Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

39 79.59%
  • Sivasspor

5 10.20%
  • Beraberlik

5 10.20%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 221 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önceliklle ilk gol ofsayttı, onu belirteyim de, unutmuş olmayayım.

3 sene sonra tempo yapmayan, maçın son anları bitsin diye bekleyen yapımızdan arınıp, tempo yapan, 90 dakika mücadele eden ve son dakikalarda goller bulan bir yapıya bürünüyoruz. Sivasspor geriye çok yaslandı, kalabalık savunma yaptı ve bir tülür bu savunmayı açamadık. Sürekli ileriye oynayan, atan yapan ama forveti net pozisyona sokamayan bir oyun oldu.

Orta sahada dönen topları da Fenerbahçe toplayınca tek yönlü bir oyun oldu. Alex olmadan Fenerbahçe 3 sezondur zorlanıyordu, şimdi Alex olmadan tempo düşmeden gol aramaya devam etti.

2. devre Emre sazı eline aldı, sanırım Daum daha ileriye çık dedi Emre'ye ve Emre'nin bu yüksek temposu, isteği arzusu 3 puanı bize getirdi diye düşünüyorum. 2 direğe çarpan topunda şanssızdı ama kornerden şanslı bir gol attı. Gökhan hücuma çok destek verdi, 90. dakikada hala orta yapmaya çalışıyordu. Kapanan takımları açmak için de beklerin oyuna katılması şart. Carlos'un da tam hazır olduğunu düşünürsek, Kadıköy'de çok güzel maçlar bizi bekliyor.

Santos'un golü tam seyirlik. Cristian'ı ilk devre tercihleri konusunda beğenmedim ama oyunun yönünü değiştirmesi hoşuma gitti. Geçen sene sağ kanattan sol kanada top geçene kadar 20 pas yapıyorduk, şimdi tek topla kanat değiştirebiliyor.

Daum'un etkisi hissediliyor, uykumun gelmediği bir Fenerbahçe maçı izledim. Ama Koch'un etkisi tartışılmaz, Fenerbahçe ilk Daum zamanında maçın son bölümünde çok gol buluyordu, bu sene de bu gollere alışkın olalım. Lugano'nun takıma girmesiyle duran toplarda da daha etkili oluruz.

Topuz'un sakatlanması büyük şanssızlık, bugün Alex çıktığında Topuz olsaydı Deivid yerine çok daha farklı olurdu maç, gol için bu kadar beklemezdik bence. Deivid'in hiç katkısını göremedim, ederi varken elden çıkarmalıydık.

Fenerbahçe'nin temposu iyi, iştahı iyi, sürekli öne oynuyor ama hala Güiza'ya destek yetersiz. Belki Alex olsaydı Güiza'yı bazı pozisyonlarda topla buluşturabilirdi. Kazım bile etrafına bakmıyordu, toplara giriyordu, bu da kulübenin zorlamasıyla, formanın tehlikeli olmasıyla gerçekleşti. Şimdi Daum'un çözmesi gereken hücuma zenginlik katmak. Güiza'nın yalnız kalmamasını sağlamak. Bu kadar uğraşın sonunda takım daha çok pozisyona girmeli. Kanatların daha sık içeriye girmeleri, Emre'nin 2. devre olduğu gibi ileride daha fazla sorumluluk alması ve Alex'in oynaması gerekir.

Savunmayı yine değerlendirecek durum olmadı, Sivas Ersen'e gönder, indirsin Kamanan da pozisyona girsin mantığıyla oynadı. Gerçi Volkan gününde olmasa bu şekilde istedikleri golü de bulacaklardı ama Volkan günündeydi. Fenerbahçe'nin üzerine giden, savunmaya pres yapan bir rakip karşısında savunmanın gerçek performansını görebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İlk gol ofsaytmış ama hakem iyi pozisyon alamamış sivas defansının gerisinde kaldığı için pozsiyonunu engellemiş Sivas'lı oyuncu'da görüş alanın kapatıyor olabilir..
    Emre'ni golü baya bir ilginç önce öndirek adamı sonra kaleci hataları sonucunda gol gelmiş.Top güzel dönmüş..
    3. Gol şahane bir gol olmuş.Tebrikler Fernerbahçe..

Gollerin sıralanışıda ilginç 70,80,90

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Fenerbahçe maçı izleme şansım olmadı ama istediğim skor oldu.

sağolasın Serkan abi

rambo maçta girip korneri nasıl kullanması konusunda emreye taktik verdi ve ayağına okuyup üfledi sonuç kornerden gol

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlk gol nizami ofsayt Sivas'ın en ciddigi atagıda Kamanan ile geldi acaba Fener'e herhangi bir ceza gelecek mi merak ediyorum edilen küfürler vs..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız Sivas Petkovic'i acilen elden çıkarmalı. Bu yıl 3-4 maçta Sivasspor'un yenilmesine neden oldu, inanılmaz hatalar yapıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alican, şimdi nizami ofsayt var iyi güzelde neden ikide bir dillendirip duruyon be kardeşim?

