Yaa orası öyle canm ona kimsenin lafı olmaz. Ama sen benim dediğimi tekrar oku performans anlamında birşey söylemedim. Baros'a birşey olsa arkasında çok güvenipte oynatılacak adam yok.
Aferin mayk..Bende yorumumu yazmak istiyorum maç hakkında. Şimdi Hakan Ünsal'ın da söylediği gibi ben bu maçtan fazla bi şey beklemiyordum. Çünkü bi taktiğin hemen oturması mümkün değil. Rijkaard gelmiş 4-3-3'ü söylemiş oyuncularına onlarda hemen öyle oynamaya başlamaşlır,bu imkansız tabiki. Ondan ilk maç Galatasaray adına kötü de olsa üzerine çok konuşulabilecek bir maç değil. Galatasaray kendini önümüzdeki haftalarda bulacaktır. ASY'de 2-0 gibi bi skorla geçebileceğimizi düşünüyorum, tabi ki Sabri oynamadığı sürece.. Ona da bi değinmek istiyorum: Sabri'ye şu ana kadar kötü oynadığı maçlarda hep tahammül ettim hatta iyi oynadığı maçlarda bile örneğin Bordeaux maçında gol attığı zaman bile "Artık bi 20 maçı daha garantiledi" demiştim. Sabri 20 yaşında neyse 25 yaşında da o olacak. Artık Sabri'nin oynadığı bi Galatasaray seyretmek istemiyorum.
Sabri biLdiğiniz İbrahim ÜzüLmez. BeLki Sabri de ÜzüLmez gibi 10 yıL saç baş yoLdurup tam kariyerinin sonunda süper performans sergiLer, kim biLir. ÜzüLmez de öyLe yapmadımı. Adam bizi asırLarca kahır etti geçen sezon YıLdızı oLdu takımın.
Tekrar söyLüyorum, Aydın, Yaser, ALparsLan gibi adamLardan birşey oLmaz. OnLarın yerine daha büyük potansiyeLi oLan ve oynadıkLarı oyun iLe bunu gösteren Emre ÇoLak, Semih Kaya gibi isimLerin üstüne gidiLsin. Yazıktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...