Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
Sayfa 5 / 25 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

deplasman galibiyetlerine artık çok daha fazla ihtiyacım var

Abi iyi gidiosun ama anlatımını biraz daha değiştirsen kariyere ilgi artıcaktır bu arada Ligin Puan Tablosunu koyarsan sevinirim..

Abi iyi gidiyorsun inşallah şampiyonluk gelir

Sağolun beyler teşekkür ederim ikinize de

Bu hafta İnönü'de uzun yıllar unutulmayacak bir maç yaşandı..Beşiktaş'la arasında son yıllarda büyük bir sinir harbi yaşayan Bursaspor'du konuk..
    Beşiktaş maçı kazanacağının sinyallerini veriyordu fakat bir türlü gol gelmiyordu..
    Direkten dönen toplar , ofsayt gerekçesiyle verilmeyen goller , kaçırılan sayısız pozisyon resmen maçı heyecan fırtınasına çevirmişti..

Derken 60. dakikada Sivok'un bir hatası ile penaltı kazanan Bursa 1-0 öne geçti.İnönü resmen buz kesmişti fakat sanırım takımın başında çıktığım bütün maçlarda en bariz etkiyi bu maçta gösterdim ve golü yediğimiz gibi 3 oyuncu değiştirme hakkımı birden kullandım..Aynı zamanda bekleri ve kanat oyuncularımı da birer kademe ileri taşıdım bu sayede baskı kurmayı hedefliyordum..Daha ilk dakikada meyvesini verdi ve golü bulduk..Daha sonra İnönü'de bu sezon neden hiç kaybetmediğimizi Bursaspor'a hatırlattık

Ligde lideriz ve bu formu koruyabilirsek en azından Şampiyonlar Ligi biletini cebimize koyacağız gibi görünüyor

bursaspor maçın daha ilk dakikasında attığı golün avantajını çok iyi kapanarak korudu ve 85. dakikada romaşenko'nun akla ziyan füzesiyle turu geçmenin tadını çıkardı..umarım kupayı bursa alır

ligdeki berbat deplasman karnemiz bizi şampiyonluktan etmek üzere
    gençlerbirliğinin kaleyi bulan 4 şutundan 3 tanesi gol olunca maçı kazanmamız mümkün olmadı ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

g.birilği kötü olmuş be abi..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

son maçlar kötü ama düzelteceğine inanıyorum abi

Bu bursadan çektiğin nedir be abi

valla kardeşim inönü'de resmen ezip geçiyorum ama deplasmanda rezaletim ya :S

Lig çok zorlu geçeceğe benziyor..

önümüzdeki maç herşey belli olacak...
    Beşiktaş - Sivasspor
    Stad : İNÖNÜ
    Saat : 19:00

yarın sezonu tamamlayacağım kısmetse arkadaşlar
    herkese iyi geceler , ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim

İyi geceler abi yeni sezonda daha iyi bir kadro kurmanı bekliyorz =)

bu hafta gerçekten şampiyonluğu ne kadar istediğimizi cümle aleme gösterdik..aydın karabulut 11. dakikada sakatlandı ve yerine serdar özkan dahil oldu..fakat serdar ona olan güvenimi boşa çıkardı ve kredisini çok kötü kullandı..devreyi 10 kişi tamamladık serdar'ın gereksiz kartları yüzünden..
    fakat takım 2. devre sahaya çıktı ve sivasa pozisyon vermeden maçı kazanmayı başardı..biriça haftalar süren sessizliğini belki de en önemli maçta bozdu

veeee son 4 haftaya girerken şampiyonluğa çok yakınız.. heyecan tavan yapmış durumda

sakary Ali Misafir

of süper bir sezon oluyor..

Kalan maçların çok önemli..Şampiyonluğu istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

ŞampiyonLuK İciN Yürüyoruz
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

gerçekten son haftalara girildikçe her maç takım daha çok baskı altına giriyor..
    karşı karşıya kaçan goller , sakatlıklar , kartlar , formsuzluklar maç içinde binbir müdahele etmek zorunda bırakıyor beni..ankaraspor deplasmanında maçın ilk 20 dakikasında adeta sudan çıkmış balık gibiydik , ankaraspor inanılmaz bir şekilde yükleniyordu..arka arkaya 3 defa uzak mesafeli şutlarda direğe takıldılar..daha sonra ankarasporun hızını kesmek için orta saha oyuncularına daha fazla baskı uyguladık ve bu dakikadan sonra ankarasporun tek bir tehlikeli atağı bile olmadı...