Gol verildimi verildi, skora yansıdımı yansıdı puana yansıdımı yansıdı averaja yansıdımı yansıdı daha neden dillendiriyorsun ya?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alex'in arka adalesinde yırtık varmış..
    Bu çok kötü oldu işte..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Net ofsayt

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alexin sakatlığı ciddiymiş sanırım. Simdi Lig TV de sansal büyüka adelesinin yırtıldıgını söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Alican, şimdi nizami ofsayt var iyi güzelde neden ikide bir dillendirip duruyon be kardeşim?

Gol verildimi verildi, skora yansıdımı yansıdı puana yansıdımı yansıdı averaja yansıdımı yansıdı daha neden dillendiriyorsun ya?
    Ofsayt ofsayttır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    rambo maçta girip korneri nasıl kullanması konusunda emreye taktik verdi ve ayağına okuyup üfledi sonuç kornerden gol
    Ne yani 40 yılın Rambosu efsunlu muymuş meğer.

Tebrikler Fenerbahçe'ye. Sivas'ın işi bu sene ciddi anlamda zor. Ofsayt denen golün pozisyonu süzebilecek kapasitede bir yan hakem Türkiye sınırları içerisinde mevcut değil maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla yeride cok iyi tam süzememiş herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben süzerim şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ne güzel ya işte ofsayt'dan attığımız golle şuan süper lig'de lider durumdayız, seninde bahanen olur ; Fener ofsayt'dan attığı golle lider dersin..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Ben süzerim şahsen
    İşte şöyle ufak (!) bir ayrıntı var Gökaycım sen yan hakem değilsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Valla yeride cok iyi tam süzememiş herhalde.
    Hakem bilerek ofsaytı vermedi desek rahatlayacak mısın? Yerinin de iyi olduğunu düşünmüyorum, oradan baktığında hizada gördü ya da en arkadaki Sivaslıyı göremediği için, hizada gibi düşündü! gördü değil düşündü!

Bu tür hakem hatalarını geçmişten beri hakemlerimizin yetersizliğine bağlarım, oradan Emre'nin de dediği gibi bu fsaytı görecek hakem yok. Hizada olsa belki görebilirdi ama yine de tereddütte kalıp kaldırmazdı. Bizim hakemlerimiz böyle maalesef, geçen hafta yarı sahasında olan Güiza'ya ofsayt bile veren hakemler var, düşünün artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kaptanımız Alex de Souza, Sivasspor maçıyla Turkcell Süper Lig'deki 150. maçına çıktı.

2004-2005 sezonunda geldiği Fenerbahçemizde 6. sezonunu geçiren Alex, Sivasspor maçıyla birlikte 150. lig maçını oynadı. Alex, şu ana kadar ligde 149 maçta 83 gol attı.

Alex, karşılaşma öncesi seromoniye iki kızıyla birlikte çıktı. Ancak Alex maçın 8. dakikasında sol arka adalesinden sakatlanarak yerini Deivid'e bırakmak zorunda kaldı.

Fenerbahce.org

Kulüp doktorumuz Alex'in 2 hafta olmadığını açıklamış. Yarın tekrar durumuna bakılacakmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ne yani 40 yılın Rambosu efsunlu muymuş meğer.

Sahaya girdiği hangi maçı kaybettik biz :P

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serkan abi ama aynı hakem Ersen'in bu pozisyon gibi ilk yarıda birkaç tane kritik ofsaytına tereddütsüz kaldırdı...

Hakem kasıtlı hata yapıyor demiyorum ama;

Dengeyi sağlamak,adaleti dağıtmak zorundalar.Görevleri bu ve bunun için para alıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adele sakatlıkları çok tehlikeli umarım çok iyi geçerir bu sakatlık dönemini eskisi gibi devam ederiz yolumuza.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ofsaytıda bırakın söyliyeyim hemen karsı cıkıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Serkan abi ama aynı hakem Ersen'in bu pozisyon gibi ilk yarıda birkaç tane kritik ofsaytına tereddütsüz kaldırdı...

