicim Sana Hayranım Transferlerde Gelenler Gidenleri İyi AyarlamışsınSenin Dengeli Bu Haline Hayranım Canım Kardeşim
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tebrikler İsmail. ŞL de ayak bastı 4.4 M euro bi de grup maclarında Tv gelirleriHadi yine yırttın
![]()
TariboWest
öyleyimdir hocamOoo Güzel İş Hocam Tebrikler Muradımıza Erdik Olsun Gruplara Kaldık Ya Sonunculukta Başarı Bizim İçinSöyleyin Bu Zamana Kadar Hangi İrlandalı Gruplara Kalmış
![]()
Bu Arada Ne Kadar Dengeli Bir Kişiliksin Abicim Sana Hayranım Transferlerde Gelenler Gidenleri İyi AyarlamışsınSenin Dengeli Bu Haline Hayranım Canım Kardeşim
![]()
Ama 1 kişi fazla satmışım daha doğrusu onu ben satmadım kendi gitti yoksa dengeliydi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yırttık artık 1 m transfer bütçesi verirlerTebrikler İsmail. ŞL de ayak bastı 4.4 M euro bi de grup maclarında Tv gelirleriHadi yine yırttın
![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Temmuz.2009 at 22:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)