çok saol, herşey için...
çok saol, herşey için...
ben daha hiç bir version yüklememiştim, orjinalinde, 9.1.0 var bunu indirdim görmedi, bunu görmesi için hangilerini indirmem lazım, arada çok şey var karıştı hepsi birbirine :S
emeğine sağlık ayrıca
biri banada yardım etsin, bu klasörü db içine attım, V4 yazan yeri sildim, sonra sitedeki 9.3.0 yazan db yide indirdim belgelerimdeki db klasörüne attım, ikisinide görmüyor, ilk defa güncelleme yapıyorum sorun nedir sizce
Bir yardımcı olacak arkadaş yokmu :S
bu güncellemeler sadece orjinal olanlar mı yapabiliyorşimdi 9.0.3 setup i indirsem başa bela, indirmesen bunu oynayamassın, doğrmu anladım
![]()
Serhat akın oyunda yok ayrıca barış memiş manisasporda kiralık olması lazım ama hala trabzonsporda gözüküyor:S
Gördüğüm eksikleri dile getirmek istedim sadece,ayrıca elinize sağlık bu güzel yama için..
Emeğine sağlık... 2010 çıkıncaya kadar oyalar bu yama....
Eyvallah saolasın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın.
Türk takımlarının finansları transfer hareketlerine göre düzeltildi. Yani;
Kayserispor, Ankaraspor ve Gaziantepspor un finansları ciddi düzeyde iyileştirildi.
Fenerbahçe nin denge bütçesi iyileştirildi.
Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor un transfer ve denge bütçeleri minimum düzeyde iyileştirildi.
Last edited by *(DEFOE)* : 04.Eylül.2009 at 02:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yamayı db dosyasına attım ama oyuna girdikten sonra yeni oyuna girince yama görünmüyo.yardım edebilirimisinz
çok teşekkürler
teşekkür ederim
arkadaslar bende turksportal masaüstü var versiyon 9.3 ama bu yamayı görmüyor veritabanında 9.3 güncellemesi görünüyor nasıl yapabılırım yardımlarınızı bekliyorum
klasörün ismindeki V4 yazısını sil fm2009-2010 olsun ismi, öyle görmesi lazım.
hocam ne diosanız yaptım, sondaki V4ü de sildim hala görmüo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
versiyon 9.3 ü mü yüklemek lazım önce??
Last edited by bloodwine : 03.Eylül.2009 at 19:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
oyuna gırdıgımde verı tabanından oyunu goremıyorum yardımcı olurmusunuz
Abiler Bende 9.1 Var Bu Yamayı Yüklesem Açılır mı ?
Yama 9.03 üzerine kurulmalıdır. Eğer oyunu illegal yollarla edindiyseniz, ortaya çıkacak sorunların çözümünü bu sitede bulamazsınız çünkü c.rack ve muhteviyatı hakkında sitede bilgi almak ve bilgi vermek yasak.
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam Usta Bilgilendirme İçin Saol .
Ellerine sağlık DEFOE. Süper bir çalışma gerçekten. Tek başına harika bir iş başardın bence.
Emeğine teşekkür ederiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
saolasınnn
kardesım bu turksportal masaustunu kullanıyom ben 9.3 guncellemesı var sımdı ben bunu ındırdım v4 ü sildim ama görmüyor neden olabilir
belgelerimdeki db klasörünü komple kaldır pc den.
Daha sonra tekrar aynı yere yeni bir db klasörü oluştur güncellemeyi "v4" silinmiş biçimde atıp tekrar dene.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın. Keyifli kariyerler dilerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın...
Last edited by *(DEFOE)* : 04.Eylül.2009 at 03:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
öncelikle yapanin ellerine sağlik ve sorunu çözmeme yardimci olan forumdaki arkadaşlara da teşekkürler..
emeği gecen herkese teşekkürler
teşekkürler
Sorun yaşayan arkadaşlar klasör adının sonundaki v4 kısmını silin problem çözülüyor.Herkese ii oyunlar...
Forumlarımızda Bir Başka Sitenin Reklamını Yapmak YASAKTIR!...
TSI Yönetim..
Last edited by barahir : 07.Eylül.2009 at 19:50