Dengeyi sağlamak,adaleti dağıtmak zorundalar.Görevleri bu ve bunun için para alıyorlar...
    Anılcım ben gerçekten hakemlerin bu işleri art niyetle yaptığına inanmıyorum kapasiteleri bu kadar. Aynı 2 pozisyondan birini görüp verirken diğerini göremiyor es geçiyor. Bu da hakemlerin kapasitesinin yeterli olmayışından kaynaklanıyor. Belli bir standardı yok yani Türk hakeminin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post

Net hatırlamıyorum ama orada da doğru vermediği bir karar vardı. Şöyle diyeyim, maç deplasmanda olsa kaldırırdı bayrağı. Sadece Fenerbahçe'ye değil, ev sahibi takımlara karşı nedense bazen böyle kararlar verebiliyorlar. Bu da hakemlerimizin zaafiyeti, yetersizliği, kendilerine güvenememeleri ya da benim başım ağrımasın mantığında olmaları.

Bu da hakemlerimizin ülkemizdeki durumuna girer, onun üzerine de çok şeyler söyleyip, konuşabilirim ama yeri değil, ayrıca başka yerde tartışalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel maçtı müthiş oynadık resmen.Deivid hariç takım süperdi.

Christian'da önceki maçlar gibi değildi baya iyiydi çok iyi mücadele etti.Santos'a da oha demek istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben hakem hatalarını doğal göstermiyorum ama ne yapalım yani şimdi hakemin boynunu mu koparayım oldu işte olabilir. Herkes hata yapabilir. Emre'nin 2008'de içeri girip orada fotoculara poz veren topunu hiç bir hakem mi görmedide golü es geçtiler? burada ki milimetrik ofsayta bu kadar tepki koyuluyorsa Emre nin 10 metre içeri girip geri çıkan golü neden gerektiği kadar tepki görmedi? Burda hata olabilir ama o poziyonda 4 hakem var onlar görmüyor. Bu doğal birşeydir. Baros un elle atmasını görmemeside doğaldır. Hakemlik kolay değildir. Burdan ahkam kesmemizle oradan maç yönetmenin baskısı farklıdır. Onca insanın önünde o pozisyonu takip ediyor. Skora etki eden onlarca hata oldu ligde. O zaman hakemleri eğitmiyorlar. Suç burada bizim değil onları eğitmeden yollayanlarındır. Ortalığı karşıtırmayada gerek yok. Bu ligde sadece hata Fener lehine olmuyor.

Tekrar diyorum gol ofsayt yapılmış bir hata var. Tepkim ise belli, hatalar olur ilk haftadan. Ama umarım ilerleyen haftalarda hiç bir hakem bu kadar net hata yapmaz. Ben holigan değilim ki ofsayt değil net gol attık fazla konuşmayın diyecek. Ama lütfen bizim aleyhimizdeki hatalarda konuşulsun. Yukarıdaki örnek gibi bir sürü hata sayabiliriz. Diğer takımlarda sayar. Bu şartlarda normal karşılanmalı. Çok büyükte bir fark yok iki oyuncu arasında. Süzememesi doğal. Ama doğru demiyorum süzebilecek hakem getiremiyorsa uç federasyonun. Durduğu yer geride biraz.

Ayrıca Deivid'e Hayrettinin havadayken koluyla ittirmesi de bariz penaltının babası. Havadaki oyuncuya öyle şarj olmaz. Üstelik hayrettinin topla oynamak gibi niyeti yok.
    Last edited by Sekopej : 17.Ağustos.2009 at 03:54 Reason: Gerek yok.:)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ofsaytıda bırakın söyliyeyim hemen karsı cıkıyorsunuz.
    Karşı çıkmıyoruz, pozisyon ofsayt. Değil diyen kimse yok, sende ofsayt olduğunu söyledin, kimse itiraz etmedi, tamam. Sonra getirip alın ofsayt dedin sanki değil diyenler var gibi resim koydun, yine hayır ofsayt yok diyen olmadı, tamam. Ama sonra yine ofsayt diye yazınca bende cevap vereyim dedim. Tamam anladık, ofsayt, karşı çıkan yok, herkes de gelip ofsayt olduğunu yazar ama aynı kişi sürekli bakın ofsaytmış diyerek maç hakkında başka 1 cümle yazmazsa, kusura bakma karşı çıkarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

O değilde ilk gol hakikaten ofsaytmış

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler Fenerbahçe'm..Gol gelene kadar stres olsada gol gelikten sonra rahatladık ve sonuçta geldi..(:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Durun bende gireyim tartışmaya

İlk gol buz gibi hatta bal gibi ofsayt

Maçı izlemedim ahkam kesmeyeyim.Dos Santos'un attığı gol müthişti ayrıca son dakikada da olsa iddaam'ın tutmasını sağladı.Doğum günümde hediyenin yarısını Dos Santos vermiş oldu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri