Abi ligi 5. bitirirsin demiştim. Dogru bilmişimSeneye sampiyonluga oynamanı bekliyorum.
TariboWest
Elersin Genk Takımını Abi
UEFA KUPASI 4.ÖN ELEME 1.MAÇ
SÜPER KUPA
Çok kötü oynadık ancak 90 dakikada gol yemedik. Uzatmalarda yediğimiz golle Süper Kupayı alamadık.
SÜPER LİG 1.HAFTA
Ligin ilk maçları zor olur derler. Bizim için ise inanılmaz zor oldu ancak 3 puanla başlamayı başardık.
UEFA KUPASI 4.ÖN ELEME 2.MAÇ
İlk maçta elde ettiğimiz avantajlı skorla Genk'i eleyerek guruplara kaldık.Artık guruptaki rakiplerimizin belli olmasını bekliyoruz.
Bir Dost
Hellbells
Açıkcası transferleri pek beğenmedim![]()
sezona trabzon yenilgisi ile başlamak kötü olsada genk maçları ve hacettepe maçı iyiye işaret![]()
Valla abisi para olunca kasada ,beleş transferlere çok bakılmıyor![]()
![]()
Olsun ama takım kadrosuna uygun transferler abisi diyeceğim ama bazı noktalarda Ali'ye katılıyorum. Ama bu sene çok daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Geçen seneki alternatifsizlik son haftalara kötü yanşımış.Şimdi ise en azından alternatifli bir kadro.
Bu sene alternatifli kadromuz iyi ancak bakalım neler yapabileceğiz.Geçen sezon Kupayı aldık. Bu sezon en azından 2.lik istiyoruz CL den para kazanmak için.
Valla elimden ancak bu transferler geldi.Listemde bir çok oyuncu var ancak almak marifet.
Bir Dost
Hellbells
sende haklısın tabi abibaksana Sivasa gelen kaçıyor
![]()
Kiralayabilirsen Aydın Yılmaz'ı kirala hocam sağ tarafa.Balili'den daha iyi iş görür.Ya da Serkan Kurtuluş
Serkan kurtuluş çok iyi olur o mevkiye bencede.
Daha transfer düşünüyor musun ?
Serkan kurtuluş bencede etkili olur abi.
Mustafa transfer sezonu kapandı![]()
Bir Dost
Hellbells
süper kupa harici son maçlarda çok iyisin. Genk'i elemen bence büyük başarı. Tebrikler ve başarılar![]()
Abi o zaman sen yine Ts'nin arkasından bakarsın![]()
[S]eni sevmek yürek ister
[İ]nsanın yüreği titrer
[V]arlığım olsun senin
[A]namdan doğma Gs'liyim
[S]anma çok gerginim,Sivasım benim canım benim![]()
Çağrı burayada mı şiir yazdın![]()
Evimizdeki ilk maçta net bir skorla maçı kazanarak puanımızı 6'ya çıkarttık.
-------------------------------------------------------------------
TRANSFER SEZONU SONA ERDİ..
UEFA AVRUPA LİGİ GURUPLARI BELLİ OLDU
Bir Dost
Hellbells
Mehmet Çakır sağ açıkta iyi iş yapar.
Bu takım iş yapar,ss bekliyoruz .
Ali Samiyen'den bu sene de 3 puanla ayrılıyoruz.Müthiş bir maçtı. 1-0 öne geçtik 1-1 oldu. 2-1 öne geçtik 2-2 oldu. Dk.90 Galatasaray korner kullandı orta sahalarında kimseyi bırakmadılar. Kalecileri kalede geriye kalan 10 oyuncu ceza sahamız içindeydi kornerden savunma kafayla karşılayıp topu orta sahadaki Mehmet Yıldız'a ulaştırdı. Orta sahadan bomboş topu alıp rahat bir şekilde giden Mehmet kaleciyi geçerek galibiyet golümüzü attı. 3'te 3 yaptık.
--------------------------------------------------------
Avrupa Ligi'ndeki ilk maçımızda deplasmanda rahat bir galibiyet alarak 3 puanı hanemize yazdırdık.
Ligdeki ilk mağlubiyetimizi evimizde 90+2. dakikada yediğimiz şanssız golle almış olduk.
Gruplardan önceki bu iki tur tek maç üzerinden olduğundan ve sürpriz ile karşılaşmak istemediğimizden yedek oyuncularımızı oynatamadık.Amaç gruplara kalmaktı . Artık gruplardayız ve gruptan çıkamazsak ta açıkçası öneli değil.Bundan sonra yedek ağırlıklı kadrolarla çıkacağız grup maçlarına.
Üstün oynamamıza rağmen zor bir 3 puanı aldık.
SÜPER LİG PUAN DURUMU
Bir Dost
Hellbells
Trabzon yine lider sen takipçiama bu yıl ipi sen göğüslemelisin.
Trabzonu Geçeceğine Olan İnancım Tam Abi Uefa Grubundanda Çıkacağını Düşünüyorum Forvette Makakula-Mehmet İkilisi İlemi Oynuyorsun Abi?
Zaten böyle takım tam havay girmişken GS deplasmanında kazanmışken kendi sahanda basit bir takıma puan kaybetmek kaçınılmaz.
Dinamo Bükreş deplasmanında galibiyet önemli olmuş gruptan çıkarız.
Gurubumuzun favorisini müthiş bir maç ve stoperimiz Aydın'ın müthiş kafa golleriyle yenmeyi başardık.
------------------------------------------------------------------
Üstün oynamamıza rağmen 10 kişi kaldıktan sonra oyun döndü ve sürpriz bir yenilgi aldık.
Sonunda şansımızın bir türlü tutmadığı Trabzonspor'u yenmeyi başardık.
İyi oynadık ve zor da olsa Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe'yi de yenmeyi başardık.
Çok zor bir maç oynadığımızı mı zannediyorsunuz. İstatistiklere bakın derim.Sadece şanslıydılar.
Müthiş zorlu bir fikstürü geçtik.Hedefimiz Trabzonspor,Fenerbahçe ve Beşiktaş maç trafiğinden 9 puan çıkarabilmekti ancak İnönü'den çıkamadık.
Bir Dost
Hellbells