32. hafta ve artık düğüm neredeyse çözülmüş gibi...
    Bu hafta evimizde Gaziantepspor'u ağırladık..Oldukça defansif oynayan rakibimiz karşısında golü bulmakta oldukça geciktik fakat sonrasında Uğur'un penaltı golüyle öne geçtik ve daha sonra Holosko bizi rahatlattı..İnönü'deki galibiyet serimiz sürüyor..Sanırım toplamda 17 maçta 16 galibiyet - 1 beraberlik gibi göz doldurucu bir performansa ulaşacağız evimizde...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Üzücü bir haber .. Filip Holosko 3 ay sakat ..
    Last edited by erebosss : 29.Temmuz.2009 at 03:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

VE BEŞİKTAŞ YILLARDIR HASRET KALDIĞI LİG KUPASINA BU SEZON ÇİÇEĞİ BURNUNDA TEKNİK DİREKTÖR HÜSEYİN ÜNAL İLE UZANIYOR !

TAM HERŞEY SON MAÇA KALDI DERKEN BÜTÜN SEZON BEKLENTİLERİN ALTINDA KALAN MATIAS DELGADO CEZA SAHASI YAYININ ÜZERİNDEN KULLANDIĞI SERBEST VURUŞTA HARİKA BİR GOL ATIYOR VE BU GOL AYNI ZAMANDA "ŞAMPİYONLUK GOLÜ" OLARAK TARİHTEKİ YERİNİ ALIYOR ...

Hiç save almadan ligde şampiyon olabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi fakat gerçekten her maçı didik didik inceledim ve elimden gelen herşeyi yaptım..Sanırım bu fm serilerindeki ilk "gerçek" zaferim

İşte buu Güzel bi sezon oldu yeni sezn ss lerini dört gözle bekliyoruz

kardeşim günde ancak 2-3 saat fm takılabiliyorum
    bi yandan msn , bi taraftan facebook falan derken zaten doğru düzgün kasamıyorum
    bizim lokantadan izin alıp evde takılmaya başlayınca sanırım 2013-2014 falan yapıcam bu kariyeri iyice gaza geldim

Ligin son maçında bu sezon resmen stres topumuz olan kayserispor'u delgado'nun güzel oyunuyla 2-1 geçmeyi başardık...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve işte gurur tablomuz

Beşiktaş , Hüseyin ÜNAL ile 2011 yılına kadar yola devam kararı aldı
    Last edited by erebosss : 29.Temmuz.2009 at 04:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Beşiktaş sezonun ilk transferini beklenildiği üzere Southampton'dan Schneiderlin'i kadrosuna katarak gerçekleştirdi...Bu transfer için Southampton klübüne 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan klübümüz , Schneiderlin'e ise 4 yıllık toplam 4 milyon euro ödeyecek..Yeni Platini olarak gösterilen genç yıldız , Beşiktaş'ın orta sahadaki sorunlarına yüksek teknik kapasitesi , olgunluğu ve fizik gücüyle çare olacak..

Beşiktaş yeni sezon için kadrosunu genç ve geleceği çok parlak isimlerden oluşturmaya kararlı görünüyor..Forvet hattında geçen sezon çok büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş , özellikle deplasman maçlarında süratli ve bitirici bir forvetin eksikliğini fazlasıyla yaşamıştı..Kısıtlı bütçeye rağmen uzun görüşmeler sonucunda Villareal'den Amerika'lı "wonderkid" Jozy Altidore Beşiktaş'a imza attı..Bu transfer için Beşiktaş oyuncunun klübüne 4.9 milyon euro bonservis ödeyecek , futbolcu ise 4 yıl boyunca toplam 3 milyon euro kazanacak..

Yorumları duyalım

Nesil
    2008
    Yer
    London

ALtidore süper bi wonderkid iLerde çok işine yarar abi

Çok tereddütte kaldım kardeşim umarım pişman etmez beni..
    Laurito ve Audel transferleri bitmişti , iptal ettim vazgeçip
    Umarım şöyle 30-35 gol falan atar da bi rahat ederiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

keşke laurito'yu alsaymışsın be
    inan dertlerine deva olurdu.

alditore 'yi oynatmak nasip olmadı, umarım beklediğin verimin fazlasını alırsın..

başarılar...

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    keşke laurito'yu alsaymışsın be
    inan dertlerine deva olurdu.

alditore 'yi oynatmak nasip olmadı, umarım beklediğin verimin fazlasını alırsın..

başarılar...

Yüreğim daralıyo söyleme böyle

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şampiyonluk hayırlı olsun...gayet güzel bir sezon geçmiş Altidore transferi iyi... diğer oyuncu daha iyi Schneiderlin'i tanımayan arkadaşlar olabilir ,profilini koy bence Gelecek sezonda başarılar dilerim....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Şampiyonluk hayırlı olsun...gayet güzel bir sezon geçmiş Altidore transferi iyi... diğer oyuncu daha iyi Schneiderlin'i tanımayan arkadaşlar olabilir ,profilini koy bence Gelecek sezonda başarılar dilerim....
    Teşekkür ederim hemşo
    Akşam Schneiderlin'in profilini de ekleyeceğim , bu arada üzücü bir haberim var ;
    Aydın Karabulut 3 ay sahalardan uzak kalacak..

Sayfa 5 / 25 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri